Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Matea with private pool, Whirlpool, gym, sauna, seaviews

Lokva Rogoznica

Max.  10   gasten
300m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers (+1)
5  Badkamer
Max. 10  gasten
300m²
4 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 27.04 tot 17.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 27.04 tot 17.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de ultieme vakantie-ervaring in Villa Matea, een vakantiehuis met zeezicht genesteld boven de kustweg op de hellingen van het pittoreske dorpje Lokva Rogoznica, op slechts een klein eindje rijden van de stad Omiš (8km) of de beroemde stad Split (40min). Met een adembenemend uitzicht op zee en een scala aan eersteklas voorzieningen is deze prachtige villa de perfecte plek voor maximaal 10 gasten die op zoek zijn naar een onvergetelijk uitje. Villa Matea biedt 300 vierkante meter stijlvolle leefruimte, bestaande uit 4 comfortabele slaapkamers met eigen badkamer, een fitnessruimte, een Finse sauna, een funzone met biljart en tafelvoetbal, allemaal verdeeld over 3 verdiepingen, gelegen op een privéperceel van 700 m² boven de kustweg. Het interieur van Villa Matea is volledig voorzien van airconditioning, wat zorgt voor een comfortabel verblijf in de warme zomermaanden. Stap buiten op het ruime zonneterras waar je kunt genieten van de zon en het betoverende uitzicht op het azuurblauwe water beneden, terwijl je geniet van het privézwembad van 26 m² en een whirlpool (hot tub). De woning beschikt ook over een privégarage en voldoende parkeergelegenheid voor uw gemak. Net boven Villa Matea ligt Villa Mia, eigendom van dezelfde eigenaar en wordt apart aangeboden.

Gelegen op slechts een paar minuten rijden van het Artina strand (2km), het mooiste strand in dit gebied, 8km van het kleine mediterrane stadje Omiš en de Cetina rivier met vele activiteiten (raften, zip-line, kanoën...) en vele restaurants, je bent ook 40 minuten rijden van de stad Split met een verbazingwekkende geschiedenis. Op slechts 800m van de villa ligt een lokale taverne Berekin waar je een traditioneel gerecht kunt bestellen of een lokaal ambachtelijk biertje kunt proberen in de typische Dalmatische sfeer. Dit alles maakt Villa Mia een perfecte uitvalsbasis voor familie- of vriendenvakanties. Vanwege de ligging van het pand is de villa verdeeld over drie verschillende niveaus, allemaal verbonden met interne trappen.

Dit is wat exclusief voor jouw gebruik wordt aangeboden:
- DE BUITENKANT (zwembad): Geniet optimaal van het heerlijke Kroatische weer in de buitenruimtes van de villa, compleet met een sprankelend privézwembad van 6m x 4m, 10 ligstoelen, een Whirlpool (bubbelbad), twee eethoeken buiten en een BBQ-grill om buiten te eten, allemaal met een directe toegang tot de keuken en woonkamer.

- BEGANE GROND (zwembadniveau) waar je een van airconditioning voorziene, goed uitgeruste keuken hebt met een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat (filter en Lavazza capsule), terwijl het woongedeelte beschikt over een tv, een ruime woonkamer met bank, open haard, een tv, PS4 voor je kinderen. Er is ook een apart toilet. Een glazen wand in de woonkamer biedt een indrukwekkend uitzicht op zee en een directe toegang tot de eethoek buiten en het zwembad. Er is ook een slaapkamer NO1 met een queen-size bed 160x200cm met uitzicht op zee en een glazen deur naar het zwembad, A / C, TV, en een en-suite badkamer met een douche.

- Benedenverdieping:
Blijf actief tijdens je verblijf met toegang tot de fitnessruimte van de villa met een bank, hometrainer, Orbitrek, multifunctionele fitnessapparatuur, een bokszak en wat gewichten. Of ontspan en verjong in de Finse privésauna voor de ultieme relaxervaring. Daarnaast is er een Fun-zone met biljart, tafelvoetbal en darts. Een familiebadkamer met een douche. Er is ook een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en strijkbenodigdheden voor je gemak. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar.

- Op de EERSTE verdieping zijn drie slaapkamers met eigen badkamer. Hier vind je ook een gezellig terras, perfect om 's ochtends te genieten van een kopje koffie of 's avonds van een cocktail terwijl je kijkt naar de zonsondergang aan de horizon:
Slaapkamer NO2 met een kingsize bed 180cm x 200cm, panoramisch uitzicht op zee, tv, airconditioning, en-suite badkamer met een bad, en een terras met een loungehoek gebruikt door Slaapkamer NO3 en NO4.
Slaapkamer NO3 met een kingsize bed van 180 x 200 cm, panoramisch uitzicht op zee, tv, airconditioning, en-suite badkamer met een douche en een terras met een loungehoek.
Slaapkamer NO4 met een queensize bed van 160 x 200 cm, panoramisch uitzicht op zee, tv, airconditioning, en-suite badkamer met een bad en een terras met een loungehoek.
De villa is geschikt voor lange termijn verhuur en is een rookvrije en allergeenarme omgeving. Met haar toplocatie is Villa Matea het perfecte vakantiehuis voor een onvergetelijke Kroatische vakantie. Boek vandaag nog je verblijf en ervaar de magie van deze prachtige bestemming.
Er zijn 4 beveiligde parkeerplaatsen op het privéterrein (een in de garage) en een auto wordt aanbevolen.
LET OP: Eén huisdier is gratis, voor elk extra huisdier geldt een toeslag van €100 per week (contant te betalen bij aankomst).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 53 km SPU SPLIT

53 km

Station 40 km SPLIT

40 km

Snelweg-afrit 37 km ZAGVOZD

37 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kom en geniet van al het gebodene in dit ongerepte gebied van Lokva Rogoznica. Het kleine, mediterrane stadje Omis ligt vlakbij, op slechts 8 km afstand. In Omiš kun je ook genieten van prachtige zand- en kiezelstranden en ander vermaak. Je kunt een bezoek brengen aan de beroemde stad Split die veel te bieden heeft, het oude gedeelte en het Diocletianus paleis dat beschermd wordt door UNESCO. Het duurt ongeveer 40 minuten om er te komen, en het is de moeite waard. Je kunt ook een bezoek brengen aan Makarska of Baška Voda, beide zeer bekende zomerbestemmingen aan zee.?Er is een mogelijkheid voor een boottocht naar het eiland Brač die kan worden georganiseerd door de eigenaar. Je kunt ook raften op de rivier Cetina (niet te ruw) of de verbazingwekkende Zip-line over de canyon van de rivier Cetina, of je kunt wandelen in het oude deel van de plaats Lokva Rogoznica in de berg en genieten van een prachtig uitzicht van alle tijd tijdens het wandelen. Het hele gebied biedt veel mogelijkheden om je vakantie nog interessanter te maken


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Belangrijke opmerkingen:
Boekingen van personen jonger dan 25 jaar kunnen niet worden geaccepteerd op het moment van boeken om jeugdgroepen te vermijden. We behouden ons het recht voor om een dergelijke reservering te weigeren. Alle feesten en evenementen of overmatig lawaai die de rust in de buurt verstoren zijn verboden, ongeacht het aantal personen. Het aantal personen dat in deze accommodatie verblijft, mag het aantal slaapplaatsen dat in de beschrijving van de accommodatie staat niet overschrijden. Alle bezoekers moeten worden gemeld bij de verhuurder! Als uw gedrag gevaar veroorzaakt, schade toebrengt aan eigendommen of een blijvend effect heeft op het plezier van anderen, behouden wij ons het recht voor om uw vakantie te annuleren.

De volgende diensten zijn inbegrepen in de huurprijzen:
- Bad- en zwembadhanddoeken zijn aanwezig, bedlinnen is aanwezig
-Keuken en barbecuefaciliteiten
-Nutsvoorzieningen - water, gas, elektriciteit, verwarming, airconditioning
-Draadloos internet
-Beveiligde parkeerplaats (garage of op eigen terrein zoals aangegeven in de advertentie)
- Onderhoud van tuin en zwembad
-Eindschoonmaak
-Toeristenbelasting, verblijfsbelasting

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

* Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen):

- Je kunt vanuit je luie stoel eten bestellen dat op het afgesproken tijdstip bij een villa wordt afgeleverd;

- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner.

- Je kunt een massage krijgen in de villa met onze professionele masseuse die haar therapeutische vaardigheden kan demonstreren;

- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+ schipper);

- Maak een boottocht om de kust van Midden-Dalmatië en de eilanden te verkennen .... voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen en we helpen je graag verder.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. FerieHome

Bedrijf M. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf M. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. FerieHome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 454734

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454734.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 27.04 tot 17.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven