Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern vakantiehuis in TOP-locatie

Butjadingen

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

121 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

121 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Wij nodigen u graag uit in ons vakantiehuis, dat in 2013 werd gerenoveerd: Op 120 m² woonoppervlak op twee verdiepingen vindt u vier slaapkamers, drie badkamers en een moderne keuken met toegang tot de gecombineerde woon/eetkamer en open haardkamer met satelliet-tv en ligbank.

Ons rookvrije vakantiehuis is door zijn grootte en inrichting geschikt voor alle generaties
Begane grond: Direct tegenover de slaapkamer met tweepersoonsbed (1,60 m breed) liggen de twee grote badkamers met bad of douche. We hebben de badkamers anders ontworpen: Een gelijkvloerse douche met regenwaterdouche in de kleinere, een bad om te ontspannen of voor een snelle douche beneden in de grotere badkamer; ook een wasmachine heeft er zijn plaats gevonden
De droger staat in de kelder.
U zult snel uw weg vinden in de moderne en ruime keuken. Er is genoeg serviesgoed voor maximaal 8 personen. De vaatwasser zorgt voor de afwas terwijl u blijft genieten van uw vakantie!
De gecombineerde woon/eetkamer is via een doorgang verbonden met de keuken. De eetkamertafel is ruim bemeten en nodigt uit tot lange spelletjesavonden.
Als u de open haard in de aangrenzende haardkamer wilt gebruiken, vindt u de instructies daarvoor in het huisboek, dat wij in het dressoir hebben gelegd. Voor ons is er niets beter dan een gezellige avond op de bank met uitzicht op het flakkerende haardvuur! Of u kunt er een gezellige avond van maken door TV te kijken voor een LCD TV met aangesloten Blu-Ray speler.
Vanuit de woon/eetkamer heeft u toegang tot een terras van 30 m² op het zuiden waar u de Noordzeelucht kunt inademen. Vergeet geen zonnebrandcrème!

Bovenverdieping: In de grote slaapkamer met uitzicht op het zuidoosten vindt u het 1,80 m brede tweepersoonsbed en de tweede tv. De twee kinderkamers hebben uitzicht op de tuin en zijn voorzien van kinderveilige stopcontacten. Verder is er een badkamer met WC en wastafel.

In de achtertuin, aan de linkerkant, ligt een groot grasveld dat uitnodigt tot spelen en ravotten. Aan de rechterkant hebben we een weide-boomgaard gevonden met appel- en pruimenbomen die in hun natuurlijke staat zijn gelaten - als je in de oogsttijd komt: Voel je vrij om jezelf te helpen!

De woning is totaal m² groot, de tuin is volledig omheind, zodat u ook uw honden kunt laten rennen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Bremen

80 km

Station 14 km Nordenham

14 km

Snelweg-afrit 30 km A 29 Varel/Obenstrohe

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het niet-roken vakantiehuis heeft 120 m² woonruimte, verdeeld over twee verdiepingen: maximaal vier slaapkamers, drie badkamers en een moderne keuken met toegang tot de gecombineerde woon/eetkamer en open haard kamer met satelliet-tv en ligbank.

Door zijn grootte en inrichting is het huis geschikt voor alle generaties
Begane grond: Direct tegenover de slaapkamer met tweepersoonsbed (1,60 m breed) liggen de twee grote badkamers met respectievelijk bad en douche. De badkamers zijn anders ontworpen: Een gelijkvloerse douche met regenwaterdouche in de kleinere, een bad om te ontspannen of voor een snelle douche beneden in de grotere badkamer; ook een wasmachine heeft er zijn plaats gevonden
De wasdroger staat in de kelder.
De keuken is modern en royaal uitgerust. Er is genoeg serviesgoed voor maximaal 8 personen. Een vaatwasser is natuurlijk aanwezig.
De gecombineerde woon/eetkamer is via een doorgang verbonden met de keuken. De eetkamertafel is ruim bemeten en nodigt uit tot lange spelletjesavonden.
In de aangrenzende open haardkamer staat een ligbank met uitzicht op de open haard en/of de LCD TV met aangesloten Blu-Ray speler.
Het terras van 30 m² op het zuiden is toegankelijk vanuit de woon/eetkamer.

Bovenverdieping: In de grote slaapkamer met uitzicht op het zuidoosten staat een 1,80 m breed tweepersoonsbed en de tweede tv. De twee kinderkamers (bedmaat 2 m elk) kijken uit op de tuin en zijn voorzien van kinderveilige stopcontacten. Verder is er een badkamer met WC en wastafel.

In de tuin bevindt zich aan de linkerkant een groot grasveld, terwijl aan de rechterkant een weideboomgaard met appel- en pruimenbomen grotendeels onaangeroerd wordt gehouden.
Burhave biedt rust en ontspanning, sportieve en actieve vakanties, gezondheid en fitness. De drukte van alledag blijft op de landwegen als u aankomt, want het dorp ligt ver weg van alle snelwegen. De supermarkten zijn in de zomer 7 dagen per week geopend. Restaurants, andere winkelfaciliteiten, artsen en een apotheek zijn op loopafstand.
Burhave heeft vooral naam gemaakt met zijn uitstekende gezins- en kindvriendelijkheid. Het fantastische kinderparadijs "Spielscheune" en het getijde-onafhankelijke zeewaterzwembad "Nordseelagune" zijn bijzondere hoogtepunten van een ontspannende gezinsvakantie.

Het landschap:
De Noordzeebadplaats Burhave is het hart van het schiereiland Butjadingen, het grootste vakantieschiereiland van Duitsland, gelegen in het Nationaal Park Waddenzee (UNESCO Werelderfgoed). Aan drie zijden omgeven door water tussen de Jadebaai en de Wesermonding zorgen de zee en de jodiumrijke wind voor een gezond "eilandklimaat".
De getijden, de fascinatie van de Waddenzee en de uitgestrektheid van het achterland met moerassen, heide en Geest geven dit landschap zijn bijzondere karakter. Geworteld in zijn traditie als vissersdorp bewijst Burhave een "insider's tip" te zijn - hier de oude dorpsstructuur met zijn rustige centrum, daar de homogeen geïntegreerde vakantie-, kuur- en vrijetijdsvoorzieningen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting
De huurprijzen zijn inclusief de kosten voor het WLAN. Water, elektriciteit en gas (naar verbruik) worden door de verhuurdienst in rekening gebracht bij het inleveren van de sleutels.
Bij bezetting met meer dan 6 personen wordt een toeslag van 5 EUR per persoon per dag in rekening gebracht.
Een huisdier kost 5€ per dag
De eindschoonmaak bedraagt 80 EUR (vanaf: ) zonder hond, (per hond is 5,-€/dag meer verschuldigd), en wordt verrekend met de administratie bij het inleveren van de sleutels.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Recreatie:
Het strand, 400 m verderop, heeft een kunstmatig aangelegde lagune gevoed met zeewater ("Noordzee-lagune"), waardoor zwemmen op elk moment mogelijk is, ondanks de getijden. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om te spelen. Bij slecht weer kunt u terecht in het nabijgelegen plezierbad in Tossens of in een overdekt zwembad. Als alternatief nodigt de royaal uitgeruste binnenspeeltuin "Spielscheune" (met reuzenglijbaan, klimberg, trampoline, botsauto's, bowling en Carrera-baan) jong en oud uit.

de idyllische kotterhaven Fedderwardersiel ligt op 5 minuten rijden. Hier kunt u verse krabben (genaamd "granaat") of Noordzeevis kopen. Een excursieboot ("WEGA II") doet regelmatig vuurtorens, een zeehondenbank of een vogeleiland aan. In het Natuurhistorisch Museum vindt u veel informatie over de plaatselijke maritieme soorten.
In het noorden wordt Bremerhaven van Butjadingen gescheiden door de Weser. Met de veerboot, die in de zomer elke 20 minuten vaart, bereikt u het centrum van Bremerhaven na een overtocht van 15 minuten. De stad is vooral interessant voor vrienden van maritieme musea (Duits maritiem museum, het Klimahaus of het Duitse Emigratiehuis). De "Zoo am Meer" kon in december 2013 de geboorte van een ijsbeerjong melden. Het winkelcentrum "Columbuskaje" bevindt zich in de directe omgeving.
Aan de andere kant van de Jadebaai ligt de jonge stad Wilhelmshaven, gesticht in 1869.
Als u ook tijdens uw vakantie de auto wilt laten staan, pak dan de fiets en "fiets" het schiereiland op: tussen Eckwarderhörne met uitzicht op de Jadebaai en Wilhelmshaven en Nordenham met uitzicht op Bremerhaven liggen meer dan 200 km fietspaden. Misschien ontmoet u tijdens uw excursie wel enkele boßler... Of u kunt genieten van uitgebreide dijkwandelingen. Een manege is ook op loopafstand.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Manuel T. uit Preussisch Oldendorf

4,8
5 4 5 5 5

Mal wieder sehr gut ...

Wir sind "Wiederholungstäter" - das spricht für sich. Sehr nette Vermieterin. Der Service vor Ort war sehr problemlos. Alles in allem empfehelenswert.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Maart 2023

Manuela J. uit Dortmund

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig huis, dicht bij de dijk

Het is echt een mooi huis met alles wat je nodig hebt. We voelden ons er zeer comfortabel. Op de grote oprit passen 3 auto's, wat een voordeel is als je met meerdere mensen op vakantie bent. De grote tuin is ook geweldig. De bakker, restaurants, het hondenstrand en natuurlijk de Waddenzee zijn op loopafstand.
Ook noemenswaardig is het prettige contact met de verhuurster mevrouw Ceulaers en mevrouw Schröder van de verhuurservice ter plaatse.
Ik kan dit huis op een geweldige locatie aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2020

Silke S. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5 5

Top Ferienwohnung; Ideal auch für zwei Famiien

Sehr schöne und moderen Ferienwohnung. Das Mobilar ist im sehr guten Zustand. Ausstattung ließ keine Wünsche offen. Alles vorhanden, was man im Alltag braucht. Die Ferienwohnung liegt sehr zentral. Bäcker, Fahrradvereih und Wattenmeer sind fußläufig, auch mit Kleinkindern, gut zu erreichen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2020

Annegret L. uit Kamen, Westfalen

5,0
5 5 5 5 5

Top Bewertung für Top Ferienhaus

In diesem Ferienhaus hsben wir einen tollen Familienurlaub ( von 3 bis 68 Jahre plus 2Hunde) gehabt. Die Einrichtung und Raumaufteilung war für uns optimal. Zentrale Lage, Strand, Spielscheune, Hundewiese und Einkaufsmöglichkeiten alles fußläufig gut erreichbar. Ebenso Restaurants, die trotz der Coronarkrise einen tollen Service (Vorabbestellung und Abholung zum vereinbarten Termin z. Bsp. im Kachelstübchen)angeboten haben. Auch das Haus hat mit der großen Terrase, dem großen Garten und der langen Einfahrt mit Parkmöglichkeiten für 3 Autos für einen erhoksamen Aufenthalt gesorgt.Wir würden dieses Haus immer wieder gerne buchen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2020

Andrea H. uit Bad Nauheim

5,0
5 5 5 5 5

Für Grossfamilien geeignet

Das Haus bietet durch die vielen Schlafzimmer und Bäder optimale Möglichkeiten, mit mehreren Personen günstig Urlaub zu machen. Absolut ruhige Lage in Strandnähe, ein toller Garten. Kontaktaufnahme und Abwicklung mit Frau Ceulaers verlief sehr angenehm.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2019

Christina uit Herzebrock

4,3
4 4 4 5

Schönes Ferienhaus nah am Watt

Sehr schönes renoviertes Ferienhaus. Es ist alles Fußläufig zu erreichen, der Strand, Supermärkte, Bäcker, kleine Geschäfte, Eisdiele, Spielscheune, Minigolf etc. Vom Ort aus kann man super mit der Fähre nach Bremerhaven rüber fahren. Es gibt zwei Fahrradvereleihe vor Ort, wo man auch Hundeanhänger mieten kann. Mit dem Fahrrad kommt man super zum nächsten kleinen Ort nach Federwadersiel, wo man frischen Fisch kaufen kann.Wir haben mir drei Generationen (zwischen 3 und 64 Jahren ) und Hund in dem Haus Urlaub gemacht. Unser Hund fand den komplett eingezäunten Garten super. Für unsere mitgebrachten Fahrräder gab es einen Fahrradschuppen. Die Kinder konnten im Garten Kastanien, Bucheckern und Äpfel sammeln. Im Sommer lässt es sich bestimmt schön auf der Terasse frühstücken. Es ist eine große Küche mit angrenzendem großen Esszimmer und Wohnzimmer vorhanden. Bei unserer Ankunft war alles sauber und ordentlich. Die Kinder haben sich in den zwei Kinderzimmern wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juni 2019

Familie S. uit Fürth/Bayern

5,0
5 5 5 5

Wohlfühlhaus für größere Famile mit zwei Hunden

Sehr aufwendig renoviertes Ferienhaus in hervorragender Lage, nah zum Strand und auch zum Einkaufen. Die Spielscheune oder die Nordsee-Lagune sind schnell zu Fuß erreichbar. Ebenso wie die riesige Hundewiese, komplett eingezäunt und ohne Leinenzwang. Wir haben uns mit 3 kleinen Kindern und zwei großen Hunden in dem geräumigen Haus sehr wohl gefühlt. Ein Highlight ist der sehr große Garten. Wir hatten Glück, es waren gerade köstliche Johannisbeeren reif. Uneingeschränkte Empfehlung für dieses Domizil.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2018

Gabriele B. uit 36251 Ludwigsau

5,0
5 5 5 5

Urlaub mit Kleinkind und Baby

Wir waren 4 Erwachsene und 2 Kleinkindern (2Jahre, 3 Monate). Strand , Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten waren alle gut zu Fuß zu erreichen. Das Haus lag in einer ruhigen Wohngegend und war sauber, modern und behaglich eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2018

D. R. uit 65931 Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie met 7 personen en 4 honden

We voelden ons allemaal meteen thuis.
Genoeg ruimte voor iedereen en de honden hadden alle ruimte om rond te rennen en te spelen in de tuin.
De zee ligt op slechts 10 minuten afstand en er is een bakker om de hoek.
Aangezien onze hond niet veel kon lopen (kruisbandbreuk), hadden we een hondenkar bij ons, die we op een droge plaats konden opbergen.
De servicekosten waren helemaal in orde.
We hebben allemaal een zeer goede rust gehad en kunnen het vakantiehuis alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

November 2017

Oliver K. uit Essen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie en ruime vakantiewoning

Een heel mooi ruim vakantiehuis met geweldige faciliteiten. We waren erg enthousiast over de grote keuken en de gezellige woonkamer met open haard en eettafel. De 5 slaapkamers en de 2 badkamers + apart gastentoilet laten niets te wensen over en we hebben heerlijk geslapen in de bedden. De tuin met terras is echt enorm en vanuit het huis waren we in 7 minuten lopen op het strand om in de strandstoelen die daar te huur zijn te genieten van de eindeloze rust van de Noordzee. We komen graag terug en kijken uit naar de volgende keer in Burhave
Altijd een bezoek waard en een aanrader.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Karlheinz R. uit 47178 Duisburg

3,5
3 3 3 5

Erster Urlaub an der Nordsee

Die Lage ist Top. Die Ausstattung des Hauses ist ok
Bei der Ankunft war es sehr kalt im Haus,es dauerte viele Stunden bis es einigermaßen
warm wurde. Die Microwelle in der Küche war verschmutzt und der Wasserkocher war von innen
sehr sandig.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. A. Ceulaers:

Zu der verschmutzten Mikrowelle ist zu sagen, dass dies nicht passieren darf, aber es sehr gut war, dass die Gäste sich sofort bei der Verwaltung gemeldet haben, und ihnen darum auch ein Teil der Endreinigung erlassen wurde!
Der Wasserkocher war nicht versandet, sondern hatte Kalkablagerungen.
Es ist immer hilfreich, wenn die Gäste mitteilen, was zur besseren Ausstattung des Ferienhauses noch fehlen würde. Wir bemühen uns, es so angenehm, wie möglich zu machen.


Contactpersoon

Mevr. A. Ceulaers

Mevr. A. Ceulaers

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 62342

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/62342.htm


«Modern vakantiehuis in TOP-locatie» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven