Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Noordzee Oase Pethan met Sauna

Oost-Friesland - Vasteland, Neuharlingersiel + Carolinensiel

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

89 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

89 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Topkans: Van 10 - 18 juli 2022 is het hele huis te boeken! Minimum boeking 7 nachten! Rustig gelegen, vrijstaand comfort niet-rokers vakantiehuis op een perceel van 1000 m² aan de rand van het dorp. Het heeft 2 comfortabele appartementen voor elk max. 4 personen, die ook afzonderlijk kunnen worden gehuurd. Boven, een ca. 65 m² groot top-modern comfort appartement: gezellige woonruimte met open haard en aparte eethoek, grote galerij met 2 verplaatsbare eenpersoonsbedden aan de achterzijde, verborgen slaapgedeelte, slaapkamer met tweepersoonsbed, moderne aparte keuken met comfort uitrusting (vaatwasser, magnetron, kleine vriezer, glaskeramische kookplaat, multifunctionele oven), chique doucheruimte met WC, ca. 35 m² groot dakterras op flatniveau, op het zuiden. Een ander toilet bevindt zich naast de wasruimte en de sauna in het bijgebouw beneden.
Beneden ca. 65m²: Zeer aantrekkelijke woonkamer met open haard, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 verplaatsbare boxspringbedden, aparte comfortabele keuken (oven met boven-/onderwarmte, verder als boven), doucheruimte met WC, aparte WC en groot terras op het westen. Let op: 250,- € borg vereist bij overhandiging van de sleutels!
In het apart toegankelijke bijgebouw bevinden zich een wasmachine, een droger, een apart toilet en een kleine wellnessruimte met sauna en een ver uitzicht over de uitgestrekte velden. De grote tuin biedt veel ruimte om te ontspannen. Elk appartement heeft zijn eigen terras aan een andere kant van het huis. W-Lan is gratis beschikbaar voor onze gasten. De zichtbare Noordzeedijk, op slechts ongeveer 850 m afstand, is binnen bereik. De kustplaatsen Neuharlingersiel, Harlesiel en Carolinensiel met hun uitgebreide vrijetijdsaanbod zijn via het goed ontwikkelde netwerk van fietspaden in enkele minuten te bereiken. De parkeerplaats is op het terrein. Fietsen kunnen tegen een zeer redelijke prijs worden gereserveerd. De Noordzee Oase Pethan is een zuiver niet-rokers domicilie. Ten laatste wanneer u hier bent aangekomen, zult u weten waarom wij het Noordzee Oase noemen. De genoemde huurprijzen zijn altijd voor één verdieping. Wij bieden 10% korting op de huurprijs als u het hele huis boekt van november tot het begin van de paasvakantie (met uitzondering van Kerstmis), mits u minimaal 14 nachten boekt. EEN PLEZIER: GEEF ONS ALTIJD EEN TELEFOON BIJ INVRAAG - dank u! We zijn veel onderweg, waar we dan geen internet tot onze beschikking hebben, maar we krijgen bij elke aanvraag een sms en kunnen dan snel reageren.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Meer 0.25 km

0.25 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.15 km

0.15 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 3 km Harlesiel

3 km

Station 9 km Wittmund

9 km

Snelweg-afrit 25 km Wilhelmshaven

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons grote pand biedt veel ruimte om te ontspannen en als u hier aankomt, weet u meteen waarom wij het een Noordzee-oase noemen. Een echte plek om te ontspannen. Kinderen voelen zich hier ook erg op hun gemak en aangezien we bijna aan het einde van de doodlopende weg zitten, is er alleen puur woonverkeer tot nog eens 5 huizen - gewoon heerlijk rustig
De twee eilanden voor de kust, Wangerooge en Spiekeroog, zijn net zo uitnodigend voor een dagbezoek als een boottocht naar de zeehondenbanken. U bevindt zich bijna midden in de unieke Nedersaksische Waddenzee. Onze plek is een van de insider tips voor rustig en heerlijk wonen in de directe omgeving van de dijk. U kunt de bakker 's morgens in een paar minuten bereiken via het goed ontwikkelde netwerk van fietspaden, of u kunt gebruik maken van de plaatselijke broodjesservice. De nieuw aangelegde kleine haven ligt op slechts ongeveer 300m van ons huis en is het ideale vertrekpunt voor kleine kapiteins en vissers. Een bootverhuur is direct naast de deur. U kunt de zandstranden ook gemakkelijk per fiets bereiken, zodat u niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Verschillende uitstekende restaurants met een zeer aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding, evenals een kinderspeelplaats kunnen worden bereikt na een wandeling van 2 minuten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Dagelijkse huurprijs is voor het bovenste appartement (onderste plus 4,- € ) met max. 2 volwassenen en 2 kinderen tot 16 jaar. Elk kind van 16 - 20 jaar betaalt 5,-€ en elke andere persoon vanaf 16 jaar betaalt 10,- € extra. Geef bij de reservering in het berichtenveld de geboortedatum van de kinderen door, zodat wij u de juiste huurprijs kunnen meedelen. In ieder geval moeten de toeristenbelasting, de vergoeding voor de eindschoonmaak en eventueel de vergoeding voor het gebruik van de sauna worden toegevoegd. Voor het gebruik van de sauna gedurende ca. 2,5 - 3 uur wordt eenmalig € 15,- (incl. saunadoeken) in rekening gebracht. Wij raden onze gasten aan het feelgoodpakket te boeken, zodat de bedden en handdoeken bij aankomst klaar zijn en de eindschoonmaak is uitgevoerd. Dit wellness arrangement kost eenmalig 80,- € voor 2 personen. Elke extra persoon betaalt slechts 10,- € voor een linnenpakket. Alleen de eindschoonmaak kost 60,- € en moet worden betaald. Bij overhandiging van de sleutels wordt een borgsom van 250,- € per appartement betaald, die binnen 3 werkdagen op een nader te bepalen bankrekening wordt teruggestort als het appartement onbeschadigd en veegschoon is opgeleverd. Korte verblijven van minder dan 7 nachten worden ook geaccepteerd met 15,- € administratiekosten. Vakantie en vakantiebruggen plus 20%
A AUB: GEEF ONS ALTIJD EEN TELEFOON NUMMER BIJ AANVRAAG - dank u! We zijn veel onderweg, waar we soms geen internet beschikbaar hebben, maar we ontvangen bij elke aanvraag een sms en kunnen dan onmiddellijk reageren.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Unsere Stornierungsbedingungen: Bis 60 Tage vor Reisebeginn erstatten wir alles zurück. Ab 59 Tage bis 30 Tage vor Reisebeginn sind 50 % Stornokosten zu zahlen und ab dem 29. Tag vor Anreise werden 100 % der Mietkosten berechnet. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittskostenversicherung. Sollte es zu der von Ihnen gebuchten Zeit ein erneutes Reiseverbot von Ihnen zu uns geben, erhalten Sie selbstverständlich an uns gezahlte Beträge komplett zurück oder können umbuchen.

meer informatie:

Ons feel-good pakket bestaat uit opgemaakte bedden bij aankomst, klaarliggende handdoeken, evenals de eindschoonmaak en kan worden geboekt voor een bedrag van slechts 80,- € voor maximaal 2 personen. Elke extra persoon betaalt slechts 10,- €. Standaardfietsen voor volwassenen of kinderen vanaf ca. 9 jaar kunnen worden geboekt voor slechts 14,- € nominaal / fiets en week volgens beschikbaarheid. "E-bikes" zijn nu beschikbaar en kunnen worden geboekt voor slechts 50,- € / week, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als u tussendoor een schoonmaakbeurt wilt, geen probleem. Dit kan worden geregeld met ons servicepersoneel en moet apart worden betaald. A AUB: GEBRUIK ONS ALTIJD EEN TELEFOON BIJ INVRAAG - dank u! We zijn veel onderweg, vooral in de zomer, waar we soms geen internet hebben, maar we krijgen voor elke vraag een sms en kunnen dan onmiddellijk reageren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-03-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2022

Roswitha P. uit Baunatal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen

Het appartement is zoals beschreven prachtig en smaakvol ingericht en uitgerust. De gastgezinnen zijn erg aardig en meegaand. Het ontvangst en de lokale ondersteuning zijn goed georganiseerd en altijd beschikbaar. We waren helemaal tevreden.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Maart 2022

Sandra B. uit Münster

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Fantastische vakantie in een top vakantiewoning

De vakantiewoning laat niets te wensen over - we zijn nog nooit in een vakantiewoning geweest die zo perfect is uitgerust! De lichte woonkamer nodigt uit tot vertoeven en bij mooi weer zit je perfect op het grote dakterras

Het was een all-round geweldige vakantie - voor ons was er niets om over te klagen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juli 2020

Kaja V. uit Saarbrücken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldige vakantie aan de Noordzee

Dit was onze eerste vakantie aan de Noordzee en we werden op geen enkele manier teleurgesteld. Het huis Nordseeoase Pethan is prachtig en rustig gelegen op een goed onderhouden terrein. Het vakantieappartement Pethan 2, met een geweldig groot dakterras, is modern en smaakvol ingericht. Alles is top en we voelden ons direct op ons gemak. Met de fiets kun je prachtig de mooie omgeving en de kustplaatsen verkennen. Op het strand in Neuharlingersiel hebben kinderen plezier (waterspeelplaats, basketbal, voetbal, vliegeren) en ouders kunnen dan ontspannen in een strandstoel. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2016

Jutta uit Freisen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Altijd een plezier!

Dit is de tweede keer dat we in deze flat verblijven en het zal niet de laatste keer zijn. De flat is gezellig, schoon en zeer modern. Je vindt alles wat je nodig hebt in de keuken. Je voelt je meteen thuis. Het huis is rustig gelegen, maar toch dicht bij de kustplaatsen Carolinensiel en Neuharlingersiel. Bij mooi weer konden we de ter beschikking gestelde fietsen gebruiken voor fietstochten. Het contact met de verhuurder was weer erg prettig. Perfect allemaal!

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Zeilinger-Schu:

Vielen Dank! Wir freuen uns immer wieder, dass sich unsere Gäste ausnahmslos wirklich wohl fühlen und werden auch in Zukunft alles unternehmen, dass dies so bleibt. Gerne wieder!

September 2016

Frank S. uit 35232 Dautphetal

4,5
4 4 5 5
Toon Duits

Beleef-welzijn-oase

We vonden een nette, harmonieuze FWO naar onze smaak.
De beschrijving past en vooral het geboekte weer ;-).
Er was één probleem, de douche werkte niet goed. Dit probleem werd perfect opgelost door de verhuurder, dus eigenlijk niet te noemen
Mijn partner en ik zullen met veel plezier onze vakantie daar weer doorbrengen.
Uschi en Frank

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2015

Robert Z. uit Bottrop

4,8
4.5 5 5 4.5

Immer wieder gerne!

Es ist sehr sauber und wirklich gemütlich eingerichtet! Das Haus ist sehr ruhig gelegen und dennoch kommt man schnell überall hin. Der Kontakt war auch überaus freundlich und angenehm.
Werden es bestimmt nochmal mieten!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2015

Gerhard D. uit Saarbrücken- Bischmisheim

4,8
5 5 5 4

Empfehlenswerter Kurzurlaub in Pentan 2

Ein durchaus empfehlenswerte Domizil, das man gerne auch für längere Zeit nutzen will. Die Wohnung ist modern und komfortabel eingerichtet, die wir in einem sauberen Zustand angetroffen haben.
Die ist nicht zuletzt ein verdienst der Betreuer vor Ort, der Fam. Höpner.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2015

Claudia F. uit Heusweiler

5,0
5 5 5 5

Super Haus, top Lage - einfach zum wohlfühlen!

Die Wohnung ist top ausgestattet. Man fühlt sich direkt wie zuhause. Es ist alles da, was man braucht ....
die Lage ist ideal. Direkt am Feld, total ruhig.
Allerdings wird ein Auto benötigt, sonst ist es zu den Stränden zu weit. Aber das ist das geringste Übel ...
es gibt nichts auszusetzen.
Wir kommen wieder!!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2015

Martin-Günther K. uit Bochum

4,0
4 4 4 4
Toon Duits

Paasvakantie in de Noordzee-oase Pethan

De paasvakantie dit jaar,
ging naar de Noordzee naar "Haus Pethan".
En wat het internet beloofde,
alles was geweldig.
Er ontbrak niets, zelfs de zon scheen,
dus de strandstoel was zalig.
Na het grote paasvuur
warmde de sauna ons enorm op.
Voor ons is het duidelijk dat we terug zullen komen,
zullen we weer komen, zo mogelijk elk jaar.
Gewoon geweldig, ga zo door.
Marion en Günther

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2015

Familie H. uit Dautphetal

5,0
5 5 5 5

super schöner erholsamer Familienurlaub

Wir hatten die obere Wohnung "Pethan 2"

diese Wohnung ist super sauber, gepflegt und modern eingerichtet
Die Ausstattung ist top, es hat uns an nicht gefehlt
Die Lage ist ruhig und von der Terasse hat man einen wunderbaren Blick auf Carolinensiel
Auf der großzügigen Terasse kann man den ganzen Tag die Sonne genießen :-)

Die Sauna ist neu mit einem extra großzügigem Duschbereich und einer Ruhebank.

Mit dem Fahrrad kann man problemlos die Orte Neuharlingersiel und Carolinensiel erreichen.
Der kleine Ort Altharlingersiel hat schöne Lokale,die man in nur 5 Minute zu Fuß erreichen kann.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2015

Sandra F. uit hamm

5,0
5 5 5 5

sehr empfehlenswert

Es War alles in einem sehr guten Zustand. Insbesondere War es sehr sauber und gepflegt. Das Haus hat eine tolle sehr ruhige Lage.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Maart 2015

Heike C. uit 59069 Hamm

4,8
5 5 5 4

super !!

Unterkunft gemütlich, sauber und schön eingerichtet .Der Mietpreis ist absolut sein Geld wert, nur ein Wagen sollte schon vorhanden sein , gerade bei kleineren Kindern ist der Weg zum Strand doch etwas weiter entfernt gelegen. Ein wirklich schönes , kinderfreundliches Restaurant ist vor Ort.
Mein Fazit : Jederzeit wieder ohne wenn und aber !

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2012

mavobo uit Baunatal

4,9
4.5 5 5 5 5

eine tolle Urlaubsoase

Eine tolle Umgebung mit vielen Freizeitmöglichkeiten. Das Haus liegt am Rande eines kleinen Ortes und absolut ruhig gelegen. Eine tolle Sonnenterrasse ist vorhanden. Wenn allerdings zuviel Wind aufkommt sitzt man dort nicht sehr geschützt Auch fehlten Gartenmöbel, auf den alten Holzbänken sitzt man nicht so toll, diese wurden erst auf Nachfrage zur Verfügung gestellt. Bei dem herrlichen Gartengrundstück wären durchaus auch Liegestühle angebracht.
Ansonsten war alles vorhanden, insbesondere die hervorragende Küchenausstattung war spitze und auch das Haus war sehr gepflegt, da gilt es der Verwalterfamilie mal ein dickes Lob auszusprechen diese waren mehr als freundlich und zuvorkommend und hatten für alles ein offenes Ohr. Alles in allem ein Erholungsurlaub wie man sich diesen vorstellt. Wir werden ganz sicher wenn das Haus in den Wintermonaten umgebaut wird in 2013 wieder dort Urlaub machen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Recreatiemogelijkheden: Es gibt viele Freizeitmöglichkeiten und die Strände locken zu schönen Spaziergängen ein. Leider liegen die zwei vorhandenen Hundestrände sehr weit weg, diese sind nur mit dem Auto zu erreichen.

Winkels: Sei es in Neuharlingersiel oder noch besser in Carolinensiel sind die Einkaufsmöglichkeiten klasse.

Antwoord van Dhr. T. Zeilinger-Schu:

Vielen Dank für die Bewertung, die wir noch wie folgt kommentieren möchten: Wir können an unser Haus an der Nordsee keine schöne Aluminium-Gartenmöbel hinstellen, da der Wind diese wegfegen würde. Deshalb stehen dort immer die schweren Holzmöbel mit den wegnehmbaren Kissen für Sitz und Rücken (nicht nur auf Anfrage). Und für windige Tage steht auch ein Strankorb im Garten, in den man sich nicht nur setzen, sondern auch bequem hinlegen kann.
Die obere Etage ist im letzten Winter schon zu einem chicen Komfortappartement umgebaut worden und die untere, auch jetzt schon urgemütliche und komfortable Wohnung, wird im kommenden Winter modernisiert. Wir haben das Haus erst seit letztem Jahr und bisher haben bereits ganz viele begeisterte Gäste schon teilweise mehrfach neu gebucht, und wir begrüßen auch Sie gern wieder.

Januari 2012

Rolli uit Namborn

4,9
4.5 5 5 5 5

eine echte Oase

Mitten im kalten, sehr schönen + sonnigen Winter, konnten wir nun 4 Nächte hier wohnen. Noch nie haben wir uns so wohl gefühlt. Die Wohnung unten ist schon sehr gemütlich mit dem Kamin, die Küche war für uns der Traum. Tolle Lage, richtige Informationen, ein ausgezeichnetes Preis-Leistungsverhältnis und ein ausgesprochen netter Vermieterkontakt.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Tolle Lage, ganz ruhig, mit Weitblick bis zum Deich, jetzt im Wimter leider nur am WE ein Restaurant in nächster Nähe, die anderen sind alle 2-5 Minuten mit dem Auto entfernt. Wir kommen im Mai wieder, dann können wir zufuß zum Essen gehen und haben Auswahl.

Recreatiemogelijkheden: Deich und Strand recht nah, mit dem Fahrrad ganz schnell zu erreichen, schöne Wanderwege, Bouleplatz, Angelstege, sehr schöne Saunawelten in Neuharlingersiel und Carolinensiel; viele Indoor-Möglichkeiten

Winkels: einige Discounter und gut sortierte Lebensmittelmärkte


Contactpersoon

Dhr. T. Zeilinger-Schu

Dhr. T. Zeilinger-Schu

Wij zijn een koppel van eind 50 en begin 60 met veel reiservaring en vele jaren ervaring met vakantiewoningen en huizen. Wij hebben veel van deze ideeën in onze woningen verwerkt en bieden onze enthousiaste gasten zo buitengewone woningen voor de mooiste tijd van het jaar.


Andere accommodaties van Dhr. T. Zeilinger-Schu

Alle accommodaties weergeven van Dhr. T. Zeilinger-Schu

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 45957

Laatst bijgewerkt: 14.02.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/45957.htm


«Noordzee Oase Pethan met Sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven