Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
64m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
64m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd



Beschrijving

Het onder architectuur stijlvol gebouwde huis met 4 wooneenheden, is in 2019 opgeleverd. Onze vakantiewoning met terras en een kleine omheinde tuin, met uitzicht op de straat en de zonzijde, bevindt zich op de begane grond met een eigen ingang. In de vakantiewoning "Slumpschööt" vindt u een lichtovergoten woonruimte met hoekset en flatscreen-tv, een eethoek en een volledig uitgeruste, open keuken (eierkoker, broodrooster, waterkoker en een koffiezetapparaat zijn aanwezig) op ca. 64 m². Verder beschikt het appartement over 2 aparte slaapkamers (een tweepersoonsbed van 180x200 cm en een eenpersoonsbed van 80x200 cm dat kan worden uitgetrokken) en een moderne kleine doucheruimte (inloopdouche met regendouche). Het appartement biedt plaats aan 4 personen. De vloeren zijn gelegd met vinyl of tegels, de ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken. Wi-Fi, wasmachine, droger, strijkplank en strijkijzer zijn gratis beschikbaar. De parkeerplaats is direct voor het huis. Je hond is ook van harte welkom. Kommen en een groot hondenbed zijn beschikbaar voor je beste vriend. Geniet van je vakantie in een aantrekkelijke maritieme feel-good sfeer.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Binnen een paar minuten lopen bereik je de historische museumhaven, de Cliner Quelle en tal van restaurants en cafés die uitnodigen om te blijven hangen. Er zijn ook verschillende winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Langs de Harle loopt een wandelpad naar het strand of naar de veerhaven in Harlesiel.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting is €3 per dag voor volwassenen en €1,50 per dag voor kinderen (4 tot 15 jaar) en wordt apart in rekening gebracht

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.3 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Hildegard C. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles voor een gezellige ontspannen vakantie aanwezig

Wij (3 personen tussen 40 - 70 jaar + oudere hond) hebben 6 prachtige dagen doorgebracht in Carolinensiel eind september/begin oktober. Het appartement Slumpschööt, dat geschikt is voor senioren, voldeed aan de beschrijving en is bereikbaar zonder hinderlijke trappen. Het was optimaal uitgerust en ingericht voor ons. Alles wat we nodig hadden voor een comfortabele en ontspannen vakantie was aanwezig en we voelden ons zeer op ons gemak. Er werd zelfs gedacht aan bordspellen en boeken voor regenachtige dagen. Onze hond hield van het grote hondenbed. Winkels en het centrum van Carolinensiel zijn op loopafstand bereikbaar. Mevrouw Herden-Abeln was een vriendelijke en betrouwbare gastvrouw. Als we weer naar Carolinensiel zouden gaan, zouden we zeker weer proberen dit appartement te boeken.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. S. Herden-Abeln:

Ganz lieben Dank für die tolle Bewertung. Es freut mich sehr, dass Sie ein paar schöne Tage bei uns und im schönen Carolinensiel hatten. Es ist mir ebenso eine Freude, dass sich Ihr älterer Hund bei uns wohl gefühlt hat. Bleiben Sie gesund. Herzliche Grüße Sonja Herden-Abeln

Augustus 2023

Elke R. uit Bielefeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi, gezellig vakantieappartement

We hebben een mooie tijd gehad in Carolinensiel en in het vakantieappartement Slumpschööt. Bij onze aankomst werden we zeer vriendelijk begroet. Het appartement is mooi en volledig ingericht, zeer schoon en gezellig. Bovendien zijn een supermarkt met bakker, een fietsverhuur en het centrum van Carolinensiel snel te voet te bereiken. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. S. Herden-Abeln:

Ganz lieben Dank für die tolle Bewertung. Es freut mich sehr, dass Sie ein paar wunderschöne Tage bei uns hatten. Bleiben Sie gesund. Herzliche Grüße Sonja Herden-Abeln

Juli 2023

Eva B. uit G.

4,6
5 5 5 3 5
Toon Duits

Mooi Carolinensiel

Mevrouw Herden-Abeln is een erg vriendelijke en betrouwbare gastvrouw. We waren de eerste gasten in haar nieuwe vakantiewoning en we waren gelukkig om op het laatste moment nog deze woning te vinden. Het was erg schoon en goed onderhouden, wat voor ons altijd erg belangrijk is. We vonden het ook geweldig dat mevrouw Herden-Abeln open stond voor kritiek, omdat we wat tips hadden gegeven over welke voorzieningen we in de woning zouden willen toevoegen. Ze heeft direct na ons verblijf wat van deze aankopen gedaan. En voor onze vakantie heeft ze speciaal een kinderstoel en een babyreisbed gekocht, die nu ook tot de voorzieningen van de vakantiewoning behoren. Bedankt daarvoor!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. S. Herden-Abeln:

Ganz lieben Dank für die tolle Bewertung. Mir liegt es am Herzen, dass sich wirklich alle wohl bei uns fühlen. Selbstverständlich auch die Kleinsten. Vielen Dank auch für Ihre Anregungen. Bleiben Sie gesund. Herzliche Grüße Sonja Herden-Abeln


Contactpersoon

Mevr. S. Herden-Abeln

Mevr. S. Herden-Abeln

Mijn man Jürgen en ik waren meteen verliefd op Carolinensiel en de flat. De plek en de flat zijn ideaal om te ontspannen en tot rust te komen. We hebben de flat met veel liefde ingericht en hopen dat u zich er net zo thuis zult voelen als wij!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 443470

Laatst bijgewerkt: 21.04.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/443470.htm

Mevr. Sonja Herden-Abeln

Heideweg 26

49196 Bad Laer

0049(0) 01633445283


«Slumpschööt» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven