Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Landhuis aan de vijver Vakantiehuis paars

Saaler Bodden, Fischland-Darß-Zingst

Max.  5   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
50m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in Landhaus am Teich!

Het vakantiehuis "lila" biedt veel comfort op 50 m². Het heeft 2 slaapkamers, een houtkachel en een koelkast met vriesvak. Voor het huis bevinden zich 2 terrassen (waarvan één overdekt), naast het grote pand direct aan de dorpsvijver. Het vakantiehuis is gelijkvloers.

Op de terrassen vindt u tuinmeubelen en ligstoelen met bijbehorende kussens en een vaste tuinbarbecue. Na een dag aan het strand of een excursie in de omgeving nodigt het uit tot een gezellige afsluiting van de dag.

Als het buiten te fris wordt, kunt u zich binnen opwarmen bij de houtkachel. U kunt natuurlijk ook gewoon de verwarming aanzetten. 4 personen kunnen overnachten in 2 slaapkamers. In de tweede slaapkamer staan twee bedden tegen elkaar. Afhankelijk van uw behoefte kunnen ze uit elkaar worden geschoven om ruimte te maken in het midden van de kamer.

In het woon- en eetgedeelte staat een uittrekbare slaapbank waarop een 5e - of zelfs een 6e persoon indien nodig - een slaapplaats kan vinden. De technische uitrusting omvat tv, dvd-speler, telefoon en wifi-ontvangst. Verdere voordelen zijn de volledig uitgeruste kitchenette. Naast serviesgoed, potten en bestek omvat de uitrusting ook een vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en broodrooster. Als er kleinere zaken ontbreken, helpt de verhuurder graag.

De badkamer heeft een gelijkvloerse douche en is uitgerust om te voldoen aan de eisen van DIN 18024/18025 voor gehandicapten en rolstoelgebruikers.

Beddengoed, keukendoeken en handdoeken kunnen op aanvraag worden geboekt. Beddengoed voor mensen met een allergie, een kinderbedje en/of een kinderstoel zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Een wasmachine en wasdroger zijn beschikbaar voor alle gasten in een aparte wasruimte.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 20 km

20 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 60 km Rostock-Laage

60 km

Station 10 km Ribnitz-Damgarten

10 km

Snelweg-afrit 40 km Rostock-Ost

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vier vakantiewoningen voor 2-4 personen en twee vakantiehuizen voor 3-5 personen wachten op u op een groot vijverterrein aan de poort van Fischland-Darß-Zingst. De vakantiewoningen bevinden zich in één huis. De vakantiewoningen zijn 2 geschakelde woningen.

De grote tuin biedt uitnodigende zit- en ligplaatsen en barbecuefaciliteiten. Het nodigt u uit om te ontspannen op de omheinde ligweiden of om te spelen in de speeltuin.

De centrale maar rustige ligging aan de Saaler Bodden, tussen Rostock en Stralsund of Ribnitz-Damgarten, Barth en de nabijgelegen Oostzee maakt Saal het ideale uitgangspunt voor toeristische activiteiten. Een dag aan het strand, een fietstocht door het Boddenlandschap of een bezoek aan het vogelpark - Saal is het rustige centrum van uw vakantie aan de Oostzee.

Saal ligt, buiten de drukte van de badplaatsen, aan de oostelijke oever van de gelijknamige Bodden - de ondiepe Oostzeekust - met natuurlijke stranden, riet- en heidegebieden, vogelreservaten. Het landschap wordt ook gekenmerkt door grote aaneengesloten bosgebieden. Het dorp telt ongeveer 900 inwoners en wordt gekenmerkt door een goede infrastructuur.

De bakkerij sloot rond de jaarwisseling. Wel is er de mogelijkheid om 3 dagen per week bakkerswaren te halen bij een verkoopwagen. Er is een restaurant in het dorp. Medische zorg wordt verleend door een huisarts en een tandarts.

Watersporten, zwemmen en kitesurfen zijn mogelijk in de Bodden of in de nabijgelegen Oostzee op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst. Saal heeft een eigen zwem- en surfgebied. Twee scholen hier laten u kennismaken met de watersporten kitesurfen en surfen

U kunt fietsen huren in de wijk Neuendorf en in Damgarten. Er zijn goede vismogelijkheden in de "Saaler Tonkuhlen" (visvijvers) aan de rand van het dorp, in de Bodden, in de rivier de Recknitz en in de Oostzee (vergeet uw visvergunning niet!). Visvergunningen zijn in Damgarten verkrijgbaar bij de viswinkel van Weu. In het gebied worden cursussen aangeboden om een visvergunning, zeilvergunning of bootvergunning te verkrijgen (meer details op aanvraag).

De kraanvogeltrek is een prachtig natuurspektakel in september en oktober. Ze stoppen op talrijke plaatsen in het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft. Ook de dorpskerk van Saal is de moeite waard.

Nieuw aangelegde fiets- en wandelpaden nodigen bezoekers uit tot het maken van uitstapjes. Als afspiegeling van de nog intacte en ongerepte natuur hier, zijn vooral de grote bossen in de directe omgeving het vermelden waard. Naast een rijke verscheidenheid aan flora en fauna vinden bessenplukkers en paddenstoelenliefhebbers hier een rijk werkterrein.

Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn de Oostzee, Ribnitz-Damgarten met zijn barnsteenmuseum en barnsteenfabriek, Klockenhagen met zijn openluchtmuseum, Marlow met zijn vogelpark, Bad Sülze met zijn zoutmuseum en Barth met zijn Vinetamuseum. Ook de regionale centra Rostock en Stralsund zijn met de auto in ¾ uur gemakkelijk te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het hoogseizoen wordt het vakantiehuis paars alleen per week verhuurd (zondag - zondag).

aanvullende informatie over de huurprijs:
De standaardbezetting is 3 personen. 2 extra bedden zijn mogelijk voor € 4,50 per bed


Hond (huisdier): Aangezien het vakantiehuis allergievriendelijk is, mag uw lieveling op 4 poten niet naar binnen.

De volledige prijslijst vindt u op de homepage van de host.

Belasting op Spa

Sinds 1 jan. 2022 heft de gemeente Saal onder meer in de kern Saal een kuurbelasting als het verblijf is bedoeld voor recreatieve doeleinden

In vereenvoudigde vorm wordt € 2 in rekening gebracht per gast (vanaf 14 jaar) en overnachting gedurende het hele jaar. De heffing voor honden bedraagt € 0,85 per overnachting.

Uitzonderingen zijn geregeld in § 4 van de statuten betreffende de heffing van een belasting op kuuroorden in de gemeente Saal.

De toeristenbelasting maakt geen deel uit van de huurprijs en moet door de verhuurder namens de gemeente Saal worden geïnd en doorberekend. De verhuurder verstrekt de gast een kuurkaart voor de duur van het verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Gast ist verpflichtet, bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen, den vereinbarten Preis zu bezahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen. Die Einsparungen betragen nach gültiger Rechtsprechung bei Übernachtungen ohne Frühstück 10 % des Übernachtungspreises. Der Vermieter versucht die Wohnung nach besten Möglichkeiten weiter zu vermieten. Wenn dies nicht gelingt haftet der Mieter für den Mietpreis gemäß den Bestimmungen des Bürgerlichen Gesetzbuches (BGB). Empfehlenswert ist daher der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

De accommodatie is beschikbaar voor de gasten vanaf ongeveer 15.00 uur op de dag van aankomst en tot ongeveer 10.00 uur op de dag van vertrek, of volgens afspraak

In de regel neemt de verhuurder ca. 2 dagen voor aanvang van de reis contact op met de gast (bij voorkeur telefonisch). Indien dit niet mogelijk is, zal het contact door de huurder als vervanger worden gelegd.

Bij een boeking vraagt de verhuurder een aanbetaling van ca. 20-25 % (afgerond) van de totale prijs. Het resterende bedrag moet op de dag van aankomst worden overgemaakt of bij aankomst contant worden betaald.

Het niet gebruiken van de contractuele dienst ontslaat de gast niet van de betaling van de overeengekomen huur. De gast is aansprakelijk voor eventuele tekorten overeenkomstig de voorwaarden van de verhuurder. Deze zullen in de loop van de voorbereiding van de aanbieding worden toegezonden of beschikbaar worden gesteld.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. C. Wagner

Dhr. C. Wagner

Mijn naam is Christian Wagner en ik ben blij u als mijn gasten te mogen begroeten.


meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 287707

Laatst bijgewerkt: 15.10.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/287707.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven