Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Im Brink

Noordzee, Oost-Friesland, Leer, Hesel, Brinkum, Jümme, Moormerland, Uplengen, Großefehn..

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De "FeWo In Brink", een vakantiewoning zonder trappen, heeft 2 slaapkamers (4 bedden + 2 bedden), 1 grote woonkamer, kitchenette, douche/wc, hal enz. en een overdekt terras voor de deur. De totale woonruimte is ongeveer 70 m².

Uitrusting: kabel TV, radio, WLAN, vriezer, Senseo, vaatwasser, wasmachine en magnetron, evenals tuinmeubelen en barbecue. Fietsen, ook kinderfietsen en één "Dino-Car" per gezin kunnen gratis worden gebruikt.

Op de boerderij is een speeltuin met schommel, glijbaan en wip; pluimvee en aaibare dieren zoals konijnen, cavia's, katten, kippen, ganzen, eenden. Pony's voor kleine paardenliefhebbers. In de zomer worden de pony's bij het vakantiehuis gestald. Ponyritten en wandelingen met pony's aan de teugels in groepen in aanwezigheid van een bevoegd persoon op afspraak. Ook voor volwassenen. In de winter staan de pony's in onze kalverstal in Meerhausen

Rijdende helpers van schoolgaande leeftijd mogen een bedankje in munten aannemen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 40 km

40 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 90 km Bremen

90 km

Station 10 km Leer

10 km

Snelweg-afrit 3 km

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiewoning in een boerderij in Ruh voor jong en oud. Gelijkvloers zonder trappen en ook geschikt voor een rollator of rolstoel. Met terras, barbecue, speeltuin en een sportveld naast de deur. Net als vroeger leeft hier kleinvee in de stal en op het erf (ganzen, eenden, konijnen, katten, geiten, schapen en pony's). Het bekende Ostfriesland wandelpad, een 50 km lang wandel- en fietspad, loopt langs de achterkant van het pand

Moin en welkom op onze "Boerderij in Ruh"!
Rust en ontspanning in het hart van Oost-Friesland - dat is wat talrijke vaste gasten van alle leeftijden al meer dan 30 jaar waarderen aan onze boerderij en hier regelmatig de mooiste weken van het jaar doorbrengen.

Dit is een kleine boerderij gebouwd in 1904, een Oost-Fries golfhuis. Het hoofdgebouw herbergt 2 vakantiewoningen - het bijzonder gezellige bakhuisje ligt ernaast.

Onze boerderij ligt aan het einde van het dorp. Aan de achterzijde ligt het aan de "Ostfriesland-Wanderweg" - een smalspoorlijn die is omgebouwd tot wandel- en fietspad. U kunt er ongestoord wandelen en fietsen - desgewenst zelfs naar de kust. Fietsen zijn uiteraard gratis beschikbaar.

Vooral gezinnen met kinderen waarderen het dat ze de kleintjes met een gerust hart kunnen laten rennen. Door de vele mogelijkheden op de boerderij en in de omgeving verveelt men zich niet en wordt de vakantie voor onze jonge gasten een heel bijzondere ervaring. We horen vaak: "We zien de kinderen alleen voor het ontbijt en diner...."

Op de boerderij is er een gemeenschappelijke speeltuin met schommel, glijbaan en wip; gedomesticeerd pluimvee en aaibare dieren zoals konijnen, cavia's, katten, kippen, ganzen, eenden en kleine pony's voor kleine paardenliefhebbers. In de zomer worden de pony's bij het vakantiehuis gestald. Dan kunnen ze ook bereden worden. In de winter worden ze in de kalverstal in Meerhausen gehouden - het gebruik van de fietsen is gratis. Eén kart per gezin is gratis beschikbaar. U kunt gratis gebruik maken van fietsen

Brinkum ligt in het district Leer, op ongeveer 15 minuten rijden van de Nederlandse grens. Ondanks de zeer rustige ligging is Brinkum zeer gunstig gelegen voor dagtochten met de auto. In zeer korte tijd bereikt u elke badplaats of vissershaven aan de kust, maar ook elke bestemming in het Oost-Friese of Nederlandse binnenland.

Dus of u nu kiest voor een puur ontspannende vakantie en gewoon tot rust wilt komen, of dat u een echte actieve vakantie plant: onze vakantiehuizen bieden u in ieder geval het perfecte uitgangspunt voor een geslaagde vakantie in het mooie Oost-Friesland.

Als u meer informatie wilt, kunt u ons bellen of een e-mail sturen.
We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. Graag gedaan!


Al meer dan 30 jaar verhuren wij onze vakantiewoningen tegen zorgvuldig berekende prijzen, waarbij wij er altijd naar streven veel mensen een week of twee vakantie van het dagelijks leven te bieden tegen een redelijke prijs. Maar momenteel zijn het niet wij, maar onuitsprekelijke wereldgebeurtenissen die de kostensituatie bepalen. We kunnen alleen maar buigen voor de dictaten en de kosten doorberekenen aan onze gasten. We kunnen alleen maar hopen dat we deze periode redelijk ongeschonden doorkomen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 %

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierungsbedingungen: Eine Stornierung muss schriftlich erfolgen. Bei einem Rücktritt berechnen wir, falls die Ferienwohnung nicht wieder belegt werden kann, bei weniger als 60 Tage vor Anreisedatum 70%, bis 30 Tage vor Anreisedatum 80%, des Buchungsbetrages.

meer informatie:

"Weilanden, bossen, heide, en de Noordzeekust ervoor .... ! - In het uiterste noordwesten van Duitsland, de Noordzee in het noorden, de Nederlandse grens in het westen, dat is het schiereiland Oost-Friesland, en in het midden daarvan ligt ons kleine Brinkum. Mens en natuur hebben op bijzondere wijze hun stempel op het gebied gedrukt. De eerste mensen vestigden zich hier al in het Neolithicum

Tegenwoordig opent zich hier een gevarieerd recreatielandschap: Het bos van Hesel, de Geest met rustige dorpjes, de Fehn met zijn kanalen, de groene uitgestrektheid van de Hammrich met dijken en kanalen, en de weidse groene weidelandschappen met zwart-witte veekuddes. Daarnaast zijn er altijd akkers met graan en maïs en voormalige veengebieden, waar heel vaak jong vee een zorgeloze jeugd doorbrengt op afgelegen weiden.

Brinkum ligt in het district Leer, aan de B436 tussen Leer en Aurich, op ongeveer 10 minuten rijden van de Nederlandse grens. Wij zijn gunstig gelegen en u kunt elke badplaats of vissershaven aan de kust, maar ook elke andere bestemming in het Oost-Friese of Nederlandse binnenland in korte tijd bereiken.

Maar ook als u op zoek bent naar een vakantieoord met een hoge recreatieve waarde voor een paar dagen of weken, om te genieten van gezonde lucht en het buitenleven, vindt u hier de rust die u zoekt.

Onze vakantieregio biedt u ook een groot aantal suggesties voor een "actieve vakantie": de Fehnroute met fiets, bus of auto, de "Dollartroute" met schip en bus, de Moorroute met fiets, bus of auto, wadlopen met gids, rondleidingen op de "Meyer-scheepswerf" of de "Ems-stuwdam", kottertochten, diepzeevissen, recreatief paardrijden, eilandtochten met talrijke veerboten, enz

Bestemmingen voor excursies
Speel schuur:::::::::::::::::
Jonge zeehonden::::::::::::: Speel schuur::::::::::::::::: Emden Art Gallery:::::::::Aquarium::::::::::::::::::::::Museum Harbour::::::::::::::Island Ferries :::::::::::::::::::Harbour Tours:::::::::::Geschiedenis van Emden:::::::::::Waterwerken:::::::::::::::::::Sperrwerk:::::::::::::::::::::. verzending/groepsaanbiedingen/emssperrwerk/
Scheepswerf:::::::::::::::::::::::::::: Oude School::::::::::::::::::Solebad::::::::::::::::::::::::Ottos Vuurtoren::::::::::Hoge Vuurtoren:::::::::Late kerktoren ::::::::suurhusen-marienwehr.reformiert.de/
Blumenhalle:::::::::::::::::Eilandvluchten:::::::::::::::::::::Cuttertochten::::::::::::::::Hoogzeevissen::::::::::::


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferien auf dem Lande - Hagedorn
Mevr. G. Hagedorn

Mevr. G. Hagedorn

Andere accommodaties van Mevr. G. Hagedorn

Alle accommodaties weergeven van Mevr. G. Hagedorn

meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 406487

Laatst bijgewerkt: 23.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/406487.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven