Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Sterntaucher

Noordzeekust - Oost-Friesland - Werelderfgoed Waddenzee

Max.  4   gasten
84m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
84m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Beschrijving

Het ca. 84 m² grote vrijstaande vakantiehuis biedt voldoende ruimte voor maximaal 4 personen plus baby. Er is een carport en een extra parkeerplaats voor het huis.
Het grote terras bij het vakantiehuis ligt op het zuidwesten. Je kunt je fietsen stallen in het tuinhuis. Een elektriciteitsaansluiting is gratis beschikbaar voor je e-bikes.
Het vakantiehuis is gezellig en met oog voor detail ingericht. Op de begane grond vind je de woonkamer, de slaapkamer met een tweepersoonsbed (180x200cm), de eethoek, de keuken, de bijkeuken, de doucheruimte en de vestibule.
In de ruime woonkamer werd veel belang gehecht aan comfortabel zitmeubilair. Voor je vrije tijd hebben we boeken, spelletjes en dvd's voorzien.
De landhuiskeuken is voorzien van een fornuis met keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast met apart vriesvak, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, eierkoker, mixer, voldoende servies en al het nodige keukengerei. Hier wordt koken een plezier.
In de bijkeuken vind je een wasmachine, een droger en de magnetron.
De maritieme badkamer met daglicht heeft vloerverwarming, een extra handdoekenwarmer en een comfortdouche van 90x90 cm.
De tweede slaapkamer en de WC bevinden zich op de bovenverdieping. De slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden (90x200cm), een kledingkast en een 32" LED TV.
Alle bedden in het vakantiehuis zijn uitgerust met pocketveringmatrassen (optimale ondersteuning van de wervelkolom) voor optimaal ligcomfort. Om een rustgevende slaap te ondersteunen, werd waarde gehecht aan hoogwaardige kussens en dekbedden.
De vakantiewoning wordt verhuurd als niet-rokers woning. Roken is daarom alleen toegestaan op het terras!

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Bestek
Glazen
Servies
Keramische kookplaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Telefoon
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
Tuinmeubelen
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Rookmelder
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Senioren
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
gelijkvloers
trap

Duurzaamheid

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Energiebesparende verlichting
Waterbesparende toiletten
huishoudelijke apparaten van klasse A
Waterbesparende kranen
100% groene stroom
Afvalscheiding
Bereikbaar met het openbaar vervoer

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 6 km Sportflughafen Norden

6 km

Station 3 km Norddeich-Mole

3 km

Snelweg-afrit 30 km Emden

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit exclusieve vrijstaande Oost-Friese landhuis ligt op een toplocatie in Norddeich, aan de Schonerweg 15. De Schonerweg is een verkeersluwe speelstraat. Vanaf hier zijn de dijk en het strand en alle recreatiefaciliteiten zoals het beleveniszwembad "Ocean-Wave", het grote kinderspeelhuis, het populaire zeehondenkweekstation, wellnessfaciliteiten en een avontuurlijke minigolfbaan te voet in slechts een paar minuten te bereiken.


Adres:
Schonerweg 15
26506 Norddeich
Hier in het natuurreservaat "Waddenzee" (UNESCO Werelderfgoed) kun je de getijden prachtig observeren. Naast het ondiep aflopende zand- en groenstrand (ca. 14 ha) ligt de "Drachenwiese" (drakenweide). Het ideale vakantieoord voor gezinnen met kinderen, maar ook voor senioren en wellnessliefhebbers.

De "Ocean Wave" bevindt zich in het moderne golfslagpark. Dit is een uniek avonturenbad met enorme golven, zeewater, een reuzenglijbaan en een exclusief saunagedeelte.

Duik in het grote golfslagbad met zeewater, dat altijd een temperatuur van ongeveer 30 graden heeft. Voel de kracht van de Noordzee. Hier zul je niet bang zijn voor Blanken Hans. Hier zijn vriendelijke golven die je met mooie regelmaat de adem van de zee laten voelen.

Pure Thalasso! Elk half uur staan er zeven minuten lang golven voor je klaar: Tot 80 centimeter hoog. Golven om te springen, duiken of surfen met de zwemplank. Voel je als een dolfijn in zijn element.
Het avonturenbad:
Zoals een dag in het Het avonturenbad met de grot, de waterval, met het stroomkanaal en het bubbelbad is 300 vierkante meter groot. Hier vind je onder andere een "heksenketel" van waaruit je door onderwaterramen in het avonturenbad eronder kunt kijken. Voor wie het liever warmer heeft: het bubbelbad heeft een watertemperatuur van 32°C en in het tropische stoombad is het zelfs 42°C warm. Het grote peuterbad is ook altijd verwarmd tot 32°C.

Wil je nog meer verwend worden, geniet dan van een onderwatermassage of ga onder onze waterspuwer staan, die echt over je schouders brult. Geweldig plezier voor grote en kleine passagiers.

Het Saunadek:
Klassieke sauna in de wilde natuur!

Dit is de juiste plek voor zonaanbidders en opvliegers:
In de saunatuin staan twee rustieke boothuizen met Finse boomstam sauna's. Als je het graag echt heet hebt, is dit de plek voor jou! De droge hitte is hier heel anders dan de zwoele hitte binnen.
Afwisseling met veel groen
Beschut groen, wilde grassen, bomen en vreemde kruiden roepen de sfeer op van de wijde, wijde wereld. Het gras ruist in de wind als de golven, de wind koelt de huid als het water in het zwembad, de zon verwarmt de huid van buiten als de sauna van binnen - pure afwisseling en plezier. De Noordzeesfeer wordt gecreëerd door strandstoelen en ligstoelen.


Het bekende zeehondenkweekstation, een buitengewone avontuurlijke minigolfbaan en een geweldig kinderspeelhuis voor de kleintjes, ongeacht het weer, maken ook deel uit van het "golfslagpark".

Het walvismuseum in Norddeich heeft veel interessante feiten over het leven in de Noordzee voor jou en je kinderen, waaronder een enorm skelet van een walvis.

In Norddeich en omgeving ligt een fijnmazig netwerk van fietspaden dat geïnteresseerde fietsers door het prachtige landschap van Oost-Friesland leidt.

De prachtige dijkpromenade nodigt uit tot wandelen en smullen. Het treinstation "Norddeich-Mole" ligt direct aan de haven, met veerverbindingen naar Juist en Norderney. Het sportvliegveld van Norden ligt op slechts een paar kilometer afstand.

In Norddeich zelf vind je veel souvenirwinkels en alle winkels die je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. De bekende voetgangerszone in Norden, de oudste stad van Oost-Friesland, nodigt uit om te gaan winkelen. Van eenvoudige snackbars tot gezellige pubs en goede restaurants, je vindt hier allerlei etablissementen.

Er zijn vele andere vrijetijdsactiviteiten op je vakantiebestemming, zoals: paardrijden, skaten, surfen, kiten, wandelen, joggen, bowlen, vissen, zeilen, voetbal, karten en bosseln (Oost-Friese nationale sport).

Je kunt vanuit Norddeich ook deelnemen aan verschillende kottertochten of wadlooptochten. Daarnaast zijn er vanuit Norddeich vele interessante excursiebestemmingen te bezoeken: Norderney, Juist, Baltrum, Langeoog, Helgoland, Slot Lütetsburg, het Thee Museum, het Automobiel Museum, Aurich, Leer, Emden - met een havenrondvaart, het Emssperrwerk, Papenburg met de Meyer scheepswerf of de "Otto" vuurtoren.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Linnengoed kan afzonderlijk worden geboekt. De bedden zijn natuurlijk opgemaakt als je aankomt.
Beddengoed kost 7,-€ per persoon en verblijf, een handdoekenpakket (een douchehanddoek, een handdoek en een douchemat) kost 3,-€

Toeristenbelasting van de stad Norden:
Hoogseizoen - = 2,50 € per persoon vanaf 16 jaar
Laagseizoen - = 1,20 € per persoon van 16 jaar en ouder

Inclusieve service:
- Internettoegang (WLAN)
- Gratis telefoon naar het Duitse vaste netwerk
- Reisbedje met extra matras
- Kinderstoel
- gratis stroomaansluiting voor e-bikes

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei uns können Sie Ihren Urlaub für die kommende Saison risikofrei buchen. Sollte es über Ihren gebuchten Urlaubszeitraum ein behördlich angeordnetes Reiseverbot geben, dann können Sie bei uns kostenfrei auf einen späteren Zeitpunkt umbuchen oder stornieren. Ansonsten gelten folgende Stornierungsbedingungen: Wir werden direkt nach Ihrer Mitteilung versuchen die stornierte Wohnung neu zu vermieten. Kann eine Neuvermietung der Wohnung nicht erfolgen gilt folgende Stornierungsstaffel: 20% des Mietpreises sofort 30% bis vier Wochen vor Reiseantritt 50% bis 14 Tage vor Reiseantritt 100% ab 13 Tage vor Reisebeginn. Im Falle einer Stornierung müssen Sie 20% des ursprünglichen Mietzinses als Kostenpauschale an den Vermieter zur Abgeltung des zusätzlichen Aufwandes zahlen.

meer informatie:

Gratis wifi
Grote tuin uit het zicht
Afsluitbare schuur voor je fietsen
Carport en parkeerplaats


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Detlef B. uit 50129 Bergheim

5,0
5 5 5 5

Friesenhaus

Liebe Frau Nohl, das Haus ist mit Liebe eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt, es war alles da was man braucht. Gerne würden wir nächstes Jahr wieder kommen.
Schöne Grüße aus Bergheim

Antwoord van Mevr. B. Nohl:

Sehr geehrter Herr B,

vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass es Ihnen und Ihren Kindern in unserem Ferienhaus gefallen hat und Sie mit allem zufrieden waren. Sie waren sehr angenehme Gäste und wir würden uns freuen, Sie bald wieder in Norddeich begrüßen zu können.

Mit freundlichen Grüßen,
Familie Nohl
www.Nordseeferien-Nautilus.de

Februari 2018

Franz R. uit Borchen

5,0
5 5 5 5

Klasse Ferienhaus

Liebe Frau Nohl,
meine Frau und ich haben den Kurzurlaub in Ihrem wundervoll eingerichteten Ferienhaus genossen. Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet, es fehlte an nichts. Obwohl es draußen -10° war und ein eisiger Wind herrschte, haben wir uns sehr wohl gefühlt. Morgens und nachmittags einen Spaziergang und danach einen heißen Tee, was will man mehr. Wir werden bestimmt bei nächster Gelegenheit wiederkommen. Es grüßen aus Ostwestfalen Luzie und Franz-Josef Risthaus.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Nohl:

Moin, Moin,

lieber Herr Risthaus,

vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Es freut uns, Sie und Ihre Frau demnächst wieder bei uns zu begrüßen.

Ihre Vermieter,
Fam. Nohl

Januari 2018

Familie W. uit Hilden

5,0
5 5 5 5

Super Haus in toller Lage!

Von der Buchung bis zur Abreise hat alles prima geklappt.
Das Haus war bei der Anreise sehr sauber, ist schön und gemütlich eingerichtet. Die Küche hat alles was man so braucht . Für unsere Kinder war das WLAN super.

Schöne grüße aus Hilden.
Fam. W.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Nohl:

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung.
Es freut uns, das Sie mit unseremService und dem Haus sehr zufrieden waren.

Schöne Grüße aus Hennef,
Familie Nohl


Contactpersoon

Mevr. B. Nohl

Mevr. B. Nohl

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 45887

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/45887.htm


«Ferienhaus Sterntaucher» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven