Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Familienurlaub mit Hund

Norden/Norddeich (Oost-Friesland, Noordzee)

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

89 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

89 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

appartement van 65 m² op de begane grond met 2 slaapkamers, 4 bedden en 2 toiletten.

De ca. 65 m² grote benedenwoning heeft 3 kamers, een doucheruimte en een apart gastentoilet. Het centrale punt van de flat is de grote woon- en eetkamer met open keuken. Als retraite heeft de flat twee aparte slaapkamers. De badkamer bevat een douche, wastafel en toilet. Een aparte ruimte bevat het 'gastentoilet' met wastafel en ondoorzichtig buitenraam.

In de keuken vindt u een fornuis met keramische kookplaat, een oven, een magnetron en de afzuigkap. Uiteraard bevinden zich in de keuken ook een vaatwasser en een koelkast (met een grote vriezer apart van de koelkast). Andere apparatuur zoals een eierkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker etc. zijn uiteraard ook aanwezig.

De eetkamer is ingericht voor 4 personen, voor de eetkamertafel staan diverse stoelen en 1 Oost-Friese bank. Dus niets staat een gezellige spelletjesavond met vrienden in de weg. Natuurlijk vindt u in de flat een grote keuze aan gezelschapsspellen, zodat ook bij absoluut somber weer geen verveling optreedt.

Het woongedeelte bevat een driezits leren bank en een leren TV-fauteuil met voetsteun. De TV is aangesloten op het satellietsysteem, zodat alle gebruikelijke TV-zenders gemakkelijk te vinden zijn. Natuurlijk is er muziekapparatuur in de flat om naar cd's en radio te luisteren.

De flat heeft twee slaapkamers: een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed, de andere heeft een normaal bed en een hoogslaper. Beide slaapkamers zijn uitgerust met kledingkasten, nachtkastjes, leeslampjes, enz. en kunnen worden verduisterd via rolluiken. Een van de slaapkamers heeft een kluis.

De badkamer is uitgerust met douche, WC, wastafel, verlichte spiegelkast, haardroger en wasmachine. Het gastentoilet heeft een aparte wastafel met spiegel.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het betegelde terras achter het huis. Dit terras is grotendeels afgeschermd van het zicht van anderen en hoort exclusief bij deze flat. Op het terras vindt u een zitje met tafel en 4 verstelbare stoelen. Het gazon van deze flat begint naast het terras.
Internettoegang via wifi is beschikbaar vanaf april 2020.
En als u met twee gezinnen uw vakantie wilt doorbrengen, raden wij u onze iets kleinere benedenwoning in het schuin tegenovergelegen huis (Dresdener Str. 7c) aan. Huisdieren zijn hier echter niet toegestaan. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 2 km Norddeich

2 km

Station 2 km Norden

2 km

Snelweg-afrit 30 km Emden

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De benedenwoning aan de Dresdener Str. 8a ligt in een rustige woonwijk aan de rand van Norden richting de kust. Het is slechts ongeveer 2 km naar de Noordzeekust en naar het centrum van Norden, dat u gemakkelijk in een paar minuten kunt fietsen met de fietsen die bij de flat horen. Norden is een van de oudste steden van Oost-Friesland en heeft ongeveer 25.000 inwoners. Daarmee is het de vierde stad van Oost-Friesland, wat als voordeel heeft dat je er alles voor je dagelijkse behoeften kunt krijgen. Naast de zeer leuke winkels in de voetgangerszone zijn er verschillende winkelcentra, een bibliotheek, bioscoop, enz. Norden is de meest noordwestelijke stad van het Duitse vasteland. De regio rond Norden wordt vooral gekenmerkt door landbouw en toerisme. De stad heeft een goede 27 kilometer dijklijn. Bezienswaardig zijn het marktplein met de Ludgeri-kerk, de voetgangerszone met veel kleine winkeltjes en het theemuseum.

Norddeich behoort tot Norden en is bekend om zijn zeehondenkweekstation, het openluchtzwembad en het belevenisbad "Ocean Wave" met zijn 105 meter lange grote glijbaan. Voor kinderen is er een avonturenspeelplaats, het sprookjesschip en een kinderspeelhuis. U vindt het Haus des Gastes direct aan het strand. Norden-Norddeich is een door de staat erkend Noordzeekuuroord met. Veerverbindingen naar Norderney en Juist. Als u geen zin heeft om de veerboot te nemen, kunt u ook met het vliegtuig naar de eilanden vliegen of gewoon een rondvlucht langs de kust boeken. Het bijbehorende vliegveld ligt in Norddeich.

Naast de groene zand- en hondenstranden heeft Norddeich ook een surfschool waar beginners en gevorderden kunnen leren surfen en kitesurfen.

Tijdens het seizoen worden er voortdurend begeleide wadlopen aangeboden voor het hele gezin.

Het gebied is prachtig voor uitgebreide fietstochten. Bovendien bieden de peddel- en trapstations in Leybuchtsiel, Norden en Hage de mogelijkheid om van station naar station van kano en fiets te wisselen.

Ook uitstapjes naar het kasteelpark Lütetsburg, het historische marktplein in Norden, de dijkmolen, de Frisa-molen met het schelpen- en slakkenmuseum en de Westgater-molen met dagelijkse maal-demonstraties en bakken in de historische oven zijn de moeite waard.

Ontspannend is de tocht met de museumspoorweg door het weidse moeraslandschap van Norden naar Dornum.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:30
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De stad Norden heft een toeristenbelasting voor vakantiegangers vanaf 16 jaar, die onze beheerder ter plaatse moet accepteren bij de afgifte van de bezoekerskaarten, meer informatie over de toeristenbelasting vindt u hier:

Indien gewenst kunnen beddengoed en/of handdoeken gehuurd worden bij de huisleiding. De huurprijs bedraagt 12 euro per persoon (beddengoed en handdoeken samen). De vergoeding stijgt met 10 euro per meegebrachte hond.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Franziska M. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Erg mooi appartement en geweldige locatie

We waren in de zomer van 2023 in het appartement, op een moment met erg slecht weer. Vanwege de vele regen hebben we ook veel tijd doorgebracht in het appartement. De grootte van het appartement met meerdere kamers was ook erg goed, er waren zelfs 2 tv's aanwezig.
Bovendien was het appartement erg mooi en praktisch ingericht, we hebben niets gemist. Ook de omheinde tuin direct naast de parkeerplaats voor de auto was geweldig. Winkels waren op loopafstand, de omgeving was erg rustig, nauwelijks verkeer met auto's.
We voelden ons zeer comfortabel in het appartement en zullen zeker nog eens terugkomen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2023

Marianne W. uit Hagen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie en grote flat

Zeer geschikt voor een gezin van 4 personen met een hond. Veel ruimte, omheinde tuin, zelfs 2 toiletten. Door de ligging precies tussen het stadscentrum en de kust ideaal gelegen, alle bestemmingen zijn zeer snel bereikbaar met de fiets. We voelden ons zeer op ons gemak en zullen volgend jaar weer naar dit appartement gaan.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

September 2022

D. S. uit Wilnsdorf

5,0
5 5 5 5 5

Herz , was willst du me(e)hr !?!

Nicht nur die sehr große , sehr saubere , sehr gepflegte Wohnung ist sehr empfelenswert !

Auch der überaus nette , freundliche Kontakt zu Vermieter und dem Serviceteam vor Ort ist zu erwähnen. Auch die Tatsache , dass wir einen Kurzurlaub ( 4 Tage )mit mittelgroßem Hund dort verbringengen konnten ist nicht selbstverständlich ! Völlig unproblematisch einen Aufenthalt von Do-So zu buchen - wo geht das noch ?
Dazu noch mit Hund ? Wir haben sofort zugegriffen !! Der kleine , gänzlich eingezäunte Garten , in wunderbar ruhiger ( auch verkehrsberuhigter !) Umgebung sorgt für einen relaxten Hund und somit auch für relaxte Hundehalter :-)

Also unsere uneingeschrängte Empfehlung -wir kommen gerne wieder .

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2021

Reiner N. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne und gepflegte Ferienwohnung

Wir fahren seit vielen Jahren immer wieder in diese Ferienwohnung, daher können wir die Ferienwohnung uneingeschränkt empfehlen. Die Wohnung liegt in Norden, ungefähr in der Mitte zwischen Stadtmitte und der Küste, Einkaufsmöglichkeiten gibt es direkt um die Ecke. Die Wohnung ist im Erdgeschoss, man kommt direkt vom Wohnzimmer auf die Terrasse. Daneben ist der Einstellplatz für den PKW. Uns hat es bisher an nichts gefehlt. Wenn etwas nicht funktioniert, kommt der Hausverwalter direkt vorbei und kümmert sich um das Problem. Wir sind bisher sehr zufrieden gewesen und werden im kommenden Jahr wieder hier Urlaub machen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2016

Birgit B. uit Gevelsberg

5,0
5 5 5 5

Tolle Tage mit Hunden

Die Wohnung war sehr schön und praktisch eingerichtet. Super auch der eingezäunte Garten und daß man von hinten mit den sandigen Hunden reinkonnte, während der andere vorne durchs Haus die Terasse öffnen konnte. Wir kommen auf jeden Fall nochmal wieder.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Mei 2014

Marlies R. uit Wölpinghausen

4,5
5 5 5 3

Die Wohnung sowie Vermieter und Dame vor Ort sind toll!!!

Wir waren im Mai 2014 für 10 Tage in dieser schönen Wohnung. Wir haben lange gesucht, da für uns ein paar Komponenten passen mussten-vor allem, dass wir unsere beiden Irish Wolfhound Damen mitbringen konnten.
Herr Berghoff war sofort sehr offen und so buchten wir. Wir hatten oftmals bei Anfragen anderswo Probleme mit zwei so grossen Hunden unterzukommen.
Als endlich der Mai kam und wir mit der Dame vor Ort (die sich bereits im vorraus sehr für unsere Wünsche engagiert hat) in die Wohnung kamen, fühlten wir uns sofort heimisch und willkommen-so auch die Hunde!
Der kleine eingezäunte Garten mit den schönen Möbeln war optimal und auch in der Wohnung ist Alles, was das Herz begehrt. Der Hundestrand ist klein, für uns nocht ganz so schlimm, da beide Wolfshund Damen Jagdtrieb haben und meist schlecht ableinbar sind, aber sie mochten die Pfoten im Sand und Watt. Das Haus am Meer ist besonders schön und rund um die Wohnung gibt es viele Einkaufsmöglichkeiten, die sehr schnell zu erreichen sind. Die Stadt haben wir öfter zu Fuss erkundet, was von der Wohnung aus ein Katzensprung per Pedes ist.
Uns hat der Aufenthalt so gut gefallen, dass wir dieses Jahr erneut im Mai anreisen werden-diesmal für 14 Tage...

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Dhr. F. Berghoff

Dhr. F. Berghoff

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 52945

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/52945.htm


«Familienurlaub mit Hund» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven