Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Dune 8

Oostzee, Glowe op Rügen

Max.  8   gasten
130m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
130m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
27% 28.03 tot 05.04.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
27% Korting 28.03 tot 05.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Resort Glowe, over 2 verdiepingen, rustig gelegen, ca. 400 m naar het zandstrand (Oostzee), ca. 1 km naar de Bodden, exclusief landgoed aan de bosrand 780m² met ruim huis met rieten dak, 4 slaapkamers voor 8 personen, sauna met infraroodstraler, houtkachel, 2 baden

Het pand grenst in het noorden direct aan een klein bos. Nieuw gebouwd huis december 2013, familievriendelijk huis met rieten dak, in een nieuwe rieten dak nederzetting ca. 5 minuten lopen naar het mooie strand, kinderspeelplaats in de directe omgeving, 1 groot terras zuid- en westzijde met 2 aparte openslaande deuren, sfeervol tuinmeubilair, 4 ligstoelen, 1 strandstoel, 1 grote parasol, barbecue, ruim grasveld, ideaal voor kinderen. Woongedeelte, waarvan lichte, royaal ingerichte woon-eetkamer 47m² met TV en Blue Ray. WLAN is beschikbaar. 4 slaapkamers op de bovenverdieping, waarvan 3 kamers met tweepersoonsbedden, 1 kamer met 2 aparte bedden, alle slaapkamers zijn uitgerust met een TV
Het huis maakt tegelijkertijd indruk door zijn grootte, helderheid en gezelligheid met de uitgestrekte open ruimte en de slimme luiken op beide verdiepingen. 3 parkeerplaatsen zijn beschikbaar direct bij het huis. De bedden zijn geschikt voor mensen met een allergie. De open keuken is uitgerust met vaatwasser, fornuis met keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en een royale koelkast met ruim vriesgedeelte - ideaal voor grotere visvangsten. De badkamer op de bovenverdieping heeft een haardroger, een grote LED-spiegel, een radio, een elektrische handdoekdroger, een bad en een douche. De badkamer op de begane grond is ook uitgerust met LED-spiegel, radio en een aparte gelijkvloerse douche in het saunagedeelte. Het unieke karakter wordt gecompleteerd door het geïntegreerde bijgebouw waar het buitengerei wordt opgeslagen, toegankelijk van binnenuit en via een aparte zijdeur. Een weerbestendige tafeltennistafel nodigt uit tot sportieve activiteiten in het huis. Vloerverwarming individueel regelbaar in alle kamers en extra houtkachel. Wasmachine aanwezig.
Opmerking: Het opladen van elektrische voertuigen is om technische redenen niet toegestaan
Marco Polo insider tip: "Glowe, de poort naar het zwemparadijs"
Tussen de schiereilanden Jasmund en Wittow, in het noorden van Rügen, ligt het voormalige vissersdorp Glowe. De Schaabe, die in Glowe begint en zich uitstrekt tot Juliusruh, is meer dan 8 km lang en voorkomt zelfs op warme zomerdagen strandopstoppingen. Vanaf het strand kunt u genieten van een droomuitzicht op de vuurtoren van Kaap Arkona, de zonsondergangen zijn indrukwekkend, evenals wandelingen langs de strandpromenade. De ligging van de gezellige en rustig gelegen riethuisnederzetting aan het einde van de Glowe biedt een perfecte strandlocatie, maar is ook het vertrekpunt voor uitgebreide wandelingen en fietstochten met de Bodden in het achterland en kasteel Spyker. Het is slechts een paar minuten lopen naar de winkels, restaurants (Ostseeperle direct aan de duinen), cafés, visrokerijen, fietsverhuur (tip-fietstocht langs de Schaabe naar het vissersdorp Vitt aan de baai van Kaap Arkona) en de 2 km lange strandpromenade. De nieuwe haven van Glowe biedt ligplaatsen voor sportboten, vissen (diepzee en Bodden), bootverhuur, maar ook paardrijden is mogelijk. Boottochten vanuit de haven van Breege, de beroemde krijtrotsen, de Wissower Klinken - een uniek schilderij van Caspar David Friedrich, Kaap Arkona met zijn twee vuurtorens, een dagtocht naar het autovrije eiland Hiddensee, een bezoek aan de Hanzestad Stralsund met het Ozeaneum of een bezoek aan Dinosaurus Land zorgen ervoor dat u zich ook bij slecht weer niet hoeft te vervelen. De oudste veldsteenkerk op Rügen staat in de wijk Bobbin. Als u van verfijnd houdt, zijn de Baltische badplaatsen Binz en Sellin met hun unieke architectuur een bezoek waard. Voor kinderen is de miniatuurspoorweg "Rasender Roland" onvergetelijk. Vakantiegangers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis komen in Prora ook aan hun trekken.
Het grootste eiland van Duitsland met het langste strand op Rügen nodigt u uit voor een verblijf. Het fantastisch gelegen vakantiehuis Düne 8 rondt deze ervaring af. Voor de eigenaars is het het mooiste eiland van Duitsland, zeker een beetje egoïstisch, oordeel zelf.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 130 km Rostock- Laage

130 km

Station 10 km Sagard

10 km

Snelweg-afrit 70 km Zubringer zur A20

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Glowe werd eeuwenlang beschouwd als een traditionele vissersplaats en is nu een door de staat erkend vakantieoord. Hier ontmoeten de steile kust van het schiereiland Jasmund en het fijne zandstrand van de Schaabe, een uitgestrekte landtong aan de Tromper Wiek, elkaar. Rustig gelegen op de Königshörn klif - direct tussen de Oostzee en de Bodden wateren. De Jasmundtherme met zwembad, sauna etc. ligt op 8 km afstand. Ideale locatie voor talrijke excursies, zoals Kaap Arkona, Hiddensee-eiland, krijtrotsen, nationaal park Jasmund, de vissershaven Sassnitz, de veerhaven Mukran, de badplaatsen Binz en Sellin, het klimbos en de rodelbaan in Bergen, pretpark Gingst, Störtebeker openluchtfestival in Ralswiek, Spyker kasteel en Dinoland, boottochten, rondvluchten, ferrytocht naar Scandinavië, Duits maritiem museum Ozeanum Stralsund, In de buurt van het vakantiehuis is er een supermarkt, bakker, ijssalon en vele restaurants.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 15 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn inclusief elektriciteits- en waterverbruik, verwarmingskosten en toeristenbelasting

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritte bzw. Umbuchungen müssen in jedem Fall immer schriftlich erfolgen. Es fallen folgende Stornierungskosten an: Kündigungen vor Mietbeginn mehr als 50 Tage - 0% vom Mietwert - zzgl. 50 Euro Bearbeitungsgebühr inkl. MwSt. 50 bis 31 Tage - 50% vom Mietwert - zzgl. 50 Euro Bearbeitungsgebühr inkl. MwSt. 30 bis 2 Tage - 80% vom Mietwert - zzgl. 50 Euro Bearbeitungsgebühr inkl. MwSt. ab 1 Tag - 100% vom Mietwert - zzgl. 50 Euro Bearbeitungsgebühr inkl. MwSt. Bei Umbuchungen von mehr als 50 Tage vor Mietbeginn, entsteht eine Bearbeitungsgebühr in Höhe von 25 Euro inkl. gesetzlicher MwSt. Wir empfehlen unseren Gästen eine entsprechende Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf T. Rügen

Bedrijf T. Rügen

Met veel gemeenschappelijke ideeën en een duidelijk doel hebben wij in 2005 het bedrijf "Touristik Paradies Rügen" opgericht Vandaag presenteren wij met trots en plezier ons jonge, dynamische en succesvolle bedrijf. Wij kenmerken ons door kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij wensen veel tevreden gasten, goed weer en weinig lege vakantieverblijven. Service is onze eerste prioriteit. Een verscheidenheid aan aanbiedingen voor uw vakantie op het eiland Rügen, zoals een vakantieverblijf met uitzicht op zee, een luxe vakantiehuis of een goedkoop vakantieappartement/bungalow op Rügen. Er zit gegarandeerd iets voor je bij. Alles wat u moet weten over ons mooie eiland vindt u hier. Dus tot ziens, we kijken uit naar je komst!


Andere accommodaties van Bedrijf T. Rügen

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Rügen

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 96778

Laatst bijgewerkt: 23.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96778.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
27% Korting 28.03 tot 05.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven