Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Seaview villa Agata

Lokva Rogoznica

Max.  10   gasten
690m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
690m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

NIEUW! Villa Agata - privé zwembad, whirlpool, sauna, fitnessruimte, uitzicht op zee

Deze smaakvol ingerichte en zeer gastvrije woning ligt op een privéterrein dat volledig omheind is en biedt een panoramisch uitzicht op het eiland en de zee. Het interieur is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een extra kamer - een traditioneel ingerichte ontspanningsruimte waar een selectie wijnen te koop is. Villa Agata heeft een verwarmd privézwembad met elektrolyse, een buitenjacuzzi, ramen van vloer tot plafond en prachtig uitzicht op zee vanuit de woonkamer en de spa. De accommodatie is volledig voorzien van airconditioning, uiterst comfortabel en werkelijk luxueus en biedt plaats aan maximaal 10 personen.

Bij binnenkomst word je begroet door een grote lobby die leidt naar een ruime woonkamer waar ramen van vloer tot plafond een prachtig uitzicht bieden op de Adriatische Zee. Het open ontwerp verbindt naadloos de woonkamer, eetkamer en keuken, waardoor de perfecte ruimte ontstaat voor entertainment of gewoon om te ontspannen met uw dierbaren.

Elk van de vijf slaapkamers is een oase van comfort en stijl met prachtig beddengoed, elegante meubels en comfortabele matrassen. De overdekte buitenruimte is een ware oase, compleet met privéterras en zwembad met uitzicht op de azuurblauwe zee.

Villa Agata biedt de volgende kamerindeling:

* De buitenruimte biedt een privé en verwarmd zwembad met een volledig automatisch zout elektrolyse systeem, een buitenjacuzzi van 2 x 2 meter en een prachtig uitzicht op zee. Er is ook een zonneterras met 6+2 ligstoelen. Dit gedeelte ligt een paar treden lager dan de overdekte eethoek en barbecue, waar je een houten eettafel voor 10 personen, een stijlvolle loungehoek en een barbecue (hout/ houtskool) vindt. Deze ruimte is direct toegankelijk vanuit de woon/eetkamer.

* De begane grond is volledig voorzien van airconditioning en biedt een volledig uitgeruste keuken met een ruim kookeiland met krukken, Delonghi koffiezetapparaat, magnetron en alles wat je nodig hebt om te koken. De woonkamer heeft banken, een flatscreen-tv, Netflix, gratis WiFi en directe toegang tot buiten. Er is ook een toilet op dit niveau.
Er is ook een slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed van 180 x 200, een en-suite badkamer met douche en glazen deuren naar een klein terras aan de westkant met uitzicht op de wijk.
Een slaapkamer nr. 2 heeft een tweepersoonsbed 180 x 200, een en-suite badkamer met douche en glazen deuren naar een klein terras aan de oostkant met uitzicht op de wijk.
* Slaapkamer nr. 3 aan de oostkant van de eerste verdieping heeft een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm en slaapkamer nr. 4 aan de westkant heeft een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm. De grote familiebadkamer met inloopdouche, twee wastafels en een toilet wordt gedeeld door beide slaapkamers. Er is ook een apart toilet. Via de glazen deuren kom je in de wellnessruimte, met onder andere een grote Finse sauna met uitzicht op de Adriatische Zee en een fitnessstudio met een crosstrainer, loopband, hometrainer en Pilates-apparatuur. De glazen deuren leiden ook naar een terras met een buitendouche, twee ligstoelen en een zithoek.
Er is een aparte wasruimte met een wasmachine, een wasdroger, strijkapparatuur en een gootsteen.
*Aangrenzend aan het huis is een studio op de middelste verdieping, met een woonkamer met airconditioning, een volledig uitgeruste keuken, een eettafel, een vijfde tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm) en een eigen badkamer met douche. Er is ook een terras op het oosten.
*In de kelder, naast het zonneterras en de barbecue, is er een traditioneel ingerichte kamer waar iedereen zich kan vermaken. Er is een volledig functionele retro keuken, een houten eettafel voor tien personen, een bank met flatscreen tv, air hockey, tafelvoetbal, darts en een familiebadkamer met douche.
Je verdient een speciale vakantie in deze prachtig ontworpen villa.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 49 km SPU Split

49 km

Station 35 km Split

35 km

Snelweg-afrit 25 km Šestanovac

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Agata ligt in het dorp Lokva Rogoznica, op 600 meter van een schilderachtig kiezelstrand met een kristalheldere zee. In de directe omgeving zijn tal van restaurants te vinden, terwijl het centrum van Omis op 9 kilometer afstand ligt, of slechts 10 minuten rijden. De rivier Cetina ligt ook op slechts 9 kilometer afstand en biedt een verscheidenheid aan attracties en activiteiten. Je kunt raften op de Cetina rivier, een boottocht maken op de Cetina rivier of naar het eiland Brac. Je kunt ook de tokkelbaan over de canyon proberen of de beroemde 1700 jaar oude stad Split bezoeken. Je bent ook maar een klein eindje rijden van Brela of Baska Voda, beide populaire toeristische gebieden met talloze restaurants, strandbars en prachtige stranden. Verder liggen Makarska, Dubrovnik, Trogir, Zadar, de Krka watervallen en de Plitvice meren allemaal binnen 1-3 uur rijden, waardoor ze ideaal zijn voor een dagtrip tijdens je verblijf in onze villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen in de prijs):

- Je kunt vanuit je luie stoel een boodschappenbezorging bestellen, die op het afgesproken tijdstip bij de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden. Geniet van een romantisch of gezinsvriendelijk diner.
- Geniet van een in-villa massage met onze professionele masseuse.
- Boek een zeilboot (+ schipper) om de Adriatische Zee te leren kennen en wat zeilervaring op te doen
- Boek een boottocht om de kust van Midden-Dalmatië en de eilanden te verkennen...neem voor meer informatie contact met ons op en we helpen je graag verder.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf N. FerieHome

Bedrijf N. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is geweldig. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren we persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, dus de beste huurprijs is gegarandeerd! We kijken ernaar uit van je te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf N. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf N. FerieHome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4671802

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4671802.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven