Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Borkum

Noordzeekust - Oost-Friesland

Max.  4   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

44 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

44 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

*** Vrijstaand Feenhus (bouwjaar 2003) met ca. 75 m² op een perceel van ca. 300 m² met parkeerplaats en tuinhuis. Het huis ligt aan de "Fürtorndrift", een rustige woonweg in het noordwesten van de stad Norden. Het huis heeft vier sterren volgens de DTV-classificatie!
Informeer naar de beschikbaarheid van het vakantiehuis via de bezettingskalender of het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres!
WLAN gebruik is gratis beschikbaar voor onze gasten!

Uitrusting van het vakantiehuis
Bovenste verdieping
De gehele bovenverdieping heeft een laminaatvloer. Een van de twee slaapkamers heeft een tweepersoonsbed, de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Er is hier ook een extra flatscreen-tv (32'').
Er is een babybedje voor de kleintjes. De trap is beveiligd met een veiligheidshek (zie foto's). Tussen de slaapkamers is er een badkamer met douche en toilet.

Begane grond
De gehele begane grond is betegeld. De extra vloerverwarming biedt bijzonder veel comfort. In de lichte, vriendelijke eethoek is een kinderstoel beschikbaar voor onze kleinste gasten.
De aparte keuken is volledig uitgerust met koelkast, extra groot vriesvak, magnetron, elektrisch fornuis met keramische kookplaat, oven en vaatwasser (Super Silence met tijdvoorkeuze)
De badkamer heeft een douche en WC. De wasmachine en droger bevinden zich hier ook. (Als alternatief is er een Leifheit droogmolen beschikbaar)
De gezellige zithoek nodigt u uit om te lezen, te knuffelen of TV te kijken (40'' en DVD).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.5 km

3.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 3 km Norden / Norddeich

3 km

Station 3 km Norden

3 km

Snelweg-afrit 28 km Emden Mitte

28 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis ligt ca. 3,5 km van de Noordzee in het noordwesten van Norden, de oudste stad van Oost-Friesland. Het is gelegen in een aantrekkelijk en rustig bouwgebied waar zowel vakantiewoningen als permanente woningen te vinden zijn. Met de fiets bereikt u in ongeveer 15 minuten over idyllische veldwegen het strand van Norddeich, de haven, cafés met uitzicht op het meer, het zeehondenstation, het avonturenbad "Ocean Wave", een midgetgolfbaan, een indoorspeeltuin en nog veel meer

Winkelmogelijkheden (Edeka) zijn dichtbij. Het winkelcentrum (Combi, Aldi, Lidl, DM, apotheek, toom Baumarkt, Kik, Tedi) ligt op slechts 3 minuten rijden. De voetgangerszone van de stad kan ook in 3 minuten met de auto worden bereikt; parkeerplaatsen zijn onder meer te vinden op het marktplein. De stad is te voet bereikbaar in ongeveer 12 minuten

De pizzeria "La Rustica", "Gittis Grill" en de "Frietbox" zijn populaire restaurants, elk op ongeveer 1 km van het vakantiehuis.

Wie met kinderen reist, zal genieten van de zandbak in de eigen tuin, de nabijgelegen speeltuinen en de zwanenvijver. Aanbevolen grotere speeltuinen bevinden zich in Norddeich (bij het kinderspeelhuis en bij het sociaal centrum Nazareth) en in Greetsiel (avonturenspeelplaats), dat met de auto vanuit het vakantiehuis in 20 minuten te bereiken is en altijd een bezoek waard is. Andere gemakkelijk bereikbare bestemmingen voor uitstapjes zijn "Birgits Tiergarten" (Birgits dierentuin), het kasteelpark Lütetsburg en het Ponyparadies Ostfriesland

Ons vakantiehuis is goed gelegen voor uitstapjes in alle richtingen, van een dagje Norderney tot bezoeken aan de kustplaatsen en bijbehorende stranden in Nessmersiel, Dornumersiel, Bensersiel, Neuharlingersiel, Carolinensiel en Harlesiel, tot een wandeling door de steden Aurich, Greetsiel, Emden. Vooral de kunstgalerie in Emden is altijd een bezoek waard.

Wanneer u na een bewogen dag terugkeert naar het vakantiehuis, zult u genieten van de tuin met het mooie terras, de gezelligheid van het huis en de rust van de omgeving.

Twee fietsen (1 damesfiets, 1 herenfiets) staan ter beschikking van onze gasten in het tuinhuis. U kunt ze bekijken in de fotogalerij.
Er zijn veerverbindingen naar de eilanden vanuit Norddeich en Emden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De minimale huurperiode is 1 week. De dag van aankomst is meestal zaterdag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei einem Rücktritt bis 90 Tage vor Mietbeginn sind 25 % des Mietpreises, ab dem 89 Tag vor Mietbeginn bis zum Tag der Miete oder bei Nichtnutzung der Unterkunft 100 % der Miete zu zahlen. Einzelne Tage können nicht storniert werden.

meer informatie:

Seizoenstijden

Laagseizoen
08.01.2022 - 02.04.2022 70,00 € per nacht
29.10.2022 - 17.12.2022 70,00 € per nacht

Pasen
02.04.2022 - 23.04.2022 95,00 € per nacht

Midden in het seizoen
23.04.2022 - 02.07.2022 85,00 € per nacht
03.09.2022 - 29.10.2022 85,00 € per nacht

Hoogseizoen
02.07.2022 - 03.09.2022 95,00 € per nacht

Kerstmis
17.12.2022 - 07.01.2023 95,00 € per nacht

Eindschoonmaak 85,00 €
Beddengoed 10,00 € per persoon
Handdoeken 5,00 € per persoon
Plus toeristenbelasting



Indien u dat wenst, stelt de verhuurdienst u tegen betaling beddengoed en handdoeken ter beschikking en dekt hij ook de bedden. Gelieve vooraf telefonisch te bestellen bij de verhuurdienst (GMG 04931-81564)!


.... en dit is wat onze gasten schrijven:

2004
...we voelden ons vanaf het begin erg op ons gemak in jullie vakantiehuis. We hebben erg genoten van onze eerste vakantie hier als viertal. De twee weken vlogen voorbij en we hebben ons nooit verveeld.... Het is moeilijk voor ons om afscheid te nemen!
Fam. O. uit Asperg

2006
We voelden ons zeer comfortabel in jullie gezellige, liefdevol ingerichte huis. We komen zeker nog eens terug. We waren blij dat het mogelijk was om het huis op zo'n korte termijn te huren.
Fam. F. uit Mannheim

2006
Hier zijn we weer, in je grote kleine huis. We voelden ons weer erg op ons gemak en hadden een dag veel sneeuw. We kunnen met zekerheid zeggen: tot ziens!!!
Fam. D., Fam. K. uit Mönchen-Gladbach

2007
Onze eerste vakantie aan de Noordzee loopt ten einde. We voelden ons hier erg op ons gemak en konden de grillen van het weer goed opvangen door een flexibele planning. Er is hier echt veel te zien, en de avonden in jullie huis waren erg gezellig.
Fam. W. uit Ober-Olm

2007
Hartelijk dank voor het prachtige huisje waarin we 3 heerlijke dagen hebben doorgebracht! We sliepen als koningen in de bedden! En het huis is prachtig ingericht! We komen snel weer terug! Daar kun je op wedden!
Fam. S. uit Duisburg

2007
...zoals verwacht zijn we hier weer, in jullie gezellige, comfortabele cottage, voor de 4e keer. We kunnen met zekerheid zeggen dat het niet de laatste keer was, we voelen ons hier gewoon op ons gemak, bijna thuis.
Fam. D., Fam. K. uit Mönchen-Gladbach

2008
We komen al 6 jaar lang één keer per jaar naar de Noordzee, maar jullie huis was het beste van allemaal. Hopelijk zijn we hier volgend jaar weer.
Fam. A. uit Erlangen

2009
Een weekend van pure ontspanning. Geweldig huis! Warm en gezellig. We kijken al uit naar de volgende keer.
Fam. v. E. van Hamm

2009
Eerste vakantie in Norden - eerste vakantie in jullie mooie huis! Het weer was precies zoals we gehoopt hadden: sneeuw en kou. Het kon niet beter. We komen graag terug.
Fam. D. uit Gevelsberg

2009
...Dit is het mooiste vakantiehuis waar we ooit een vakantie hebben doorgebracht. U bent erin geslaagd een echt mooie, praktische, goed doordachte sfeer te creëren zonder ten prooi te vallen aan de gebruikelijke decoratiemanie. We voelden ons zeer comfortabel en sliepen zeer goed. Het was geweldig hoe je de suggesties van je gasten (stapstenen, enz.) hebt uitgevoerd
Fam. S. uit het Rijnland

2010
We hebben hier tijdens de Pinkstervakantie een paar hele leuke dagen doorgebracht. Het huis is zeer comfortabel, het ontbrak ons aan niets. Je hebt het geweldig gedaan met het prachtige weer! We zouden graag terugkomen, en als het weer zo zou lukken met de zon, zou alles perfect zijn. Zo niet - dan bevelen wij u toch graag aan.
Fam. A. uit Duisburg

2010
Voor de zesde keer is het ons weer zeer goed bevallen en hebben we hier een mooi, ontspannen weekend doorgebracht. We kijken nu al uit naar de volgende keer!
Fam. W. uit Dortmund

2019
....We zijn nu weer thuis. We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in jullie vakantiehuis, het weer was ons goed gezind!
Uw huis is echt heel mooi, er ontbrak niets. De twee fietsen zijn ook een echte bonus, want je kunt veel bestemmingen per fiets bereiken.

Veel dank, vriendelijke groeten
Fam. S. uit Groß-Umstadt


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Franz W. uit Burscheid

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus ist ein Traum

Es ist ein tolles Haus, wo es absolut nichts auszusetzen gibt. 
Die Fotos des Hauses sind genau so, wie wir es vorgefunden haben.
Für uns sind Sauberkeit und Ausstattung sehr wichtig, und alles hat gepasst. 
Das Grundstück war durch eine gepflegte hohe Hecke nicht einsehbar und auch die Lage war top. 
Unsere E-Bikes könnten wir sehr sicher in dem tollen Gartenhaus unterstellen, was für uns auch sehr wichtig war. 
Also, für uns war das Haus perfekt. 
Liebe Grüße an die Familie Steinrücken

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Familie F. Steinrücken

Familie F. Steinrücken

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 114749

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/114749.htm


«Vakantiehuis Borkum» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven