Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

VILLA MARUNCELA

Dalmatië, Dalmatische kust, Split, Omiš gebied, Lokva Rogoznica

Max.  11   gasten
240m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 11  gasten
240m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De twee verdiepingen tellende huis is onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd, en er kunnen maximaal 11 mensen. In uw gebruik:
Begane grond: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160 * 200) met eigen badkamer met bad; 2e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90 * 200) met eigen badkamer met douche; Fitnessruimte en 3 mountainbikes voor gebruik.
Eerste verdieping: woonkamer met volledig ingerichte keuken, woonkamer met open haard en uitgang naar het grote balkon met uitzicht op de zee; Toilet met wasmachine; 3e slaapkamer met een tweepersoonsbed (180 * 190); 4e slaapkamer met een tweepersoonsbed (180 * 190); 5e slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden en uitgang naar het terras, waar buiten dineren; twee badkamers met douche;
Buiten: Privaat 24m2 zwembad met zonneterras en comfortabele ligstoelen; Speeltuin met een klein huis en glijbaan voor de kinderen; overdekt terras met eethoek en een tafel voor 12 personen, buiten de traditionele barbecue met buiten eethoek en een tafel voor extra 12 personen; Parkeerplaats voor 4 auto's.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 8 km

8 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Bus 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 49 km Resnik- Airport Split

49 km

Station 33 km Split

33 km

Snelweg-afrit 18 km Blato na Cetini

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Als je een plaats van natuur en rust en toch zijn volledig omringd de buurt van de stad en diverse evenementen, is dit een ideale plek voor jou. De twee verdiepingen tellende huis is onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd. Het biedt alles voor een perfecte vakantie voor max 11 personen: 5 slaapkamers, 4 badkamers en een toilet, keuken, grote eetkamer met houten tafel en 12 stoelen, een woonkamer, een fitnessruimte, een groot balkon, overdekt terras met prachtig uitzicht op zee, overdekt terras met een grote grill. Er is ook een open hof, zwembad, speeltuin en een parkeerplaats. Deze woning is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op de bergen Dinara en Biokovo, de Adriatische Zee en het eiland Brac. Als je van wandelen, het duurt slechts een uur naar de volgende top van de heuvel genaamd St. Vid bereiken. U kunt ook uw tijd fietsen en ontdek de nabijgelegen dorpen te genieten. Als u wilt ontspannen op een van de mooiste stranden in dit gebied, het kiezelstrand Artina, kunt u de auto te gebruiken in een paar minuten. De dichtstbijzijnde stad Omiš ligt op slechts 8 km afstand. Omiš is een geweldige combinatie van bergen, Cetina, Adria, roemrijke geschiedenis en vriendelijke mensen. We raden een bezoek aan middeleeuwse forten Mirabela en Fortica, die een uniek uitzicht op Omis biedt. Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van onderwater bent, kunt u een duik klasse of semi-onderzeeër tour, waar u kunt genieten van zowel boven als onder de golven het hele landschap en de natuur als je cruise in alle veiligheid te boeken. Als u liever adrenaline sporten, zijn er een aantal manieren: klimmen, raften, zipline, kitesurfen en vele anderen. Aan de andere kant, kunt u een beetje rust te nemen en in een van de tavernes met lokale specialiteiten, of u kunt in een ontspannen sfeer om het geluid van de rivier Radmanove Mlinice in Cetina canyon horen en hebben om een ​​maaltijd te wonen. U kunt ook van deze gelegenheid gebruik maken om het gebied door de toeristische trein of boot, werken een paar keer om de dagelijkse verkennen. Naast de prachtige natuur en een scala aan activiteiten aangeboden, Omis is beroemd om zijn geschiedenis. Als je de kans om te bezoeken de piraten vechten Power and Festival van de Dalmatische Klapa (traditionele a capella zang). Wilt u de drukte van een larg stad te voelen, het duurt slechts 25 minuten met de auto naar Split, de tweede grootste stad in Kroatië te bereiken. Split is ook bekend om zijn paleis van Diocletianus. Het paleis is gebouwd tussen het einde van de 3e en het begin van de 4e eeuw na Christus en is onder de bescherming van UNESCO. U kunt ook een bezoek aan de nabijgelegen steden zoals Makarska, Trogir, Dubrovnik, Imotski, eilanden Brac en Hvar en vele andere interessante plaatsen. Bezoek ons ​​te genieten en in de rest van het Paradijs.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alles inbegrepen: belasting, elektriciteit, water, internet, beddengoed, handdoeken, zeep ... Betaling 30% bij boeking op basis van pro forma factuur met betalingsgegevens (bankoverschrijving), en 70% bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Luchthaven 49 km, strand: 2 km Dokter: 8 km, de haven: 33 km, Nachtleven: 8 km, Station: 33 km, Restaurants: 2 km, Winkels: 8 km, centrum: 8 km


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Andreas F. uit Herscheid

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absolute Empfehlung / absolute aanbeveling

We brachten hier een vakantie van 2 weken door met 7 volwassenen en 2 kinderen en waren dolblij met het huis. Het heeft alles wat je zou willen voor een vakantie, we hebben absoluut niets gemist
Wij vonden het uitzicht op zee, vooral bij het ontbijt, vanaf het overdekte terras erg mooi. S Avonds gebruikten we vaak de gemetselde barbecue en zaten we op het terras, ook met uitzicht op zee.
Een trampoline en een mooi zwembad met ligbedden en parasols horen bij het huis
U moet weten dat de eerstvolgende grotere plaats op ruim 15 minuten rijden ligt.
Daar staat een absoluut rustige ligging op een heuvel tegenover, buren alleen op enige afstand.
In Omis zelf zijn er goede zwemmogelijkheden, een toereikend voedselaanbod, diverse recreatiemogelijkheden. Uit eigen ervaring kunnen we vooral de quadtour en de zipline aanbevelen.
Al met al hebben we hier een geweldige vakantie gehad en bevelen we deze accommodatie zonder voorbehoud aan. Zeer aardige en meegaande verhuurders.

We brachten hier een vakantie van 2 weken door met 7 volwassenen en 2 kinderen en vonden het huis geweldig. Alles is er wat je wilt voor een vakantie, we hebben absoluut niets gemist.
Wij vonden het uitzicht op zee, vooral bij het ontbijt, vanaf het overdekte terras erg mooi. S Avonds gebruikten we vaak de gemetselde barbecue en zaten we op het terras, ook met uitzicht op zee.
Een trampoline en een mooi zwembad met ligstoelen en parasols horen bij het huis.
U moet weten dat de volgende grotere plaats in ruim 15 minuten met de auto te bereiken is (must).
Maar er is een absoluut rustige ligging op een heuvel, buren alleen op enige afstand.
In Omis zelf zijn er goede zwemmogelijkheden, een voldoende aanbod van voedsel, diverse vrijetijdsactiviteiten. Uit eigen ervaring kunnen we vooral de quadtour en de zipline aanbevelen.
Al met al hebben we hier een geweldige vakantie doorgebracht en we bevelen deze accommodatie zonder voorbehoud aan. Zeer aardige en hoffelijke verhuurder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Bedrijf T. FerieHome:

Vielen Dank fuer diese tolle Bewertung!
Ganz liebe Gruesse von dem Hausbesitzer und dem FerieHome - Team.

Juli 2019

Andreas uit 4000 Roskilde, Denmark

4,8
5 5 5 4
Toon Engels

Geweldig vakantiehuis voor een grote groep

Het verblijf in Villa Maruncela was een geweldige ervaring! We waren met 6 volwassenen en 5 kinderen en het huis is perfect ingedeeld voor zoveel mensen, verdeeld over twee verdiepingen maar toch zeer geïntegreerd. We waren verrast hoe extreem schoon het huis was toen we het ontvingen - absoluut vlekkeloos! Het is volledig gerenoveerd in een zeer mooie moderne stijl en het is duidelijk dat de eigenaren zorg dragen voor hun eigendom en hun gasten. Bij aankomst werden we begroet door de eigenaren en de gastvrouw, Tanja, die erg aardig en uiterst behulpzaam is. Ze zorgt echt voor haar gasten, verder dan al onze verwachtingen, en ze reageerde zeer snel op vragen. Ze spreekt goed Engels. We hebben genoten van de vele gemeenschappelijke ruimtes (zwembad, speeltuin, terrassen en de grote barbecue buiten). De keuken is een beetje klein wanneer er meerdere mensen tegelijk koken, maar het is zeer goed uitgerust voor het koken voor veel mensen.
De locatie van het huis biedt goede privacy, maar het is slechts 5 minuten rijden over de smalle bergweg naar een aantal zeer mooie stranden (goed om te snorkelen). De enige goede optie voor boodschappen is in Omis. We raden aan om de taverne Berekin verderop in de straat te bezoeken, eigendom van een zeer vriendelijke lokale familie. Ze brouwen hun eigen bier en wijn die verrassend goed zijn.
Al met al kunnen we ten zeerste aanbevelen om in Villa Maruncella te verblijven - u zult genieten van dit prachtige huis en de vele prachtige stranden langs de kust richting Makarska.
Vriendelijke groeten,
Familie Tvede, Denemarken

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Bedrijf T. FerieHome:

Thank you very much for this great review! You and your family were great guests and we would love to host you again. Kind regards from the homeowner and the FerieHome - Team


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME
Bedrijf T. FerieHome

Bedrijf T. FerieHome

Hallo, mijn naam is Mirjana en ik ben een vertegenwoordiger voor deze mooie villa en ik zal je helpen alle nodige informatie over uw vakantie in Kroatië in Villa Duće krijgen. Geweldig, rustige locatie, geweldig uitzicht op zee en IJsland vanuit elk punt van het pand, ingericht en uitgerust met een hoge kwaliteit ... een heleboel redenen waarom deze villa te kiezen. Ik heb 12 jaar ervaring met het huren van een aantal villa's in Kroatië in Omiš en Split, en ik kan u verzekeren heb al onze gasten zijn meer dan tevreden met al onze inspanningen. Ik kijk ernaar uit met u spreekt.


Andere accommodaties van Bedrijf T. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. FerieHome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 88590

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/88590.htm


«VILLA MARUNCELA» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven