Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Aghia Triada

Aghia Triada

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.85 km

0.85 km

Supermarkt 1.8 km

1.8 km

Luchthaven 40 km

40 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


39 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Nike S.

5,0
5 5 5 5 5

War alles super.

Ilona S.

5,0
5 5 5 5 5

Flug TOM6542 an, der um 17:55

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5

Sauberes nettes Häuschen! Alles drinnen, was man so braucht...Alles bestens! Danke!!

Μαριάννα Ρ.

5,0
5 5 5 5 5

The house is very beautiful, so peaceful and quiet. The beach close to the property is very beautiful as well. The house had everything we needed. We will return for sure!

Stephanie T.

5,0
5 5 5 5 5

1 of 4 holiday homes on a pretty plot of land just above agia Triada beach. Simple furnishings, well equipped kitchen with a washing machine. Nice large veranda looking onto small private grassed area. Spotlessly clean. sheets and towels were changed. If you want a view stay in the front 3 houses. I liked the privacy and the shade from the sun all day. Screens on all the windows so no mosquitoes to worry about. Air conditioning in both bedrooms payable at the property. I would stay again. Transport is required.

Michael W.

5,0
5 5 5 5 5

Entspannte Tage zu zweit. Zum Schwimmen am "Hausstrand" sind wir mit dem Auto runtergefahren. Dusche hinterm Haus und Garten waren wunderbar und alles, wie wir es uns vorgestellt hatten.

Nikos M.

5,0
5 5 5 5 5

Great place very close to Koroni and a beautiful beach.

Walter O.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr freundlicher und hilfsbereiter Vermieter.

Iris H.

4,0
4 4 4 4 4

Kleines schönes einfaches Haus, sehr ruhig gelegen, Terrasse und Garten mit zwei Liegen laden zum entspannen ein. Supermarkt und Strand in der Nähe .

Orfanos

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus in herrlicher Lage. Sehr nette herzliche Besitzer. Wir haben uns von der ersten Minute an wohlgefühlt. Immer wieder gerne.

Jim Armstrong

5,0
5 5 5 5 5

Our holiday was splendid.The accommodation was lovely, the area was beautiful and quiet, and the house owners were very friendly. There is a great beach ten minute walk away, and the town of Koroni with the restaurants and shops is a ten minute drive. We will definitely be returning next year.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4

Gutes Haus in schöner Lage. Nette und hilfsbereite Vermieter. Sonnenschutz auf der großen Terasse wäre notwendig

David J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We kunnen Orfanos 1 alleen maar aanbevelen. Het huis is erg rustig gelegen. Het landschap is ongelooflijk mooi. We waren er in maart en alles bloeide, een prachtige lente. Orfanos 1 is schoon en van alle gemakken voorzien. De keuken is goed uitgerust. De bedden zijn comfortabel, kamer 1 heeft een tweepersoonsbed met een zachte matras en kamer 2 heeft twee eenpersoonsbedden, die wat harder zijn. De eigenaren zijn erg aardig en altijd telefonisch bereikbaar en behulpzaam bij vragen. We waren ter plaatse zonder auto en dat werkte prima. Met de Green Bus kun je vanaf de luchthaven daarheen reizen en ook ter plaatse naar Charakopio en Koroni. Er zijn ook taxi's waarmee je van Charakopio naar de accommodatie kunt reizen voor 4 euro en naar Koroni voor 6 euro. De wandeling naar Koroni is prachtig. Er zijn veel geweldige paden om te wandelen en te wandelen. Het verblijf in de tuin bij het huis op de ligstoelen is zeer ontspannend. Na 5 dagen werden er schone lakens en handdoeken geleverd. We zijn helemaal tevreden en zullen zeker terugkomen.

Sabine P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie kleine accommodatie met twee slaapkamers. Overdekt terras met kleine tuin. Alles zoals beschreven. Geweldig strand op loopafstand en rustig in het laagseizoen. We hadden mooie dagen met onze hond.

Zoi M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het object is zoals beschreven. Alleen de weg naar het strand, anders dan beschreven, is een behoorlijk eind lopen met een smalle straat en naar beneden is het mooi, maar de weg omhoog is steil. Onze kinderen hebben dat slechts één keer meegemaakt. Een pluspunt voor de tv, die niet in de beschrijving stond. We zouden terugkomen. Aankomstdatum - 5 augustus 2021.

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons huis bood alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Midden in een wijngaard, iets hoger gelegen en dus een geweldig uitzicht op de zee en de daarachter gelegen bergen. Veel rust, bijna geen auto's te horen op een smal asfaltweggetje. Het terras bijna rondom het huis en het kleine balkon bieden schaduwplekken op verschillende momenten van de dag. De keuken is van alle benodigdheden voorzien. De wasmachine is handig gebleken. Tijdens ons verblijf waren er geen muggen, dankzij de muggengaas? De wandeling naar het strand duurt te voet 20 minuten door olijfgaarden. Het strand is verlaten en schoon. Met de auto is het 5 minuten naar het dichtstbijzijnde dorp. Supermarkt en winkels, alles aanwezig. De eigenaar is erg aardig, ook al spreekt hij geen Engels. Maakt niet uit. Huis nr.4 kan alleen al vanwege het panoramisch uitzicht worden aanbevolen.

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

huis in uitstekende staat. grootte, fantastisch. meubels en gebruiksvoorwerpen, top. duidelijke aanbeveling voor de reis. verhuurder erg aardig, kan echter geen woord Engels. Bedankt aan de dochter, die Oxford Engels spreekt. Altijd weer! Geweldig!!!!

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Prachtige, functioneel ingerichte bungalow in topconditie, zeer schoon in een prachtig rustige omgeving - vogelgezang en cicadenzang zijn te midden van wijn en olijven verplicht en mogen niet storen. We hebben ervan genoten. Helaas was er geen schaduwrijke plek voor het terras / balkon (Huis2), misschien omdat het erg winderig kan zijn. Uniek mooi uitzicht op zee. Met de auto naar het strand rijden, te voet niet aanbevolen.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben mooie rustige weken gehad in mei. Rustige locatie in de wijngaard, fantastisch uitzicht op zee. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer schoon en zeer goed uitgerust. Groot terras met ligstoelen en moderne tuinmeubelen. Helaas ontbrak de parasol. Wasmachine aanwezig. 4-pits fornuis in de goed uitgeruste keuken. Ideaal voor strand- en wandelvakanties. Vriendelijk eigendomspaar. Zeer goede wasdienst. We zijn helemaal enthousiast en zullen zeker terugkomen.

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Netjes verhuurder, spreekt geen Engels, maar stoorde ons niet. Het huis was zoals beschreven en voor Griekse begrippen bovengemiddeld uitgerust. Positief te vermelden zijn de horren voor de ramen -> geen muggen in de slaapkamers. In 14 dagen 3 keer handdoeken etc. zijn vervangen, dat is meer dan verwacht en dus ook positief te vermelden. We vonden de buitendouches ook geweldig, minder zand van het strand. Met 2 kleine kinderen is er altijd overal zand Een huurauto is verplicht. Naar de dichtstbijzijnde supermarkt in Koroni is het ongeveer 5 minuten rijden. Naar het centrum van Koroni ongeveer 10 minuten (hier kun je diverse lokale bezoeken). Het huisstrand op ongeveer 800m afstand is goed bereikbaar met de auto. Te voet wilde ik de bergopwaartse route in de Griekse juli/augustus hitte echter niet doen. Het strand heeft zand en krijgt 's ochtends zon, vanaf ongeveer 15:00-15:30 komt er schaduw, het is druk in het weekend maar het was nooit echt vol (midden juli/augustus). Zeker een mooie plek in Griekenland en een mooi vakantiehuis (altijd rekening houdend met het feit dat het Griekenland is) en dat zeg ik na meer dan 30 keer in Griekenland te zijn geweest.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Modern, zeer schoon en comfortabel ingericht vakantiehuis. De eigenaren zijn erg aardig en ongecompliceerd. Ze staan ​​meteen gastvrij klaar bij vragen of wensen. Het hele terrein is zeer goed onderhouden en prachtig beplant. De grote poort bij de ingang geeft een veilig gevoel. Alle ramen en terrasdeuren zijn voorzien van moderne luiken en handige insectenwerende rolgordijnen. We voelden ons zeer op ons gemak en komen graag weer terug!

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het ideale vakantieverblijf voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de meedogenloze aanval van mobiele telefoons, kabeltelevisie, iPod, iPad enzovoort, en in plaats daarvan gewoon rust en ontspanning zoekt, zal het hier vinden! Wat heeft een mens nodig voor ontspannen geluk: een eenvoudig maar functioneel ingericht vakantieappartement in een prachtige omgeving, een vriendelijke verhuurder die voorproefjes van zijn eigen wijn brengt, afzondering en eenzame stranden. Het nabijgelegen idyllische Koroni nodigt uit tot een avondwandeling: gezellig dineren met uitzicht op de haven, of misschien een bezoek aan een café of taverne? Geen probleem. Het was al ons derde verblijf in een Orfanos-huis en we zullen zeker terugkomen. Zou je hier willen zijn?

Julia S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi appartement, eenvoudige maar goede voorzieningen. Goede en ongecompliceerde communicatie. Gelegen in de natuur met prachtig uitzicht en niet ver van het strand (vergelijkbaar met kliffen). We vonden het heel leuk.

Christin S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in de accommodatie, alles wat we nodig hadden was er tijdens ons verblijf, de verhuurster was erg vriendelijk. Ze bracht ons zelfs druiven. We waren tevreden.

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het ideale vakantiehuis voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de niet aflatende aanval van mobiele telefoons, kabel-tv, iPods, iPads enzovoort, en in plaats van de drukte gewoon ontspanning zoekt, die vindt het hier! Wat heeft iemand nodig voor ontspannen geluk: een eenvoudige, maar functioneel ingerichte vakantiewoning in een prachtige omgeving, een vriendelijke huisbaas die monsters van zijn eigen wijn meebrengt, afzondering en afgelegen stranden. Het nabijgelegen idyllische Koroni nodigt uit tot een avondwandeling: wilt u gezellig dineren met uitzicht op de haven, of misschien een café of taverna bezoeken? Geen probleem. Het was ons derde verblijf in een Orfanos huis en we zullen zeker terugkomen. Wou je hier zijn?

Tabaluga

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis ligt midden in een wijngebied en is omringd door olijfbomen. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de zee. Een kleine ongerepte baai ligt op tien minuten lopen. Het huis is schoon en ingericht met de meest noodzakelijke dingen. We voelden ons erg op ons gemak. Het enige nadeel is het bijna spartaanse keukentje als je graag zelf kookt. De eigenaar was zeer behulpzaam en verwende ons met zijn eigen druiven en wijn.

LUIGI

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wij (familie) voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis Orfanus. Een eenvoudige maar nette accommodatie, ideaal voor een gezin met 2 kinderen of ook voor 2 stellen. We hielden vooral van de rustige ligging en de idyllische omgeving: olijfbomen en wijnranken direct voor ons schaduwrijke terras. Het wandelpad naar het strand is erg mooi, maar ook vrij steil. Een paar kleine dingen zouden verbeterd kunnen worden in het huis, bijv. een paar kapstokken of hang- en opbergmogelijkheden ontbreken (vooral in de ene slaapkamer). Het koffiezetapparaat is helaas behoorlijk verouderd en werkt niet meer naar behoren. Helaas hebben we de vriendelijke hospita pas bij aankomst kort ontmoet. Voor nieuwe bezoekers zou het erg nuttig zijn om tips te krijgen voor excursies, wandelroutes of goede tavernes in de omgeving. Dat hebben we een beetje gemist. Voor de rest waren we zeer tevreden met ons vakantiehuis en hebben we echt genoten van onze tijd daar.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooie, functioneel ingerichte bungalow in topconditie, zeer schoon in een fantastisch mooie, volkomen rustige omgeving - vogelgezang en het getjilp van krekels zijn verplicht te midden van wijn en olijven en mogen ons niet storen. We hebben ervan genoten. Helaas was er geen schaduw voor het terras/balkon (huis 2), misschien omdat het erg kan waaien. Uniek mooi uitzicht op zee. Met de auto naar het strand, te voet niet aanbevolen.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden heerlijke rustige weken in mei. Rustige ligging in de wijngaard, fantastisch uitzicht op zee. Zeer goede prijs/prestatie verhouding. Zeer schoon en zeer goed uitgerust. Groot terras met ligstoelen en modern tuinmeubilair. Helaas ontbrak de parasol. Wasmachine aanwezig. 4-pits kooktoestel in de goed uitgeruste keuken. Ideaal voor strand- en wandelvakanties. Vriendelijk eigenaarspaar. Zeer goede wasservice. We zijn helemaal blij en zullen zeker terugkomen.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

functioneel ingericht, zeer schoon vakantiehuis op een rustige locatie met een fantastisch uitzicht op de zee en de Mani op een groot omheind perceel; groot omheind terras; zon en schaduw altijd beschikbaar; aardige verhuurder

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons huis bood alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie. Midden in een wijngaard, iets hoger gelegen en daardoor een fantastisch uitzicht op de zee en de manifinger erachter. Het terras bijna rond het huis en het kleine balkon bieden schaduwrijke plaatsen op verschillende momenten van de dag. de keuken is uitgerust met alles wat nodig is. de wasmachine bleek praktisch te zijn. er waren geen muggen in onze tijd, dankzij klamboes? de weg naar het strand duurt 20 minuten te voet door olijfgaarden. het strand is verlaten, schoon. de weg naar het volgende dorp met de auto is slechts 5 minuten. Supermarkt en winkels, alles aanwezig. verhuurder erg aardig, geen engelse kennis. maakt niet uit. Huis nr. 4 kan alleen al vanwege het panoramische uitzicht worden aanbevolen.

Heike

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis ligt in een idyllische omgeving met een fantastisch uitzicht op de zee en de tegenoverliggende bergen, het is zeer ruim en schoon, terrassen liggen rondom het huis zodat u altijd schaduw kunt vinden. Wij waren er met kinderen, die alle ruimte hadden om te spelen op het grote omheinde terrein. Er is een wasmachine in elk huis. Het strand is gewoon geweldig, nog mooier dan op de foto's. Vanwege de kinderen gingen we altijd met de auto naar het strand, want het is een serpentineachtige afdaling, 2 minuten rijden. De verhuurders zijn erg aardige en gereserveerde mensen. We komen zeker terug en kunnen dit huis en de Peloponnesos alleen maar aanbevelen, het was prachtig.

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aardige verhuurders, spreken geen Engels, maar dat stoorde ons niet. Het huis was zoals beschreven en bovengemiddeld uitgerust voor Griekse begrippen. Positief om te vermelden zijn de horren voor de ramen -> geen muggen in de slaapkamers. In 14 dagen werden de handdoeken etc. 3 keer verschoond, wat meer is dan verwacht en daarom ook positief te noemen. We hielden ook van de buitendouches, minder zand van het strand. Met 2 kleine kinderen is er altijd overal zand ;o) Een huurauto is een must. De dichtstbijzijnde supermarkt in Koroni ligt op ongeveer 5 minuten afstand. Naar Koroni stad ca. 10 minuten (hier kunt u diverse lokale winkels bezoeken). Het huis strand ongeveer 800m afstand is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Ik wilde niet de berg op lopen in de Griekse juli/augustus hitte. Het strand is zanderig en zonnig in de ochtend en schaduwrijk van ongeveer 15:00-15:30. Het wordt goed bezocht in het weekend, maar het was nooit echt druk (midden juli/augustus). Zeker een mooie hoek van Griekenland en een mooi vakantiehuis (altijd gezien het feit dat het Griekenland is) en ik zeg dat na meer dan 30 vakanties in Griekenland.

Werner W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wie het graag wat rustiger heeft, maar toch niet te ver van stranden, restaurants of winkelmogelijkheden wil zitten, zal het hier zeker naar zijn zin hebben. Maar een auto is in ieder geval noodzakelijk. Het is een paar kilometer naar Koroni, waar een prachtig zandstrand is, en het duurt ongeveer 30-40 minuten om andere, ook zeer mooie stranden of bezienswaardigheden te bereiken, bijvoorbeeld Finikounda of Pylos. Het huis zelf is typisch Grieks en eenvoudig ingericht, maar biedt alles wat u nodig heeft. De constructie zelf is van hoge kwaliteit, er zijn ook horren en luiken voor elk raam. Het voldeed volledig aan onze verwachtingen en we zouden hier zo weer komen.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Modern, zeer schoon en comfortabel ingericht vakantiehuis. De eigenaren zijn erg aardig en ongecompliceerd. Als u vragen of verzoeken hebt, staan zij onmiddellijk tot uw dienst. Het hele terrein is zeer goed onderhouden en mooi beplant. De grote poort bij de ingang geeft een veilig gevoel. Alle ramen en terrasdeuren zijn voorzien van moderne luiken en praktische horren. We voelden ons erg op ons gemak en komen graag terug!

Cora D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons huis, dat we geboekt hadden voor 3 weken zomervakantie, had alles wat we wensten: 2 slaapkamers met goede bedden, de keuken was voldoende uitgerust, het was erg schoon en de buitenruimte was prachtig. Mooi en schaduwrijk en er was ook een kleine tuin. We hadden een prachtig uitzicht op de wijngaarden en een beetje op de zee. De gastheren waren zeer vriendelijk en handdoeken en beddengoed werden wekelijks verschoond. Toen er een klein probleem was met de leidingen in de badkamer, werd dit onmiddellijk en zeer vriendelijk opgelost. We hadden een ongelooflijk leuk en ongecompliceerd verblijf en zouden hier zo weer boeken. Hartelijk dank!

Cora D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een heerlijke vakantie in dit prachtige huis in Aghia Triada voor de tweede keer nu. Het huis heeft alles wat we nodig hadden, was erg schoon en mooi. Mooie schaduwrijke plekken buiten waar we konden rondhangen met geweldige ligstoelen. Elke week werden de bedden opgemaakt en kregen we nieuwe handdoeken. De Grieken verwelkomden ons in het huis met olijfolie en wijn, waar we erg blij mee waren. Een keer ging het koffiezetapparaat kapot en na een snel telefoontje hadden we meteen een nieuwe. We komen hier altijd met veel plezier. Hartelijk dank voor dit prachtige huis.

Zoi M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het object is zoals beschreven. Alleen de weg naar het strand, anders als beschreven, het is een heel stuk lopen met smalle weg en naar beneden is leuk, maar de weg omhoog steil. Onze kinderen hoefden het maar één keer te doen. Een pluspunt voor de TV, het stond niet in de beschrijving. Zou opnieuw komen

Datum van aankomst - 5 augustus 2021

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

huis in beste staat. grootte, fantastisch. inrichting en keukengerei, top. duidelijke reisaanbeveling. verhuurder erg aardig, maar spreekt geen woord engels. dank aan de dochter, die oxford engels spreekt. altijd weer! parkalopoli!!!!!


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289963

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289963.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Aghia Triada» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 39 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven