Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Sola Bona Fewo 1

Zingst

Max.  2   gasten
53m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
53m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Beleef een onvergetelijke vakantie in het appartement Villa Sola Bona Fewo 1 in Zingst. Dit charmante appartement biedt ruimte aan maximaal 2 gasten en beslaat 53 vierkante meter met 1 slaapkamer en 1 badkamer.

Zoveel vooraf: bij ons begint uw vakantie meteen, er zijn geen extra kosten voor linnen- en handdoekenpakketten, het beddengoed is bij aankomst al voor u opgemaakt en is als service in de eindschoonmaakprijs inbegrepen, net als de handdoeken startset!

Villa Sola Bona ligt op de tweede rij in een doodlopende straat aan de Birkenstr. (5g), een verkeersluwe wijk in Zingst, op slechts ongeveer 150 meter van strandovergang 16 (tot 2021 strandovergang 7) en biedt dus de beste voorwaarden voor een geslaagde strandvakantie. De kuurfaciliteiten van Zingst, het kuurcentrum, fysiotherapiepraktijken en het Wellness-Camp Düne 6 liggen op korte afstand van ons appartement. Ons appartement is daarom ook een ideaal uitgangspunt voor uw kuurvakantie in Zingst.

Ons appartement 1 op de begane grond heeft rolluiken, insectenhorren en een zeer ruim terras op het zuidwesten in een tuin van ca. 145 m². Ons appartement in de Villa Sola Bona biedt onze gasten 53 m² ruimte voor 2 personen en veel rust en ontspanning.
Bij de inrichting van het appartement hebben we veel waarde gehecht aan een hoogwaardige en comfortabele inrichting en uitrusting. De slaapkamer in appartement 1 in Villa Sola Bona is uitgerust met hoogwaardige Driftmeier hotelmeubelen uit de Amato serie in comforthoogte en extra lengte (220x180) en met hoogwaardige 7-zone lattenbodems en koudschuimmatrassen, waardoor het een speciaal hoogtepunt is voor mensen met extra lengte en senioren. Een 32-inch lcd-tv, een klein bureau en DSL Lan/WLAN zijn ook beschikbaar in de slaapkamer.
Je vindt niet alleen bijna dezelfde inrichting en uitrusting in de slaapkamer als in het appartement 3 Sola Bona in het Schifferhaus, maar ook overeenkomsten in de inrichting van de badkamer, keuken en woonkamer. De badkamer en het sanitair in vakantieappartement 1 in Villa Sola Bona zijn uitgerust met een grote inloopdouche, vloerverwarming, bidet, wastafel met badmeubel en planchet, met hogere, en dus ook seniorvriendelijke, sanitairelementen.

In ons appartement in de Villa Sola Bona heb je de beschikking over DSL (W)Lan internet, een hifi-installatie met CD en DAB+, een DVD-speler en een 42 inch LED Smart TV in de woonkamer. De vakantiewoning heeft een 4-sterren certificering en beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de eindschoonmaak en het beddengoed is al opgemaakt bij aankomst.

Bij de planning van de keuken en het woongedeelte voor beide appartementen hebben we hetzelfde hoogwaardige en beproefde keukenprogramma van Sachsenküchen gebruikt en bewust gekozen voor overeenkomsten in uiterlijk om je een herkenningswaarde en een zekere vertrouwdheid te bieden. De keuken is volledig uitgerust volgens een hoge standaard, met een magnetron, vaatwasser, fornuis met keramische kookplaat, oven, koelkast, vriezer en veel kleine elektrische apparaten.

Een parkeerplaats voor het huis en een schuur die bij het appartement hoort, evenals een goed doordachte berging voor je fietsen (met betonnen overdekte kluisjes), zijn uiteraard bij de huur inbegrepen, evenals tuinmeubilair van hoge kwaliteit.

De overeenkomsten tussen de twee appartementen zijn niet alleen bewust wat betreft de hoogwaardige inrichting, we hebben ook de Latijnse woorden Sola Bona - vrij vertaald alleen het beste of het enige goede - gebruikt in de namen van onze vakantiewoningen.

Let ook op onze lastminute- en pakketaanbiedingen op onze website (eigen homepage "www.sola-bona-zingst.de"), hier vindt u ook informatie over onze vakantiewoning 3 Sola Bona in het Schifferhaus, een appartement op de begane grond voor max. 2 personen met vergelijkbare faciliteiten.

De fotogalerij moet je uitnodigen om misschien een vakantie door te brengen in onze vakantiewoning 1 in de Villa Sola Bona.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x220 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 60 km Rostock Laage

60 km

Station 15 km Barth

15 km

Snelweg-afrit 40 km Sanitz

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zingst is een charmante badplaats aan de Oostzee op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst in Duitsland.

Het huis Villa Sola Bona ligt op een rustige maar centrale locatie aan het einde van een doodlopende weg in een verkeersluwe omgeving. Het stadscentrum ligt op slechts 1½ km afstand en het 18 km lange zandstrand, strandovergang 16, ligt op slechts 150 m afstand. De bakker en de supermarkt liggen op ca. 800 m, het dichtstbijzijnde restaurant op ca. 150 m. Het sportstrand met de mogelijkheid tot kiten en surfen ligt op slechts 5 minuten lopen. Het nabijgelegen nationale park Vorpommersche Boddenlandschaft nodigt uit tot uitgebreide fietstochten en het spotten van kraanvogels.

E-laadpunten

In de gemeente Zingst zijn er (vanaf 11/2021) 2 openbare oplaadpunten, elk met 2 x type 2 stopcontacten 22 kW.
Netwerk: ChargeIT mobiliteit
Exploitant: Stadtwerke Stralsund GmbH

Het aantal openbare oplaadpunten zal de komende jaren zeker verder worden uitgebreid in overeenstemming met de verwachte toename van de vraag, kijk ook op internet voor informatie over de voortdurende uitbreiding van de oplaadlocaties.

De dichtstbijzijnde locatie bij onze vakantiewoningen is momenteel op de parkeerplaats naast het reddingsstation Müggenburger Weg 9, op slechts ca. 200 meter afstand van ons appartement 1 in Birkenstr. 5 g en op ca. 700 meter afstand van appartement 3 in Lindenstr. 30.

Een ander oplaadstation bevindt zich bij het Experimentarium Seestr. 76.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Tafeltennis
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed is al aanwezig bij aankomst en er zijn handdoekensets beschikbaar. Nutsvoorzieningen zijn inbegrepen.

In het hoogseizoen moeten de boekingstijden zo gekozen worden dat er geen onnodige leegstand is, d.w.z. om zo mogelijk aan te sluiten bij de vorige of volgende huurders!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt (Stornierung) durch den Mieter oder Ersatzteilnehmer: Bei Stornierung wird von unserem Dienstleister eine Bearbeitungsgeb. von 75,- Euro erhoben. Rücktrittsgebühren: bis zum 49. Tag vor Mietbeginn 10 % des Übernachtungspreises ab 49 Tage vor Mietbeginn 20 % ab 35 Tage vor Mietbeginn 40 % ab 21 Tage vor Mietbeginn 60 % ab 14 Tage vor Mietbeginn 80 % ab 7 Tage vor Mietbeginn 100 % Bei der Berechnung der Rücktrittsgebühren werden mögliche anderweitige (Ersatz) Vermietungen berücksichtigt und verrechnet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-05-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. K. Dierschke

Dhr. K. Dierschke

Sinds 2009 verhuren we gemeubileerde gelijkvloerse vakantiewoningen van hoge kwaliteit in Zingst. We hebben onze appartementen uitgerust met extra lange tweepersoonsbedden (180x220) met hoogwaardige lattenbodems en matrassen en hebben al veel vakantiegangers, vooral de "lange", een bijzonder vakantiehoogtepunt kunnen bezorgen. We zijn zelf ook graag in Zingst en de appartementen moeten alles bieden zodat zowel wij als onze gasten zich er prettig voelen. Onze trouwe stamgasten melden regelmatig een hoge mate van tevredenheid, wat ons motiveert om op de ingeslagen weg door te gaan.


Andere accommodaties van Dhr. K. Dierschke


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 460600

Laatst bijgewerkt: 21.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/460600.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat