Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Aghia Triada

Aghia Triada

Max.  5   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
65m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 driepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.85 km

0.85 km

Supermarkt 1.8 km

1.8 km

Luchthaven 40 km

40 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


40 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marco S.

5,0
5 5 5 5 5

Perfect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martin K.

5,0
5 5 5 5 5

sauber, nette und freundliche Betreuung vor Ort, perfekte Lage > erholsamster Urlaub

Εύη Κ.

5,0
5 5 5 5 5

Wonderful location, very friendly people!

Μαρια Π.

5,0
5 5 5 5 5

Πολυ ανετο σπιτι για καλοκαιρινες διακοπες σε πολυ καλη τοποθεσια .Μεγαλο μπαλκονι με τελεια θεα. Θα ξαναπηγαινα για περισσοτερες μερες

Fabio M.

5,0
5 5 5 5 5

Bellissima casa indipendente . Pulizia e privacy sono il punto forte. Bellissimo terrazzo con vista su tutto il golfo.

Michael J.

5,0
5 5 5 5 5

Perfect week in this place. Amaizing view! Close to the charming town of Koroni. The householder is kind and very reactive.

Göran N.

4,0
4 4 4 4 4

The madrasses are to hard and needs to be changed. A New breadknife A pair of scissors A specific cleaning kit for indoor use Thé device för hanging the shower on the Wall needs to be A Sommer blanket would also be nice

Orfanos

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus in herrlicher Lage. Sehr nette herzliche Besitzer. Wir haben uns von der ersten Minute an wohlgefühlt. Immer wieder gerne.

Jim Armstrong

5,0
5 5 5 5 5

Our holiday was splendid.The accommodation was lovely, the area was beautiful and quiet, and the house owners were very friendly. There is a great beach ten minute walk away, and the town of Koroni with the restaurants and shops is a ten minute drive. We will definitely be returning next year.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4

Gutes Haus in schöner Lage. Nette und hilfsbereite Vermieter. Sonnenschutz auf der großen Terasse wäre notwendig

Ingrid N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben nu al voor de derde keer een geweldige tijd doorgebracht in vakantiehuis Orfanos 4. Net als de vorige keren hebben we genoten van de absolute rust, het prachtige uitzicht vanaf het terras op zee en de liefdevolle zorg door Andreas en Christina. In het huis is alles aanwezig wat je nodig hebt voor de dagelijkse behoeften. We willen met name de zeer goede WIFI-verbinding benadrukken. Alles was weer perfect en Andreas is een heel charmante gastheer die ons aanbood om druiven van de wijnstokken te plukken of vijgen rechtstreeks van de boom - een beetje als in het 'luilekkerland'. Hartelijk dank ook voor de perfecte organisatie van de reis door het hele Jassu-team. We boeken graag weer bij jullie en zeggen Efcharistó polý!!! Ingrid & Ralf uit Norderstedt.

Hartmut J.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We verbleven 3 weken in juni 2019 in huis Orfanos 4. We vonden het erg leuk. Het huis was schoon en van alle gemakken voorzien. Het uitzicht vanaf de balkons is adembenemend. We hebben een hele fijne vakantie gehad en zullen zeker niet voor de laatste keer daar zijn geweest. We kunnen de Orfanos-huizen alleen maar aanbevelen.

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

huis in uitstekende staat. grootte, fantastisch. meubels en gebruiksvoorwerpen, top. duidelijke reisaanbeveling. eigenaar erg aardig, maar spreekt geen woord Engels. Dank aan de dochter die Oxford Engels spreekt. Altijd opnieuw! Parkeerplaats!!!!!

Ingrid N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben nu al voor de 2e keer onze vakantie doorgebracht in huis Orfanos 4. Een mooi huis met een fantastisch uitzicht op zee. De eigenaar, Andreas, heeft ons telkens weer verrast met een paar kleine dingen, soms een fles wijn, soms wat druiven. Het huis is functioneel ingericht en de twee balkons zijn heerlijk, omdat je 's ochtends in de schaduw op het kleine balkon kunt ontbijten en 's avonds een glaasje wijn op het grotere kunt drinken. We hebben ons weer erg op ons gemak gevoeld! Het gebied rond Agia Triada is prachtig groen, er zijn veel mooie stranden, goede tavernes. Een mooie rustige vakantie. Erg leuk! Ingrid & Ralf Nieberg.

Tatjana J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld in het mooie en goed onderhouden huis van de familie Orfanos! De locatie van de 4 huizen op een wijngaard is fantastisch, het uitzicht op zee en het nabijgelegen Mani is adembenemend. De huizen zijn iets hoger gelegen en hebben een prachtig terras en een buitendouche. Van binnen zijn ze functioneel ingericht en schoon. Handdoeken en beddengoed worden regelmatig verschoond. De verhuurders zijn terughoudend, maar zeer vriendelijk en altijd bereikbaar. Bij aankomst stonden al olie en wijn klaar. Het huis is een perfecte uitvalsbasis om de eerste vinger van de Peloponnesos te verkennen, het nabijgelegen strand is dromerig mooi en rustig. We danken de familie voor hun vriendelijkheid en bevelen de accommodatie van harte aan!

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Nett verhuurders, spreken geen Engels, wat ons echter niet stoorde. Het huis was zoals beschreven en voor Griekse begrippen bovengemiddeld uitgerust. Positief te vermelden zijn de horren voor de ramen -> geen muggen in de slaapkamers. In 14 dagen werden de handdoeken enz. 3x verwisseld, dat is meer dan verwacht en daarom ook positief te vermelden. We vonden ook de buitendouches geweldig, minder zand van het strand. Met 2 kleine kinderen is er altijd overal zand zand zand ;o) Een huurauto is een must. Het is ongeveer 5 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde supermarkt in Koroni. Naar het centrum van Koroni is het ongeveer 10 minuten rijden (hier kan men verschillende lokale plekken bezoeken). Het huisstrand, op ongeveer 800m afstand, is goed bereikbaar met de auto. Te voet wilde ik de bergopwaartse weg in de Griekse hitte van juli/augustus echter niet doen. Het strand heeft zand en krijgt 's ochtends zon, vanaf ongeveer 15:00-15:30 is er schaduw, het is druk tijdens het weekend maar het was nooit echt vol (midden in juli/augustus). Zeker een mooie plek in Griekenland en een mooi vakantiehuis (altijd met inachtneming van het feit dat het Griekenland is), en dat zeg ik na meer dan 30 keer in Griekenland te zijn geweest.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Modern, zeer schoon en comfortabel ingericht vakantiehuis. De eigenaren zijn erg aardig en ongecompliceerd. Bij vragen of wensen direct gastvrij aanwezig. Het gehele terrein is zeer goed onderhouden en prachtig beplant. De grote poort bij de ingang geeft een veilig gevoel. Alle ramen en terrasdeuren zijn voorzien van moderne luiken en handige horren. We voelden ons zeer op ons gemak en komen graag terug!

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons huis bood alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Midden in een wijngaard, iets hoger gelegen en daardoor een fantastisch uitzicht op zee en de daarachter gelegen bergen. Veel rust, bijna geen auto te horen op een smal asfaltweggetje. Het terras rondom het huis en het kleine balkon bieden schaduwplekken op verschillende tijdstippen van de dag. De keuken is volledig uitgerust. De wasmachine bleek handig te zijn. Er waren geen muggen tijdens ons verblijf, dankzij horren? De wandeling naar het strand duurt te voet 20 minuten door olijfgaarden. Het strand was verlaten en schoon. Met de auto is het dorp 5 minuten rijden. Supermarkt en winkels zijn allemaal aanwezig. De verhuurder is erg aardig, ondanks het ontbreken van kennis van het Engels. Huis nr. 4 kan alleen al vanwege het panoramisch uitzicht worden aanbevolen.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden mooie rustige weken in mei. Rustige locatie in de wijngaard, prachtig uitzicht op zee. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer schoon en zeer goed uitgerust. Groot terras met ligstoelen en moderne tuinmeubelen. Helaas ontbrak de parasol. Wasmachine aanwezig. 4-pits fornuis in de goed uitgeruste keuken. Ideaal voor strand- en wandelvakanties. Vriendelijk echtpaar van eigenaren. Zeer goede wasservice. We zijn helemaal enthousiast en zullen zeker terugkomen.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Prachtig, functioneel ingerichte bungalow in topconditie, zeer schoon in een prachtige en volledig rustige omgeving - vogelgezang en cicaden zijn te midden van wijn en olijven verplicht en mogen niet storen. We hebben ervan genoten. Helaas was er geen schaduw mogelijkheid voor het terras / balkon aanwezig (huis 2), misschien omdat het erg winderig kan zijn. Uniek mooi uitzicht op zee. Met de auto naar het strand gaan, te voet niet aan te raden.

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het ideale vakantieverblijf voor iedereen die wil ontsnappen aan de alledaagse drukte en de onophoudelijke stroom van mobiele telefoons, kabeltelevisie, iPod, iPad enzovoort, en in plaats daarvan gewoon wat rust en ontspanning zoekt, zal het hier vinden! Wat heeft een mens nodig voor gelukkige ontspanning: een eenvoudig, maar functioneel ingericht vakantieappartement in een prachtige omgeving, een vriendelijke verhuurder die voorproefjes van zijn eigen wijn meebrengt, afzondering en verlaten stranden. Het nabijgelegen idyllische Koroni nodigt uit tot een avondwandeling: gezellig dineren met uitzicht op de haven, of misschien een bezoek aan een café of taverne? Geen probleem. Het was al ons derde verblijf in een Orfanos-huis, en we zullen zeker terugkomen. Wou dat je hier was?

Erika W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top, zoals elk jaar. Super vriendelijke gastheren die ook meteen elke kleine tekortkoming oplossen. Zo snel kan je niet eens kijken. Maar er valt echt niets te klagen. Als alle verhuurders zo zouden zijn, dan zou het een droom zijn.

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het ideale vakantiehuis voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de niet aflatende aanval van mobiele telefoons, kabel-tv, iPods, iPads enzovoort, en in plaats van de drukte gewoon ontspanning zoekt, die vindt het hier! Wat heeft iemand nodig voor ontspannen geluk: een eenvoudige, maar functioneel ingerichte vakantiewoning in een prachtige omgeving, een vriendelijke huisbaas die monsters van zijn eigen wijn meebrengt, afzondering en afgelegen stranden. Het nabijgelegen idyllische Koroni nodigt uit tot een avondwandeling: wilt u gezellig dineren met uitzicht op de haven, of misschien een café of taverna bezoeken? Geen probleem. Het was ons derde verblijf in een Orfanos huis en we zullen zeker terugkomen. Wou je hier zijn?

LUIGI

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wij (familie) voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis Orfanus. Een eenvoudige maar nette accommodatie, ideaal voor een gezin met 2 kinderen of ook voor 2 stellen. We hielden vooral van de rustige ligging en de idyllische omgeving: olijfbomen en wijnranken direct voor ons schaduwrijke terras. Het wandelpad naar het strand is erg mooi, maar ook vrij steil. Een paar kleine dingen zouden verbeterd kunnen worden in het huis, bijv. een paar kapstokken of hang- en opbergmogelijkheden ontbreken (vooral in de ene slaapkamer). Het koffiezetapparaat is helaas behoorlijk verouderd en werkt niet meer naar behoren. Helaas hebben we de vriendelijke hospita pas bij aankomst kort ontmoet. Voor nieuwe bezoekers zou het erg nuttig zijn om tips te krijgen voor excursies, wandelroutes of goede tavernes in de omgeving. Dat hebben we een beetje gemist. Voor de rest waren we zeer tevreden met ons vakantiehuis en hebben we echt genoten van onze tijd daar.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooie, functioneel ingerichte bungalow in topconditie, zeer schoon in een fantastisch mooie, volkomen rustige omgeving - vogelgezang en getjilp van cicades zijn verplicht te midden van wijn en olijven en mogen ons niet storen. We hebben ervan genoten. Helaas was er geen schaduw voor het terras/balkon (huis 2), misschien omdat het erg kan waaien. Uniek mooi uitzicht op zee. Met de auto naar het strand, te voet niet aanbevolen.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden heerlijke rustige weken in mei. Rustige ligging in de wijngaard, fantastisch uitzicht op zee. Zeer goede prijs/prestatie verhouding. Zeer schoon en zeer goed uitgerust. Groot terras met ligstoelen en modern tuinmeubilair. Helaas ontbrak de parasol. Wasmachine aanwezig. 4-pits kooktoestel in de goed uitgeruste keuken. Ideaal voor strand- en wandelvakanties. Vriendelijk eigenaarspaar. Zeer goede wasservice. We zijn helemaal blij en zullen zeker terugkomen.

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

huis in beste staat. grootte, fantastisch. inrichting en keukengerei, top. duidelijke reisaanbeveling. verhuurder erg aardig, maar spreekt geen woord engels. dank aan de dochter, die oxford engels spreekt. altijd weer! parkalopoli!!!!!

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

functioneel ingericht, zeer schoon vakantiehuis op een rustige locatie met een fantastisch uitzicht op de zee en de Mani op een groot omheind perceel; groot omheind terras; zon en schaduw altijd beschikbaar; aardige verhuurder

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons huis bood alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie. Midden in een wijngaard, iets hoger gelegen en daardoor een fantastisch uitzicht op de zee en de manifinger erachter. Het terras bijna rond het huis en het kleine balkon bieden schaduwrijke plaatsen op verschillende momenten van de dag. de keuken is uitgerust met alles wat nodig is. de wasmachine bleek praktisch te zijn. er waren geen muggen in onze tijd, dankzij klamboes? de weg naar het strand duurt 20 minuten te voet door olijfgaarden. het strand is verlaten, schoon. de weg naar het volgende dorp met de auto is slechts 5 minuten. Supermarkt en winkels, alles aanwezig. verhuurder erg aardig, geen engelse kennis. maakt niet uit. Huis nr. 4 kan alleen al vanwege het panoramische uitzicht worden aanbevolen.

Heike

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis ligt in een idyllische omgeving met een fantastisch uitzicht op de zee en de tegenoverliggende bergen, het is zeer ruim en schoon, terrassen liggen rondom het huis zodat u altijd schaduw kunt vinden. Wij waren er met kinderen, die alle ruimte hadden om te spelen op het grote omheinde terrein. Er is een wasmachine in elk huis. Het strand is gewoon geweldig, nog mooier dan op de foto's. Vanwege de kinderen gingen we altijd met de auto naar het strand, want het is een serpentineachtige afdaling, 2 minuten rijden. De verhuurders zijn erg aardige en gereserveerde mensen. We komen zeker terug en kunnen dit huis en de Peloponnesos alleen maar aanbevelen, het was prachtig.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Modern, zeer schoon en comfortabel ingericht vakantiehuis. De eigenaren zijn erg aardig en ongecompliceerd. Als u vragen of verzoeken hebt, staan zij onmiddellijk tot uw dienst. Het hele terrein is zeer goed onderhouden en mooi beplant. De grote poort bij de ingang geeft een veilig gevoel. Alle ramen en terrasdeuren zijn voorzien van moderne luiken en praktische horren. We voelden ons erg op ons gemak en komen graag terug!

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aardige verhuurders, spreken geen Engels, maar dat stoorde ons niet. Het huis was zoals beschreven en bovengemiddeld uitgerust voor Griekse begrippen. Positief om te vermelden zijn de horren voor de ramen -> geen muggen in de slaapkamers. De handdoeken etc. werden in 14 dagen 3 keer verschoond, wat meer is dan verwacht en daarom ook positief te noemen. We hielden ook van de buitendouches, minder zand van het strand. Met 2 kleine kinderen is er altijd overal zand ;o) Een huurauto is een must. De dichtstbijzijnde supermarkt in Koroni ligt op ongeveer 5 minuten afstand. Naar Koroni stad ca. 10 minuten (hier kunt u diverse lokale winkels bezoeken). Het huis strand ongeveer 800m afstand is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Ik wilde niet de berg op lopen in de Griekse juli/augustus hitte. Het strand is zanderig en zonnig in de ochtend en schaduwrijk van ongeveer 15:00-15:30. Het wordt goed bezocht in het weekend, maar het was nooit echt druk (midden juli/augustus). Zeker een mooie hoek van Griekenland en een mooi vakantiehuis (altijd gezien het feit dat het Griekenland is) en ik zeg dat na meer dan 30 vakanties in Griekenland.

Tatjana J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in het mooie en goed onderhouden huis van de familie Orfanos! De ligging van de 4 huizen op een wijngaard is fantastisch, het uitzicht op de zee en de tegenoverliggende Mani is adembenemend. De huizen zijn iets hoger gebouwd en hebben een prachtig terras en een buitendouche. Binnen zijn ze functioneel ingericht en schoon. Handdoeken en beddengoed worden verschoond. De verhuurders zijn gereserveerd maar zeer vriendelijk en altijd aanspreekbaar. Olie en wijn waren al voorzien als welkom. Het huis is een perfect uitgangspunt voor het verkennen van de eerste vinger van de Peloponnesos, het nabijgelegen strand is mooi en rustig. Wij danken de familie voor hun vriendelijkheid en bevelen de accommodatie zonder voorbehoud aan!

Martin S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Dit is de vierde keer dat we in dit huisje verbleven: We vinden het steeds weer leuk. Eenvoudig ingericht, maar altijd zeer schoon. De verhuurder is erg aardig, vriendelijk en altijd behulpzaam. Hij zette zelfs een extra bed in het huis op verzoek.

Tabaluga

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis ligt midden in een wijngebied en is omringd door olijfbomen. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de zee. Een kleine ongerepte baai kan te voet worden bereikt in tien minuten. Het huis is schoon en ingericht met de meest noodzakelijke dingen. We voelden ons erg op ons gemak. Het enige nadeel is het bijna spartaanse keukentje als je graag zelf kookt. De eigenaar was zeer behulpzaam en verwende ons met zijn eigen druiven en wijn.

Ingrid N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in Orfanos 4 in september 2017. Het uitzicht vanaf het terras is gewoon prachtig, het huis is liefdevol ingericht in Griekse stijl. De prachtige rustige omgeving draagt bij aan een heerlijk ontspannen vakantie. We voelden ons erg op ons gemak. Andreas en zijn familie zijn erg aardige en attente verhuurders. We hebben "Orfanos Weh" al weer geboekt voor 2018.

Markus S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooie goed onderhouden woning. Huis schoon en goed uitgerust. Ruim terras met een fantastisch uitzicht op de zee en de Mani. Geweldig strand in de buurt. Maar je hebt zeker een auto nodig.

Ingrid N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is de tweede keer dat we onze vakantie doorbrengen in het huis Orfanos 4. Een prachtig huis met een fantastisch uitzicht op de zee. De huisbaas, Andreas, verraste ons altijd met een paar kleine dingen, soms een fles wijn, soms wat druiven. Het huis is functioneel uitgerust en de twee balkons zijn heerlijk, want op het kleine balkon kun je 's ochtends in de schaduw ontbijten en 's avonds op het grote balkon genieten van een glas wijn. We voelden ons weer erg op ons gemak! Het gebied rond Agia Triada is prachtig groen, er zijn veel mooie stranden, goede taverna's. Een mooie rustige vakantie. polý oraía!
Ingrid & Ralf Nieber

Hartmut J.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We verbleven in het huis Orfanos 4 voor 3 weken in juni 2019. We vonden het erg leuk. Het huis was schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het uitzicht vanaf de balkons is adembenemend. We hebben er een heel fijne vakantie doorgebracht en het was zeker niet de laatste keer dat we er waren. Wij kunnen de Orfanos huizen alleen maar aanbevelen.

Ingrid N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is de derde keer dat we een heerlijke tijd hebben doorgebracht in het vakantiehuis Orfanos 4. Net als de vorige keren hebben we genoten van de absolute rust, het supermooie uitzicht op zee vanaf het terras en de liefdevolle verzorging van Andreas en Christina. Het huis heeft alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse behoeften. We willen vooral de zeer goede WIFI-verbinding vermelden. Alles was perfect zoals altijd en Andreas is een zeer charmante gastheer die ons aanbood druiven van de wijnstokken of vijgen rechtstreeks van de boom te plukken - een beetje alsof we in het "land van melk en honing" waren. Veel dank ook aan het hele Jassu-team voor de perfecte organisatie van de reis. Wij boeken graag weer bij jullie en zeggen Efcharistó polý!!! Ingrid & Ralf uit Norderstedt.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289966

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289966.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Aghia Triada» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 40 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven