Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ostseeferienhaus Rasch

Oostzee, Schlei, Geltinger Baai, Kappeln, Flensburg Fjord, Sleeswijk-Flensburg, Rabenholz

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis met 130 m² woonoppervlak op een terrein van 1200 m² is hoogwaardig uitgerust. Op de begane grond vindt u de landhuiskeuken met hoogwaardige apparatuur zoals vaatwasser, magnetron, oven, fornuis en servies voor 12 personen. Vanaf de grote eettafel kunt u door de grote panoramische ramen genieten van het prachtige uitzicht over de tuin en de velden. Samen maaltijden bereiden is hier echt leuk, zodat zelfs hobbykoks aan hun trekken komen.

De gezellige, lichte woonruimte met zithoek en houtkachel is aangrenzend. Flatscreen-tv en muziekinstallatie zijn uiteraard aanwezig. Een uitgebreide collectie boeken houdt u bezig, mocht het weer niet meespelen. In het bovenste deel van het vakantiehuis is de galerij met nog een comfortabele zithoek en nog een flatscreen-tv. Op de bovenverdieping bevinden zich ook de 3 ruime, comfortabel ingerichte slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden en 2 eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een cd-speler. Een kinderbedje en een extra slaapmogelijkheid kunnen op verzoek aan gezinnen ter beschikking worden gesteld. Beddengoed en handdoeken zijn uiteraard bij de huurprijs inbegrepen.

WLAN is gratis beschikbaar.

Onze 3 ruime slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden en 2 eenpersoonsbedden beloven een rustgevende nachtrust en ontspanning van het dagelijks leven dankzij de rustige en comfortabele matrassen en zijn uitgerust met verduisteringsgordijnen.

De twee eersteklas uitgeruste ruime badkamers (1 x regendouche) nodigen u uit om te ontspannen en tot rust te komen. Ze bevinden zich op de beneden- en bovenverdieping. De douchebaden liggen gelijk met de vloer. Een haardroger is beschikbaar in beide badkamers. Hand- en douchehanddoeken zijn inbegrepen. Wasmachine en droger zijn ook beschikbaar.

Het huis heeft vloerverwarming in de keuken en woonkamer.

De mooie tuin met zithoek en grote speeltuin maken het harmonieuze plaatje van ons vakantiehuis compleet. Een grote houtskoolgrill is beschikbaar.
Om uw vakantie aan de Oostzee perfect te maken, staat van het voorjaar tot de herfst een gezellige strandstoel in onze tuin ter beschikking. Hier kunt u beschut tegen de wind ontspannen, terwijl uw kinderen zich op de speelplaats kunnen uitleven. De ligging richting de velden biedt veiligheid tegen wegverkeer.

Verder is er een berging in het bijgebouw waar u uw fietsen, speelgoed of sportuitrusting kunt stallen. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Beleef uw virtuele huis tour op onze homepage

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 140 km Hamburg

140 km

Station 30 km Flensburg

30 km

Snelweg-afrit 60 km Rendsburg/Eckernförde/Damp

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Geniet van het ongerepte natuur- en kustlandschap van Angeln, de fascinerende schoonheid van de Geltinger Baai, de open Oostzee, de wilde veelzijdige flora en fauna, de prachtige Schlei regio. Geen massatoerisme.

Ontspan in de frisse gezonde lucht tijdens het fietsen, wandelen of zwemmen. Ontdek het Geltinger Birk met zijn vrij rondlopende wilde paarden (Koniks) en ruige Hooglanders te voet of op de fiets. Ontdek de prachtige Schlei regio rondom ons vakantiehuis. Maak een heerlijke fietstocht langs de gouden koolzaadvelden of bezoek de bezienswaardige dorpen en steden in de omgeving, zoals Arnis, het kleinste stadje van Duitsland, slenter door Flensburg of verken Eckernförde. Maak er een dagje romantiek van - bezoek de waterburcht in Glücksburg. Of reis terug in de tijd naar het Vikingdorp Haithabu.
Kappeln is de bekendste plaats hier, beroemd geworden door de ZDF-serie "Der Landarzt". Maak van hieruit een boottocht naar Schleswig, het vissersdorp Maasholm of Schleimünde.

Ook de stranden zijn gevarieerd. Zand, grind en steile kusten. Er zijn speciaal aangewezen stukken voor honden. Voor ons zijn de mooiste stukken strand in Pottloch en Falshöft. Een strandwandeling van Pottloch naar Maasholm langs Gut Oehe is ook prachtig. De Oostzeebadplaats Damp biedt ook een verscheidenheid aan watersporten.

Ons centraal en toch rustig gelegen vakantiehuis ligt tussen Kappeln (6 km) en Gelting (3 km), zodat de winkels voor de dagelijkse behoeften in de directe omgeving zijn. Onze bakkerij met heerlijk gebak en broodjes is heerlijk op de fiets langs de velden te bereiken. Een apotheek, spaarbank, tankstation, postkantoor, slagerij en Lidl-supermarkt vindt u direct in Gelting. Natuurlijk kunt u hier ook verse vis kopen. Kappeln heeft een mooie binnenstad; er zijn prachtige winkeltjes die een bezoek waard zijn. Veel winkels in het centrum van Kappeln zijn op zondag geopend. Stop tijdens het winkelen in Kappeln zeker even bij een van de kleine (vis)restaurants en cafés aan de havenpromenade.

Elke laatste zondag van de maand vindt in de haven van Kappeln de vismarkt plaats. Hij begint bij de nieuwe Schleibrücke-brug en eindigt in de vissershaven. Talrijke exposanten bieden hier hun waren te koop aan. Of het nu gaat om verse vis rechtstreeks van de kotter, verse bakkerswaren, groenten, planten, lederwaren, souvenirs of beursnieuwigheden voor het wassen, koken of schoonmaken (bijna) alles is verkrijgbaar op de vismarkt van Kappeln. Van juni tot september is er ook een vlooienmarkt op het Deekelsen plein. Rabenholz is een klein dorp tussen Gelting (3 km) en Kappeln (6 km) en ligt in Angeln aan het Flensburg Fjord.
in 1462 werd het dorp voor het eerst vermeld als Rauenholt, synoniem voor Rabengehölz, en behoorde het tot het landgoed Priesholz. De gemeente telt ongeveer 300 inwoners en is overwegend agrarisch.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De volgende prijzen zijn voor 4 personen. Voor elke extra persoon wordt € 10 per nacht in rekening gebracht. Minimale huurperiode 3 nachten, daaronder wordt een toeslag van € 30 in rekening gebracht.
Voor een hond rekenen wij 6 € per nacht.
Linnenpakket is inclusief bedlinnen en handdoekenset.
Voor gezinnen kan eventueel een extra bed worden bijgeplaatst.
Een reisbedje en kinderstoel kunnen worden verstrekt voor € 10 per verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn 25 % des Mietpreises Rücktritt 44 Tage bis 33 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises Rücktritt 32 Tage bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises Rücktritt 21 Tage bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises Rücktritt 11 Tage bis 3 Tage vor Mietbeginn 90 % des Mietpreises Rücktritt 3 Tage bis 0 Tage vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises

meer informatie:

!!! Ervaar uw virtuele huis tour op onze homepage !!!!

Ons hele vakantiehuis is gezekerd via Fi stroomonderbreker en heeft een wateronthardingsinstallatie.

WLAN is gratis!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2015

Anja B. uit Sprockhövel

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

mooi huis met top uitrusting

De uitrusting van het huis is echt top. Net als thuis. Super schoon en erg mooi. De buitenruimte is ook zeer goed onderhouden en mooi. Met 3 honden waren we ook in goede handen. We komen nog eens terug. Hopelijk

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. C. Rasch:

Hallo liebe Familie Bauer,
vielen Dank für die schöne Bewertung. Ich freue mich sehr, dass es Ihnen in unserem Ferienhaus so gut gefallen hat und Sie sich wie zu Hause fühlen konnten. Genau so soll Urlaub sein! Das liegt uns am Herzen; Sauberkeit ist natürlich das A und O für ein Ferienhaus und wird durch eine gepflegte Außenanlage natürlich unterstrichen. Prima, dass wir all Ihre Erwartungen erfüllen konnten. - Und Vermietung an Gäste mit Hunden ist für uns selbstverständlich; wir leben selbst mit 2 Hunden und wissen, dass dies die Urlaubsplanung nicht immer einfach macht.
Wir freuen uns sehr darauf, Sie und Ihre Begleiter auf 4 Pfoten bald wieder als unsere Gäste begrüßen zu dürfen.
Bis dahin, liebe Grüße
Corina Rasch


Contactpersoon

Mevr. C. Rasch

Mevr. C. Rasch

Jarenlang brachten wij onze vakanties door aan de Schlei en de prachtige Geltinger Baai en werden verliefd op het prachtige landschap. Enkele jaren geleden hebben wij onze droom van een eigen vakantiehuis aan de Geltinger Baai verwezenlijkt en voelen ons in Rabenholz helemaal thuis. Wij willen andere gezinnen de mogelijkheid bieden hun droomvakantie in een prachtige ambiance in ons gezellige vakantiehuis door te brengen. Ons motto: - Time-out met het geluid van de zee - Wij verheugen ons op uw komst!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 57034

Laatst bijgewerkt: 30.12.2023

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/57034.htm


«Ostseeferienhaus Rasch» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven