Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
140m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
140m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Hier vind je een gedetailleerde beschrijving van wat er exclusief voor jou wordt aangeboden:
* In de buitenruimte is er een verwarmd privézwembad (6 x 3,8 m), een zonneterras met 4 ligstoelen, een eettafel voor 8 personen, een natuurlijke schaduw en parasols, een zomerkeuken met barbecue en een buitendouche. De buitenruimte is volledig omheind.
* De begane grond is voorzien van airconditioning en biedt een volledig uitgeruste keuken (16,5 m2) met alle benodigde apparatuur (broodrooster, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, magnetron...), een eettafel voor 8 personen, een woonkamer (16,5m2) met een gezellige bank en een flatscreen tv. Een paar treden lager is er een apart toilet en een wasmachine.
* Op de eerste verdieping is slaapkamer nr. 1 (10 m2) met een tweepersoonsbed van 160 cm x 200 cm, airconditioning, tv en een eigen badkamer met douche. Slaapkamer no. 2 (10 m2) met tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm, airconditioning, TV, eigen badkamer met douche. Op de gang is een klein balkon met uitzicht op het zwembad en de buurt.
* De tweede verdieping biedt een slaapkamer nr. 3 (12 m2) met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), airconditioning, TV en eigen badkamer met douche. Slaapkamer nr. 4 (12 m2) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, airconditioning, tv en eigen badkamer met douche
Er zijn twee beveiligde parkeerplaatsen op 150 meter van de villa (op een privéterrein) en het is mogelijk om met de auto voor de villa te arriveren om bagage achter te laten. In het geval dat er meer auto's zijn, zullen extra parkeerplaatsen worden veiliggesteld, maar tegen een dagelijkse vergoeding van €15 voor elke extra auto.
Je bevindt je op 600 meter van de prachtige stranden van Makarska, op slechts 50 meter van lokale restaurants zoals Gastro Diva en vele andere, een minimarkt en bar-pubs bevinden zich op 50 meter afstand.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x199 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x199 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 98 km SPU Split

98 km

Station 98 km Split

98 km

Snelweg-afrit 18 km Zagvozd

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Makarska ligt op het kruispunt van weg- en zeeroutes, waardoor de stad ideaal is voor georganiseerde dagtochten. Vanuit Makarska is er een regelmatige excursielijn naar de eilanden Brac, Hvar en Korcula.
Er zijn ook veel georganiseerde dagtochten naar de grotere steden in de buurt, zoals Split (1 uur rijden) of de beroemde stad Dubrovnik (2,2 uur rijden). Voor wie op zoek is naar meer actie zijn er georganiseerde dagtochten naar de rivier de Cetina (stad Omiš - 40 minuten rijden), waar je de prachtige natuur van de Cetina canyon kunt ervaren tijdens een mooie rafttocht. Het rivieravontuur begint aan de oevers van de Cetina rivier in het Biokovo berggebied. Als je de voorkeur geeft aan berggebieden, net boven Makarska ligt het natuurpark Biokovo, dus dit kan je dagtocht worden. Het uitzicht vanaf deze berg is adembenemend, je kunt vele eilanden en de kust zien. Een bezoek aan de berg Biokovo biedt een unieke ervaring. Maak van de gelegenheid gebruik om een nieuwe attractie op Biokovo te bezoeken, de Skywalk, een verbazingwekkende glazen brug met een adembenemend uitzicht op zee. Vanuit Makarska kun je ook een bezoek brengen aan Međugorje in Bosnië en Herzegovina (1,2 uur rijden), een van de beroemdste bedevaartsoorden in de katholieke wereld. Bezoek de oosterse stad Mostar (minder dan 2 uur rijden) met zijn beroemde brug en springtraditie. Probeer hier de beroemde Bosnische "čevapi".
De dichtstbijzijnde afrit van de snelweg A1 is "Zagvozd" (20 km), via de Sv. Ilija-tunnel. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven SPU Split (65 km).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Villa Filipetti is een volledig omheinde privévilla in het centrum van het zeer populaire stadje Makarska, op loopafstand van het strand (600m) en restaurants, winkels, bakkerijen en bars (allemaal binnen 50m). De hoofdpromenade met vele pubs en souvenirwinkels ligt op slechts 300m. De villa zelf is een charmant stenen huis dat is gerenoveerd tot een zeer comfortabele en goed georganiseerde accommodatie voor 8 personen. Het heeft een volledig airconditioned interieur op 3 niveaus (140 m2) en biedt gratis Wi-Fi, een woonkamer en keuken, 4 slaapkamers met en-suite badkamers, een verwarmd privézwembad, een zonneterras en een zomerkeuken met barbecue. Makarska is beroemd om zijn prachtige strand, een lange, kronkelende strook van fijne kiezels ondersteund door een promenade van pijnbomen en palmbomen die schaduw bieden op warme zomerdagen. De accommodatie is een perfecte plek voor gezinnen, want je kunt er waterfietsen huren, op een banaan of jetski rijden of gewoon genieten van de oude straatjes van Makarska. Hier vind je het lekkerste ijs, smakelijk eten, diverse handwerken en souvenirs, vers fruit, enz...


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Curak

Bedrijf M. Curak

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren we persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, dus de beste huurprijs is gegarandeerd!


Andere accommodaties van Bedrijf M. Curak

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Curak

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 467341

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/467341.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven