Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Landhuis aan de vijver FeWo groen

Saaler Bodden, Fischland-Darß-Zingst

Max.  4   gasten
30m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
30m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

71 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

71 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Welkom in Landhaus am Teich!

In het comfortabele huis - gebouwd in 1997/98 - bevinden zich 4 vakantiewoningen met een moderne en degelijke uitrusting.

De "groene" vakantiewoning is 30 m² groot en heeft een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed. In de badkamer met wc en douche kunt u zich verzorgen. Alle appartementen beschikken over satelliet TV, telefoon, W-Lan ontvangst en nachtverwarming.

In het woon- en keukengedeelte vindt u een kitchenette met gootsteen, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en broodrooster. Het is volledig uitgerust met serviesgoed, potten en bestek

Verdere voorzieningen zijn TV, compacte stereo, telefoon en WLan ontvangst. In de tuin wacht u een eigen zithoek met barbecuefaciliteiten.

De bovenwoningen groen en blauw bieden een bijzondere attractie voor kinderen vanaf ca. 6 jaar. Hier staat het extra bed op een kleine slaapzolder. Indien nodig kunnen ook 2 volwassenen hier een slaapplaats vinden.

Beddengoed, keukendoeken en handdoeken kunnen op aanvraag gereserveerd worden. Beddengoed voor mensen met een allergie, een kinderbedje en/of kinderstoel zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Een wasmachine en wasdroger zijn beschikbaar voor alle gasten in een aparte wasruimte. In de gemeenschappelijke hal staan een strijkijzer en strijkplank voor alle gasten ter beschikking, evenals informatiemateriaal, lectuur en spelletjes.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 60 km Rostock - Laage

60 km

Station 9 km Ribnitz-Damgarten

9 km

Snelweg-afrit 40 km Rostock Ost

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vier vakantiewoningen voor 2-4 personen en twee vakantiewoningen voor 3-5 personen wachten op u op een groot vijverterrein aan de poorten van Fischland-Darß-Zingst. De vakantiewoningen bevinden zich in één huis. De vakantiewoningen zijn 2 geschakelde woningen.

De grote tuin biedt uitnodigende zit- en ligplaatsen en barbecuefaciliteiten. Het nodigt u uit om te ontspannen op de omheinde ligweiden of om te spelen in de speeltuin.

De centrale maar rustige ligging aan de Saaler Bodden, tussen Rostock en Stralsund of Ribnitz-Damgarten, Barth en de nabijgelegen Oostzee maakt Saal het ideale uitgangspunt voor toeristische activiteiten. Een dag aan het strand, een fietstocht door het Boddenlandschap of een bezoek aan het vogelpark - Saal is het rustige centrum van uw vakantie aan de Oostzee

Saal ligt, buiten de drukte van de badplaatsen, aan de oostelijke oever van de gelijknamige Bodden - de ondiepe Oostzeekust - met natuurlijke stranden, riet- en heidegebieden, vogelreservaten. Het landschap wordt ook gekenmerkt door grote aaneengesloten bosgebieden. Het dorp telt ongeveer 900 inwoners en wordt gekenmerkt door een goede infrastructuur.

De bakkerij sloot rond de jaarwisseling. Wel is er de mogelijkheid om 3 dagen per week bakkerswaren te halen bij een verkoopwagen. Er is een restaurant in het dorp. Medische zorg wordt verleend door een huisarts en een tandarts.

Watersporten, zwemmen en kitesurfen zijn mogelijk in de Bodden of in de nabijgelegen Oostzee op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst. Saal heeft een eigen zwem- en surfgebied. Hier laten twee scholen u kennismaken met de watersporten kitesurfen en surfen

U kunt fietsen huren in de wijk Neuendorf en in Damgarten. Er zijn goede vismogelijkheden in de "Saaler Tonkuhlen" (visvijvers) aan de rand van het dorp, in de Bodden, in de rivier de Recknitz en in de Oostzee (vergeet uw visvergunning niet!). Visvergunningen zijn in Damgarten verkrijgbaar bij de viswinkel van Weu. In het gebied worden cursussen aangeboden om een visvergunning, zeilvergunning of bootvergunning te verkrijgen (meer details op aanvraag).

De kraanvogeltrek in september en oktober is een prachtig natuurspektakel. Ze stoppen op talrijke plaatsen in het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft. Ook de dorpskerk van Saal is de moeite waard.

Nieuw aangelegde fiets- en wandelpaden nodigen bezoekers uit tot het maken van uitstapjes. Als een weerspiegeling van de nog intacte en ongerepte natuur hier, moeten vooral de grote bossen in de directe omgeving worden genoemd. Naast een rijke verscheidenheid aan flora en fauna vinden bessenplukkers en paddenstoelenliefhebbers hier een rijk werkterrein.

Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn de Oostzee, Ribnitz-Damgarten met zijn barnsteenmuseum en barnsteenfabriek, Klockenhagen met zijn openluchtmuseum, Marlow met zijn vogelpark, Bad Sülze met zijn zoutmuseum en Barth met zijn Vinetamuseum. Ook de regionale centra Rostock en Stralsund zijn met de auto in ¾ uur gemakkelijk te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De standaardbezetting is 2 personen. 2 extra bedden zijn mogelijk voor € 3,50 per bed

Kortingen
Objectkorting: 5 % op de overnachtingsprijs bij boeking van twee accommodaties tegelijk (5 nachten of meer)
Vroegboekkorting (hoogseizoen): 5 % op de accommodatieprijs voor boekingen gemaakt vóór 31 januari.

Hond (huisdier): 3,- € (vanaf 7 nachten)

De volledige prijslijst vindt u op de homepage van de host.

Belasting op Spa

Vanaf 1 jan. 2022 heft de gemeente Saal onder meer in de kern Saal een kuurbelasting als het verblijf is bedoeld voor recreatieve doeleinden. De precieze organisatieprocedure is nog niet bekend

Eenvoudig gezegd wordt het hele jaar door een heffing van € 2 per gast (vanaf 14 jaar) en per overnachting geheven. Het tarief voor honden bedraagt € 1,50 per overnachting.

Uitzonderingen zijn geregeld in § 4 van de wetten op de heffing van een kuurbelasting in de gemeente Saal.

De toeristenbelasting maakt geen deel uit van de huurprijs en moet door de verhuurder namens de gemeente Saal worden geïnd en doorgegeven. De verhuurder verstrekt de gast een kuurkaart voor de duur van het verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Gast ist verpflichtet, bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen, den vereinbarten Preis zu bezahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen. Die Einsparungen betragen nach gültiger Rechtsprechung bei Übernachtungen ohne Frühstück 10 % des Übernachtungspreises. Der Vermieter versucht die Wohnung nach besten Möglichkeiten weiter zu vermieten. Wenn dies nicht gelingt haftet der Mieter für den Mietpreis gemäß den Bestimmungen des Bürgerlichen Gesetzbuches (BGB). Empfehlenswert ist daher der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

De accommodatie is beschikbaar voor de gasten vanaf ongeveer 15.00 uur op de dag van aankomst en tot ongeveer 10.00 uur op de dag van vertrek, of volgens afspraak

In de regel neemt de verhuurder ca. 2 dagen voor aanvang van de reis contact op met de gast (bij voorkeur telefonisch). Indien dit niet mogelijk is, zal het contact door de huurder als vervanger worden gelegd.

Bij een boeking vraagt de verhuurder een aanbetaling van ca. 20-25 % (afgerond) van de totale prijs. Het resterende bedrag moet op de dag van aankomst worden overgemaakt of bij aankomst contant worden betaald.

Het niet gebruiken van de contractuele dienst ontslaat de gast niet van de betaling van de overeengekomen huur. De gast is aansprakelijk voor eventuele tekorten overeenkomstig de voorwaarden van de verhuurder. Deze zullen in de loop van de voorbereiding van de aanbieding worden toegezonden of beschikbaar worden gesteld.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.2 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Anja O. uit Bad Schönborn

4,4
4 5 4 4 5
Toon Duits

Solide kleine flat met goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij (een koppel met een hond, vergezeld door onze volwassen dochter voor de eerste week) brachten 14 dagen door in de "green" flat in augustus. We vonden het appartement in perfecte staat (zelfs het keukengerei!). Het appartement is goed en functioneel uitgerust. Beneden in de entree staat een stofzuiger voor alle huurders en voldoende schoonmaakspullen om tussendoor schoon te maken. Als u, zoals wij, overdag veel onderweg bent en daarom geen behoefte hebt aan luxe en ruime accommodatie, kunt u hier goed wonen voor een redelijke prijs. Huurders moeten echter rekening houden met schuine plafonds en een krappe eetruimte (vooral voor meer dan twee personen). Saal is een zeer goed uitgangspunt voor uitstapjes in alle richtingen (mits u een auto heeft). Van hieruit kunt u deze geweldige regio goed verkennen. Het contact met de verhuurder was betrouwbaar en ongecompliceerd. Wij kunnen deze accommodatie aanbevelen!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2019

Jürgen und Gabriele P. uit 16928 Pritzwalk

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie

We hebben een mooie rustige vakantie gehad op een mooie locatie.
Het vakantieappartement was gezellig en in een schone staat.
Zelfs onze kleine teckel voelde zich hier helemaal op zijn gemak.
We willen graag weer terugkomen.
Familie Päpke.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2018

Susann P. uit 09477 Grumbach

4,8
4 5 5 5

Sehr gut

Sehr schönes Haus und ein netter Vermieter, zentral gelegen. Kommen gern wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Januari 2018

Denise K. uit Großpürschütz

4,5
4 5 5 4

Tolle Unterkunft in der nähe der Ostsee

Wir haben einen schönen Kurzurlaub in Saal gehabt.
Die Wohnung (grün) war sehr sauber und sehr gut ausgestattet. Der Vermieter ist sehr nett und hilfsbereit.
Am schönsten fand es mein großer auf dem schlafboden.
Bis zur Ostsee muss man zwar 20 min fahren, aber man ist sehr zentral. Man ist schnell in Rostock oder nach Stralsund.
Wir kommen bestimmt wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. C. Wagner

Dhr. C. Wagner

Mijn naam is Christian Wagner en ik ben blij u als mijn gasten te mogen begroeten.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 96263

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96263.htm


«Landhuis aan de vijver FeWo groen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven