Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
95m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
95m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis Schäfer ligt in het strandpark Scheldeveste, dat in 1998 is gebouwd. Het ligt direct achter de dijk en heeft daardoor een directe verbinding met het strand en de zee. Vlak achter de dijk is de aanlegsteiger van de veerboot (passagiers en fietsen) naar Vlissingen op loopafstand (10 minuten).
Een overdekt zwembad, een sporthal en een kiosk/bar bevinden zich in het centrum van het park. Een avonturenspeeltuin, gelegen op een klein eiland, nodigt de kleintjes uit om te ravotten in de frisse lucht. Het park wordt doorkruist door vele waterkanalen en biedt veel groene ruimten met schaduwrijke bomen en struiken.

Ontdek je thuis weg van huis: het vakantiehuis Haus Schäfer in Breskens. Dit charmante huis biedt plaats aan maximaal zes gasten in 95 vierkante meter woonruimte. Het heeft drie slaapkamers en een badkamer, ideaal voor gezinnen of vrienden op zoek naar een ontspannen vakantie.

Haus Schäfer is uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, inductiekookplaat, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat, zodat je je meteen thuis voelt. Een tv, wasmachine en wasdroger zorgen voor extra comfort.

Een kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar voor onze jongere gasten. Dankzij de gratis WLAN blijf je altijd verbonden. Strijkfaciliteiten zijn ook beschikbaar. Let op: Haus Schäfer is een rookvrij huis.

Het vakantiehuis Haus Schäfer biedt meer dan alleen een comfortabele binnenruimte. De buitenruimte nodigt uit tot ontspannen en genieten met een tuin, een terras, een steiger aan het water en een barbecue. Parkeerplaatsen zijn ook beschikbaar.

Het omringende landschap is adembenemend. Geniet van de rust en schoonheid van de natuur terwijl je op het terras zit of door de tuin wandelt. Maak een wandeling naar het nabijgelegen strand, geniet van de zonsondergang of verken de omliggende dorpen en steden.

Het vakantiehuis Haus Schäfer is een plek om te ontspannen, te genieten en te ontdekken. Het biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie. Boek vandaag nog je verblijf en verheug je op een heerlijke tijd in Breskens.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 70 km Ostende-Brügge

70 km

Station 10 km Vlissingen

10 km

Snelweg-afrit 45 km Aalter

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Welkom in Breskens, een havenstad in het westen van Vlaanderen, de provincie Zeeland in het zuiden van Nederland! Breskens heeft momenteel ongeveer 4500 inwoners en ligt direct aan de monding van de Westerschelde aan de Noordzee.

De heerlijke lucht en de aangename rust nodigen uit om te ontspannen. De brede zandstranden en lange dijken zijn perfect voor wandelingen of fietstochten. De stad heeft alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven, evenals interessante winkelmogelijkheden. De nabijgelegen steden Sluis, Knokke-Heist, Oostburg, Cadzand, Vlissingen en Terneuzen zijn ook gemakkelijk te bereiken en bieden onbeperkt winkelplezier. Er zijn veel vrijetijdsactiviteiten voor gezinnen, waaronder strandtochten in Nieuwfliet en diverse zwembaden in de directe omgeving.

Breskens organiseert het hele jaar door vele festivals en markten. Op culinair gebied wordt Breskens vooral gekenmerkt door het nabijgelegen België. Bijna elk restaurant serveert dagelijks verse vis en internationale gerechten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Falls Sie Ihre Urlaubsreise stornieren müssen, fallen folgende Stornogebühren an: - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - später als 14 Tage vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises

meer informatie:

De huurprijs is inclusief servicekosten en schoonmaakkosten.

Er wordt 2 euro toeristenbelasting per persoon per nacht in rekening gebracht.

Een eenmalige borg van €100 moet worden betaald voor het betrekken van het huis, die zal worden terugbetaald bij het verlaten van het huis als het huis in goede staat wordt achtergelaten en er geen items ontbreken of beschadigd zijn
het huis in goede staat wordt achtergelaten en er geen spullen ontbreken of beschadigd zijn

Beddengoed wordt niet verstrekt en moet dus door de huurder worden meegenomen. Beddenmaat 90 x 200 cm. De bedden kunnen een- of tweepersoons zijn met hoeslakens.

Handdoeken en theedoeken voor de badkamer en keuken zijn ook niet aanwezig en moeten dus door de huurder worden meegebracht


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie K. Schäfer

Familie K. Schäfer

We kochten het vakantiehuis in 2020 omdat we jarenlang heerlijke vakanties hadden doorgebracht als huurders in het Strandpark en dit huis te koop stond. In 2021 hebben we het vakantiehuis volledig gerenoveerd, het hele interieur vernieuwd en de buitenruimte opnieuw ingericht. Omdat we er zelf ook regelmatig vakantie vieren, hebben we het huis ingericht zoals wij het mooi vinden en blijven we eraan werken om het nog mooier te maken. Maar jij moet het natuurlijk net zo mooi vinden. Dus laat ons weten wat we kunnen doen om het nog beter en mooier te maken. We zouden het fijn vinden als je ons huis beoordeelt en hopen dat je je net zo op je gemak voelt als wij.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 461938

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/461938.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven