Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruhepol

Noordzeekust, Oost-Friesland, Wittmund, Carolinensiel

Max.  5   gasten
62m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
62m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantiewoning RUHEPOL:
NA VERANDERING VAN EIGENAAR TERUG IN VAKANTIEVERHUUR VANAF EIND APRIL 2024.

Renovaties en herinrichting van het woongedeelte zullen doorgaan tot de start van de verhuur. De foto's tonen de huidige staat. De flat zal nog gezelliger en comfortabeler worden met een nieuwe inrichting!

In dit appartement vind je een woonkamer met eethoek, open keuken en toegang tot het grote balkon, 1 badkamer met daglicht, 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden en een slaapkamer met een eenpersoonsbed. De lichte flat is comfortabel ingericht zodat je je vanaf de eerste dag van je vakantie thuis voelt. SAT-TV, muziekinstallatie, CD-radio, boeken en bordspellen zijn beschikbaar voor je vermaak. Het grote dakterras is ingericht met tafel en stoelen tijdens het tuinseizoen.

De keuken is uitgerust met voldoende serviesgoed, kookgerei en de nodige kleine elektrische apparaten (koffiezetapparaat, koffiepadmachine, broodrooster, waterkoker, eierkoker, handmixer, raclette- en fondueapparaat). Op verzoek kunnen we een kinderbedje en kinderstoel voor je klaarzetten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
kinderbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 120 km .

120 km

Station 15 km Wilhelmshaven

15 km

Snelweg-afrit 30 km Wilhelmshaven

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoningen hebben een rustige ligging direct aan de Carolinensieler dijk. De museumhaven met het Sielhafen museum, vele aantrekkelijke winkelmogelijkheden, restaurants, theesalons en cafés liggen op slechts een paar minuten afstand. Het wellnesscentrum Cliner Quelle met kuurtuin, overdekt zoutwaterzwembad, wellness- en saunalandschap ligt ook op loopafstand. Er is een levensmiddelenmarkt in het stadscentrum.

>> Natuur beleven
Carolinensiel-Harlesiel - onderdeel van de stad Wittmund - is een van de bekendste vakantieoorden aan de Noordzeekust van Oost-Friesland. Een Noordzeebadplaats met 3 havens, de museumhaven in Carolinensiel en de buitenhaven en een jachthaven in Harlesiel, is uniek aan de Noordzeekust. De kust maakt deel uit van het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Ervaar de natuurlijke krachten van de getijden, een buitengewone habitat voor planten en dieren. Het Nationaal Park Huis-Carolinensiel nodigt je uit voor een zeer persoonlijke ontdekkingstocht.

>> Waterpret
Het langzaam aflopende zandstrand om te zwemmen, een hondenstrand en een surfschool bevinden zich in Harlesiel. Je kunt er ook strandstoelen huren. Waddengidsen zijn beschikbaar voor leuke excursies in de Waddenzee. Het buitenzwembad van Harlesiel en het wellnesscentrum Cliner Quelle met zwembad en sauna zorgen voor verfrissing en wellness.

>> Een vakantie voor alle zintuigen
Carolinensiel heeft talloze restaurants, theesalons, cafés en gezellige kroegen te bieden. In de talrijke winkels kunnen jong en oud terecht voor maritieme cadeaus en souvenirs. Het nieuwe kuuroord Cliner Quelle met kuurtuin, overdekt zoutwaterzwembad, wellness- en saunalandschap en grote kinderspeelplaats nodigen uit tot ontspanning. In de Carolinchen-Club komen de kleintjes aan hun trekken met spelletjes, sport en knutselen. Het Duitse Sielhafen Museum met zijn vier huizen ligt direct rond de museumhaven. De voormalige handelshaven is nu een centrum voor markten, traditionele festivals en activiteiten. De raderstoomboot "Concordia II" begint hier zijn reis op de Harle.

>> Verken de regio
De steden Wittmund, Papenburg, Emden, Jever, Esens en Wilhelmshaven en de bad- en badplaatsen langs de kust zijn populaire bestemmingen voor uitstapjes. U kunt de Waddenzee en het eiland Wangerooge verkennen met excursieboten en Oost-Friesland ervaren met de voordelige vakantiebus.

>> Eindelijk vakantie
De Waddenzee, lange stranden, idyllische landschappen en warme gastvrijheid wachten op je in dit Noordzeekustdorp met zijn pittoreske haven en traditionele huizen.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vanwege de bezettingsgraad is aankomst en vertrek alleen mogelijk op ZATERDAGEN tijdens het HOOGSEIZOEN en het appartement is daarom alleen WEKELIJKS beschikbaar!

De stad Wittmund vraagt een gastbijdrage voor een aantrekkelijke vakantie. Je profiteert van aanbiedingen en diensten die je vakantie verrijken: gratis of tegen gereduceerd tarief, evenementen, Noordzeeservicekaart, ...
GASTENBIJDRAGE per dag:
vanaf 16 jaar 3,00 €, tijdens de extra gastbijdrageperiode geldt een gereduceerde gastbijdrage
4-15 jaar € 1,50, vrijgesteld tijdens de extra gast bijdrage periode.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei einer Stornierung hat der Mieter 90 % des vereinbarten Mietpreises (ohne Endreinigung, weitere Leistungen und Gästebeitrag) zu zahlen, sofern eine anderweitige Vermietung im gleichen Zeitraum nicht möglich ist. Für den Fall einer anderweitigen Vermietung wird lediglich eine Bearbeitungsgebühr von 40 € erhoben. Die Vermieter empfehlen daher rechtzeitig eine Reiserücktritt- / bzw. eine Reisestornoversicherung abzuschließen. Sollte die Vermietung dieser Wohnung im gewählten Reisezeitraum auf Grund eines behördlich angeordneten, generellen Beherbergungsverbots (Epidemie / Pandemie) untersagt sein, erfolgt eine kostenfreie Stornierung.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. S. Reiber

Dhr. S. Reiber

Eindelijk vakantie! Met deze voorpret heten wij, de familie Steffen Reiber en Heike Reiber uit Straubenhardt, u van harte welkom in onze vakantiewoning. Laat je inspireren door de Noordzeekust en voel je meteen thuis in deze vakantiewoning. Wij verheugen ons op uw aanvraag en boeking!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 470427

Laatst bijgewerkt: 21.02.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/470427.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven