Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Seaview Villa Filip - Omis

Omiš

Max.  6   gasten
210m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
210m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Stijlvol ingericht, goed georganiseerd en gemeubileerd volgens een hoge standaard. Deze volledig van airconditioning voorziene villa met 3 slaapkamers en panoramisch uitzicht op zee en het eiland is geschikt voor groepen tot 6 personen. Het is gelegen in de stad Omiš, maar biedt toch een rustige en ontspannen omgeving, gewoon een perfecte vakantie voor gezinnen en koppels.
Dit prachtig ingerichte pand, gelegen op slechts 600 m van de zee, voegt een chique tintje toe met eigentijdse architectuur en is prachtig georganiseerd. Het is gelegen op een volledig omheind privéterrein van 550 m², uitgerust met alle moderne voorzieningen voor een uiterst comfortabel verblijf. De uitnodigende en aangename binnenruimte van 210 m² is ingericht met meubilair van hoge kwaliteit en zeer comfortabele kingsize bedden met eersteklas matrassen.
Er is privéparkeergelegenheid voor 3 auto's, beveiligd met een bewakingssysteem.

Hier vind je een gedetailleerde beschrijving van wat exclusief voor jou wordt aangeboden in Villa Filip:

*De BUITENKANT heeft een privé overloopzwembad met hydromassage, het water is uitgerust met een chloorvrij watersysteem dat zacht en veel gezonder is voor uw lichaam, een zonneterras met 6 ligstoelen met uitzicht op de stad Omiš, de zee en de bergen buitendouche, een overdekte eethoek voor 6 personen, een kamado houtskoolgrill en een loungehoek. Er is ook een buitentafeltennistafel voor je jongere leden of plezier voor iedereen. De buitenruimte is toegankelijk vanuit de woon/eetkamer of via de buitentrap vanaf de parkeerplaats.

* De BEGANE GROND (zwembadniveau) biedt een 48 m² volledig van airconditioning voorziene woonkamer met directe toegang tot het zwembad en open uitzicht op zee. Een stijlvolle sofa, een flatscreen tv, een PS4, een volledig uitgeruste keuken met alle apparatuur die een moderne keuken biedt (Nespresso koffie capsule machine, magnetron, waterkoker, broodrooster...), een eethoek voor 6 personen en een familie badkamer (7m²) met douche en een aparte wasruimte met wasmachine, droger en strijkbenodigdheden.

* De eerste verdieping is bereikbaar via een interne trap vanuit de woonkamer en de parkeerplaats - de hoofdingang is op de eerste verdieping. Er zijn 3 slaapkamers, elk met een apart balkon en elk met een onvergetelijk panoramisch uitzicht op zee.
Er is slaapkamer nr. 1 (19 m²) met een kingsize bed (180 cm x 210 cm), een en-suite badkamer met bad (8 m²), airconditioning, een tv en een balkon.
Slaapkamer nr. 2 (17 m²) met een kingsize bed van 180 cm x 210 cm, airconditioning, een tv en een balkon.
Slaapkamer nr. 3 (15 m²) met een kingsize bed 180 cm x 210 cm, airconditioning, een tv en een balkon.
Een familiebadkamer (8 m²) met een douche. Alle slaapkamers hebben uitzicht op de stad Omiš, de omliggende heuvels boven Omiš en het strand van Omiš. Gewoonweg ongelooflijk, adembenemend uitzicht om bij wakker te worden of bij in slaap te vallen.

De lieve eigenaren van Villa Filip staan voor je klaar als je aankomt en geven je graag alle informatie over aanraders in de omgeving.

We kijken uit naar uw verblijf
Uw Feriehome team

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 42 km Split

42 km

Station 25 km Split

25 km

Snelweg-afrit 19 km Blato na Cetini

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen in de zoete mediterrane stad Omiš (600 m), die je in een ontspannen Dalmatische mentaliteit brengt. Gelegen in de bovenste straat met uitzicht op de stad Omiš, het belangrijkste zandstrand (900 m), de eilanden en de zee. Het ligt op slechts 26 km van de beroemde stad Split met vele historische bezienswaardigheden, op slechts 450 m van het dichtstbijzijnde restaurant, een minimarkt op 100 m en op 1,5 km van de supermarkt. De rivier Cetina (1 km) en Omiš zelf bieden vele activiteiten en entertainment mogelijkheden (raften, zip line, kanoën, kanonnen, boottochten, mogelijkheden om te fietsen ... en nog veel meer). Als je liever geniet van je privacy in de faciliteit, kun je extra diensten regelen zoals een privékok, een masseur en het bezorgen van boodschappen bij de faciliteit (niet inbegrepen, alles kan voor of tijdens je verblijf geregeld worden).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen in de prijs) worden aanbevolen door ons agentschap Feriehome, dus aarzel niet om het ons te vragen:
- Je kunt vanuit je luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip bij de villa wordt afgeleverd.
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan bereiden, van romantische diners tot gezinsvriendelijke diners.
- Ontvang een massage in de villa met onze professionele masseuse die haar therapeutische vaardigheden kan demonstreren.
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en eilanden te verkennen ... neem voor meer informatie gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf O. Feriehome

Bedrijf O. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf O. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf O. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 445527

Laatst bijgewerkt: 25.09.2023

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/445527.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven