Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Landhuis aan de vijver FeWo rood

Saaler Bodden, Fischland-Darß-Zingst

Max.  4   gasten
35m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
35m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

57 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

57 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

In het comfortabele huis - gebouwd in 1997/98 - bevinden zich 4 vakantiewoningen met een moderne en degelijke inrichting.

De "rode" vakantiewoning is 35 m² groot en heeft een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed. U kunt zich verzorgen in de badkamer met WC en douche. Alle appartementen hebben satelliet TV, telefoon, W-Lan ontvangst en nachtverwarming.

In het woon- en keukengedeelte vindt u een kitchenette met gootsteen, koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en broodrooster. Het is volledig uitgerust met serviesgoed, potten en bestek.

Andere kenmerken zijn dvd- en cd-speler, stereo met radio, extra handdoekradiator in de badkamer en terras met tuinmeubilair, parasol en ligstoel.

Een slaapbank (ligvlak ca. 1,40 x 1,90 m) is beschikbaar als extra bed. Hier vinden maximaal 2 extra personen een slaapplaats. Beddengoed, keukendoeken en handdoeken zijn inbegrepen. Allergiegevoelig beddengoed, kinderbed en/of kinderstoel zijn beschikbaar op aanvraag.

Een wasmachine en wasdroger zijn beschikbaar voor alle gasten in een aparte wasruimte. De gemeenschappelijke hal biedt een strijkijzer en strijkplank, informatiemateriaal, lectuur en spelletjes.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 60 km Rostock-Laage

60 km

Station 9 km Ribnitz-Damgarten

9 km

Snelweg-afrit 40 km Rostock Ost

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vier vakantiewoningen voor 2-4 personen en twee vakantiewoningen voor 3-5 personen wachten op u op een groot vijverterrein aan de poorten van Fischland-Darß-Zingst. De vakantiewoningen bevinden zich in één huis. De vakantiewoningen zijn 2 geschakelde woningen.

De grote tuin biedt uitnodigende zit- en ligplaatsen en barbecuefaciliteiten. Het nodigt u uit om te ontspannen op de omheinde ligweiden of om te spelen in de speeltuin.

De centrale maar rustige ligging aan de Saaler Bodden, tussen Rostock en Stralsund of Ribnitz-Damgarten, Barth en de nabijgelegen Oostzee maakt Saal het ideale uitgangspunt voor toeristische activiteiten. Een dag aan het strand, een fietstocht door het Boddenlandschap of een bezoek aan het vogelpark - Saal is het rustige centrum van uw vakantie aan de Oostzee. Saal ligt buiten de drukte van de badplaatsen, aan de oostelijke oever van de gelijknamige Bodden - het ondiepe oeverwater van de Oostzee - met natuurlijke stranden, riet- en heidegebieden, vogelreservaten. Het landschap wordt ook gekenmerkt door grote aaneengesloten bosgebieden. Het dorp telt ongeveer 900 inwoners en wordt gekenmerkt door een goede infrastructuur.

De bakkerij sloot rond de jaarwisseling. Wel is er de mogelijkheid om 3 dagen per week bakkerswaren te halen bij een verkoopwagen. Er is een restaurant in het dorp. Medische zorg wordt verleend door een huisarts en een tandarts.

Watersporten, zwemmen en kitesurfen zijn mogelijk in de Bodden of in de nabijgelegen Oostzee op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst. Saal heeft een eigen zwem- en surfgebied. Hier laten twee scholen u kennismaken met de watersporten kitesurfen en surfen

U kunt fietsen huren in de wijk Neuendorf en in Damgarten. Er zijn goede vismogelijkheden in de "Saaler Tonkuhlen" (visvijvers) aan de rand van het dorp, in de Bodden, in de rivier de Recknitz en in de Oostzee (vergeet uw visvergunning niet!). Visvergunningen zijn in Damgarten verkrijgbaar bij de viswinkel van Weu. In het gebied worden cursussen aangeboden om een visvergunning, zeilvergunning of bootvergunning te verkrijgen (meer details op aanvraag)

De kraanvogeltrek in september en oktober is een prachtig natuurspektakel. Ze stoppen op talrijke plaatsen in het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft. De dorpskerk Saal is bezienswaardig.

Nieuw ontwikkelde fiets- en wandelpaden nodigen bezoekers uit om op excursie te gaan. Als afspiegeling van de nog intacte en ongerepte natuur hier, zijn vooral de grote bossen in de directe omgeving het vermelden waard. Naast een rijke verscheidenheid aan flora en fauna vinden bessenplukkers en paddenstoelenliefhebbers hier een rijk werkterrein.

Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn de Oostzee, Ribnitz-Damgarten met zijn barnsteenmuseum en barnsteenfabriek, Klockenhagen met zijn openluchtmuseum, Marlow met zijn vogelpark, Bad Sülze met zijn zoutmuseum en Barth met zijn Vinetamuseum. Ook de regionale centra Rostock en Stralsund zijn met de auto in ¾ uur gemakkelijk te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De standaardbezetting is 2 personen. 2 extra bedden zijn mogelijk voor € 3,50 per bed

Kortingen
Objectkorting: 5 % op de overnachtingsprijs bij boeking van twee accommodaties tegelijk (5 nachten of meer)
Vroegboekkorting (hoogseizoen): 5 % op de accommodatieprijs voor boekingen gemaakt vóór 31 januari.

Hond (huisdier) tot 6 nachten € 4,50; vanaf 7 nachten € 3,00 voor de gehele periode

De volledige prijslijst vindt u op de homepage van de host.

Belasting op Spa

Vanaf 1 jan. 2022 heft de gemeente Saal onder meer in de kern Saal een kuurbelasting als het verblijf is bedoeld voor recreatieve doeleinden. De precieze organisatieprocedure is nog niet bekend

Eenvoudig gezegd wordt het hele jaar door een heffing van € 2 per gast (vanaf 14 jaar) en per overnachting geheven. Het tarief voor honden bedraagt € 1,50 per overnachting.

Uitzonderingen zijn geregeld in § 4 van de wetten op de heffing van een kuurbelasting in de gemeente Saal.

De toeristenbelasting maakt geen deel uit van de huurprijs en moet door de verhuurder namens de gemeente Saal worden geïnd en doorberekend. De verhuurder verstrekt de gast een kuurkaart voor de duur van het verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Gast ist verpflichtet, bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen, den vereinbarten Preis zu bezahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen. Die Einsparungen betragen nach gültiger Rechtsprechung bei Übernachtungen ohne Frühstück 10 % des Übernachtungspreises. Der Vermieter versucht die Wohnung nach besten Möglichkeiten weiter zu vermieten. Wenn dies nicht gelingt haftet der Mieter für den Mietpreis gemäß den Bestimmungen des Bürgerlichen Gesetzbuches (BGB). Empfehlenswert ist daher der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

De accommodatie is beschikbaar voor de gasten vanaf ongeveer 15.00 uur op de dag van aankomst en tot ongeveer 10.00 uur op de dag van vertrek, of volgens afspraak

In de regel neemt de verhuurder ca. 2 dagen voor aanvang van de reis contact op met de gast (bij voorkeur telefonisch). Indien dit niet mogelijk is, zal het contact door de huurder als vervanger worden gelegd.

Bij een boeking vraagt de verhuurder een aanbetaling van ca. 20-25 % (afgerond) van de totale prijs. Het resterende bedrag moet op de dag van aankomst worden overgemaakt of bij aankomst contant worden betaald.

Het niet gebruiken van de contractuele dienst ontslaat de gast niet van het betalen van de overeengekomen huur. De gast is aansprakelijk voor eventuele tekorten overeenkomstig de voorwaarden van de verhuurder. Deze zullen in de loop van de voorbereiding van de aanbieding worden toegezonden of beschikbaar worden gesteld.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2019

Nadine L. uit 99091 Erfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Tip top

Alles was geweldig, het appartement is erg mooi ingericht, de verhuurder is erg aardig. Rustige locatie, maar toch centraal. Veel bezienswaardigheden zijn met de auto in minder dan een uur bereikbaar. We konden ontspannen en tot rust komen en komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Helena und Edmund G. uit 74211 Leingarten

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Ervaringsrapport

In de vakantiewoning in het landhuis aan de vijver voelden we ons helemaal op ons gemak. Alles was tip top in orde, de uitstraling, de uitrusting en de inrichting lieten niets te wensen over (behalve de parasol op het terras ;-). En voor toeristen die de drukte willen ontvluchten, natuurliefhebbers en fietsers is de omgeving aan de Bodden ideaal. Meneer Wagner benadert zijn gasten graag met zijn humoristische manier en draagt zo ook een grote bijdrage aan een ontspannen verblijf in de vakantiewoning. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2018

Sandra E. uit 04177 Leipzig

4,5
5 5 5 3
Toon Duits

Tijd aan de Baltische Zee

Wie van rust houdt, is hier op de juiste plek! Een gezellige kleine accommodatie met alles wat je nodig hebt ....... mijn kleine dochter (9 maanden) en ik voelden ons erg op ons gemak ...... en komen zeker nog eens terug voor een uitje aan zee!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie


Contactpersoon

Dhr. C. Wagner

Dhr. C. Wagner

Mijn naam is Christian Wagner en ik ben blij u als mijn gasten te mogen begroeten.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 82038

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/82038.htm

Dhr. Christian Wagner

Bahnhofstraße 3

18317 Saal

0049(0) 38223 / 30 122

0049(0) 30 549


«Landhuis aan de vijver FeWo rood» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven