Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Seaview villa Dreams of Dalmatia II

Baška Voda

Max.  10   gasten
335m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
335m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
12% 15.06 tot 21.06.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
12% Korting 15.06 tot 21.06.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Gloednieuwe privé-eigendom, zeer ruime, hedendaagse en lichte, high-end villa met 4 slaapkamers met wellness, bioscoopzaal en een spectaculair uitzicht op zee. Met een verwarmd overloopzwembad, 4 slaapkamers met en-suite badkamers, een wellness-zone met een hot-tub, een fitnessruimte en een speelkamer (bioscoop). Het is volledig voorzien van airconditioning met gratis WiFi, luxe uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf, gelegen op een perceel van 507m² met 335m² woonruimte verdeeld over drie niveaus, en is geschikt voor 8+2 personen.

Gelegen in Baska Voda, een kleine Kroatische toeristische bestemming op slechts 10 km van Makarska en 50 kilometer ten zuiden van Split, vlak bij Brela. U voelt hier een mediterrane sfeer, omgeven door pijnbomen en een kristalheldere zee, een perfecte plek voor uw welverdiende ontspanning. Baska Voda beschikt over vele aantrekkelijke kiezelstranden die nog mooier zijn tijdens de late namiddag wanneer de zon ondergaat, want hier zijn de mooiste zonsondergangen, zodat koppels, vrienden en gezinnen genieten van wandelingen langs de zee. Er zijn talrijke bars en restaurants langs de kust, en de dichtstbijzijnde bevindt zich op 200m van de villa. De dichtstbijzijnde minimarkt ligt op 530m, het strand is slechts 230m ver, en het dorpscentrum ligt op 1,3km van de villa. Er is een beveiligde parkeerplaats voor 2 auto's, en er is videobewaking bij de ingang.

Hier is een gedetailleerde beschrijving van wat exclusief voor u wordt aangeboden:
* The OUTDOOR offers Een privé 8,9m x 3,6m infinity zwembad, verwarmd en met hydromassage. Het zwembad is behandeld met hydrolyse, een systeem voor de desinfectie van water zonder gebruik van chloor, broom of andere chemicaliën. Dit maakt het water kristalhelder, zonder irritatie van ogen en huid, volledig ecologisch en vriendelijk voor uw huid. Er is een zonneterras met een buitendouche, en 8 ligstoelen verdeeld over twee niveaus, één naast het zwembad, en op het kunstgrasveld een paar treden lager (ook bereikbaar vanuit de wellnesszone op de benedenverdieping). Op het niveau van het zwembad is een overdekt terras met een loungehoek en een buiteneethoek met een barbecue (gas), direct toegankelijk vanuit de keuken en vanuit het woongedeelte.
* De BEGANE GROND: Dit is een volledig van airconditioning voorziene ruimte van 58 m² die in verbinding staat met de buitenlucht met deuren van glas tot plafond en die een zeer lichte en open leefruimte biedt met uitzicht op zee vanuit bijna elke hoek. Een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor een comfortabel verblijf (een magnetron, een wijnkoeler, een ijsmachine, een Phillips LatteGo koffiezetapparaat, een filter voor water...). Er is een comfortabele bank met een flatscreen-tv, PlayStation 5, Bluetooth-speakers, Netflix, Spotify en meer. Er is een apart toilet, een wasserette met strijkbenodigdheden, een wasmachine en een droger.
Er is ook een Slaapkamer NO1 (24m²) op de begane grond, een Super king size bed 210cm x 200cm, een TV 50˝, een airconditioner, een en-suite badkamer met een douche 140x90, en met uitzicht op zee met een terras uitgang.
* De benedenverdieping: Er is een bioscoopzaal (32m²) met een stijlvolle en comfortabele bank, een Projector, airconditioning, gratis WiFi, een Wellness (47m²) met airconditioning, en een Gym (19m²) hier gelegen en u kunt de binnentrap benaderen vanaf het zonnedek buiten met het kunstgras. Er is een Hot-Tub (Whirlpool) voor 5-6 personen, 4 ligstoelen, Bluetooth speakers, een douche en een apart toilet. Een fitnessruimte biedt een hometrainer en een loopband, een TV en airconditioning. De Wellness en Gym ruimte is vrij ruim en perfect uitgerust om u fit te houden zelfs terwijl u ontspant op uw vakantie, terwijl de jongere leden genieten van de Cinema ruimte.
* De EERSTE verdieping biedt:
Slaapkamer NO2 (26m²) met een Super king size bed 210x200cm, TV, A/C, en-suite badkamer met een douche 140x90, prachtig uitzicht op zee, en een terras met buitenmeubilair.
Slaapkamer NO3 (27m²) met een Super king size bed 210x200cm, TV, A/C, en-suite badkamer met een douche 140x90, een uitgang naar een terras met uitzicht op zee (een extra bed 80cm x 200cm kan op verzoek worden toegevoegd in deze slaapkamer).
Slaapkamer NO4 (27m²) met een Super king size bed 210x200cm, TV, A/C, en-suite badkamer met een douche 140x90, een uitgang naar een terras met uitzicht op zee (een extra bed 80cm x 200cm kan op verzoek worden toegevoegd in deze slaapkamer).
Deze gloednieuwe villa is uitgerust met hoogwaardige materialen, en ingericht met zeer mooie afwerkingen, het is gelegen op slechts een stap van de mooiste stranden van de Makarska Riviera, volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een zeer aangenaam verblijf, waar de eigenaren hebben gedacht aan zelfs de kleinste details die je nodig zou kunnen hebben. Gewoon de perfecte keuze voor een verblijf met familie of vrienden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.23 km

0.23 km

Supermarkt 0.53 km

0.53 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1.6 km

1.6 km

Bus 1.6 km

1.6 km

Luchthaven 71 km SPU Split

71 km

Station 50 km Split

50 km

Snelweg-afrit 12.8 km Zagvozd

12.8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Er zijn ook veel dagtocht ideeën die u kunt doen, bezoek de grotere steden in de buurt zoals Split (50min rijden) of de beroemde stad Dubrovnik (2,3 uur). Voor iedereen die op zoek is naar meer actie, kunt u een halve dag trip organiseren naar de Cetina rivier (Omiš stad - 30min rijden) waar u de prachtige natuur van de Cetina rivier canyon kunt ervaren terwijl u lekker kunt raften. Het rivieravontuur begint aan de oevers van de Cetina rivier in het Biokovo gebergte. Als u van berggebieden houdt, is er het natuurpark Biokovo net boven Makarska, dus dit kan uw dagtocht worden, want het uitzicht vanaf deze berg is geweldig, u kunt veel eilanden zien en de kust is gewoon prachtig, dus een bezoek aan de berg Biokovo biedt een unieke ervaring. Maak van de gelegenheid gebruik en bezoek een nieuwe attractie op Biokovo, de Skywalk, een verbazingwekkende glazen brug met een prachtig uitzicht op zee.
De dichtstbijzijnde afrit van de A1 snelweg is "Zagvozd" (12,7 km), via een tunnel Sv. Ilija. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van SPU Split (71 km).


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 1000
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Belangrijke opmerkingen:
Boekingen van personen onder de 25 jaar kunnen niet worden geaccepteerd op het moment van boeking om jeugdgroepen te vermijden. Wij behouden ons het recht voor dergelijke boekingen te weigeren. Alle feesten en evenementen of overmatig lawaai die de rust in de buurt verstoren zijn verboden, ongeacht het aantal personen. Het aantal personen dat in deze woning verblijft mag het aantal slaapplaatsen vermeld in de woningbeschrijving niet overschrijden. Alle bezoekers moeten worden gemeld bij de gastheer! Indien uw gedrag gevaar veroorzaakt, schade toebrengt aan eigendommen of een blijvende invloed heeft op het genot van anderen, behouden wij ons het recht voor uw vakantie te annuleren.

De volgende diensten zijn inbegrepen in de huurprijzen:
- Bad- en zwembadhanddoeken zijn aanwezig, bedlinnen is aanwezig
-Keuken en barbecuefaciliteiten
-Nutsvoorzieningen - water, gas, elektriciteit, verwarming, airconditioning
-Draadloos internet
-Beveiligde parkeerplaats (garage of op eigen terrein zoals aangegeven in de advertentie)
- Onderhoud van tuin en zwembad
-Eindschoonmaak
-Toeristenbelasting, verblijfsbelasting

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel boodschappen bestellen, nog voor uw aankomst, die op het afgesproken tijdstip in de villa worden afgeleverd;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag.
We kijken uit naar uw aanvraag, uw Feriehome agentschapsteam


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. FerieHome

Bedrijf M. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad en biedt een zeer individuele benadering waarbij wij ernaar streven de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of ander type vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als belangrijkste vertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, is de beste prijs gegarandeerd.


Andere accommodaties van Bedrijf M. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. FerieHome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 439290

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/439290.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
12% Korting 15.06 tot 21.06.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven