Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Heideblockhaus Harmonie

Neuenkirchen

Max.  5   gasten
125m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
125m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

NIEUW en beschikbaar vanaf juli 2024, ons houten heidehuis Harmonie, een van de mooiste huisjes in ons unieke houten huizenproject aan de rand van het heidedorp Neuenkirchen. Onze gasten hebben individualiteit en comfort gecombineerd in een grote leefruimte. De woonkamer is ruim en heeft een deur naar het fantastische zonneterras. Er is ook veel ruimte in de keuken om vrolijk te werken, en je hebt een geweldig uitzicht vanuit de stijlvolle glas-in-loodramen op de kleine vijvers in de tuin. Een brede stenen trap, die gemakkelijk kan worden beklommen door elke "harige vriend", en via de serre, leiden naar twee geweldige en lichte slaapkamers. De kamers zijn erg licht dankzij de prachtig georiënteerde erkers. Als het koeler is, zorgt vloerverwarming voor behaaglijkheid, en als het 's zomers buiten erg warm is, kun je goed beschermd en behoorlijk koel slapen. De volledig uitgeruste tweede badkamer heeft ook vloerverwarming.

Het huis is omgeven door een idyllische tuin. De naburige huizen zijn omgeven door groen en hoge planten. Alles nodigt hier uit tot ontspanning en harmonie!

Voor je auto is er een grote, zonovergoten carport beschikbaar. Je hond(en) zijn ook welkom (zonder extra kosten).

Het huisje is jarenlang met veel liefde bewoond geweest en we zijn blij dat het nu deel uitmaakt van onze vakantiehuisjesfamilie. We hebben nog een aantal renovaties en aanpassingen te doen, dus meer foto's zullen geleidelijk worden toegevoegd. Laat je verrassen! Wie onze andere vakantiehuizen "Eichhörnchen", "Dachsbau" en "Peterle" heeft bekeken, weet dat het chic en bijzonder wordt!

Vanaf juli 2024 verwelkomen we jullie graag als gasten in Heideblockhaus Harmonie!
Voor alle verdere vragen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Boekingen zijn direct mogelijk.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (100x200 cm)
Eenpersoonsbed (100x200 cm)
Opvouwbaar bed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Neuenkirchen is een levendige, kosmopolitische heidestad midden op de Lüneburger Heide met alle benodigde infrastructuur. Gelegen tussen de steden Hamburg, Hannover en Bremen is Neuenkirchen gemakkelijk bereikbaar en toch rustig en kalm.

Het dorp heeft 2 historische herders- en vakwerkboerderijen, 2 supermarkten, verschillende bakkerijen, drankenmarkt, restaurants, ijssalon, natuurzwembad, 2 dokterspraktijken, apotheek, 2 tankstations, postkantoor, kappers, enz.

Neuenkirchen is een kunstenaarsdorp en heeft de wandelroute "Kunst in het landschap" en de "Kunstvereniging Springhornhof" met tentoonstellingen.

Zwemmogelijkheden worden geboden door het uitstekende natuurlijke zwembad "am Hahnenbach", dat wordt gevoed door een bron, evenals het heideheilzame meer "Stichter See", waar je in de zomer kunt genieten van een verfrissende en gezonde duik. In de winter kun je schaatsen op de prachtige heide- en veengronden.

Neuenkirchen en omgeving hebben een zeer goed ontwikkeld netwerk van fietspaden (Lüneburger Heide-fietsroutenetwerk ca. 2000 km) en prachtige wandelpaden.

De Lüneburger Heide biedt niet alleen prachtige natuur, maar ook aantrekkelijke avonturenparken! Pure actie is er in het Heidepark Soltau, Snow Dome en kartbaan (Ralf Schuhmacher). Het wereldberoemde vogelpark, het Serengetipark, het otterpark, het klimpark en nog veel meer!

Voor winkelliefhebbers is er sinds de zomer van 2012 het Designer Outlet Centre in Soltau-Haber (op slechts 15 km afstand). Ons charmante dakhuis is zeer rustig gelegen in een speciaal recreatiegebied zonder doorgaand verkeer! In onze nederzetting staan ongeveer 30 mooi ontworpen houten huizen van dit type in een tolerante en vriendelijke buurt direct naast het bos. Dus in gezonde natuur.

In de directe omgeving (ca. 800 meter) ligt het historische "Schäferhof Neuenkirchen" met zijn meer dan 500 Heidschnucken schapen. Tijdens het seizoen kun je elke dag vanaf 18:00 uur deelnemen aan de schapenronde. Herder Matthias staat altijd klaar voor een "Schnack am Schober" voor de gasten!

Een ander hoogtepunt is de historische vakwerkboerderij "Schroershof" in het centrum van Neuenkirchen. Hier vindt van de lente tot de herfst elke maandag de "gebakken aardappelavond" plaats. Hier word je culinair verwend met de heideaardappel als middelpunt. Menig heidegeheim wordt onthuld met muziek en plezier!

Ondanks de absoluut rustige ligging in onze nederzetting, kun je gemakkelijk te voet (ca. 0,8 km) naar het centrum van het dorp om boodschappen te doen, de ijssalon of het Italiaanse en Griekse restaurant te bezoeken!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie J. Van Ginneken-Dammann

Familie J. Van Ginneken-Dammann

Andere accommodaties van Familie J. Van Ginneken-Dammann

Alle accommodaties weergeven van Familie J. Van Ginneken-Dammann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 476491

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/476491.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven