Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ostsee-Ferienhaus Kranichküste

Oostzeekust van West-Pommeren

Max.  6   gasten
92m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
92m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in ons charmante Oostzee vakantiehuis Kranichküste in Groß Mohrdorf OT Kinnbackenhagen! Dit ruime vakantiehuis van 92 vierkante meter is geschikt voor maximaal 6 gasten en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Het huis wordt omgeven door een adembenemend natuurlandschap, dat je vanaf het terras kunt bewonderen. De goed onderhouden tuin nodigt uit tot vertoeven en de BBQ-grill is beschikbaar voor gezellige barbecue-avonden. Er is een parkeerplaats voor je auto en elektrische auto's kunnen worden opgeladen in de eigen wallbox van het huis.

Binnen in het huis vind je een gezellige woonkamer met open haard, perfect voor ontspannen avonden. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur zoals een magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Een tv, wasmachine, strijkijzer en haardroger zijn ook aanwezig. Voor onze jongste gasten hebben we een kinderbedje en een kinderstoel voorzien. Gratis WLAN is beschikbaar in het hele huis.

Voor avonturiers zijn er een boot en fietsen beschikbaar om het omliggende platteland te verkennen. Het huis biedt een adembenemend uitzicht op het water en de omliggende natuur.

Houd er rekening mee dat dit een niet-roken woning is. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in ons vakantiehuis aan de Kraanvogelkust en wensen je een ontspannen en onvergetelijk verblijf!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 9 km

9 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 20 km Barth-Stralsund

20 km

Station 18 km Stralsund Hbf

18 km

Snelweg-afrit 40 km Rostock O

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vrijstaande eengezinshuis ligt op een uniek mooi privéperceel van 1.200 vierkante meter, dat op elk moment van het jaar een prachtig uitzicht biedt op het water en het nationale park. Van daaruit loop je in een paar stappen direct naar het water, waar een kleine aanlegsteiger met roeiboot (maanden april - november) en een zwemgedeelte op je wachten. Sportvissers vinden hier een rijke visgrond. Individualiteit en privacy zijn gegarandeerd dankzij het exclusieve gebruik van het terrein en de privacy van de heggen. Alleen de zwermen kraanvogels passeren het domein op lage hoogte tijdens de lente en de herfst en begroeten je met hun typische trompetgeschal.

Het huis en de woning liggen aan het einde van de Strandstrasse, een doodlopende weg voor gemotoriseerd verkeer in dit gebied. Er kunnen twee auto's binnen de omheining van het pand worden geparkeerd en ze kunnen ook elektrisch worden opgeladen met maximaal 400 volt 32 ampère.

Het gehucht Kinnbackenhagen bestaat uit slechts een paar huisjes van vissers- en veermanfamilies en was ten tijde van de DDR een afgeschermd gebied aan de kust. Zelfs vandaag de dag kun je hier nog rust vinden, zoals op maar weinig andere plekken in Duitsland. Tot 200 jaar geleden was dit nog een Zweedse provincie en een vleugje Scandinavische flair is gebleven - vooral op midzomernachten, wanneer het nooit donker wordt op het heldere water van de Bodden.

Het open en weidse landschap heeft dezelfde geschiedenis en uitstraling als op Zingst of Rügen - het enige verschil is dat je ons gemakkelijker over land kunt bereiken zonder via een flessenhals het water over te moeten steken. Aan de andere kant bereik je de culturele, amusements-, horeca- en winkelmogelijkheden van de Hanzestad Stralsund, waarvan de pittoreske ligging en historische bakstenen gebouwen zijn uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed, na een korte rit over bijna lege lanen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

We verhuren niet aan groepen tijdens Oud en Nieuw en Hemelvaartsdag (met uitzondering van senioren)

Op het terrein van het huis mag geen vuurwerk worden afgestoken in verband met de nabijheid van rieten daken en rietvelden

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. C. Rethorn

Dhr. C. Rethorn

Als jong gezin met twee kinderen waren we op zoek naar een comfortabel vakantiehuis met directe toegang tot het strand aan de Baltische kust van West-Pommeren. "Wat u zoekt, moet u zelf bouwen", was het antwoord dat we vaak kregen van districtbestuurders en burgemeesters. Dat is wat er in 1992 gebeurde: we vonden een ruim stuk land dat voorheen werd gebruikt voor een handbediende veerdienst en waarvan we de kleine voorzieningen konden reactiveren voor een roeiboot en een badzone, en we bouwden er een compleet vrijstaand huis op volgens de toenmalige nieuwste FRG-normen. We gebruiken het zelf al meer dan drie decennia als vakantiehuis en verhuren het ook aan gasten die van natuur, rust, privacy en individualiteit houden en altijd graag terugkomen.


meer informatie

Objectnummer: 4667251

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4667251.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven