Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Schiereiland Oost-Friesland Noordzee

Duitse Noordzee-eilanden

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Het huis is in 2000 gerenoveerd en onlangs verbouwd tot vakantiehuis. De uitrusting is uitgebreid en er is ook veel ruimte. De keuken heeft een aangrenzende ruimte waarin diverse nuttige zaken (strijkijzer, kinderstoel, babybedje, ladder, verbanddoos, speelgoed, haardaccessoires, handstofzuiger, hondenbenodigdheden en nog veel meer) zijn opgeborgen. Verder is er een bijkeuken met ladder, stofzuiger, mobiele airconditioner, opstapje, wasmachine, elektronische droger en nog veel meer. In de keuken is er een keramische kookplaat, elektronische oven, Miele vaatwasser, Miele magnetron, Miele afzuigkap en nog veel meer. Bij het overdekte terras kunnen de zijwanden worden opengeschoven. U beschikt ook over een houtskoolbarbecue voor in de tuin. U kunt gebruik maken van de tuin die bij het huis hoort. Diverse muzieksystemen en 4 platte led-tv's met smartfunctie maken het plaatje compleet. Wij brengen u bij aankomst graag naar de dichtstbijzijnde supermarkten in het naburige dorp. U beschikt over 2 ruime parkeerplaatsen voor auto's op het terrein en bovendien kunnen wij u een extra garage ter beschikking stellen als u die nodig heeft. Een dubbele kinderfietskar en een hondenkar, alsmede de 7 bij het huis behorende fietsen worden door ons gratis ter beschikking gesteld. WLAN tot 500Mbit/s. en Netflix is beschikbaar en wordt niet in rekening gebracht. Het wordt bovendien gratis door ons verstrekt. De sauna heeft een buitendouche met een omringend scherm. Kort voor uw aankomst zijn de benodigde bedden opgemaakt en zijn er handdoeken voor iedereen. Het huis met zijn 3 slaapkamers is bijzonder geschikt voor maximaal 5 volwassenen. Als er 6 personen zijn, moet er minstens 1 kind zijn. Indien nodig zijn er alternatieve slaapmogelijkheden in de woonkamer. (zie foto's) Daarnaast is er ook een klein opklapbed.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 12 km Norden

12 km

Station 3 km Marienhafe

3 km

Snelweg-afrit 17 km Emden

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis is zeer rustig gelegen tussen weilanden en een paddock. Herten en hazen komen tot aan het huis. Er zijn ook jonge koeien op de ongeveer 800 m lange toegangsweg naar het huis. Het uitzicht rond het huis is zonder hoge gebouwen. Oost-Friesland is een paradijs voor fietsers. Er zijn talloze gladde paden waarop u een fietstocht kunt maken. Het vakantiehuis is centraal gelegen, zodat u in stervorm naar de verschillende stranden op het vasteland of de meren in het binnenland kunt fietsen. Alle excursiebestemmingen zoals musea, molens, oude havendorpen, zeilhavens, bijzondere restaurants, vuurtorens, weekmarkten, voetgangerszones met boetieks, wandelroutes over dijken tussen schapen en konijnen, recreatiebaden en golfslagbaden, veerboten naar de andere eilanden en nog veel meer liggen rondom het vakantiehuis en zijn gemakkelijk en snel met de auto te bereiken. Sommige ervaren mensen verkennen alles per fiets. Maar je kunt ook beginnen met een korte rondleiding. Bijvoorbeeld naar het hondenstrand in Greetsiel op een afstand van ongeveer 9 km of naar het zwemmeer op ongeveer 3 km. Het huis ligt tussen het Noordzeestrand in Norddeich en de oude haven van Greetsiel en ook tussen het natuurgebied Ewiges Meer en het zwemmeer Großes Meer. De fietstocht naar het natuurreservaat Ewiges Meer voert ook langs een bosmeer met een kleine omleiding.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 11:30
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Annuleringskosten = € 300,00 Toepassing zie onder annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Zoals reeds geschreven, kunnen we mensen laten ophalen van het treinstation of van het kleine vliegveld. Verder kunnen we een vriend u met de auto door het land laten rijden. Als u dit wilt, bel ons dan zodat we het voor u kunnen organiseren. Voor de zeegaande jachten hebben we een vroege boeking nodig, want die zijn vaak volgeboekt. Aan de Noordzee waait bijna altijd een verkoelende wind en de zeelucht brengt een heerlijke frisheid. Goede ontspanning is hier een gegeven. Wij hebben diverse brochures met excursiebestemmingen en avontuurlijke reizen voor u samengesteld. Voor jongeren vanaf 16 jaar zijn er 2 interessante muziekclubs in de naburige dorpen. Op de omliggende stranden wordt onder meer volleybal gespeeld. Een grote verscheidenheid aan voertuigen en strandstoelen (ook voor overnachtingen incl. beddengoed) zijn op veel plaatsen tegen zeer redelijke prijzen te huur. Bij de haven op de eilanden kunnen vaak fietsen worden gehuurd. U kunt de 7 eilanden voor de kust gedeeltelijk bereiken met een pendeldienst. Er worden ook grotere zeereizen aangeboden. Maar er zijn ook kleinere boten in het binnenland, die u ook zonder sportbootrijbewijs mag besturen. Er is een zeer uitgebreid kanalenstelsel. In de tussentijd hebben we een beveiligd gebied bij het vakantiehuis ingericht zodat de kleine vrienden niet weglopen. (Free run)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-03-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.8 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Karl-Heinz M. uit Aachen

4,6
4 5 4 5 5
Toon Duits

zeer aanbevolen

Met dank aan Fam. Stranz,
voor een onvergetelijke vakantie!

Het vakantiehuis met al zijn mogelijkheden is perfect om te ontspannen en bij te komen!
Voor ons in ieder geval niet de laatste vakantie daar!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2021

Richard W. uit Mannheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beweging en ontspanning

We waren blij met de aangename ligging van het mooi ingerichte vakantiehuis
Alles was er, niets ontbrak, zoals thuis in onze flat
We konden uitstapjes maken in alle richtingen , zowel met de fiets als met de auto .
De sauna is een fijne manier om samen te ontspannen op de oncomfortabele dagen.
De ondersteuning en hulp ter plaatse, of bij verdere vragen is geweldig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2021

Marianne L. uit Essen

1,1
0.5 0.5 1.5 2.5 0.5

Ferien mit Familie

Das Ferienhaus (keine 130 qm, höchstens 80 qm), sehr abgewohnt und in die Jahre gekommen, sowie renovierungsbedürftig. Das Mobiliar ist alt und teilweise ramponiert. Sauberkeit sowie die Hygiene lassen zu wünschen übrig. Wir waren sehr enttäuscht.

Antwoord van Familie A. Dr. Stranz:

Wir sind schockiert. Die m² stehen in den Architektenzeichnungen und bei allen Ämtern. Nichts ist abgewohnt, nichts ist renovierungsbedürftig. Letzte Renovierung 2020 dazu 4 neue Fernseher und neue Geräte Miele Geschirrspüler, Miele Kühlschrank, Miele Mikrowelle und im September 2021 neue Leder-Sitzecke und neue Leder-Stühle in der Küche. Sofort wenn etwas kaputt gegangen ist, wird es ersetzt. Eine Firma ist mit Hygiene und Sauberkeit beauftragt. Diese Firma arbeitet professionell und hervorragend. Diese GmbH hinterlässt auch immer eine Visitenkarte mit Telefonnummer. Falls später etwas fehlt oder gewünscht wird kommt jemand und hilft. Bei Einzug und Schlüsselübergabe wird das gesamte Haus und das Saunahaus begangen und alles erklärt und gezeigt. Dabei wird bereits gefragt ob alles in Ordnung ist. Wir nehmen gern alle Anregungen an was wir noch verbessern können.

Augustus 2020

Ramona G. uit Schriesheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekende vakantie met mijn man

In het volgende vakantiepark hebben mijn man en ik een heerlijke ontspannen vakantie gehad. Vooral vermeldenswaardig is de hygiënische topconditie waarin we het huis hebben aangetroffen. Bovendien waren zowel de locatie als de voorzieningen van een hoog niveau. Ik hoef de goede prijs hier eigenlijk niet te vermelden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Mohammed G. uit Schriesheim

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Unterkunft für meine Famile

Meine Familie und ich haben in diesem Ferienhaus einen wunderschönen Urlaub erlebt. Es liegt gut und der Vermieter achtet sehr auf die Hygiene, die in dem Haus herrscht. Die Außenanlagen sind wunderbar und auf einem vorbildlichen Stand. Zu erwähnen ist außerdem der faire Preis des Vermieters. Gerne mache ich hier wieder Urlaub mit meiner Familie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Lucas uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5

Gut ausgestattetes ruhiges Ferienhaus

Sehr freundliche Vermieter. Schön ausgestattet Räume in sehr ruhiger Lage. Perfekt zum entspannen. Tagesreisen nach Norderney oder Borkum sind von hieraus angenehme durchzuführen.
Von Morgensport bis Entspannungsurlaub lässt sich in Rechtsupweg alles genießen. Schönes Entertainment dank Netflix inclusive.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie

Augustus 2020

Frederik-Konstantin F. uit Pullach im Isartal

5,0
5 5 5 5 5

Alles top, sehr gerne wieder.

Idyllische und ruhige Lage, perfekt zum Entspannen.

Die ostfriesische Gelassenheit lässt jeden auf seine Kosten kommen und Einkaufsmöglichkeiten, Fähren und Strände sind in 10-15 Minuten mit dem Auto zu erreichen, wobei sich auch eine Fahrradtour zum Strand wirklich lohnt.

Der Vermieter war wirklich nett, besonderes Highlight ist natürlich die Sauna, in der man sich nach einem Tag am Strand einfach weiter erholen kann.

Auch für Fans des Morgensportes bietet das Haus die perfekte Lage um ungestört durch die Landschaft joggen zu können und auf dem Weg die Frühstücksbrötchen zu besorgen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2020

Ibrahim S. uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gute Unterkunft

Das Ferienhaus ist eine Spitze, die noch ihres gleichen sucht. Top Lage, top Hygiene, top Austattung der Innen- und Außenanlage und das alles noch zu einem humanen Preis. Kann ich nur empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Celina uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

Das Ferienhaus ist ruhig gelegen. Perfekt für Urlaub mit Fahrrädern. Gut ausgestattet, wir haben alles gefunden was wir brauchen. Mit dem Auto kann man alles schnell erreichen. Es lohnt sich aufjedenfall auch ein Tagesausflug auf die Norderney. Die Vermieter sind nett. Sie helfen einem bei allem und stellen auch weitere Fahrräder zu Verfügung. Es ist auch tolles Spielzeug für Kinder da. Gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Marcel uit Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Schöne Ferien an der Nordsee

Freundliche Vermieter, schönes Haus, insgesammt einfach eine schöne Zeit. Ein Highlight des Urlaubs war der Tag auf der Nordsee mit einer Yacht. Außerdem ist uns die gute Ausstatung des Hauses aufgefallen z.B wird auf den Fernsehern ein großes Programm an Filmen angeboten durch den Zugang gratis auf Netflix.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie A. Dr. Stranz

Familie A. Dr. Stranz

Wij willen uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk maken volgens uw speciale ideeën en wensen. Neem contact met me op voor vragen of behoeften. Ik ben blij als u tevreden bent en van een uitstekende rust kunt genieten. Je kunt me altijd bellen, ook buiten de diensturen. Als ik niet onmiddellijk beschikbaar ben, bel ik u zo snel mogelijk terug.


meer informatie

Objectnummer: 238412

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/238412.htm


«Schiereiland Oost-Friesland Noordzee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven