Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Pietra mit beheiztem Pool

Šestanova, Blato na Cetini, Omis, Dalmatië

Max.  6   gasten
123m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
123m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het volgende wordt exclusief voor jou aangeboden:

* De buitenruimte biedt: een verwarmd privézwembad van 8m x 4m, een ruim zonneterras met 6 ligstoelen en 2 parasols, een buitendouche, een overdekte loungehoek met directe toegang vanuit het woongedeelte. Aan de andere kant van de woonkamer is een eethoek met een houten tafel en een barbecue (gas). Een paar treden lager, in de kelder, is een stenen kamer (12 m²), een signaalvrije en natuurlijk gekoelde ruimte waar je kunt ontspannen, kaarten, een boek lezen of met elkaar praten zonder moderne afleidingen.
* De begane grond (31 m²) biedt een volledig van airconditioning voorziene en goed uitgeruste keuken, een eettafel voor 6 personen en een woongedeelte met banken, een open haard, een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi en directe toegang tot het zwembad en de buitenruimte met glazen schuifdeuren aan beide zijden.

* In de kelder (mezzanine) is slaapkamer nr. 1 (13,4 m²) met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), airconditioning, tv, eigen badkamer met douche (5 m²) en uitzicht op de natuurlijke omgeving. Slaapkamer nr. 2 (13,3 m²) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, airconditioning, een tv en uitzicht op de natuurlijke omgeving. Een familiebadkamer (4,65 m²) met douche. Een apart toilet 1,6m². Een wasruimte (5,1m²) met wasmachine, droger en strijkbenodigdheden en directe toegang tot het zwembad.
* De bovenste verdieping (mezzanine) biedt een slaapkamer nr. 3 (10,1 m²) met twee eenpersoonsbedden (een bed van 90 cm x 200 cm, een bed van 80 cm x 190 cm), airconditioning, flatscreen tv en PlayStation 5.
De perfecte plek voor uw jongere familieleden.
Een auto wordt aanbevolen en er zijn 3 beveiligde parkeerplaatsen voor het huis.

Bij aankomst zullen de eigenaren (Ana en Bosko) je waardevolle informatie geven over wat er te doen is in de omgeving en over lokale aanbevelingen.
Het gebied is zeer ongerept en rustig en biedt een echt ontspannen en stressvrije vakantie die je verdient. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar wat plezier, biedt de rivier Cetina (4,5 km) vele activiteiten zoals raften en kanoën. Je kunt ook een bezoek brengen aan de stad Omiš (26 km) en een privé- of openbare boottocht op de rivier maken. Bezoek de rivier Cetina of maak een dagtocht naar het eiland Brač en Hvar. Probeer verschillende watersporten, wandelen, fietsen ... en nog veel meer. De stranden van Pisak en Brela zijn ook prachtige badplaatsen, op slechts 30 minuten afstand. De beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis ligt op slechts 47 km afstand en je rijdt in ongeveer 50 minuten naar het centrum van Split. De stad Split staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard. Als je de voorkeur geeft aan een bergachtig gebied, is er het natuurpark "Biokovo" net boven Makarska (38 km), dus dit kan je dagtocht worden, want het uitzicht vanaf deze berg is adembenemend. Vanaf de berg Biokovo kun je vele eilanden en de kust zien, gewoonweg prachtig. Een bezoek aan natuurpark Biokovo biedt een unieke ervaring, het wordt gekenmerkt door geomorfologische verschijnselen en meer dan 40 inheemse plantensoorten. Vanaf de oostkant van Biokovo kun je een nieuwe attractie bezoeken, de Biokovo Skywalk, een hoefijzervormige glazen loopbrug die uitsteekt over een steile helling die uitkomt op de kust en een adembenemend uitzicht biedt.
Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen in de prijs):
- Je kunt vanuit je luie stoel een boodschappenbezorging bestellen, die op het afgesproken tijdstip bij de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden. Geniet van een romantisch diner of een gezinsvriendelijk diner.
- Geniet van een massage in de villa met onze professionele masseuse.
- Boek een zeilboot (+ schipper) om de Adriatische Zee te leren kennen en wat zeilervaring op te doen
- Boek een boottocht om de kust van Midden-Dalmatië en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan we tot je beschikking en helpen we je graag.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4.5 km

4.5 km

Supermarkt 4.5 km

4.5 km

Restaurant 4.5 km

4.5 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Luchthaven 70 km SPU - SPlit

70 km

Station 50 km Split

50 km

Snelweg-afrit 5 km Blato na Cetini

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een rit naar Kreševo Polje is heel authentiek en er is weinig verkeer. De snelwegafrit Blato na Cetini ligt op slechts 5 km afstand, net over de heuvel, dus er is geen lawaai. Dit gebied is vol natuurlijke en historische bezienswaardigheden, ongerept en ontspannen. Deze rustige locatie biedt een echt ontspannen vakantie en toch ben je maar 35 minuten (26 km) verwijderd van Omiš, een kleine mediterrane stad met veel restaurants, een open markt, de mooiste zand- en kiezelstranden en veel historische bezienswaardigheden. Een andere geweldige plek met mooie stranden is het stadje Brela (Makarska Riviera), dit ligt ook op 30 minuten afstand van de accommodatie. Je kunt wildwatervaren of kanoën op de rivier Cetina. De plaatselijke gids kan je ophalen bij de accommodatie en je begeleiden naar deze geweldige activiteit. Er zijn twee cursussen, de standaardcursus (eenvoudiger, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar) en de uitdagende cursus voor de meer avontuurlijken. Beide duren ongeveer drie uur en zijn zeker de ervaring waard.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Villa Pietra is een mooie en stijlvolle villa met 3 slaapkamers, volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi. De accommodatie ligt in een aangenaam landelijk landschap van Kreševo polje in het achterland van Omiš, maar toch op slechts een half uur rijden van het strand in Pisak. Binnen 10 minuten rijden (5 km) vind je de dichtstbijzijnde winkel, restaurant, bar en de rivier Cetina. Aan de rivier Cetina ligt een zandstrand waar je heerlijk kunt ontspannen. Het huis ligt op een eigen, volledig omheind perceel van 483 m² en biedt een volledig geklimatiseerd interieur van 123 m². Op de begane grond is er een volledig uitgeruste keuken, een woon- en eetkamer met directe toegang tot het privézwembad en 3 volledig van airconditioning voorziene slaapkamers (2 op de begane grond met tweepersoonsbedden, 1 op de begane grond met twee eenpersoonsbedden). Je hebt de mogelijkheid om te genieten van de unieke en ongerepte Dalmatische omgeving. Er zijn slechts een paar naburige huizen en je bent omgeven door typische eiken vegetatie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf T. Coric

Bedrijf T. Coric

FerieHome is een klein agentschap met een lange ervaring dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de op deze site gepresenteerde accommodaties, de beste prijs. We kijken ernaar uit om met je te praten :)


Andere accommodaties van Bedrijf T. Coric

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Coric

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 447401

Laatst bijgewerkt: 31.01.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/447401.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven