Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Moderne lodge, op slechts 100 meter van de...

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(smart TV)), open keuken(kokend waterkraan, koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel), badkamer(douche, wastafel, toilet), overloop(stapelbed))

tuinmeubilair

Deze riante sea lodge (110 m2) is comfortabel en trendy ingericht en bestaat uit twee verdiepingen.

De Denim themalodge is een ode aan Amsterdam, de zelfgekroonde "Denim Capital of the World". Vele toonaangevende jeansmerken vinden hun oorsprong in de hoofdstad. Overal waar u kijkt in deze themalodge, ziet u het thema denim terug. Een stoere inrichting met speciaal voor Sea Lodges Zandvoort ontworpen items, gemaakt door de leerlingen Denim City in Amsterdam, maken het geheel compleet.

Wonen en koken doet u beneden, en slapen doet u boven. Door het vele glas is de woonkamer heerlijk licht. U vindt hier een zithoek met smart-TV en een eethoek. Er is een complete open keuken met onder andere afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiezetapparaat en Quooker (zowel kokend als bruisend water). Er is tevens een apart toilet. Op de verdieping zijn er twee slaapkamers, beide met elk twee 1-pers. boxspringbedden (al dan niet in een 2-pers. opstelling). Op de overloop staat een stapelbedstede. Er zijn twee badkamers met douche en toilet.

Buiten beschikt u over tuinmeubilair. Lekker met de voeten in het zand genieten van uw welverdiende vakantie. Sea Lodges Zandvoort is een autoluw park. U kunt uw auto niet direct bij de lodge parkeren. U kunt per lodge één auto parkeren op de centrale parkeerplaats van het vakantiepark. Overige auto's parkeert u op de openbare parkeerplaatsen bij het strand (tegen betaling).

Het is in deze lodge mogelijk om één kinderbedje te plaatsen. Boekingen met meer dan één baby zijn om die reden helaas niet mogelijk.

Op het park mag worden gebarbecued. Echter is het van belang dat er altijd een emmer water naast moet staan. Open vuur is ook niet toegestaan, enkel een echte barbecue. Deze dient u inclusief overige benodigdheden zelf mee te nemen.

Op vakantiepark Sea Lodges Zandvoort zijn diverse andere lodges te boeken voor 4- tot 18-pers., gelijkvloers of met een verdieping.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Speeltuin
Parkeren
Tennisbaan

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 2.6 km

2.6 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 30 km

30 km

Station 1.5 km

1.5 km

Snelweg-afrit 18 km

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiepark Sea Lodges Zandvoort is een uniek, autoluw vakantiepark dat in de zomer van 2019 haar poorten opent. Het ligt op nog geen 100 m. van het Noordzeestrand. Het gezellige centrum van Zandvoort ligt op ca. 2,5 km. Hier kunt u terecht voor diverse winkeltjes, restaurantjes, terrasjes en een casino. Een perfecte combinatie van natuur, avontuur en ontspanning. Niet alleen het strand met diverse hippe beachclubs of de 5 km. lange boulevard, maar ook het naastgelegen wereldberoemde circuit van Zandvoort dienen als achtergrond van uw vakantie.

Op Sea Lodges Zandvoort vindt u 100 trendy en luxe lodges van vier tot maar liefst achttien personen in diverse uitvoeringen. Op het vakantiepark zijn tevens diverse faciliteiten. Zo is er een minimarkt, voor de dagelijkse kleine boodschappen zoals verse broodjes, een gezellige brasserie, de mogelijkheid om maaltijden af te halen, fietsverhuur (geen elektrische fietsen) en er zijn diverse speelplekken voor uw kinderen. In de schoolvakanties is er tevens een animatieprogramma. Ook voor uw viervoeter is Sea Lodges Zandvoort een prima bestemming; In Bloemendaal aan Zee (1,5 km., ook lopend prima te bereiken) mag u bij strand Parnassia het gehele jaar met de hond het strand op.

Vanaf het vakantiepark loopt u zo het Noord-Hollandse duingebied in en ook het strand bevindt zich op slechts een steenworp afstand (100 m. vanaf de ingang van het park). In de zomermaanden vindt u hier veel gezellige strandpaviljoens waar u heerlijk kunt eten, chillen en genieten van zon, zee en strand. Er zijn talloze activiteiten op het strand te beleven. En als u echt eens iets anders wil doen, dan is een bezoek aan het naastgelegen circuit of de Golfclub The Dunes een aanrader. Er zijn op het circuit diverse evenementen. Van historische autoraces tot aan de Zandvoort Circuitrun en wellicht binnenkort wel de Formule 1?

Zandvoort aan Zee, ook wel Amsterdam Beach genoemd vanwege de populariteit onder de Amsterdammers, is het hele jaar door een ideale bestemming voor jong en oud. Maak een herfstwandeling op het strand en bezoek een hip strandfeest in de zomer. Zandvoort staat bekend om haar vele watersportmogelijkheden. In de nabije omgeving zijn er ook diverse wandel- en fietsroutes. De omgeving leent zich prima voor het verkennen per fiets. Het vakantiepark is ook een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Zo ligt de stad Haarlem op nog geen 10 kilometer afstand. En natuurlijk mag een bezoek aan Amsterdam niet ontbreken. Dit kan natuurlijk met de auto, maar het openbaar vervoer is veel eenvoudiger en u stapt uit in het centrum van Amsterdam. Niet ver van de ingang van het park bevindt zich een bushalte. Het treinstation van Zandvoort ligt op ca. 1,5 km. Een bezoek aan de gezellige kaasstad Alkmaar is ook de moeite waard.

Verder zijn er in de omgeving diverse natuurgebieden, musea en uitjes voor de kinderen voorhanden. Voor ieder wat wils. Sea Lodges Zandvoort; een veelzijdige bestemming en een ideale combinatie van zon, zee, strand, natuur, cultuur en avontuur.

In verband met de huidige COVID-19 situatie is de gezamenlijke ruimte in de Coffee Camp (NL-2041-24) gesloten

Animatieprogramma tijdens de schoolvakanties.

Huisdieren mogen niet alleen in de lodge worden achtergelaten. Honden dienen te zijn aangelijnd en u heeft een opruimplicht. Huisdieren, anders dan honden, zijn niet toegestaan op het park.

Voorkeurskosten (specifieke lodge, twee lodges naast elkaar etc) € 25 per boeking. Voorkeuren zijn altijd op aanvraag te boeken.

Sea Lodges Zandvoort aan Zee is een autoluw vakantiepark. Op wisseldagen mag u met uw auto het park op om de bagage in- en uit te laden. Alleen bij de mindervalide uitvoering mag u de auto bij de lodge parkeren. Per boeking kunt u één auto op de centrale parkeerplaats van het park parkeren.

Groepen anders dan samenreizende gezinnen zijn alleen op aanvraag mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met ons customer service center. Indien akkoord, kan er een borg van € 100 per persoon worden verlangd. Groepen jongeren, waarbij alle reizigers jonger zijn dan 22 jaar (op het moment van boeken) zijn niet toegestaan.

In verband met het Luminosity Festival tijdens de periode van 22-6-2022 t/m 26-6-2022 geldt er een verplichte waarborg van € 400 of €700. Deze borg dient voor verblijf aan het park overgemaakt te zijn.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Huisdieren anders dan honden zijn niet toegestaan
Huisdieren anders dan honden zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

TF Romkema

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Volgende keer bork ik weer gewoon direct bij de aanbieder. Belvila geeft verkeerde informatie, is telefonisch slecht bereikbaar moest 45 minuten wachten en nee het antwoord stond nirt online. Wij zijn weer wijzer. Daarnaast sturen jullie dit bericht terwijl de wenog in het huisje zitten.

Janine Schrooten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De accommodatie is super mooi, heel dicht bij het strand. De twee volledige badkamers en de handdoeken die waren inbegrepen waren geweldig. Standaard gebruiksvoorwerpen zoals toiletpapier of vuilniszakken zouden echter wenselijk zijn geweest. Deze dient u bij de receptie/mini-shop af te halen of vooraf mee te nemen. Deze moeten bij de prijs inbegrepen zijn. De keuken is goed uitgerust en heeft een gasfornuis met voldoende kookplaten. Over het algemeen is de accommodatie een echte aanrader als u een ontspannen strandvakantie wilt met de zee voor de deur.

Uwe Kautz

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De accommodatie was zeer comfortabel ingericht, maar een föhn, broodrooster en waterkoker zouden nuttiger zijn geweest dan een elektrische. Citruspers en een grote keukenmachine met alle mogelijke accessoires De waterdruk liet te wensen over, wat volgens parkpersoneel echter gebruikelijk is.

TF Romkema

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Volgende keer bork ik weer gewoon direct bij de aanbieder. Belvila geeft verkeerde informatie, is telefonisch slecht bereikbaar moest 45 minuten wachten en nee het antwoord stond nirt online. Wij zijn weer wijzer. Daarnaast sturen jullie dit bericht terwijl de wenog in het huisje zitten.

Janine Schrooten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De accommodatie is super mooi, heel dicht bij het strand. De twee volledige badkamers en de handdoeken die waren inbegrepen waren geweldig. Standaard gebruiksvoorwerpen zoals toiletpapier of vuilniszakken zouden echter wenselijk zijn geweest. Deze dient u bij de receptie/mini-shop af te halen of vooraf mee te nemen. Deze moeten bij de prijs inbegrepen zijn. De keuken is goed uitgerust en heeft een gasfornuis met voldoende kookplaten. Over het algemeen is de accommodatie een echte aanrader als u een ontspannen strandvakantie wilt met de zee voor de deur.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 316322

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316322.htm


«Moderne lodge, op slechts 100 meter van de...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven