Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Enno in Norddeich

Duitsland - Nedersaksen - Noordzee Oost-Friesland - Norden Norddeich

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

88 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

88 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

U droomt van een onvergetelijke vakantie aan zee met uw partner, uw vrienden of het hele gezin? U wilt uw vakantie doorbrengen op een ideaal vertrekpunt voor uitgebreide (wad)wandelingen of fietstochten? Wilt u na een paar minuten lopen naar de enorme speeltuin, het avonturenbad Ocean Wave met een saunadek van 750 m² of het zeehondenkweekstation? Misschien heeft u ook een hengel in uw bagage?

Dan is ons vakantiehuis "Enno" in Norddeich precies goed voor u!

We willen dat u zich bij ons thuis voelt: Uw ontspanning en uw tevredenheid in het vakantiehuis "Enno" tijdens uw vakantie liggen ons na aan het hart.

Vanuit de entree met garderobe komt u in de gezellige woon/eetkamer met moderne inbouwkeuken. In de volledig uitgeruste keuken met 4-pits keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en geïntegreerde oven is koken met al het belangrijke kookgerei kinderspel. Alle gebruikelijke keukenapparatuur zoals broodrooster, waterkoker, eierkoker, mixer, koffiezetapparaat, voldoende serviesgoed (incl. kinderbestek) en alle andere gebruikelijke keukenbenodigdheden zijn aanwezig.

De ruime, lichte woon- en eetkamer biedt uw gezin alle comfort om zich thuis te voelen. Naast een modern Panasonic Full-HD LCD flatscreen met satelliet TV en een Bluray speler, is er ook een Panasonic compact stereo systeem met USB aansluiting

Een comfortabele lederen hoekbank nodigt ook uit tot "loungen". De stoelen in het eetgedeelte zijn ontworpen met het oog op comfort, en er is ook een Stokke kinderstoel. Het eetgedeelte heeft een hoogglans tafel met een leren hoekbank. Er is een speelhoek in het woongedeelte voor de kinderen

Op de bovenverdieping bevinden zich een passpiegel, een kleerkast, een trapkast, een kleine aparte WC met wastafel en twee comfortabele slaapkamers

De gehele vloer is van hoogwaardig vinyl, de badkamer is natuurlijk betegeld. De ouderslaapkamer heeft een elegant tweepersoonsbed (2,00m x 2,00m) van Rauch met LED-verlichting en comfortabele en rugvriendelijke 7-zone koudschuimmatrassen en een Sinfonie Plus schuifdeurkast van Staud met veel bergruimte.

De tweede slaapkamer is ingericht als kinderkamer, ook hier biedt een hoge kledingkast van Nolte voldoende opbergruimte. Beide eenpersoonsbedden (0,90m x 2,00m) zijn bovendien voorzien van hoogwaardige 7-zone koudschuimmatrassen en bedlampjes, zodat niets een weldadige gezonde slaap in de weg staat.

Een Kidsmill kinderbedje en een kleine wasmachine zijn ook gratis beschikbaar voor onze gasten.

Met de gratis ter beschikking gestelde fietsen is het strand van het Noordzeebad Norddeich binnen enkele minuten te bereiken.

Een seizoensgebonden strandstoel is ook beschikbaar voor gratis gebruik op het zandstrand in Norddeich.

In het hele vakantiehuis is tijdens uw verblijf gratis internettoegang via WLAN beschikbaar

Voor de kleine gasten zijn op de bovenverdieping 3 kinderfietsen, een Stokke kinderstoel met babyzitje, een kinderbedje, een kinderreisbed, een kinderfietskar en een traphekje beschikbaar. Twee 28" fietsen zijn beschikbaar voor de langere gasten

De bedden zijn vers opgemaakt bij aankomst, zodat uw vakantie meteen kan beginnen. Een linnenpakket bestaande uit twee handdoeken, een badhanddoek en een douchemat zijn bij de huurprijs inbegrepen

Het vakantiehuis wordt verhuurd als een NIET-ROKEND HUIS, dus we vragen de rokers onder onze gasten om te roken op het terras op de begane grond. Dieren van alle soorten en rassen zijn evenmin toegestaan. Wij vragen u deze regel te respecteren.

Ons huismanagement zal persoonlijk de sleutels overhandigen en ter plaatse voor de gasten zorgen.

Wij kijken uit naar uw bezoek en beantwoorden graag al uw vragen per telefoon of e-mail.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 1 km Norddeich

1 km

Station 0.6 km Norddeich-Mole

0.6 km

Snelweg-afrit 30 km Emden-Ost

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw vakantiehuis is centraal en rustig gelegen in het vakantieoord Norddeich.

U kunt het centrum bereiken via een zijstraat met weinig verkeer. Daar vindt u talrijke restaurants, cafés en winkelmogelijkheden (bakkerij).

De haven met de veerboothaven naar de eilanden Norderney en Juist en het station liggen op ca. 600 m afstand

Het strand, het openluchtzwembad en een vlieger- en speelterrein, evenals het Haus des Gastes, de kuurkliniek en het kuurpark liggen op slechts enkele minuten lopen. Van hieruit bereikt u ook snel het avonturenbad Ocean-Wave, het nieuw ontworpen golfpark met zeehondenkweekstation, de avonturenspeeltuin, het doolhof, de minigolfbaan en het kinderspeelhuis. Norden-Norddeich is een door de staat erkend kuuroord aan de Noordzee en heeft zich van een vissersdorp ontwikkeld tot een populaire badplaats aan de kust. In de afgelopen jaren zijn een royaal opgezet kuurcomplex, de kuurkliniek, het therapiecentrum, de dijkpromenade, het Haus des Gastes, de Seekurgarten, een avonturenbad en het Wellenpark gebouwd.

De kustplaats Norden is de oudste stad van Oost-Friesland en slechts enkele kilometers verwijderd van Norddeich

Een winkeltocht door de rustige binnenstad, een bezoek aan het oude stadhuis uit de 16e eeuw, waarin het Oost-Fries Theemuseum met het Museum voor Volkskunde is gevestigd, of een omweg naar het marktplein met zijn prachtige oude bomen, zijn allemaal de moeite waard. Direct aan het ruime marktplein verrijst de romaans-gotische Ludgeriekirche, beroemd om haar barokke Arp Schnittger-orgel
Vrije tijd: Norden-Norddeich biedt talrijke mogelijkheden voor actieve recreatie. Gasten kunnen zwemmen en baden in de Noordzee, in het openluchtzwembad met zeewater en in het 'Ocean Wave'-avonturenbad met zeewater. De dijken nodigen uit tot fietstochten of skeelertochten langs de kust. Vanuit de veerhaven kunt u excursies maken naar de eilanden en de zeehondenbanken. Veerboten brengen u naar het eiland Norderney, Juist en van Emden naar het prachtige eiland Borkum.

Natuurlijk mag u een van de vele wadlopen in het Nedersaksische natuurpark Waddenzee niet missen.

Excursies naar Greetsiel naar de tweelingmolens, naar Emden naar het beroemde 'Otto Huus' en het lichtschip 'Deutsche Bucht' met museum, naar Pilsum naar de uit de film bekende 'Otto Vuurtoren' of naar Papenburg naar de Meyer scheepswerf mogen niet ontbreken. Wie terug in de tijd wil reizen, moet zeker het Moormuseum in Moordorf bezoeken of gewoon genieten van de gezonde zoutlucht. U moet zeker profiteren van een bezoek aan het Norder Teemuseum met theeproeverij.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Direct bij aankomst ontvangt u van onze huismanager uw persoonlijke Nordsee-ServiceCard (gastenkaart), waarmee u gebruik kunt maken van de volgende gratis of met korting aangeboden diensten:

- Gratis toegang tot het lido (normale toegang 2,50 Euro / persoon)
- Gratis ontvangst van de evenementenkalender "Norderland"
- Gratis gebruik van de leeszaal in Norddeich
- Ontdek Norden-Norddeich en omgeving voor slechts 1,- € per persoon en route met de vakantiebus
- Gereduceerde toegang tot het Ocean Wave avonturenbad en de sauna
- Gereduceerde toegang tot evenementen georganiseerd door de toeristische dienst van Norden-Norddeich
- Gereduceerde toegang voor begeleide busexcursies, fietstochten, wadlopen
- Gereduceerde toegang tot diavoorstellingen, enz.

Hoogseizoen (van 15.03. tot 31.10.):
Volwassenen (vanaf 16 jaar): € 2,50

Rest van het seizoen (01.01. tot 14.03. en 01.11. tot 31.12.):
Volwassenen (vanaf 16 jaar): € 1,20

Kinderen tot en met 15 jaar zijn vrijgesteld van het gastentarief.

De gastbijdrage wordt geheven ter dekking van de uitgaven voor productie, aanschaf, uitbreiding, verbetering, vernieuwing en onderhoud van de voorzieningen en is verschuldigd ongeacht of en in welke mate de voorzieningen worden gebruikt. Elke gast moet binnen 72 uur na aankomst door de gastheer worden aangemeld bij de toeristische dienst van Norden-Norddeich.

De gast is verplicht de gastbijdrage rechtstreeks aan de gastheer te betalen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • - bis 59 Tage vor Mietbeginn: 10% des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60% des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn): 100% des Mietpreises

meer informatie:

Het huis is een rookvrij huis, helaas zijn huisdieren niet toegestaan

Tijdens vakantieperiodes is zaterdag de voorkeursdag van aankomst en vertrek

Onze weekprijzen zijn complete prijzen, alle kosten zoals beddengoed - uw bedden zijn al opgemaakt bij aankomst, een linnenpakket bestaande uit twee handdoeken, een badhanddoek en een douchemat, gebruik van de wasmachine, eigen seizoensgebonden strandstoel op het zandstrand van Norddeich, internet (WLAN), 6 fietsen met kinderfietskarretje en trolley alsmede elektriciteit, gas, water en service ter plaatse door onze huisleiding zijn inbegrepen.

Let op onze aankomst- en vertrektijden:
Aankomst van 16:00 tot 20:00 uur.
Vertrek altijd tot 10:00 uur


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2021

Lutz N. uit Mönchengladbach

4,4
4 5 5 5 3

Nordseeurlaub 2021

Die Wohnung ist sehr günstig zum Strand gelegen. Auch wäre sie ohne Auto vom Bahnhof Mole zu erreichen. Einkaufsmöglichkeiten in direkter Umgebung. Es ist eine gemütliche, schöne Wohnung.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juli 2020

Simone S. uit Krefeld

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub

Das Ferienhaus Enno lässt keine Wünsche offen, sehr netter Kontakt sowohl von Vermieter Seite als auch vor Ort von der Verwalterin.
Toll sind die kostenlos zur Verfügung gestellten Fahrräder. Der Strandkorb am Sandstrand ist einfach toll. Wir können dieses Ferienhaus nur weiter empfehlen. Wir werden es bei unserem nächsten Norddeich Besuch sicher wieder versuchen zu buchen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2019

Birgit T. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Wir sind eine 5 köpfige Familie. Unsere Kinder sind 5,2 und 1 Jahr alt. Für uns das Highlight waren die Fahrräder und der Strandkorb am Strand. Zu dem Haus gehört eine kleine Terrasse, auf der wir jeden morgen gefrühstückt haben. Die Küche ist super ausgestattet. Es fehlte uns an nichts! Rund um ein gelungener Urlaub.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2017

Jens S. uit 53902 Bad Münstereifel

5,0
5 5 5 5

Fam. Schmitz Haus Enno

Wir haben als 5 köpfige Familie Urlaub im Haus Enno gemacht. Es war toll. Das Haus ist super in Schuss, klein, aber gemütlich. Die vorhandenen Fahrräder waren für uns ein Segen. Waren ständig damit unterwegs. Der eigene Strandkorb setzt dem ganzen noch die Krone auf. So muss Urlaub sein. Haus TOP. Ausstattung TOP. Vermieter TOP. Immer wieder gerne. Vielen Dank an die Fam. Zygan

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2017

Nadja H. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5

Urlaub so wie er sein sollte !!!!!!

Wir waren für 1 Woche Gäste im gemütlichen Ferienhaus Enno in Norddeich. Die Schlüsselübergabe durch den Hausverwalter läuft wirklich problemlos . Alle sind freundlich und zuvorkommend. Das Haus ist sehr sauber , praktisch und modern eingerichtet. Durch die Fahrräder ist man super flexibel und der Strandkorb ist einfach spitze. Und WLAN darf natürlich in der heutigen Zeit auch nicht mehr fehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2016

Simone uit Bremen

5,0
5 5 5 5

Ausgezeichnetes Feriendomizil

Meine Frau und ich haben Anfang November eine Woche im wunderschönen, gepflegten Ferienhaus Enno verbringen dürfen. Schon die Begrüßung durch Frau Pilger war sehr herzlich und zuvorkommend.

Das Haus selbst besticht durch seine komfortable kinderfreundliche Ausstattung wie z.B. Hochstuhl, KInderbett, Treppengitter und Kinderbesteck, Matratzen sehr komfortabel, komplett äußerst gepflegt (innen wie außen), etc.
Eines ist schon sicher für uns. In 2017 werden wir alles dafür tun, dieses Haus wieder zu mieten. Wir hoffen inständig, dass alles dafür passen wird. Es grüßt Familie Simone und Holger B. aus Bremen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Familie
Dhr. C. Zygan

Dhr. C. Zygan

Tijdens onze eerste vakantie in Norden-Norddeich voelden we ons meteen verbonden met het land en de mensen. In augustus 2011 ging voor ons een langverwachte droom in vervulling met de aankoop van dit vakantiehuis. Regelmatige verfraaiingswerkzaamheden zijn net zo vanzelfsprekend als de persoonlijke gastenservice ter plaatse. Ons doel is een belangrijke bijdrage te leveren aan uw perfecte vakantie aan de Noordzee in Oost-Friesland. Wij wensen u een aangenaam verblijf!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 70337

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/70337.htm


«Vakantiehuis Enno in Norddeich» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven