Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxury Villa La Mirada

Omiš

Max.  8   gasten
371m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 8  gasten
371m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa La Mirada ligt op een privéterrein van 751 m², in een natuurlijke oase op slechts 2 km boven Omiš stad, bergopwaarts, en biedt een adembenemend uitzicht op de zee, het zandstrand van Omiš, de eilanden en het Peovica fort daarboven. Dit prachtige pand biedt absolute privacy, een ruim interieur, hoogwaardige voorzieningen, een natuurlijke en rustige omgeving en een prachtig, open uitzicht. Het biedt een volledig uitgeruste keuken, ruime woonkamer, 4 en-suite slaapkamers elk met open uitzicht op zee, een Wellness met infrarood Sauna, een Hot-tub en een outdoor fitness apparatuur. Er is ook een Mediaruimte met comfortabele banken, surround systeem en PS5 ideaal ontworpen om te ontspannen met familie en vrienden.

Het interieur is volledig voorzien van airconditioning, biedt een gratis WiFi, en hier is gedetailleerde vloer organisatie:
* De Outdoor biedt een privé en verwarmd, infinity zwembad 10m x 4,5m met hydromassage, ruime zonnedek dat niet over het hoofd wordt gezien met 8 ligstoelen, lounge hoek, overdekte buiten eethoek met een barbecue (gas), en de buitendouche. Het zwembad met sfeervolle nachtverlichting zorgt voor een rustgevende achtergrond terwijl u geniet van het uitzicht op de stad Omiš eronder. Achter het huis is er een omheinde speeltuin met tafeltennis, badminton en een kindervoetbalnet, zodat uw jongere leden zich buiten kunnen vermaken.
* Het dak (2e verdieping) biedt een overdekte wellnessruimte met een infraroodsauna, een whirlpool (hot-tub), een douche, een tv en een kleine kitchenette. Een glazen raam van vloer tot plafond biedt daglicht en een adembenemend uitzicht op de stad Omiš, de zee en het fort Peovica boven op de heuvel. Aan de oostkant is er een terras met een outdoor loopband, fitness matten, gewichten, zodat u uw dag actief kunt beginnen, kijkend naar de zonsopgang terwijl u alleen de vogels hoort. Op het westelijke terras is een half overdekte relaxzone met een loungehoek en buitenmeubilair om te genieten van een spectaculaire zonsondergang met een glas lokale wijn.

* De begane grond (zwembad niveau) biedt een volledig uitgeruste keuken met premium apparatuur, een ruime woonkamer met comfortabele bank, flat screen TV, surround systeem, en glazen deur naar het zwembad. Er is ook een mediaruimte (18 m²) met banken, een flatscreen-tv, een PlayStation 5 en airconditioning. Een apart toilet is ook op de begane grond.

* De eerste verdieping biedt een slaapgedeelte met 4 slaapkamers elk met uitzicht op zee en het zwembad. Slaapkamer No1 (28m²) super king size bed 200cm x200cm, en-suite badkamer met een douche, , een mini bar, A/C, een TV en een terras met buitenmeubilair. Slaapkamer NO2 (22m²) met king size bed 200cm x 200cm, en-suite badkamer met een douche, een mini-bar, A/C, een TV en een balkon. Slaapkamer NO3 (22m²) met kingsize bed 180cm x 200cm, en-suite badkamer met douche, minibar, airco, TV en balkon. Slaapkamer NO4 (28m²) met king size bed 200cm x 200cm, en-suite badkamer met een douche, een mini-bar, A/C, een TV en een balkon. In navolging van het luxe gevoel dat deze geweldige woning geeft, zal elke gast worden voorzien van L`Occitane huidverzorgingsproducten samen met een badjas en slippers voor uw gebruik tijdens uw verblijf. Er is ook een wasserette met een wasmachine en een droger op de eerste verdieping.
Een privé parkeerplaats is beveiligd voor meer dan 4 auto's, met videobewaking.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 45 km Split

45 km

Station 28 km Split

28 km

Snelweg-afrit 20 km Blato na Cetini

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa La Mirada ligt in de buurt van bezienswaardigheden, maar ver genoeg weg van toeristen, dit pand biedt precies wat u nodig heeft, een perfecte home-away-from-home, uw privé en luxe oase.
U kunt 5 minuten rijden naar het zandstrand van Omiš (2km), of de kiezelstranden in de omgeving van Omiš verkennen, waar de zee kristalhelder en warm is (2km). De dichtstbijzijnde minimarkt ligt op 1km afstand van de villa, of u kunt een korte rit maken naar Omiš (2,5km) om u te bevoorraden bij de supermarkten of naar de verschillende restaurants aldaar te gaan. Er is ook een mogelijkheid om catering of een kok in de villa te bestellen. Perfecte locatie van de villa, in de buurt van Omiš en Cetina rivier (2,5km) en Split (24km) het is ideaal gelegen voor het verkennen en sightseeing, genieten van activiteiten zoals raften / kanoën / zip-line of soortgelijke op de Cetina rivier, of voor een onvergetelijke boot dag reizen naar eiland Brač / Hvar.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Zaterdag wisseldag in het hoogseizoen

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Bij uw aankomst zal de gastheer u ontvangen en u alle nodige informatie en aanbevelingen geven.
Extra diensten (niet inbegrepen) worden aanbevolen door ons agentschap Feriehome, dus neem gerust contact met ons op:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip in de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé-kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag.
We kijken uit naar uw aanvraag
Uw Feriehome team


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf B. Feriehome

Bedrijf B. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele aanpak waarbij we ernaar streven de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren persoonlijk elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom garanderen wij, als belangrijkste vertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf B. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf B. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 438519

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/438519.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven