Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Aghia Triada

Aghia Triada

Max.  5   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
65m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 driepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.85 km

0.85 km

Supermarkt 1.8 km

1.8 km

Luchthaven 40 km

40 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


29 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Martin K.

5,0
5 5 5 5 5

sauber, herrliche Lage, gute und freundliche Betreuung Vorort, Dusche im freien, schöner Autoabstellplatz > einfach perfekt

Periklis M.

5,0
5 5 5 5 5

It'sa great location to relax !!!

Theoni R.

5,0
5 5 5 5 5

Η τοποθεσία είναι καταπληκτική!

Szabolcs G.

5,0
5 5 5 5 5

Very nice house, beatiful beach. Thanks for everything.

Ilias Z.

5,0
5 5 5 5 5

Excellent view and a very sweet house.

Manfred P.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus in besonders ruhiger Lage, toller Ausblick von der Terrasse , sehr nette Vermieter . Das Haus ist gut ausgestattet.PKW ist aber erforderlich.

Orfanos

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus in herrlicher Lage. Sehr nette herzliche Besitzer. Wir haben uns von der ersten Minute an wohlgefühlt. Immer wieder gerne.

Jim Armstrong

5,0
5 5 5 5 5

Our holiday was splendid.The accommodation was lovely, the area was beautiful and quiet, and the house owners were very friendly. There is a great beach ten minute walk away, and the town of Koroni with the restaurants and shops is a ten minute drive. We will definitely be returning next year.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4

Gutes Haus in schöner Lage. Nette und hilfsbereite Vermieter. Sonnenschutz auf der großen Terasse wäre notwendig

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Netjes ontvangen door de verhuurders, ze spreken geen Engels maar dat heeft ons niet gestoord. Het huis was zoals beschreven en voor Griekse normen bovengemiddeld uitgerust. Het is positief te vermelden dat er horren voor de ramen waren -> geen muggen in de slaapkamers. In 14 dagen zijn de handdoeken etc. 3 keer verwisseld, dat is meer dan verwacht en daarom ook positief om te vermelden. We vonden de buitendouches ook geweldig, minder zand van het strand. Met 2 kleine kinderen is er altijd overal zand zand zand ;o) Een huurauto is een must. Naar de dichtstbijzijnde supermarkt in Koroni is het ongeveer 5 minuten rijden. Naar het centrum van Koroni ongeveer 10 minuten (hier kunnen verschillende lokale plekken worden bezocht). Het strand bij het huis, op ongeveer 800 meter afstand, is goed bereikbaar met de auto. Te voet wilde ik de bergopwaartse route niet lopen in de Griekse hitte van juli/augustus. Het strand heeft zand en krijgt 's morgens zon, vanaf ongeveer 15:00-15:30 komt de schaduw, het is druk bezocht in het weekend maar het was nooit echt vol (midden in juli/augustus). Zeker een mooie plek in Griekenland en een mooi vakantiehuis (altijd met het besef dat het Griekenland is) en dat zeg ik na meer dan 30 keer op vakantie te zijn geweest in Griekenland.

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons huis bood alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Midden in een wijngaard, iets hoger gelegen en dus een geweldig uitzicht op de zee en het achterliggende vasteland. Veel rust, nauwelijks het geluid van een auto op een smal asfaltweggetje. Het terras bijna rondom het huis en het kleine balkon bieden op verschillende tijdstippen schaduw. De keuken is van alle benodigdheden voorzien. De wasmachine is handig gebleken. Er waren geen muggen vanwege de horren? De wandeling naar het strand duurt te voet 20 minuten door olijfgaarden. Het strand is verlaten en schoon. Met de auto is het naar de dichtstbijzijnde plaats nog geen 5 minuten. Supermarkt en winkels zijn allemaal aanwezig. De eigenaren zijn erg aardig, ondanks het gebrek aan kennis van het Engels. Hoe dan ook. Huis nr. 4 kan alleen vanwege het panoramisch uitzicht worden aanbevolen.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden mooie rustige weken in mei. Rustige locatie in de wijngaard, fantastisch uitzicht op zee. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer schoon en zeer goed uitgerust. Groot terras met ligstoelen en moderne tuinmeubelen. Helaas ontbrak de parasol. Wasmachine aanwezig. 4-pits fornuis in de goed uitgeruste keuken. Ideaal voor strand- en wandelvakantie. Vriendelijk echtpaar eigenaars. Zeer goede wasservice. We zijn helemaal enthousiast en zullen zeker terugkomen.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Prachtig ingerichte bungalow in uitstekende staat, zeer schoon in een dromerig mooie en volledig rustige omgeving - vogelgezang en cicadegezoem zijn te midden van wijn en olijven verplicht en mogen niet storen. We hebben ervan genoten. Helaas was er geen schaduwmogelijkheid voor het terras/balkon (huis 2), misschien omdat het erg winderig kan zijn. Uniek mooi uitzicht op de zee. Met de auto naar het strand rijden, niet aan te raden om te lopen.

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het ideale vakantieverblijf voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de onvermoeibare stroom van mobiele telefoons, kabeltelevisie, iPod, iPad en dergelijke, en in plaats daarvan gewoon ontspanning zoekt, zal het hier vinden! Wat heeft de mens nodig voor gelukkige ontspanning: een eenvoudig maar functioneel ingericht vakantieappartement in een prachtige omgeving, een vriendelijke verhuurder die voorproefjes van zijn eigen wijn brengt, afzondering en eenzaam stranden. Het nabijgelegen, idyllische Koroni nodigt uit tot avondwandelingen: gezellig dineren met uitzicht op de haven, of misschien een bezoek aan een café of taverne? Geen probleem. Het was al ons derde verblijf in een Orfanos-huis en we zullen zeker terugkomen. Wish you were here?

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Modern, zeer schoon en comfortabel ingericht vakantiehuis. De eigenaren zijn erg aardig en ongecompliceerd. Bij vragen of wensen meteen gastvrij aanwezig. Het hele terrein is zeer goed onderhouden en prachtig beplant. De grote poort bij de ingang geeft een veilig gevoel. Alle ramen en terrasdeuren zijn voorzien van moderne luiken en praktische insectenhorren. We hebben ons hier zeer op ons gemak gevoeld en komen graag terug!

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

huis in uitstekende staat. grootte, fantastisch. meubels en gebruiksvoorwerpen, top. duidelijke aanbeveling voor een reis. verhuurder zeer aardig, maar spreekt geen woord Engels. Dank aan de dochter die Oxford Engels spreekt. Altijd opnieuw! Parc Alapoli!!!

Marion Z.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer verzorgd, schoon en ruim huis boven de Muschelbucht (geweldig strand) met perfecte faciliteiten. Het uitzicht vanaf het terras - rondom van oost naar west - is adembenemend. Daarnaast is er een klein terras aan de noordwestkant. De locatie is erg goed voor uitstapjes en het huis is goed bereikbaar. De ontvangst door de eigenaar Andreas, die zeer goed Engels spreekt, was erg hartelijk en vriendelijk. Ook al ligt Orfanos 3 tussen andere huizen, er is privacy aanwezig en wie wil, kan heerlijk ontsnappen aan de drukte. Hier kun je 's nachts de goudjakhalzen horen huilen, een bijzondere ervaring! Ik kan de Orfanos-huizen echt aanbevelen!

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aardige verhuurders, spreken geen Engels, maar dat stoorde ons niet. Het huis was zoals beschreven en voor Griekse begrippen bovengemiddeld uitgerust. Het is positief om te vermelden dat er horren voor de ramen waren -> geen muggen in de slaapkamers. De handdoeken etc. werden in 14 dagen 3 x verwisseld, dat is meer dan verwacht en daarom positief om te vermelden. We vonden de buitendouches ook geweldig, minder zand van het strand. Met 2 kleine kinderen is er altijd overal zand zand zand ;o) Een huurauto is verplicht. Naar de dichtstbijzijnde supermarkt in Koroni is het ongeveer 5 minuten rijden. Naar Koroni stadscentrum is het ca. 10 minuten (hier kan men verschillende lokale bezoeken). Het strand van het huis op ongeveer 800m afstand is goed bereikbaar met de auto. Ik wilde de bergopwaartse route in de Griekse juli/augustus hitte echter niet lopen. Het strand heeft zand en zon vanaf de ochtend, vanaf ca. 15:00-15:30 uur komt de schaduw, het is druk bezocht in het weekend maar het was nooit echt druk (midden in juli/augustus). Definitief een mooie plek in Griekenland en een mooi vakantiehuis (altijd met inachtneming van het feit dat het Griekenland is) en dat zeg ik na meer dan 30 keer op vakantie geweest te zijn in Griekenland.

Esther K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis met prachtig uitzicht in een fantastische omgeving. Mooi, natuurlijk strand, veel andere stranden in de omgeving. Het huis is vakantie-proof ingericht en de verhuurders zijn zeer behulpzaam. We komen graag terug.

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het ideale vakantiehuis voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de niet aflatende aanval van mobiele telefoons, kabel-tv, iPods, iPads enzovoort, en in plaats van de drukte gewoon ontspanning zoekt, die vindt het hier! Wat heeft iemand nodig voor ontspannen geluk: een eenvoudige, maar functioneel ingerichte vakantiewoning in een prachtige omgeving, een vriendelijke huisbaas die monsters van zijn eigen wijn meebrengt, afzondering en afgelegen stranden. Het nabijgelegen idyllische Koroni nodigt uit tot een avondwandeling: wilt u gezellig dineren met uitzicht op de haven, of misschien een café of taverna bezoeken? Geen probleem. Het was ons derde verblijf in een Orfanos huis en we zullen zeker terugkomen. Wou je dat je hier was?

Tabaluga

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis ligt midden in een wijngebied en is omringd door olijfbomen. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de zee. Een kleine ongerepte baai kan te voet worden bereikt in tien minuten. Het huis is schoon en ingericht met de meest noodzakelijke dingen. We voelden ons erg op ons gemak. Het enige nadeel is het bijna spartaanse keukentje als je graag zelf kookt. De eigenaar was zeer behulpzaam en verwende ons met zijn eigen druiven en wijn.

LUIGI

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wij (familie) voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis Orfanus. Een eenvoudige maar nette accommodatie, ideaal voor een gezin met 2 kinderen of ook voor 2 stellen. We hielden vooral van de rustige ligging en de idyllische omgeving: olijfbomen en wijnranken direct voor ons schaduwrijke terras. Het wandelpad naar het strand is erg mooi, maar ook vrij steil. Een paar kleine dingen zouden verbeterd kunnen worden in het huis, bijv. een paar kapstokken of hang- en opbergmogelijkheden ontbreken (vooral in de ene slaapkamer). Het koffiezetapparaat is helaas behoorlijk verouderd en werkt niet meer naar behoren. Helaas hebben we de vriendelijke hospita pas bij aankomst kort ontmoet. Voor nieuwe bezoekers zou het erg nuttig zijn om tips te krijgen voor excursies, wandelroutes of goede tavernes in de omgeving. Dat hebben we een beetje gemist. Voor de rest waren we zeer tevreden met ons vakantiehuis en hebben we echt genoten van onze tijd daar.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooie, functioneel ingerichte bungalow in topconditie, zeer schoon in een fantastisch mooie, volkomen rustige omgeving - vogelgezang en getjilp van cicades zijn verplicht te midden van wijn en olijven en mogen ons niet storen. We hebben ervan genoten. Helaas was er geen schaduw voor het terras/balkon (huis 2), misschien omdat het erg kan waaien. Uniek mooi uitzicht op zee. Met de auto naar het strand, te voet niet aanbevolen.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden heerlijke rustige weken in mei. Rustige ligging in de wijngaard, fantastisch uitzicht op zee. Zeer goede prijs/prestatie verhouding. Zeer schoon en zeer goed uitgerust. Groot terras met ligstoelen en modern tuinmeubilair. Helaas ontbrak de parasol. Wasmachine aanwezig. 4-pits kooktoestel in de goed uitgeruste keuken. Ideaal voor strand- en wandelvakanties. Vriendelijk eigenaarspaar. Zeer goede wasservice. We zijn helemaal blij en zullen zeker terugkomen.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

functioneel ingericht, zeer schoon vakantiehuis op een rustige locatie met een fantastisch uitzicht op de zee en de Mani op een groot omheind perceel; groot omheind terras; zon en schaduw altijd beschikbaar; aardige verhuurder

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons huis bood alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie. Midden in een wijngaard, iets hoger gelegen en daardoor een fantastisch uitzicht op de zee en de manifinger erachter. Het terras bijna rond het huis en het kleine balkon bieden schaduwrijke plaatsen op verschillende momenten van de dag. de keuken is uitgerust met alles wat nodig is. de wasmachine bleek praktisch te zijn. er waren geen muggen in onze tijd, dankzij klamboes? de weg naar het strand duurt 20 minuten te voet door olijfgaarden. het strand is verlaten, schoon. de weg naar het volgende dorp met de auto is slechts 5 minuten. Supermarkt en winkels, alles beschikbaar.verhuurder erg aardig, geen engelse kennis. maakt niet uit. Huis nr. 4 kan alleen al vanwege het panoramische uitzicht worden aanbevolen.

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

huis in beste staat. grootte, fantastisch. inrichting en keukengerei, top. duidelijke reisaanbeveling. verhuurder erg aardig, maar spreekt geen woord engels. dank aan de dochter, die oxford engels spreekt. altijd weer! parkalopoli!!!!!

Heike

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis ligt in een idyllische omgeving met een fantastisch uitzicht op de zee en de tegenoverliggende bergen, het is zeer ruim en schoon, terrassen liggen rondom het huis zodat u altijd schaduw kunt vinden. Wij waren er met kinderen, die alle ruimte hadden om te spelen op het grote omheinde terrein. Er is een wasmachine in elk huis. Het strand is gewoon geweldig, nog mooier dan op de foto's. Vanwege de kinderen gingen we altijd met de auto naar het strand, want het is een serpentineachtige afdaling, 2 minuten rijden. De verhuurders zijn erg aardige en gereserveerde mensen. We komen zeker terug en kunnen dit huis en de Peloponnesos alleen maar aanbevelen, het was prachtig.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Modern, zeer schoon en comfortabel ingericht vakantiehuis. De eigenaren zijn erg aardig en ongecompliceerd. Als u vragen of verzoeken hebt, staan zij onmiddellijk tot uw dienst. Het hele terrein is zeer goed onderhouden en mooi beplant. De grote poort bij de ingang geeft een veilig gevoel. Alle ramen en terrasdeuren zijn voorzien van moderne luiken en praktische horren. We voelden ons erg op ons gemak en komen graag terug!


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289965

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289965.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Aghia Triada» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 29 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven