Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis "Harletraum" *** DTV

Noordzee - Oost-Friesland

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Wonen in een modern-maritieme en zeer comfortabel ingerichte DHH. Met een woonoppervlakte van ca. 90 m² biedt het plaats aan 6 personen en een kleintje. Huisdieren zijn op afspraak welkom en mogen hun baasjes meebrengen.

Het vakantiehuis werd met liefde en toewijding volledig gerenoveerd tot 2020 en wacht op zijn gasten in nieuwe pracht en praal. Beddengoed, handdoeken en theedoeken zijn beschikbaar, evenals Wi-Fi en telefoon naar Duitse vaste lijnen

Op de begane grond is onze woon/eetkamer het hart van het huis. Hier kunt u zich thuis voelen en met een kleine of grote groep vele aangename uren doorbrengen. Mocht u echter zin hebben in meer vermaak, dan staan de klassieke satelliet-tv en een ministereo-installatie (USB en Bluetooth) tot uw beschikking

Ook op de begane grond nemen we een kijkje in de nieuwe keuken. Hier kunt u naar hartelust de houten lepel hanteren en menig lekkernij uit de streek bereiden. Een 4-pits keramische kookplaat, een oven, een magnetron en een koelkast met vriesvak zijn beschikbaar, evenals een koffiezetapparaat (klassiek en pad), een waterkoker en een broodrooster. De vaatwasser is natuurlijk aanwezig en doet de rest. Voldoende servies, bestek en kookgerei zijn voor ons vanzelfsprekend.

Er is ook een kleine berging onder de trap met nuttige gebruiksvoorwerpen zoals een stofzuiger, een droogrek, een strijkplank en een strijkijzer. Ook de zitkussens voor het terras en de kinderstoel vinden er hun plaats.

Op deze verdieping bevindt zich het gastentoilet direct naast de ingang.

Vanuit de woon/eetkamer heeft u toegang tot het terras (op het zuiden) met comfortabele zitplaatsen en een elektrisch oprolbaar zonnescherm. De volledig omheinde tuin wacht hier ook op u.

Er zijn twee slaapkamers op de bovenverdieping. Een met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm) en een met twee eenpersoonsbedden (boxspring 90 cm x 200 cm). Wij willen hier vermelden dat met name de slaapkamers voorzien zijn van rolluiken en desgewenst volledig verduisterd kunnen worden. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer met douche/toilet, wasmachine en wasdroger. Een haardroger en een make-upspiegel behoren ook tot de uitrusting.

Last but not least eindigen we de rondleiding op de zolder. Het is hier bijzonder gezellig en er zijn twee eenpersoonsbedden van 80 cm x 200 cm. Het dakraam biedt enerzijds een mooi uitzicht op de dijk en kan anderzijds ook volledig worden verduisterd als dat nodig is.

Voor onze kleinste gasten zijn een kinderstoel en een "vast" kinderbedje (70 cm x 140 cm) beschikbaar in de ouderslaapkamer. Een kinderkrukje voor de wastafel is ook verkrijgbaar. Voor de veiligheid van onze kleine gasten kan de trap desgewenst worden uitgerust met de bestaande kinderbeveiliging (Kiddyguard). De stopcontacten op "kruiphoogte" zijn ook voorzien van stopcontactbeschermers. Voor uitstapjes naar het strand kunt u de eigen trolley van het huis gebruiken. Er is ook een kleine selectie speelgoed en prentenboeken die in het huis liggen te wachten.

Ook uw trouwe viervoeters zijn van harte welkom. Ze kunnen zich veilig en comfortabel voelen op het volledig omheinde terrein. Het hek is ongeveer 1 m hoog en zou zelfs voor de meest atletische pelsneuzen voldoende hindernis moeten zijn. Er zijn vinyl en betegelde vloeren in het hele huis

Er zijn twee parkeerplaatsen direct bij het huis, evenals een afsluitbare schuur die van buitenaf toegankelijk is voor fietsen, kinderwagens of andere zaken. Het huis heeft zijn eigen wagen!

Uit respect voor andere gasten is roken in het huis niet toegestaan. We vragen om uw begrip.
Licentie- of registratienummer: DTV-ID 267497

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 1.9 km

1.9 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 2 km Sportflughafen Harlesiel

2 km

Station 11 km Wittmund

11 km

Snelweg-afrit 25 km Wilhelmshavener Kreuz

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis "Harletraum" is gelegen in een rustige zijstraat van het dorp Harlesiel, onderdeel van de Noordzee badplaats Carolinensiel-Harlesiel. Het ligt niet ver van het strand en op een steenworp afstand van de hoofddijk

De Noordzee badplaats Carolinensiel-Harlesiel is uniek omdat het drie opeenvolgende havens heeft. Het biedt ideale mogelijkheden voor een gevarieerde en individuele vakantie. De wandel- en fietspaden ontsluiten een van de charmantste kust- en landschapsgebieden van Oost-Friesland. U kunt bijvoorbeeld de Oost-Friese eilanden bezoeken, die gemakkelijk te bereiken zijn via de Waddenzee.

De centrale ontmoetingsplaats voor volwassenen en kinderen is het kuurcentrum "Cliner-Quelle" aan de Harle. Hier vindt u een moderne spafaciliteit met een pekelbad, kinderbad, solarium, sauna en andere wellnessfaciliteiten. Bijgevoegd zijn een restaurant, lezing- en collegezalen en het kinderspeelhuis "Carolinchen-Club" met toezicht. Het Sielhafen Museum en het Natuurvriendenhuis zijn ook een must voor iedereen met een dorst naar kennis.

Het fijne zandstrand van Harlesiel met zijn strandstoelen nodigt uit tot vertoeven, niet alleen in de zomer. Een grote kinderspeelplaats en het verwarmde zeewaterzwembad blijven populair bij jong en oud.

Kijk uit naar een vakantie in het Waddenzee Werelderfgoedgebied!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De door de stad Wittmund geheven gastenbijdrage wordt bij de desbetreffende huurprijs opgeteld

Huisdier(en) per nacht € 5,00.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung bis 14 Tage vor Reiseantritt, danach ist die Gesamtmiete zu leisten. Bei höherer Gewalt (z. B. Corona-Virus, Reisebeschränkungen, Krieg, innere Unruhen etc.) werden alle geleisteten Zahlungen erstattet.

meer informatie:

De getoonde huurprijzen zijn prijzen voor maximaal 4 personen en zijn inclusief beddengoed, handdoeken en bijkomende kosten zoals elektriciteit, gas, water en . Voor elke extra persoon wordt € 12,00 per dag in rekening gebracht.

In het hoofdseizoen verhuren wij ons vakantiehuis alleen van zaterdag tot zaterdag. Afwijkende aankomsten en vertrekken moeten afzonderlijk worden overeengekomen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Klaus B. uit Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5

Toller Familien Urlaub

Es wieder ein super Urlaub, es hat an nichts gefehlt.kommen nächstes wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Maart 2023

Claudia K. uit Leverkusen

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Ontspannen meisjesweek

Kom aan en voel je goed! Wij 3 meiden (2 vriendinnen en een hond) hebben er een geweldige week doorgebracht. De bedden en handdoeken waren al liefdevol voorzien bij aankomst. De uitrusting van het huis en de tuin is meer dan voldoende en met charme ingericht. De locatie nodigt uit tot een lange wandeling in de ochtend. We voelden ons zeer comfortabel. Bedankt mevrouw Schütz. Onze conclusie: we komen graag nog eens terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2022

Klaus B. uit Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon geweldig schoon huis

Het hotel ligt in het hart van de stad Oberhausen en is zeer dicht bij het stadscentrum.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2022

Nadine J. uit Ahaus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke familievakantie

Wij (2 volwassenen, kind van 11 jaar en twee honden) waren dit jaar voor het eerst te gast in het vakantiehuis "Harletraum".

Het huis is zeer mooi en helder ingericht en laat niets te wensen over. Er is echt alles wat je nodig hebt. Zelfs kommen voor de honden waren beschikbaar.

Ook de tuin is prachtig aangelegd en nodigt uit tot vertoeven. Vermeldenswaard is ook dat het omheind is zodat het echt ontsnappingsbestendig is voor honden ?

Het huis ligt op een geweldige locatie en alles is op loopafstand.

Ik wil nogmaals benadrukken dat ik zelden zulke aardige, hartelijke en hondvriendelijke verhuurders heb meegemaakt. Nogmaals bedankt voor alles! We kijken nu al uit naar volgend jaar. :-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2021

Christine M. uit Zweibrücken

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöne Unterkunft

Das Haus ist wunderschön eingerichtet, es fehlt an nichts. Bei Ankunft war alles blitzsauber. Das Meer ist fußläufig zu erreichen.
Rundum alles top. Sehr nette Vermieterin, problemlose Abwicklung. In Carolinensiel gibt es viele Restaurants mit leckerem Essen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2019

Dirk uit Brilon

5,0
5 5 5 5

Super-Unterkunft

Trotz der kurzfristigen Buchung hat ALLES problemlos und absolut unkompliziert geklappt, sei es die Buchung sowie die Zusendung der erforderlichen Unterlagen sowie die reibungslose Übernahme des Ferienhaus.
Tolle Haus in einer Top-Lage, Ausgestattet mit allem was man von zu Hause kennt ;-) !! Eine erneute Buchung wird sicherlich erfolgen …!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. H. Schütz

Mevr. H. Schütz

Andere accommodaties van Mevr. H. Schütz


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 224192

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/224192.htm

Mevr. Heidi Schütz

Am Nielsenpark 25

26639 Wiesmoor

0049(0) 49443094994

DE351681053


«Vakantiehuis "Harletraum" *** DTV» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven