Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Moderne, trendy lodge 100 m. van zee

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV), open keuken(kokend waterkraan, koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Tussenetage: (vide(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden))

tuinmeubilair

Deze vrijstaande, moderne, gelijkvloerse sea lodges staan op vakantiepark Sea Lodges Zandvoort. Het ligt op slechts 2,6 km. van het gezellige centrum van Zandvoort en op een steenworp afstand van het Noordzeestrand en de Noordzee. U heeft alleen de weg over te steken.

De sea lodge is comfortabel en trendy ingericht. Door het vele glas is de woonkamer heerlijk licht. Hier vindt u een zithoek met smart-TV en een eethoek. Er is een complete open keuken met onder andere afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiezetapparaat en Quooker. Er is één slaapkamer en een slaapvide (geen stahoogte), beide met twee 1-pers. bedden, al dan niet in een 2-pers opstelling. Er is een badkamer met douche en toilet.

Buiten beschikt u over tuinmeubilair. Lekker met de voeten in het zand genieten van uw welverdiende vakantie. Sea Lodges Zandvoort is een autoluw park. U kunt uw auto niet direct bij de lodge parkeren. U kunt per lodge één auto parkeren op de centrale parkeerplaats van het vakantiepark. Overige auto's parkeert u op de openbare parkeerplaatsen bij het strand (tegen betaling).

In verband met de indeling is er in deze lodge geen mogelijkheid om een kinderbedje te plaatsen. Baby's binnen het reisgezelschap zijn daarom helaas niet mogelijk. Boekt u, indien u reist met één of twee baby's, een ander type op Sea Lodges Zandvoort.

Op het park mag worden gebarbecued. Echter is het van belang dat er altijd een emmer water naast moet staan. Open vuur is ook niet toegestaan, enkel een echte barbecue. Deze dient u inclusief overige benodigdheden zelf mee te nemen.

Huisdieren anders dan honden zijn helaas niet toegestaan. Er mag maximaal 1 hond mee.

Op vakantiepark Sea Lodges Zandvoort zijn diverse andere lodges te boeken voor 4- tot 18-pers., gelijkvloers of met een verdieping.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Speeltuin
Parkeren
Tennisbaan

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Rookmelder
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 2.6 km

2.6 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 30 km

30 km

Station 1.5 km

1.5 km

Snelweg-afrit 18 km

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiepark Sea Lodges Zandvoort is een uniek, autoluw vakantiepark dat in de zomer van 2019 haar poorten opent. Het ligt op nog geen 100 m. van het Noordzeestrand. Het gezellige centrum van Zandvoort ligt op ca. 2,5 km. Hier kunt u terecht voor diverse winkeltjes, restaurantjes, terrasjes en een casino. Een perfecte combinatie van natuur, avontuur en ontspanning. Niet alleen het strand met diverse hippe beachclubs of de 5 km. lange boulevard, maar ook het naastgelegen wereldberoemde circuit van Zandvoort dienen als achtergrond van uw vakantie.

Op Sea Lodges Zandvoort vindt u 100 trendy en luxe lodges van vier tot maar liefst achttien personen in diverse uitvoeringen. Op het vakantiepark zijn tevens diverse faciliteiten. Zo is er een minimarkt, voor de dagelijkse kleine boodschappen zoals verse broodjes, een gezellige brasserie, de mogelijkheid om maaltijden af te halen, fietsverhuur (geen elektrische fietsen) en er zijn diverse speelplekken voor uw kinderen. In de schoolvakanties is er tevens een animatieprogramma. Ook voor uw viervoeter is Sea Lodges Zandvoort een prima bestemming; In Bloemendaal aan Zee (1,5 km., ook lopend prima te bereiken) mag u bij strand Parnassia het gehele jaar met de hond het strand op.

Vanaf het vakantiepark loopt u zo het Noord-Hollandse duingebied in en ook het strand bevindt zich op slechts een steenworp afstand (100 m. vanaf de ingang van het park). In de zomermaanden vindt u hier veel gezellige strandpaviljoens waar u heerlijk kunt eten, chillen en genieten van zon, zee en strand. Er zijn talloze activiteiten op het strand te beleven. En als u echt eens iets anders wil doen, dan is een bezoek aan het naastgelegen circuit of de Golfclub The Dunes een aanrader. Er zijn op het circuit diverse evenementen. Van historische autoraces tot aan de Zandvoort Circuitrun en wellicht binnenkort wel de Formule 1?

Zandvoort aan Zee, ook wel Amsterdam Beach genoemd vanwege de populariteit onder de Amsterdammers, is het hele jaar door een ideale bestemming voor jong en oud. Maak een herfstwandeling op het strand en bezoek een hip strandfeest in de zomer. Zandvoort staat bekend om haar vele watersportmogelijkheden. In de nabije omgeving zijn er ook diverse wandel- en fietsroutes. De omgeving leent zich prima voor het verkennen per fiets. Het vakantiepark is ook een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Zo ligt de stad Haarlem op nog geen 10 kilometer afstand. En natuurlijk mag een bezoek aan Amsterdam niet ontbreken. Dit kan natuurlijk met de auto, maar het openbaar vervoer is veel eenvoudiger en u stapt uit in het centrum van Amsterdam. Niet ver van de ingang van het park bevindt zich een bushalte. Het treinstation van Zandvoort ligt op ca. 1,5 km. Een bezoek aan de gezellige kaasstad Alkmaar is ook de moeite waard.

Verder zijn er in de omgeving diverse natuurgebieden, musea en uitjes voor de kinderen voorhanden. Voor ieder wat wils. Sea Lodges Zandvoort; een veelzijdige bestemming en een ideale combinatie van zon, zee, strand, natuur, cultuur en avontuur.

In verband met de huidige COVID-19 situatie is de gezamenlijke ruimte in de Coffee Camp (NL-2041-24) gesloten

Animatieprogramma tijdens de schoolvakanties.

Huisdieren mogen niet alleen in de lodge worden achtergelaten. Honden dienen te zijn aangelijnd en u heeft een opruimplicht. Huisdieren, anders dan honden, zijn niet toegestaan op het park.

Voorkeurskosten (specifieke lodge, twee lodges naast elkaar etc) € 25 per boeking. Voorkeuren zijn altijd op aanvraag te boeken.

Sea Lodges Zandvoort aan Zee is een autoluw vakantiepark. Op wisseldagen mag u met uw auto het park op om de bagage in- en uit te laden. Alleen bij de mindervalide uitvoering mag u de auto bij de lodge parkeren. Per boeking kunt u één auto op de centrale parkeerplaats van het park parkeren.

Groepen anders dan samenreizende gezinnen zijn alleen op aanvraag mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met ons customer service center. Indien akkoord, kan er een borg van € 100 per persoon worden verlangd. Groepen jongeren, waarbij alle reizigers jonger zijn dan 22 jaar (op het moment van boeken) zijn niet toegestaan.

In verband met het Luminosity Festival tijdens de periode van 22-6-2022 t/m 26-6-2022 geldt er een verplichte waarborg van € 400 of €700. Deze borg dient voor verblijf aan het park overgemaakt te zijn.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Huisdieren anders dan honden zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


56 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Felix Falke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het was een geweldig verblijf in het appartement. Het was goed georganiseerd en zeer schoon. Het personeel was altijd vriendelijk en bereid om te helpen.

Het strand is zeer dichtbij, evenals de stad met restaurants. Er is zelfs een restaurant in het park

Olga Saatkamp

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Mooie accommodatie en veel mogelijkheden om te bewegen en te ontdekken.

Jan Hiermann

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zeer schoon en mooi, goede faciliteiten en gezellige sfeer. De waterdruk kon beter en de afhaalmaaltijden waren dat helaas helemaal niet.

Danny Willems

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk genoten. Lekker uitgewaaid. Weg over en je bent bij de zee. Huisje netjes. We komen zeker nog een keer terug.

Lena Bieker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het park lijkt op het eerste gezicht aantrekkelijk. Modern en dicht bij het strand. Als je echter naar de bungalow kijkt, verdampt de eerste positieve indruk. Het is vies. Zo vies dat ik om een dweil moet vragen omdat de hele vloer bedekt is met zwart hondenhaar (en teennagels van eerdere gasten). De badkamer ruikt enorm naar urine wat erop wijst dat het toilet niet goed is schoongemaakt. De tegels daar geven hier echter ook een idee van. Ik denk niet dat de bungalows het geld waard zijn, tenzij je niet om netheid geeft.

Alicia Weingärtner

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het is hier gewoon fantastisch mooi, het complex is zeer goed gebouwd en de medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk. We zullen terugkomen.

Sabrina Forbes

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Geweldige locatie, geweldig verblijf. Het waren 3 ontspannende dagen. personeel erg vriendelijk. 20 minuten lopen naar het centrum, maar er zijn e-scooters te huur aan de overkant van de straat. We zouden zeker terugkomen.

Sandra Lindner

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We hebben volkomen vrede. Het is geweldig. Het huis is ook echt geweldig, genoeg voor 4 personen. Zou opnieuw boeken.

Peter Heinemann

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Geweldige faciliteit, geweldig en schoon huisje, zeer vriendelijk personeel. Alles wat je nodig hebt om je goed te voelen. We komen graag terug.

Gina Greif

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het was de beste vakantie die we ooit hebben gehad. Ons kleine huis was erg gezellig en mooi. In de keuken was alles aanwezig, wat je nodig hebt om te koken. Voor een langer verblijf moeten natuurlijk boodschappen, kruiden en afwasmiddel worden meegenomen. Om de zee te bereiken hoefden we alleen maar de straat over te steken. Er waren enkele eetgelegenheden daar. De faciliteit is perfect. Het personeel bij de receptie en in het restaurant is helemaal aardig en meegaand. De meesten van jullie spreken ook Duits. Je kunt uit eten in het restaurant, maar je kunt het ook daar ophalen en meenemen naar je huis of naar het strand. De pizza daar is ongelooflijk lekker. De prijzen zijn ook helemaal prima. De kleine winkel op het terrein heeft alles wat je nodig hebt. Daar kun je elke ochtend heerlijke broodjes of croissants krijgen. Bij de receptie kunt u ook fietsen huren (€ 12,50 per fiets voor 24 uur gebruik). Als u het fietspad volgt, bereikt u na enkele minuten prachtige duinen. Wij hebben er erg veel zin in en komen zeker terug!

Carolina Nielaba Kachel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Alles was geweldig, heel aardig personeel. Heb niet echt iets te klagen, maar denk dat je wat meer aandacht zou kunnen besteden aan de netheid. Het was niet vies of zo, maar je had er zo weer overheen kunnen vegen.

André Heydecke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zweite mal da gewesen...einfach nur genial.. danke.. Wann kann ich die 125 Euro ausbezahlt bekommen wäre, sehr sehr super.. Besten Dank Familie Heydecke Andre

Frank Bosch

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Huisje is helemaal goed. Voorzien van alle dingen die je nodig hebt. Helemaal schoon bij aankomst. Aardige mensen bij de receptie. Ligging is goed alles op loop afstand.

Louisa Kleuser

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Verblijf ter plaatse was prima Klantenservice bij een andere boeking was helaas super slecht.

Olaf Naarmann

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We zullen dit geweldige vakantiepark zeker nog een keer boeken. Alleen één ding doen we anders! We boeken direct in het park! Daar werken mensen met wie je kunt praten en praten. Deze mensen nemen de telefoon op en verwerken e-mails! ... is anders Helaas is het ding bij Belvilla. Antwoorden alleen aan de druk van het park, etc ... .Qurios Park Zandvoort TOPBelvilla helaas niet.

Stefan Hilgers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zeer mooi, nieuw, verzorgd complex, dat direct aan het strand in de duinen is gelegen. Behalve dat de matrassen niet zo comfortabel waren en we elke ochtend rugpijn hadden, was er niets om over te klagen. Al met al een duidelijke aanrader dus!

Gemma VD Nieuwenhuizen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Net huisje, luxe, erg vriendelijk personeel

Bernadette Heesakkers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Leuk gezellig huisje. Wordt erg vriendelijk ontvangen. Jammer dat de vloer van het huisje onder de haren lag, was niet schoon.

Suzanne Leder-Neumann

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Geweldige faciliteit, ongelooflijk vriendelijk personeel - prachtige huizen en voel je gewoon goed 🥰De racebaan is in bedrijf en dat hoor je! We hebben daar heerlijke dagen gehad.

Floris Reinders

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geen vermelding op de boeking site dat er een racebaan gelegen was naast het park. Receptie was bij een stormbui niet behulpzaam. Prijs kwaliteit niet in verhouding. Huisje was verder goed.

Stephanie Gonner

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Super aardig en beleefd personeel. Onze lodge is erg schoon en mooi ingericht. Alle keukengerei en servies is aanwezig en van topkwaliteit. Het hele pand is erg mooi. We voelen ons meteen thuis en genieten van onze eerste vakantie met een hond.

Corien Rebel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Huisje is klein maar fijn en zeer compleet.

Jan Nijboer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige omgeving, geweldige accommodatie en heerlijk fietsen. Met andere woorden fijne vakantie

Nico Abeleven

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Goede ontvangst bij de receptie, keurige lodge waar alles inzit wat je nodig hebt. Eten besteld bij de brasserie, goeie prijs en heerlijk.

Jan Molenberg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Weer een fijn verblijf, alles goed geregeld. Fijne tijd gehad.

Wisse

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het zou fantastisch zijn geweest als ik van tevoren had geweten in het huisje pal op de animatie en speeltuin te zitten. (kinderen worden hier achtergelaten en gaan spelen met bv een piepende detector) Daarnaast mag wel wat minder romantisch worden geschreven over het het circuit op de achtergrond > lees, bij pech de hele dag herrie van motoren.

Jan Klompmaker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi huis, schoon, wat vervelend is dat het terras licht de hele nacht brand waardoor het niet donker is om te slapen.

Maria van den Berg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fijne plek voor een lang weekend of weekje weg aan zee. Mooie omgeving en het vakantie huis zelf is van alle gemakken voorzien.

Mohamed aaa

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ik heb een huisje geboekt met 2 badkamers maar kreeg er maar 1!

Leertouwer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi huisje. Alles goed verzorgd. Vriendelijk personeel.

Stephan Demmer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Door het winterse weer zijn wij vast komen te zitten in de sneeuw in onze eigen woonplaats. We hebben geprobeerd contact op te nemen met Belvilla om de accommodatie te annuleren en bericht te geven dat wij helaas niet kunnen komen. De chat van Belvilla geeft aan dat we telefonisch contact op moeten nemen met de klantenservice. De telefonische klantenservice geeft aan dat ik een mail moet sturen. De mail wordt vervolgens niet op gereageerd waardoor ik contact moet zoeken met de receptie van de accommodatie om de status van onze reis door te geven. Zij kunnen verder niks voor ons annuleren maar wij vinden het wel netjes om de accommodatie te laten weten dat we niet kunnen komen. Verder krijgen wij wel e-mails van Belvilla of ik het naar mijn zin heb op vakantie! Wij balen ontzettend dat wij niet bij de bestemming konden komen en een hoop geld hebben betaald, vrije dagen hebben opgenomen maar nog vervelender is dat er op geen enkele manier fatsoenlijk contact mogelijk is met Belvilla om de accommodatie te annuleren. Als kers op de taart krijg je alleen maar mailtjes over hoe leuk we het hebben op onze bestemming!

Rosa

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Via Belvilla een huisje geboekt in Zandvoort, Dit verliep eerst niet helemaal soepel omdat het boeken via mobiel niet lukte, daarna maar geprobeerd met een laptop en dit lukte gelukkig wel, Ik ontving her verblijfsbewijs van de woning met hierin alle informatie, dit was fijn, wel was het adres van het gehuurde huisje niet gemakkelijk te vinden, Omdat ik het geprobeerd had met mijn telefoon ontving ik meerdere e-mails met hierin het bericht dat mijn betaling niet was gelukt, dit was verwarrend, Verder een super fijn verblijf gehad in Zandvoort

Rosa van Hardeveld

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het park ligt op een mooie plek, het voelt echt alsof je in de duinen verblijft wanneer je uit het raam kijkt. We werden netjes geïnformeerd over het huisje bij het bijbehorende restaurant, waar je overigens ook lekker eten kan bestellen.

Tamara van de Kimmenade

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was heerlijk even weg van de Corona stress, even lekker aan zee en bij de duinen, in een heel mooi huisje. Alles was super!

Annick Versluis

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk nieuw huisje en van alle gemakken voorzien. Echt luxe!

Erik van Berkel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een lang weekend verbleven in Qurios Park Zandvoort. Fantastische locatie gelegen direct aan het strand. De incheckprocedure verliep zeer snel en vriendelijk. Het huisje was mooi, modern en luxe aangekleed. Bovendien was alles erg schoon. We hebben een heerlijk verblijf gehad en komen zeker terug!

Bart Schirmbeck

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is een klein maar fijn huisje! Alles nog flink nieuw. Beetje jammer dat de douche niet is gemaakt op iemand van 2 meter. Ik moest bukken en ook had de tweede slaapkamer een deur of gordijn kunnen gebruiken. Nu kwam er veel licht binnen. Maar verder wat het allemaal top

bvc

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een heerlijke locatie, De huisjes zijn netjes, schoon en voldoende luxe, Direct aan het strand, het was echt heerlijk, Erg blij dat de schoonmaak in de prijs zit en dat de bedden al opgemaakt zijn bij aankomst, Dan begint de vakantie direct,

Aly van den Berg- Campbell

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

prima huis en snelle incheck / registratie

Peter Grosser

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Alles goed geregeld 😀 Leuke accommodatie Huis en omgeving prima voor strandvakantiegangers.

Maxi Reichel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Alles is prachtig. Strand aan de overkant van de straat, bushalte op slechts een paar meter afstand, dagelijkse kinderclub. Het huis is van alle gemakken voorzien.

Johanna Sammler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Prachtig complex, dicht bij de zee, geweldig strand. Helaas soms wat luidruchtig door het circuit.

Sabrina Rudisch

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De accommodatie was geweldig en zeer gunstig gelegen nabij het strand. Alleen de overgang naar het strand is erg onpraktisch en niet geschikt voor voetgangers, omdat je een hoofdstraat moet oversteken waar geen voetgangersoversteekplaats is.

Jacqueline Seidel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Alles was schoon, heel rustig, modern ingericht

kathrin bradler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Gewoon alles gewoon super :-)

Matthias Lauer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Alles is geweldig! Sterk aanbevolen!

Grabbe Sandra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Super mooie accommodatie en geweldige omgeving

M Bosman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Goed alleen ze dachten dat we Duitsers waren. Mooi schoon huisje. Leuke omgeving.

Stephanie Böcken

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Accommodatie was erg goed, de omgeving wisten we al.

Michael Solsbacher

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Geweldig totaalbeeld. Nieuw vakantiepark. Aardig personeel. Vanwege de hitte ongelooflijke hete temperaturen in ons huis; zelfs 's nachts

Sandra Rosenkranz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zeer modern, geweldige stijl, schoon, perfect

Eva Jansen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fijne plek zo dicht bij de zee

Rolf Haller

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het was oke, alleen het huis dat we huurden was te klein met twee 14-jarigen. Maar het volgende grotere huis zou voor ons niet mogelijk zijn geweest. Je moet het volledige eten nog verwachten.

Lena Bieker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het park lijkt op het eerste gezicht aantrekkelijk. Modern en dicht bij het strand. Als je echter naar de bungalow kijkt, verdampt de eerste positieve indruk. Het is vies. Zo vies dat ik om een dweil moet vragen omdat de hele vloer bedekt is met zwart hondenhaar (en teennagels van eerdere gasten). De badkamer ruikt enorm naar urine wat erop wijst dat het toilet niet goed is schoongemaakt. De tegels daar geven hier echter ook een idee van. Ik denk niet dat de bungalows het geld waard zijn, tenzij je niet om netheid geeft.

Johanna Schaap

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Boeken bij Belvilla doe ik nooit meer. Wat een ramp die organisatie. Nooit eerder zo’n slechte organisatie meegemaakt. Mijn verhaal is te lang om hier te delen. Qurius bleek een rol te hebben en ook Roompot. Niet te volgen en iedereen wijst naar elkaar. Een drama. Het park en huis waren prima, dat wel. Nooit meer Belvilla!

Laura Heiler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Geweldige accommodatie! Alles was schoon en erg mooi en modern. Goed uitgeruste keuken, mooi park en voldoende mogelijkheden om een e-car op te laden. Geweldige locatie, Zaandvort, het strand en het natuurgebied zijn op loopafstand. Met de trein zijn Amsterdam en Haarlem goed te bereiken. We komen zeker terug!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316318

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316318.htm


«Moderne, trendy lodge 100 m. van zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 56 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat