Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartamenti Malva - vista lago

Brenzone sul Garda

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De Malva flats zijn een gezellige en huisdiervriendelijke plek aan de Veronese oever van het Gardameer, in het historische dorpje Sommavilla di Brenzone. Ze bevinden zich in dit oude dorp, ver van de drukte van het verkeer, zodat gasten kunnen genieten van ontspannen en zorgeloze momenten.
Het heeft een oppervlakte van 50 tot 70 vierkante meter en het grote voordeel dat het gelijkvloers is, met een prachtig uitzicht op het meer en de tuin. Het is geschikt voor maximaal 5 personen.
M2: is verdeeld in: Keuken met balkon en uitzicht op het meer, 1 kamer met uitzicht op het meer met standaard tweepersoonsbed en 1 driepersoonskamer met standaard tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, grote badkamer met raam. Wasmachine beschikbaar. De keuken-woonkamer met balkon met uitzicht op het meer is uitgerust met: 4-pits gasfornuis, koelkast, oven, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en broodrooster, servies, keukengerei en tafellinnen, bank en TV - 32 inch flatscreen satelliet. WI-FI internet toegang is beschikbaar in het hele appartement. De grote badkamer met raam en douche is uitgerust met handdoeken, haardroger en toiletartikelen. De driepersoonskamer heeft 1 tweepersoons lattenbodem (kan worden verdeeld in twee eenpersoonsbedden), 1 eenpersoons lattenbodem en een kledingkast. De tweepersoonskamer met balkon met uitzicht op het meer heeft een tweepersoonsbed, een 6-deurs kledingkast, een ladekast en een kluisje. Beide kamers zijn voorzien van beddengoed, dekens en kussens. 70m², tot 5 personen.
M1: is verdeeld in: keuken met balkon en uitzicht op het meer, woonkamer met slaapbank en 1 standaard tweepersoonsbed en grote badkamer. Wasmachine beschikbaar. De keuken/woonkamer met balkon en uitzicht op het meer is uitgerust met: 4 pits gasfornuis, koelkast, oven, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en broodrooster, servies, keukengerei en tafellinnen, bank en TV - satelliet flatscreen 32 inch. WI-FI internet toegang is beschikbaar in het hele appartement. De grote badkamer met douche is ook uitgerust met handdoeken, haardroger en toiletartikelen. De open ruimte heeft 1 lattenbodem met tweepersoonsbed (deelbaar in twee eenpersoonsbedden), 1 lattenbodem met tweepersoons slaapbank, dressoir en kledingkast. Geleverd met beddengoed, dekens en kussens. 50 m², tot 4 personen.
Ze zijn uitgerust met een eigen verwarmingssysteem. De buitenruimte bestaat uit een prachtige citrustuin met ligstoelen en uitzicht op het meer. Vanaf hier kun je ook de olijfgaarden aan de voorkant bewonderen en de prachtige sterrenhemel die de zomer biedt aan het Gardameer. Een grote tafel met stoelen en parasol is beschikbaar voor gasten om in alle rust te dineren.
Een privé-parkeerplaats met elektrische poort en toegangswachtwoord ligt op 50 meter afstand. Er is de mogelijkheid om fietsen veilig op het terrein te parkeren. Inbegrepen in de prijs: water, elektriciteit, gas, gedesinfecteerd beddengoed, gedesinfecteerd badkamer- en keukenlinnen, kluis, wasmachine, parkeerplaats op de privéparkeerplaats en satelliet TV.
We zijn in de accommodatiesector gestapt met 'Appartement Elena' en dit jaar hebben we onze droom bekroond met de nieuwe flat die je op deze pagina kunt zien. Voor meer informatie over ons en om onze beoordelingen te lezen, zoek naar 'Appartement Elena' onder de titel 'Comfortabel en rustig appartement voor totale ontspanning (M0230140079)'.
Licentie- of registratienummer: 023014-LOC-00518

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 60 km Aeroporto Valerio Catullo

60 km

Station 40 km Rovereto oder Peschiera

40 km

Snelweg-afrit 40 km Peschiera oder Rovereto

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De liefhebbers van de bergen en trekking moeten weten dat op enkele meters van onze flat verschillende paden leiden naar de hellingen van de Monte Baldo, waaronder magische plaatsen zoals het oude gehucht Campo, dat in de loop der tijden onveranderd is gebleven en de overblijfselen van een oud dorp bewaart. De Malva-2 flat is ook een uitstekend vertrekpunt voor wandelingen langs het meer, van waaruit u snel verschillende plaatsen kunt bereiken, waaronder het karakteristieke dorp Cassone, waar de Aril, bekend als de kortste rivier ter wereld, in het meer uitmondt, de badplaats Malcesine en het rustige Brenzone.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 13:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 400 € bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • In caso di cancellazione la cauzione non verrà rimborsata per nessuna ragione, ma verrà considerata valida per un soggiorno entro il 05/11/2023 ( in base alla disponibilità).

meer informatie:

Tijdens het verblijf is de eigenaar beschikbaar voor alle problemen en verzoeken. Hij is telefonisch bereikbaar.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-07-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie V. Giuliani

Familie V. Giuliani

Hallo, allemaal! Wij zijn Marika, Alessia en Vanessa, en onze grootste passie is reizen. Daarom hebben we besloten om de flat Elena ter beschikking te stellen aan degenen die, net als wij, deze passie koesteren. Ons avontuur begon een paar jaar geleden toen we voor het eerst een appartement huurden voor onze gebruikelijke vakanties op Tenerife. We beseften de rust en veiligheid die een flat biedt. Dus waarom niet onze flat aan het Gardameer proberen? Stap voor stap, met de hulp van onze ouders, documenten op documenten, mortel, pleisterwerk en hier zijn we dan, klaar om u een vakantie aan te bieden in de maximale rust, beschikbaarheid en schoonheid van ons magische meer. Waar wacht u nog op? Bekijk onze advertentie en boek nu uw onvergetelijke vakantie in Brenzone aan het Gardameer, tussen het meer en de bergen, op een steenworp afstand van het betoverende Malcesine en de belangrijkste attracties van ons mooie dorp. Tot ziens!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 439774

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/439774.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven