Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Una - Omiš, Borak

Omiš

Max.  6   gasten
300m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
300m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 27.04 tot 27.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 27.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Nieuw gebouwde Villa Una is gelegen op een volledig omheind privéterrein van 400m² in een klein mediterraan stadje Omiš, 800m boven het centrum in de wijk Borak, en biedt een zeer mooi uitzicht op zee en de bergen. U bevindt zich op loopafstand van een zand- en kiezelstrand (1-1,5km), restaurants (800m), winkels (800m), een minimarkt (200m), waterattracties (2km), Cetina rivier met vele activiteiten (2,3km). De locatie is zeer rustig en vredig dus feesten en luide muziek zijn niet toegestaan, dus dit is een perfecte woning voor familie- of vriendenbijeenkomsten in een zeer mooie omgeving van Omiš stad.
Villa Una is een schattige en zeer stijlvolle accommodatie, perfect voor een ontspannen familieverblijf waar je alles wat je nodig hebt op loopafstand hebt, en de villa zelf is zo goed uitgerust, met zeer comfortabele bedden en matrassen, high-to-end meubilair, en veel handige voorzieningen voor uw perfecte verblijf. Het is volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi. Het is georganiseerd op 3 niveaus met 300 m² nuttig interieur en biedt 3 comfortabele slaapkamers met balkons en een prachtig uitzicht op zee, 3 badkamers, een stijlvolle woon / eetkamer, een verwarmd overloopzwembad van 34 m², een infrarood sauna, en een gaming zone met een PlayStation4, een pooltafel (Biljart) en een tafeltennis.
Er zijn twee garageplaatsen en twee buitenparkeerplaatsen voor de garage voor u beveiligd. De parkeerplaats en de ingang van de villa zijn overdekt met een videobewakingssysteem.

Hier is een gedetailleerde beschrijving van wat exclusief voor u wordt aangeboden:
* De buitenruimte bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een 100m² groot omheind terrein met uitzicht op zee. Er is een verwarmd overloopzwembad van 8,5 x 4m met hydromassage en een waterbehandeling met zoutelektrolyse zonder chloor. Er is een ruime, niet overdekte ruimte met een loungehoek voor de keuken, een zonneterras met 4+2 ligstoelen, een buitendouche, een eethoek met zonnescherm en een traditionele barbecue (hout, houtskool) ernaast. U kunt het zwembad bereiken via de buitentrap (deur), of direct vanuit de keuken of vanuit de eet/woonkamer.
* De benedenverdieping is bereikbaar via de buitentrap of via de garage via de binnentrap. De begane grond heeft een oppervlakte van 64m² en beschikt over een mooi ingerichte woonkamer met glazen deuren van vloer tot plafond naar het zwembad. Het heeft een zeer comfortabele bank, een flatscreen-tv met satellietkanalen, gratis WiFi, en een eettafel voor 8 personen. De keuken ligt ernaast en biedt alles wat u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf (Nespresso capsule koffiezetapparaat, magnetron, mixer, een waterkoker...) een kookeiland met twee stoelen en een directe toegang tot de overdekte buitenruimte, naast het zwembad. Er is ook een apart toilet. De binnentrap vanuit de eet/woonkamer brengt u naar de benedenverdieping met de speelkamer en een sauna.
* De benedenverdieping - parkeerplaats/garage niveau biedt een airconditioned en ruime, 50m² grote speelzone met een bank, PlayStation 4, JBL speaker, een Biljart (Pooltafel), Tafeltennis, en een koelkast voor verfrissingen. Daarnaast is er een leuke spa zone met een infrarood sauna met 2 ligstoelen, een douche, en een apart toilet.
* De EERSTE verdieping biedt:
een Slaapkamer NO1 (20m²) met een king size bed 180cm x 200cm, een sofa, A/C, een TV, een balkon van 8m² met een tafel en twee stoelen, een perfecte plek om te genieten van de romantische zonsondergangen met een glas wijn.
Slaapkamer NO2 (14m²) met een queen-size bed 160cm x 200cm, A/C, een TV, en een 16m² groot balkon gedeeld met slaapkamer NO3 met een tafel en 2 stoelen.
Slaapkamer NO3 (14m²) met een queen-size bed 160cm x 200cm, A/C, een TV, en een 16m² groot balkon gedeeld met slaapkamer NO2 met een tafel en 2 stoelen.
Het uitzicht vanuit de slaapkamers en het balkon is gewoonweg spectaculair, met het zandstrand en de zee aan uw handpalm.
Er zijn twee familiebadkamers met een douche (elk 4,7 m²) en er is een wasruimte met een wasmachine en een droger.

De villa is gelegen in een rustige omgeving net boven het leuke, kleine stadje Omiš, met panoramisch uitzicht over de stad, de Adriatische zee, de kust, de eilanden en het fort Fortica (een aantrekkelijke wandelroute naar het fort is vlakbij de villa). Er is een mogelijkheid tot het huren van extra diensten met onze hulp zoals het leveren van boodschappen, het huren van een kok (overeengekomen bij boeking), dagelijkse privé boottochten, raften, zip-line, het huren van fietsen, en andere activiteiten in Omiš of op de Cetina rivier om uw verblijf in Villa UNA interessanter te maken. Op slechts 25 km afstand kunt u de prachtige mediterrane parel en de beroemde stad Split bezoeken, waar u oude bezienswaardigheden kunt vinden die het decor waren voor de beroemde serie Game of Thrones. Ook Makarska, Dubrovnik, Trogir, Zadar, Krka watervallen, en Plitvice meren zijn allemaal binnen de één dag trip afstand, zodat u ze allemaal kunt bezoeken tijdens uw verblijf in onze villa.
We kijken uit naar uw aanvraag,
uw Feriehome agentschap team :)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 46 km SPU Split

46 km

Station 26 km Split

26 km

Snelweg-afrit 19 km Blato na Cetini

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Nieuw gebouwde Villa Una ligt op een volledig omheind privéterrein van 400m² in een klein mediterraan stadje Omiš, iets verderop 800m boven het centrum in de wijk Borak, en biedt een zeer mooi uitzicht op zee en de bergen. U bevindt zich op loopafstand van een zand- en kiezelstrand (1-1,5km), restaurants (800m), winkels (800m), een minimarkt (200m), waterattracties (2km), Cetina rivier met vele activiteiten (2,3km). De locatie is zeer rustig en vredig dus feesten en luide muziek zijn niet toegestaan, dus dit is een perfecte woning voor familie- of vriendenbijeenkomsten in een zeer mooie omgeving van Omiš stad.
De villa is gelegen in een rustige omgeving net boven het schattige, kleine stadje Omiš en biedt een panoramisch uitzicht over de stad, de Adriatische zee, de kust, de eilanden en het fort Fortica (een aantrekkelijk wandelpad naar het fort is vlakbij de villa). Er is een mogelijkheid om extra diensten te huren met onze hulp, zoals het bezorgen van boodschappen, het inhuren van een kok (overeengekomen bij boeking), dagelijkse privé boottochten, raften, zip-line, het huren van fietsen, en andere activiteiten in Omiš of op de Cetina rivier om uw verblijf in Villa UNA interessanter te maken. Op slechts 25 km afstand kunt u de prachtige mediterrane parel en de beroemde stad Split bezoeken, waar u oude bezienswaardigheden kunt vinden die het decor waren voor de beroemde serie Game of Thrones. Ook Makarska, Dubrovnik, Trogir, Zadar, Krka watervallen, en Plitvice meren zijn allemaal binnen een dagreis afstand, zodat u ze allemaal kunt bezoeken tijdens uw verblijf in onze villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

*Verblijfsbelasting inbegrepen in de serviceprijs.
*Op verzoek ontvangt de gast op de dag van vertrek een eindafrekening van de huiseigenaar voor het totale bedrag.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip in de villa wordt bezorgd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé-kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Perasović

Bedrijf M. Perasović

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of een ander soort vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! We kijken ernaar uit van u te horen :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Perasović

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Perasović

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 440717

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/440717.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 27.04 tot 27.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven