Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus Marie Z.

Bodden Zuidkust Fischland-Darss-Zingst

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

42 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

42 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online



Beschrijving

Gezellige boerenwoning met grote tuin aan de rand van een klein dorp - weids landschap en spectaculaire zonsondergangen - idyllische rust - veel ruimte voor kinderen om rond te rennen - 2 schapen achter het huis - natuurlijke zeepwerkplaats op de boerderij

Het huis is een van de oudste van het dorp. Zorgvuldig gerenoveerd zijn de sporen van 130 jaar geschiedenis bewaard gebleven of weer aan het licht gebracht. De rustige tuin met zijn grote gazon en oude fruitbomen, die alleen voor de gasten is gereserveerd, werkt bijzonder ontspannend. Het pand ligt aan het einde van een doodlopende weg met weinig verkeer. Vanaf hier kunt u genieten van het uitzicht op de Bodden, het schiereiland Fischland/Darß en de uitgestrektheid van de omliggende weilanden.

De rustieke boerderij herbergt een goed ingerichte vakantiewoning met ruimte voor maximaal 6 personen: er zijn oude vloerdelen, zichtbare vakwerkbalken en lemen muren. Het hart van het huis is een ruime keuken-woonkamer met een houtkachel.
Een slaapkamer met tweepersoonsbed (160cm), tweede slaapkamer met tweepersoonsbed (140cm), eenpersoonsbed (100cm) en een kinderbedje. In de kleine gezellige woonkamer staat een dagbed als extra bed. Badkamer met douche/toilet en berging.
Een reisbedje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar op aanvraag.

Voor het raam van de kleine gezellige woonkamer grazen twee schapen. Er is geen TV - maar een grote plank vol boeken en spelletjes, een zandbak met graafmateriaal, spectaculaire zonsondergangen, veel bestemmingen die de moeite waard zijn, zelfs bij slecht weer. WI-FI. Wandeling naar de Bodden ca. 500 m, zeer goed kraanvogels kijken in de omliggende weilanden in het voor- en najaar. Populair surf- en kitesurfgebied op de Saaler Bodden op 2 km afstand.

Natuurzeepmakerij op de boerderij. Veel creatieve mensen in de omgeving.
Ik woon op hetzelfde terrein en run hier ook mijn workshop natuurlijke zeep. Ik ben meestal ter plaatse en zal u graag adviseren over de gedetailleerde planning van uw vakantie en u helpen met eventuele problemen of speciale verzoeken

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Eenpersoonsbed
Babybedje
Woonkamer
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 60 km Rostock - Laage

60 km

Station 6 km Ribnitz- Damgarten-Ost

6 km

Snelweg-afrit 30 km Rostock - Ost

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt aan het einde van een rustige zijstraat (doodlopend) met uitzicht over weilanden en de Bodden naar het Fischland en de Darß.

De Bodden ligt op ca. 500 m te voet of met de fiets, het Oostzeestrand op ca. 16 km met de fiets (fietspad) of met de auto. Kückenshagen is een rustig dorpje in de uitgestrektheid van het Boddenlandschap, omgeven door weiden en weilanden, ideaal voor een gezinsvakantie. Er zijn hier koeien, paarden, schapen, gevederd wild, honden en katten. In de buurt wonen gezinnen met kinderen die hier nog op straat spelen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Water en elektriciteit zijn in de prijs inbegrepen, evenals verwarming en brandhout van oktober tot mei. Buiten de stookperiode wordt de prijs berekend naar verbruik.
Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen bij een verblijf van 7 dagen of meer. Voor kortere verblijven kan linnengoed bijgeboekt worden (10 €/persoon).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen durch den Mieter ist der vereinbarte Preis abzügl. der Anzahlung zu zahlen. Bei Stornierung bis 90 Tagen vor Buchungstermin wird eine Gebühr von 200 € berechnet. Bei späteren Absagen werden 50% der Gesamtsumme einbehalten bzw. bei Absagen 30 Tage vor Mietbeginn 80% der Gesamtsumme. Bei Absagen am Buchungstermin wird der volle Mietpreis fällig, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist. Es gilt das Reisevertragsrecht

meer informatie:

In het hoogseizoen (half juni tot half september) wordt het huis alleen per week verhuurd van za. tot za.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.2 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2022

Sven B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning !!!

We voelden ons zeer comfortabel in dit gezellige huis met een prachtige tuin. We komen graag terug.

Pure ontspanning,
met uitzicht op de natuur :)

Met vriendelijke groet, Janna & Sven

Juli 2021

Mareike Z. uit Berlin

4,7
4.5 5 5 4 5
Toon Duits

Ontspannen vakantie aan de Oostzee

Haus Marie Z. is een zeer liefdevol gerenoveerde oude boerderij waar wij ons tijdens onze vakantie van drie weken zeer comfortabel voelden. De inrichting bevat alles wat je nodig hebt en de hospita heeft altijd een open oor als er nog iets nodig is. Vijf van ons waren er met drie tieners, die echt genoten van de nabijheid van de surf- en kitespot in Saal. Naast watersport is het een geweldige plek om te fietsen, te lezen, te genieten van de rust en het uitzicht over de Boddenweiden
Met de auto bent u in ongeveer 25-40 minuten bij de Oostzeebadplaats Graal-Müritz en de badplaatsen aan de Darß - afhankelijk van uw bestemming. Een perfecte mix tussen absolute rust en een levendige vakantie aan de Oostzee.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2019

Karin Z. uit Hamburg

4,5
4 5 5 4

Aus dem Großstadtchaos an den tiefenentspannten Bodden

Ein Häuschen wie aus einem Bilderbuch - Apfelbäume und Schäfchen inklusive!
Hier wird es einem wirklich leicht gemacht sich rundum wohl zufühlen und mal richtig abzuschalten. Vielen Dank!

Juni 2017

Astrid O. uit 04416 Markkleeberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer aanbevelenswaardige accommodatie!

Uitschakelen en echt ontspannen, ver weg van het lawaai en de drukte van het dagelijks leven. Rust vinden in een idyllisch landschap en echt tot rust komen. Wie daar naar op zoek is, is bij Ina Schulenburg in Kückenshagen aan het juiste adres!
In juni 2017 hebben we een prachtige vakantieweek doorgebracht in de zeer smaakvol gerestaureerde en ingerichte boerenschuur, met een prachtige tuin om in te vertoeven.
We voelden ons helemaal op ons gemak, zodat we het liefst nooit meer zouden vertrekken.
Alle plaatsen en stranden van het schiereiland Fischland-Darss-Zingst zijn gemakkelijk te bereiken. Een avondwandeling over de weilanden en weilanden naar de Bodden maakte onze dag compleet.
Mevrouw Schulenburg is een geweldige en zeer aardige gastvrouw. Bij aankomst verwende ze ons al met een prachtig boeket bloemen uit haar tuin en een stukje uit haar zelfgemaakte toverzeepassortiment. Het waren prachtige dagen en we zouden op elk moment weer bij mevrouw Schulenburg verblijven. Zeer aan te bevelen, ook met kinderen!
Dank je wel Ina!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Familie K. uit 87561 Oberstdorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie

We verbleven twee weken als een gezin van vier in het huis Marie en voelden ons meteen op ons gemak. Het liefdevol gerenoveerde bakstenen huis straalt een aangename charme uit en heeft zelfs een houtkachel in de keuken. De grote tuin is heerlijk om de kinderen in de schaduw van de fruitbomen te laten spelen, zelfs bij warm weer ... En de twee schapen waren natuurlijk een grote attractie voor de kinderen. Ina - hartelijk dank voor de geweldige vakantie - we voelden ons echt comfortabel en komen graag terug. ... wat we nu al missen is de mooie wandeling naar de nabijgelegen Bodden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2016

Kristina H. uit Leipzig

4,5
5 5 5 3

Wunderschönes ferienhaus!

Wir hatten eine tolle zeit in dem liebevoll eingerichteten ferienhaus! Alles wunderbar und absolut mit kleinen kindern zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2015

Cornelia N. uit Tübingen

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Ontspannende dagen in het huis Marie Z.

Kückenshaben zelf biedt niet veel, maar het is een centraal gelegen, gemakkelijk bereikbaar startpunt voor verkenningen aan het Oostzeestrand en de Bodden. De locatie is ook gunstig, vrijwel precies in het midden tussen Rostock en Stralsund, zodat u binnen minder dan een uur in deze mooie steden bent.
Het huis zelf is met veel liefde en kennis gerestaureerd, zeer smaakvol ingericht en gezellig.
De verhuurder is zeer behulpzaam en vriendelijk en maakt prachtige zeep.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2015

Marco uit Groß Ammensleben

4,0
4 5 4 3

Schmuckes Häuschen in ruhiger Lage

Wir hatten einen tollen Familienurlaub und es war sehr erholsam...

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2015

Anne & Andreas B. uit Jena

4,5
4 5 5 4

zauberhaft entschleunigter Familienurlaub

Wir waren diesen Sommer mit drei kleinen Kindern das erste Mal im Ferienhaus Marie Z. und haben es aus vollem Herzen genossen.

Die Lage des Hauses ist sehr ruhig, dafür aber auch ziemlich sicher für Kinder. Der Garten hat uns und den Kindern richtig gut gefallen, zauberhaft auch die beiden Ziegen, die gern von den Kindern gefüttert worden.

Einzug der Bodden war für uns zum Baden nicht geeignet, dafür sind wir nach Dierhagen gefahren, aber das schmälert den Eindruck des Hauses und des Gartens nicht.

Wir kommen gern wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2014

P. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Zum Ausspannen genau das Richtige

Ein schönes altes Haus - nicht kaputt saniert - zweckmäßig und mit lieben Augen für das Wesentliche eingerichtet. Sehr schöner großer Garten, wo man seine Ruhe hat und immer einen Schattenplatz. Wer Trubel mag fährt zum Ostseestrand ( 15 Min), wer Ruhe mag an eine der zahlreichen Badeplätze am Bodden oder in der Nähe gelegenden BAdeteiche. Die Kinder können im Garten spielen -auch noch auf der Straße.Zwei Streichelschafe machten für die Kinder den Urlaub perfekt. Und auch wenn es mal regnete, gab es in der Umgebung viele Ziele, die einem den Tag schön werden ließen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. I. Schulenburg

Mevr. I. Schulenburg

meer informatie

Objectnummer: 21154

Laatst bijgewerkt: 22.01.2024

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/21154.htm


«Haus Marie Z.» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven