Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Colorful

Zmijavci

Max.  12   gasten
450m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 12  gasten
450m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Als je het dorp nadert, zul je versteld staan van de typische Dalmatische stenen huizen en de ongerepte natuur. Er zijn veel plaatsen die je kunt bezoeken terwijl je geniet van de ongerepte natuur en de ontspannen mediterrane sfeer in het achterland - de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. Daarnaast is er een ruime keuze aan vele leuke bestemmingen in de omgeving die een idee kunnen zijn voor een dagtocht, zoals de Rode en Blauwe Meren in Imotski. Er zijn talloze fietspaden die de kleine rivier in de buurt volgen. Je kunt de berg Biokovo bezoeken en de Skywalk (1 uur) boven Makarska verkennen. Je kunt ook naar Makarska rijden en een boottocht maken naar het eiland Brač... of gewoon ontspannen en genieten van wat dit fantastische huis te bieden heeft.
Dit is wat Villa COLOURFUL exclusief voor jou te bieden heeft:

* De BUITENZONE (begane grond) biedt een verwarmd privé overloopzwembad van 55 m² (11 m x 5 m) met een volledig automatisch zoutelektrolyse systeem en hydromassage, 6 ligstoelen, een hemelbed voor twee personen, een mooi gazon en een fantastisch uitzicht op de vallei. Zeer comfortabele en overdekte eethoek buiten, met een barbecue (hout, houtskool) voor je grillkunsten, met directe verbinding naar de eet/woonkamer binnen met glazen deuren van vloer tot plafond.
* Vanaf hier heb je een buitentrap naar het ROOF TERRACE, hier vind je nog een terras met een whirlpool (jacuzzi), een Finse sauna met spectaculair uitzicht over de vallei, 2 ligstoelen en een schaduwrijke loungehoek met een kookeiland met serviesgoed. Er is ook een buitendouche en een apart toilet. Je hebt de mogelijkheid om een massage in je villa te boeken bij onze aanbevolen professionele masseuses, die hun therapeutische vaardigheden kunnen demonstreren (tegen extra kosten). Stuur ons een e-mail of vraag de gastheer bij aankomst om een afspraak voor je te maken.

* De begane grond naast het zwembad biedt een woon/eetkamer (65 m²) met glazen deuren naar de buitenruimte met prachtig uitzicht op de vallei, comfortabele banken en een flatscreen tv. Een volledig uitgeruste keuken met kookeiland en alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf (wijnkoeler, magnetron, capsule koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker...). Een apart toilet.

Slaapkamer nr. 1 (15 m²) met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), en-suite badkamer met douche (4 m²), tv, airconditioning en glazen deuren naar het balkon met uitzicht op de vallei.
Slaapkamer nr. 2 (15 m²) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, en-suite badkamer met douche (4 m²), tv, airconditioning, inloopkast (8 m²) en glazen deuren naar het balkon met uitzicht op de vallei.
Slaapkamer nr. 3 (16 m²) met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), en-suite badkamer met douche (4 m²), tv en airconditioning.
* De BENEDENBEGANE GROND biedt nog een woonkamer (20 m²) met airconditioning, een volledig uitgeruste keuken (koelkast, vaatwasser, broodrooster, waterkoker), een kookeiland met twee stoelen, een bank met flatscreen TV en een slaapkamer nr. 4 (15 m²) met een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, TV, airconditioning en een familiebadkamer met douche. Dit is een apart appartement dat van buitenaf toegankelijk is via de parkeerplaats in de kelder.

Ernaast, toegankelijk via de interne trap en vanaf de parkeerplaats, is er een speelkamer van 28 m² met sofa's, een PlayStation 4, een multi-combo speeltafel, airconditioning. Er is ook een loopband en yogamatten en wat gewichten. Er is een familiebadkamer met bad (4 m²). Er is een buitentafeltennistafel voor de parkeerplaats.

Slaapkamer nr. 5 (18 m²) met tweepersoonsbed 180 cm x 200 cm, tv, airconditioning, en-suite badkamer met douche (4 m²) en een glazen deur naar de parkeerplaats.
Slaapkamer nr. 6 (16 m²) met tweepersoonsbed 180 cm x 200 cm, TV en airconditioning.

Er is ook een wasruimte (7 m²) met een wasmachine, wasdroger en strijkijzer met strijkbenodigdheden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 6
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 29 km

29 km

Meer 7 km

7 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 87 km Spu Split

87 km

Station 87 km Split

87 km

Snelweg-afrit 20 km Zagvozd

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wat is er in de buurt? De dichtstbijzijnde afrit/oprit van de snelweg naar Villa Colourful is Zagvozd (20 km of 20 minuten van de accommodatie). Hierdoor is alles heel gemakkelijk te bereiken. De beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis en het goed bewaarde paleis van Diocletianus (87 km via de snelweg) ligt op 1 uur rijden, 1:30 uur rijden naar de Krka-watervallen (Skradin), 2:20 uur rijden naar de beroemde stad Dubrovnik. Je hebt dus genoeg mogelijkheden om een van de vele beroemde Kroatische plaatsen te verkennen. Net boven Makarska ligt het natuurpark "Biokovo", dit kan je dagtocht worden omdat het uitzicht vanaf deze berg adembenemend is. Je kunt veel eilanden zien en de kust is gewoonweg prachtig! Een bezoek aan de berg Biokovo biedt een unieke ervaring. De Skywalk op de berg Biokovo is een nieuwe attractie in het natuurpark bij Makarska op 1228 meter boven zeeniveau en ligt op ongeveer 1 uur rijden van de villa. Dit uitkijkpunt is ontworpen als een voorgespannen structuur van gewapend beton die boven een klif uittorent en uitkijkt over de riviera van Makarska, de Adriatische Zee, de eilanden en de open zee. Bovenop de betonnen structuur is een glazen loopbrug aangelegd die een vogelperspectief biedt in alle richtingen, wat een unieke adrenaline-ervaring creëert.

Je kunt ook twee plaatsen in Bosnië en Herzegovina bezoeken die dichtbij liggen en een bezoek waard zijn, het beroemde heiligdom van Međugorje of de zeer oosterse oude straten van de stad Mostar met de beroemde brug. Beide liggen op ongeveer 1 tot 1:20 uur rijden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 40 % bij het boeken

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Deze goed georganiseerde en zeer comfortabele Villa Colourful ligt op een privéterrein van 1.200 m² en biedt 450 m² nuttige binnenruimte op 2 verdiepingen (begane grond en kelder + dakterras). Met een panoramisch uitzicht op de Imotski-vallei en het prachtige groene landschap is het hele pand geschikt voor groepen tot 12 personen. Het pand is perfect voor gezinnen, vrienden en stellen. Dit pand ligt in het kleine dorpje Zmijavci, op slechts 7 km van de stad Imotski, die bekend staat om de natuurverschijnselen van de Rode en Blauwe Meren (7 km). Het is ook een populaire bestemming voor wie een rustige gezinsvakantie wil doorbrengen in het achterland van Dalmatië. De berg Biokovo ligt tussen jou en de kust, maar je bent dicht genoeg (29 km) bij de mooiste stranden van Brela en Makarska. De dichtstbijzijnde minimarkt, restaurant en bar liggen op 500 meter afstand.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Curak

Bedrijf M. Curak

FerieHome is een klein agentschap met een lange ervaring dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met een zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en ze bieden alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de op deze site gepresenteerde accommodaties, de beste prijs. We kijken ernaar uit om met je te praten :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Curak

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Curak

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 456926

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/456926.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven