Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienunterkünfte auf Usedom

Eiland Usedom, Oostzeebadplaats Ückeritz, haven Stagnieß

Max.  6   gasten
85m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
85m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Een geheime tip voor alle mensen die willen genieten van rust en natuur. Wonen op een unieke rustige en idyllische locatie direct aan het water. Ervaar de vrijheid van een vakantiehuis en voel u thuis.

Halfvrijstaand huis direct aan het water - toplocatie aan de haven van Stagnieß. Ideaal voor watersporters, zeilers en vissers. Een zwemplek ligt op slechts ongeveer 150 m afstand. Daar kunt u heel comfortabel uw surfplank in het water leggen en leren surfen, want het water is op grote delen zeer ondiep.

U woont in een nieuw halfvrijstaand huis aan de idyllische Stagnieß-haven in de badplaats Ückeritz. U heeft vanuit alle kamers en vanaf het grote terras direct zicht op het water. Het huis heeft 2 slaapkamers op de bovenverdieping en een derde slaapkamer met een omgebouwde zolder (niet afgesloten, toegang via een ruimtebesparende trap) met een 1,40 m breed tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed.

- Nieuw vakantiehuis met directe ligging aan het water in de idyllische haven van Stagnieß voor 2 tot 6 personen.
- Halfvrijstaand huis met 2 slaapkamers, omgebouwde zolder en 2 badkamers.
- Nieuwste bouwstandaard - nieuwbouw, moderne en zeer smaakvolle inrichting, vloerverwarming.
- Open woon- en eetruimte met chique, hoogwaardige keuken.
- Twee moderne badkamers met gelijkvloerse douches, wasmachine.
- Gemeubileerd terras met strandstoel en vrij uitzicht op het water.
- Gelegen direct aan het water.
- Gratis gebruik van UBB-bussen, incl. rondrit door Ückeritz, stop direct bij de haven van Stagnieß.
- Carport en parkeerplaatsen op het terrein.
- Geniet van de unieke flair van de idyllische haven Stagnieß.
- U woont direct aan het water, volledig ongestoord door de camping en snackbar in de directe omgeving - een droom om te ontspannen.

Een WLAN-internetverbinding in het huis staat u gratis ter beschikking.

Lichte woon- en eetruimte met hoogwaardige keuken. De open keuken is modern uitgerust met vaatwasser, koelkast met apart vriesvak, oven, ingebouwde magnetron en een kookeiland met keramische kookplaat (inductie). Een brede, beige leren bank in een modern design zorgt voor het beste zitcomfort. Het woongedeelte wordt afgerond door een moderne 55'' TV met Ambilight (Smart TV) en een hi-fi installatie op een TV lowboard met sfeervolle LED verlichting (kleur instelbaar). Een bijzonder charmante plek is het gemeubileerde terras met strandstoel en uitzicht op het water. De tuin is mooi en liefdevol aangelegd met veel planten - ideaal voor ontspanning.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van massief hout (breedte 1,80 m). De tweede slaapkamer heeft nog een bed (breedte 1.40 m). Op de verbouwde zolder zijn er nog 2 slaapmogelijkheden: een eenpersoonsbed (breedte 1 m) en een bed (breedte 1,40 m). De zolder is ook ideaal als speelkamer voor kinderen. De toegang tot de zolder is via een ruimtebesparende trap (geen afgesloten ruimte). Een andere volledige slaapmogelijkheid wordt geboden in de woonkamer door een hoogwaardig eenpersoonsbed.

Het vakantiehuis heeft 2 moderne badkamers, elk met gelijkvloerse douches. Naast de badkamer op de begane grond is er een tweede badkamer op de bovenverdieping. Er is ook een wasmachine voor uw gebruik.
De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte, zelfs op oncomfortabele dagen. Alle kamers hebben betegelde vloeren in een vriendelijk en huiselijk houten design, en de badkamers hebben grote vloertegels in antraciet.

Een carport is beschikbaar voor parkeren op het omheinde terrein. Door de royale ruimte voor de carport is er parkeergelegenheid voor 2 extra auto's op het terrein. Uw fietsen kunt u overdekt stallen in de open carport. Het huis is ook ideaal voor een vakantie met de fiets.

Met uw kuurkaart van Ückeritz kunt u gratis gebruik maken van alle UBB-buslijnen op Usedom en tussen Wolgast en Lubmin. Hiertoe behoort ook de Amber Tour (buslijnen 283 en 285) met een halte direct aan de haven van Stagnieß. De lijn rijdt tussen Ückeritz (11 haltes in de stad), Schmollensee en het centrum van Bansin elke dag van maandag tot zondag met tussenpozen van een uur (minder ritten in de winter). De lijn maakt een reis van de haven van Stagnieß naar het strand mogelijk in 12 minuten. Bijzonder interessant zijn de 6 toeristische lijnen van de UBB.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 1.7 km

1.7 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 1.7 km

1.7 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 22 km Heringsdorf

22 km

Station 1.4 km Neu Pudagla

1.4 km

Snelweg-afrit 55 km A20 Gützkow

55 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Geniet van de directe ligging aan het water bij de haven van Stagnieß - een geheime tip voor liefhebbers van Usedom. Hier vindt u absolute rust. Beleef droomachtige zonsondergangen op het Achterwasser. Stagnieß wordt gekenmerkt door zijn maritieme flair. Andere hoogtepunten zijn de aangeboden rondvaarten op het Achterwasser en een heerlijke snackbar met uitzicht op het water. Bij de jachthaven in Ückeritz is ook een zeilschool met bootverhuur gevestigd. Veel watersportactiviteiten kunnen daar worden geleerd, of het water is ideaal voor watersporten.

De halfvrijstaande woning ligt direct aan het water. Zo geniet u van een vrij uitzicht op de idyllische zeilhaven en heeft u vanuit alle kamers en het terras een onbelemmerd vergezicht op de prachtige Peene. Ückeritz ligt in het centrum van het eiland en is daarom een ideaal uitgangspunt voor allerlei activiteiten. De Kaiserbäder liggen in de buurt en zijn in 7 km te bereiken. Op slechts 1 km afstand bevindt zich een klimbos - een belevenis voor jong en oud. Er zijn ook fietspaden die door het natuurlandschap lopen. Fietsen kunnen gehuurd worden bij UsedomRad bij de ingang van de camping.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De aangegeven prijs is de minimumprijs per nacht. De prijs is afhankelijk van de gewenste accommodatie, reistijd en aantal personen. Extra bed voor meer dan 2 personen: 15 €-20 € per persoon per nacht. Toeslagen voor kort verblijf. Op aanvraag: bedlinnen per persoon 10 €, douchehanddoek en handdoek per persoon 5 € (linnenpakket per persoon 15 €). De toeristenbelasting moet ter plaatse bij aankomst worden betaald.

Gedetailleerde presentatie van onze accommodatie met veel foto's en online reservering met bezettingsoverzicht op onze website. Op aanvraag doen wij u graag een individuele offerte toekomen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Eine Stornierung der Buchung muss schriftlich vor Mietbeginn erfolgen. Es gilt das Mietrecht nach dem BGB. Der Vermieter hat Anspruch auf eine Entschädigung: Bei Stornierung, Buchungsänderung oder Nichtanreise zahlen Sie eine pauschale Gebühr in Höhe von 90 % des Gesamtpreises sofern durch eine anderweitige Vermietung kein geringerer Mietausfall entsteht. In jedem Falle zahlt der Mieter jedoch mindestens eine Bearbeitungsgebühr von 50 €. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. J. Böhle

Dhr. J. Böhle

U boekt rechtstreeks bij particuliere eigenaren. Als familie verhuren wij sinds enkele jaren verschillende vakantiewoningen en appartementen op rustige toplocaties, deels direct aan het water en op slechts enkele stappen van het strand, in de Oostzeebadplaatsen Karlshagen, Koserow en Ückeritz en in de stad Wolgast. Onze accommodaties worden gekenmerkt door hun hoogwaardige en moderne inrichting en onze vaste gasten komen graag nog eens terug.


Andere accommodaties van Dhr. J. Böhle


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 9796

Laatst bijgewerkt: 07.02.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/9796.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven