Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Kuvi

Eiland Rügen

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantiehuis Kuvi

Op slechts 150 m van het 8 kilometer lange zandstrand in het vissersdorp Glowe op het eiland Rügen kunt u met uw familie of vrienden een heerlijke vakantie doorbrengen met zonnen, zwemmen, fietsen of wandelen in ons nieuwe vakantiehuis Kuvi.

Op 130 m² woonoppervlak vindt u drie slaapkamers ( max. 6 personen en een peuter ) en een badkamer met douche en hoekbad op de zolder, op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open haard en logia, de keuken ( volledig uitgerust met vaatwasser en magnetron ), een bijkeuken met wasmachine en droger, en een toilet.



Voor uw auto's en fietsen zijn er twee parkeerplaatsen en een fietsenstalling direct bij vakantiehuis Kuvi



Het vakantiehuis, gebouwd door een architect en een lokaal bouwbedrijf uit Stralsund en gebouwd met het hoogste niveau van vakmanschap, ligt op het zuiden op een perceel van ca. 450 m² in een zeer mooie woonwijk van Glowe. U vindt er drie zeer mooi ingerichte slaapkamers, een badkamer met douche en hoekbad, een perfect uitgeruste keuken met vaatwasser en een prachtige grote woonkamer met erker, houtkachel en overdekte loggia.

De gehele inrichting is van zeer hoge kwaliteit in mediterrane stijl. Een wasmachine en een droger zijn beschikbaar in de bijkeuken. In de tuin zijn er tuinmeubelen, ligstoelen, een parasol en een barbecue voor heerlijke uren buiten. Twee parkeerplaatsen en een fietsenstalling zijn beschikbaar voor uw auto's en fietsen direct bij vakantiehuis Kuvi Ons 4-sterren vakantiehuis Kuvi ligt in Glowe op het prachtige eiland Rügen. Het schiereiland Jasmund eindigt met het voormalige vissersdorp Glowe. Van daaruit gaat u langs de Schaabe richting Kaap Arkona op het schiereiland Wittow. In de tweede helft van de 19e eeuw werden dennenbossen aangeplant als bescherming van de duinen. Door zijn schaduwen loopt of fietst men tegenwoordig langs de zee. Het strand, met zijn overvloedig fijn zand, is 17 km lang en nodigt uit tot ontspanning. Glowe heeft ook een prachtige haven voor alle vrienden van de watersport. Het biedt 81 ligplaatsen voor permanente bewoners en gasten. De verzorgde gastronomie staat onze gasten op verschillende manieren ter beschikking. Een bijzondere traktatie is echter de vers gevangen vis die de Oostzee te bieden heeft.

In de directe omgeving van ons vakantiehuis Kuvi is er een paardenboerderij voor paardrijden in de nabije en verre omgeving, en het plezier- en avonturenbad Jasmundtherme ligt op ongeveer 5 km afstand.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 100 km Rostock

100 km

Station 15 km Bergen

15 km

Snelweg-afrit 55 km Strahlsund

55 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis, gebouwd door een architect en een lokaal bouwbedrijf uit Stralsund en gebouwd met het hoogste niveau van vakmanschap, is gelegen op het zuiden op een perceel van ca. 450 m² in een zeer mooie woonwijk van vinden drie zeer mooi ingerichte
Slaapkamers, een badkamer met douche en hoekbad,
een perfect uitgeruste keuken met vaatwasser en een prachtige grote woonkamer met erker, open haard en overdekte loggia.
De gehele inrichting is van zeer hoge kwaliteit in mediterrane stijl. In de bijkeuken vindt u een wasmachine en een wasdroger. Twee parkeerplaatsen en een fietsenstalling zijn beschikbaar voor uw auto's en fietsen direct bij vakantiehuis Kuvi. Ons 4-sterren vakantiehuis Kuvi ligt in Glowe op het prachtige eiland Rügen. Het schiereiland Jasmund eindigt met het voormalige vissersdorp Glowe. Van daaruit gaat u langs de Schaabe richting Kaap Arkona op het schiereiland Wittow. In de tweede helft van de 19e eeuw werden dennenbossen aangeplant als bescherming van de duinen. Door zijn schaduwen loopt of fietst men tegenwoordig langs de zee. Het strand, met zijn overvloedig fijn zand, is 17 km lang en nodigt uit tot ontspanning. Glowe heeft ook een prachtige haven voor alle vrienden van de watersport. Het biedt 81 ligplaatsen voor permanente bewoners en gasten. De verzorgde gastronomie staat onze gasten op verschillende manieren ter beschikking. Een bijzondere traktatie is echter de vers gevangen vis die de Oostzee te bieden heeft.
In de directe omgeving van ons vakantiehuis Kuvi is er een paardenboerderij voor paardrijden in de nabije en verre omgeving, en het plezier- en avonturenbad Jasmundtherme ligt op ongeveer 5 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Linnenpakket per persoon ( bedlinnen, handdoek, badhanddoek ) - linnenpakket kan ook door de huurder worden meegebracht.

Spa kaart: Wordt apart uitgegeven & in rekening gebracht door onze manager bij aankomst.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Vermieter kann den Vertrag in Fällen höherer Gewalt oder sonstiger nicht voraussehbaren Ereignisse (Wasser-, Sturm-, Brandschäden etc ) kündigen. Kündigt der Mieter den Vertrag, wird der Vermieter versuchen, das Mietobjekt erneut zu vermieten. Sofern eine weitere Vermietung gelingt, hat der Mieter dem Vermieter eine Kostenpauschale von 15% der vereinbarten Miete zu entrichten. Sollte eine Weitervermietung nicht möglich sein, hat der Mieter 80% des vereinbarten Mietpreises für die nicht weitervermietete Zeit zu entrichten. Eine Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen. Zusätzliche Stornierungsbedingungen: Sollte eine Anreise durch die zur Zeit bestehende Corona Pandemie nicht möglich sein (Reisebeschränkung durch die Bundesregierung oder der Landesregierung MV) werde die geleisteten Zahlung zu 100% dem Mieter zurückvergütet.

meer informatie:

In de herfst, winter en lente hebben we speciale promotieprijzen voor u (laagseizoen)
verblijf 7 dagen en betaal slechts 6 dagen = 630,- € incl. plus 160,- € waspakket per persoon en toeristenbelasting.
verblijf 9 dagen en betaal slechts 7 dagen = 745,- € incl. plus 160,- € waspakket per persoon en toeristenbelasting.
verblijf 14 dagen en betaal slechts 10 dagen = 1.050,- € incl. plus 160,- € waspakket per persoon en toeristenbelasting.
21 dagen verblijf en slechts 15 dagen betalen = 1.575.- € incl. plus 160.- € waspakket per persoon en toeristenbelasting.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. A. Brockschmidt

Dhr. A. Brockschmidt

De familie Brockschmidt bestaat uit vier personen: Andreas Brockschmidt, Doris Brockschmidt en onze zonen Kevin en Timo. Wij zijn een kosmopolitische en sportieve familie en houden van de zee en van reizen. Kuvi - de sportieve ooievaar - is onze familiemascotte en heeft natuurlijk ook een plaatsje gevonden in ons vakantiehuis Kuvi.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 6996

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/6996.htm

Dhr. Andreas Brockschmidt

Schwarzwald Straße 30

71292 Friolzheim

0049(0) 0049 7044940321

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven