Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Schifferhaus Fewo 3 Sola Bona

Zingst

Max.  2   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
55m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Beleef een onvergetelijke vakantie in het appartement Schifferhaus Fewo 3 in Zingst. Dit charmante appartement biedt ruimte aan maximaal 2 gasten en beslaat 55 vierkante meter met 1 slaapkamer en 1 badkamer.

Zoveel vooraf: bij ons begint uw vakantie meteen, er zijn geen extra kosten voor linnen- en handdoekenpakketten, het beddengoed is bij aankomst al voor u opgemaakt en in de eindschoonmaakprijs inbegrepen, net als de handdoeken startset als service!

Vanuit onze comfortabele vakantiewoning 3 Sola Bona in het Schifferhaus bereikt u de stranddoorgang 17 (tot 2021 stranddoorgang 8) met zijn 18 km lange zandstrand al na ca. 600 m lopen, het centrum en de haven al na ca. 500 m en het kuurcentrum al na ca. 200 m. Ons appartement biedt een ideaal uitgangspunt voor uw kuurvakantie in Zingst. Het huis ligt dicht bij het centrum aan een doodlopende / doodlopende weg van Lindenstr. (30) in Zingst. Restaurant, bakker en supermarkt liggen op slechts 50 - 200 meter afstand. Ons appartement 3 op de begane grond heeft horren en een ruim terras op het zuidoosten. Onze vakantiewoning in het Schifferhaus biedt 55 m² royale ruimte voor 2 personen.

Bij de inrichting hebben we veel waarde gehecht aan een hoogwaardige en comfortabele inrichting en uitrusting, net als in vakantiewoning 1 in de Villa Sola Bona. De slaapkamer in appartement 3 in het Schifferhaus is ook uitgerust met hoogwaardige Driftmeier-hotelmeubels uit de serie Amato in comforthoogte en extra lengte (220x180) en met hoogwaardige 7-zone lattenbodems en koudschuimmatrassen, waardoor het een bijzonder hoogtepunt is voor mensen met extra lengte en senioren. Een 32-inch lcd-tv en DSL Lan zijn ook beschikbaar in de slaapkamer.
Niet alleen vind je in de slaapkamer bijna dezelfde inrichting en uitrusting als in appartement 1 in Villa Sola Bona, maar we hebben ook bewust de beproefde meubels en inrichtingservaring uit de flat in Villa Sola Bona gebruikt voor de badkamer, keuken en woonkamerinrichting in het nieuwe appartement 3 Sola Bona in het Schifferhaus. De badkamer en de inrichting zijn bijna identiek aan de badkamer in appartement 1 in Villa Sola Bona, een grote inloopdouche, vloerverwarming, bidet, wastafel met badmeubel en planchet, hoger en dus ook seniorvriendelijk sanitair, met als enige verschil dat er in deze flat een volledig glazen douchewand is gebruikt en er ook een badkamerradio is.

Onze flat in het Schifferhaus heeft ook DSL (W)Lan internettoegang, een internetradio, een hifi-installatie met cd en DAB+, een dvd-speler, een telefoon (alleen voor inkomende gesprekken) en een 42-inch LED Smart SAT/HD-tv in de woonkamer. De vakantiewoning heeft een 4-sterren certificering en beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de eindschoonmaak, het beddengoed is al opgemaakt bij aankomst.

Bij de planning van de keuken en het woongedeelte voor beide appartementen hebben we hetzelfde hoogwaardige en beproefde keukenprogramma van Sachsenküchen gebruikt en bewust gekozen voor overeenkomsten in uiterlijk om je een herkenningswaarde en een zekere vertrouwdheid te bieden. De keuken is volledig uitgerust met een hoge standaard, met een magnetron, vaatwasser, fornuis met keramische kookplaat, oven, koelkast met vriesvak en veel kleine elektrische apparaten.

Een parkeerplaats voor het huis en een platte schuur met bergruimte voor je fietsen zijn uiteraard bij de huur inbegrepen, evenals tuinmeubilair van hoge kwaliteit.

De overeenkomsten tussen de twee appartementen zijn niet alleen bewust wat betreft de hoogwaardige inrichting, we hebben ook de Latijnse woorden Sola Bona - vrij vertaald alleen het beste of het enige goede - gebruikt in de namen van onze vakantiewoningen.


Let ook op onze last minute en pakketaanbiedingen op onze website (eigen homepage "www.sola-bona-zingst.de"), hier vindt u ook informatie over ons vakantieappartement 1 in de Villa Sola Bona, een gelijkvloers appartement voor max. 2 personen met vergelijkbare faciliteiten.

De fotogalerij moet u uitnodigen om misschien een vakantie door te brengen in onze vakantiewoning 3 in het Schifferhaus.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x220 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 60 km Rostock Laage

60 km

Station 15 km Barth

15 km

Snelweg-afrit 40 km Sanitz

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zingst is een charmante badplaats aan de Oostzee op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst in Duitsland.

Het Schifferhaus Zingst ligt op een rustige maar centrale locatie in een verkeersluwe omgeving. Het stadscentrum ligt op slechts 500 m afstand en het 18 km lange zandstrand, strandovergang 17, ligt op slechts 700 m afstand. De bakker en de supermarkt liggen op ca. 300 m afstand, het dichtstbijzijnde restaurant op ca. 100 m. Slechts ongeveer 15 minuten lopen naar het sportstrand met de mogelijkheid om te kiten en surfen. De haven en Bodden liggen op ongeveer 5 minuten afstand. Het nabijgelegen Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft nodigt uit tot uitgebreide fietstochten en kraanvogelobservatie.

E-laadpunten

In de gemeente Zingst zijn er (vanaf 11/2021) 2 openbare oplaadpunten, elk met 2 x type 2 stopcontacten 22 kW.
Netwerk: ChargeIT mobiliteit
Exploitant: Stadtwerke Stralsund GmbH

Het aantal openbare oplaadpunten zal de komende jaren zeker verder worden uitgebreid in overeenstemming met de verwachte toename van de vraag, kijk ook op internet voor informatie over de voortdurende uitbreiding van de oplaadlocaties.

De dichtstbijzijnde locatie bij onze vakantiewoningen is momenteel op de parkeerplaats naast het reddingsstation Müggenburger Weg 9, op slechts ca. 200 meter afstand van ons appartement 1 in Birkenstr. 5 g en op ca. 700 meter afstand van appartement 3 in Lindenstr. 30.

Een ander oplaadstation bevindt zich bij het Experimentarium Seestr. 76.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Tafeltennis
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed is al aanwezig bij aankomst en er zijn handdoekensets beschikbaar. Nutsvoorzieningen zijn inbegrepen.

In het hoogseizoen moeten de boekingstijden zo gekozen worden dat er geen onnodige leegstand is, d.w.z. om zo mogelijk aan te sluiten bij de vorige of volgende huurders!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt (Stornierung) durch den Mieter oder Ersatzteilnehmer: Bei Stornierung wird von unserem Dienstleister eine Bearbeitungsgeb. von 75,- Euro erhoben. Rücktrittsgebühren: bis zum 49. Tag vor Mietbeginn 10 % des Übernachtungspreises ab 49 Tage vor Mietbeginn 20 % ab 35 Tage vor Mietbeginn 40 % ab 21 Tage vor Mietbeginn 60 % ab 14 Tage vor Mietbeginn 80 % ab 7 Tage vor Mietbeginn 100 % Bei der Berechnung der Rücktrittsgebühren werden mögliche anderweitige (Ersatz) Vermietungen berücksichtigt und verrechnet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 30-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. K. Dierschke

Dhr. K. Dierschke

Sinds 2009 verhuren we gemeubileerde gelijkvloerse vakantiewoningen van hoge kwaliteit in Zingst. We hebben onze appartementen uitgerust met extra lange tweepersoonsbedden (180x220) met hoogwaardige lattenbodems en matrassen en hebben al veel vakantiegangers, vooral de "lange", een bijzonder vakantiehoogtepunt kunnen bezorgen. We zijn zelf ook graag in Zingst en de appartementen moeten alles bieden zodat zowel wij als onze gasten zich er prettig voelen. Onze trouwe stamgasten melden regelmatig een hoge mate van tevredenheid, wat ons motiveert om op de ingeslagen weg door te gaan.


Andere accommodaties van Dhr. K. Dierschke


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 460653

Laatst bijgewerkt: 20.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/460653.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven