Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Weitsicht

Noordelijke dijk

Max.  2   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 25.04 tot 27.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

75 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 25.04 tot 27.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

75 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Beschrijving

Deze exclusieve nieuwbouwwoning onderscheidt zich van andere bovenwoningen in Norddeich door het 18 m² grote dakterras op het zuiden, dat voorzien is van uitnodigend lounge-meubilair en bovendien verwarmd wordt. (Eerste bezetting vanaf Pasen 2013)

Eenmaal aangekomen op Nordlandstrasse 30 kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats.

Als u het appartement binnenkomt, wordt u aangetrokken door de lichtovergoten woon-eetkamer en passeert u de moderne kitchenette, waarin naast de oven, keramische kookplaat en vaatwasser ook de wasmachine is geïntegreerd, hoewel u die niet kunt zien. U kijkt de kamer in en ziet de gezellige eettafelgroep bestaande uit vier hoogwaardige comfortabele fauteuils en een aan de keuken aangepaste eettafel. In gedachten zie je jezelf al een tijdloos, uitgebreid ontbijt, lunch of diner serveren. De keuken heeft alles wat je daarvoor nodig hebt.

Aangetrokken door de grote dubbele vleugelbalkondeur, wordt u naar het grote dakterras getrokken, dat u uitnodigt om te loungen of te zonnebaden met comfortabele loungemeubelen. U herkent de infraroodverwarming en droomt al van een avondje wijn op het dakterras. Het vrije uitzicht op de dijk belooft onvergetelijke uren van uw vakantie.

Gefascineerd ga je terug naar de woon-eetkamer en kijk je naar de trap die naar het open atelier leidt. Eenmaal boven wordt u betoverd door de gezelligheid van deze kamer en gaat u graag op de karakteristieke bank zitten om te ontspannen met een boek of een goede film. In alle kamers zijn flatscreens geïnstalleerd. Het is zelfs voor ongeschoolden gemakkelijk om de bank om te bouwen tot een uitnodigend bed (1,40m x 2,00m).

We bezoeken nu de moderne badkamer met daglicht. Onder de douche van 1,00m x 0,90m zonder overgangen kunt u de stress van alledag van u af douchen of u opmaken voor nieuwe ontdekkingsreizen.

Nu ontbreekt alleen nog de grote slaapkamer. Hier wordt u begroet door een wit tweepersoonsbed met nieuwe comfortmatrassen en een grote ingebouwde kledingkast. Het samenspel van zachte kleuren en foto's in de hele flat completeert het beeld van een feel-good oase.

Het gehele woongedeelte behalve de studio is voorzien van vloerverwarming en de rolluiken van de ramen kunnen elektrisch worden bediend.

Als u wilt, kunt u zelfs zonder auto, want door de uitstekende ligging van het huis is alles te voet te doen. Onze vakantiewoning "Weitsicht" garandeert u een ontspannen vakantie in Norddeich en omgeving.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 0.25 km

0.25 km

Luchthaven 5 km

5 km

Station 2 km Norddeich-Mole

2 km

Snelweg-afrit 33 km Abfahrt Emden A31

33 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw exclusieve vakantiewoning "Weitsicht" is rustig gelegen op een toplocatie in Norddeich. Alle vrijetijdsvoorzieningen, zoals het avonturenzwembad "Ocean Wave", het kinderspeelhuis, het populaire zeehondenfokstation, de avontuurlijke minigolfbaan, het doolhof en de spa administratie zijn gemakkelijk te bereiken in 250m. Het strand ligt op ongeveer 700m afstand. Alle winkels voor self-catering zoals een bakker of supermarkt zijn ook zonder auto in een paar meter te bereiken. Norden, de stad aan zee met nog meer flair!
Norden heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot voorchristelijke tijden en is daarmee de oudste stad van Oost-Friesland. Bezienswaardigheden zoals het grootste met bomen omzoomde marktplein van Europa, de Ludgerikerk met zijn prachtige Arp-Schnitger-orgel of het Oost-Friese Theemuseum met Museum voor Volkskunde maken Norden tot een populaire toeristische bestemming. De stad bestaat uit tien wijken, waarvan Norddeich waarschijnlijk de bekendste en belangrijkste wijk van Norden is. U brengt hier uw vakantie door direct aan de Oost-Friese Noordzeekust (sinds 2009 een UNESCO-WERELDHERitage), waar u de getijden prachtig kunt bekijken.
Norddeich ontwikkelde zich van een vissersdorp tot een populaire badplaats aan de kust en is sinds 1979 een door de staat erkend kuuroord aan de Noordzee. in 1996 opende de Norddeich Kliniek haar deuren, waardoor Norddeich ook voor kuurgasten interessant werd. Naast de kuurkliniek heeft Norddeich nog veel meer te bieden, zoals een 14 hectare groot zand- en groenstrand met een ondiepe helling, het zeehondenkweekstation, het avonturenbad "Ocean Wave", het avonturengolfpark, het kinderspeelhuis, het openluchtzwembad en nog veel meer.
Voor fietsers is er een uitgebreid netwerk van fietspaden, waarmee u het prachtige Oost-Friese landschap kunt verkennen. Voor voetgangers zijn er wadlopen en diverse wandelroutes. Ook in Norden-Norddeich vindt u voor elke smaak het juiste culinaire aanbod, of het nu op de dijkpromenade is of in de bekende voetgangerszone in Norden, u vindt er alles wat uw hart begeert, van eenvoudige snackbars tot gastronomische restaurants, van lichte visgerechten tot stevige huismanskost, van de internationale keuken tot regionale specialiteiten.
Er is ook iets voor een gezellige afsluiting van uw shopping trip of een adequaat begin van de nacht. In de talrijke restaurants, bistro's, pubs en cafés vindt u de nodige ontspanning of de gewenste gezelligheid, afhankelijk van uw stemming.
Direct aan de haven van Norddeich heeft u de mogelijkheid om de veerboot naar Juist of Norderney te nemen. Daarnaast kunnen vele andere bestemmingen worden bezocht vanuit Norddeich Baltrum, Langeoog, Helgoland, Aurich, Leer, Emden, Papenburg met een bezoek aan de Meyer scheepswerf, de Ems stuwdam of de "Otto" vuurtoren


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken kunnen eventueel ter plaatse gehuurd worden bij onze administratie
De dag van aankomst is bij voorkeur zaterdag
Voor uw hond rekenen wij een vast tarief van 40,00 € en een hondenborg van 100,-€.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Kijk ook eens bij onze andere vakantiewoningen, dan herkent u onze stijl van inrichten
Homepage van de verhuurder:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Jörg M. uit Hünxe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super appartement

Ik kan het appartement echt alleen maar aanbevelen. Toen we binnenkwamen waren mijn hond en ik dolenthousiast :-)
Het heeft gewoon alles wat je nodig hebt. We hebben ons daar heel comfortabel gevoeld. 's Avonds zaten we altijd gezellig boven tv te kijken. We konden het terras helaas maar 3 keer gebruiken omdat het weer niet meespeelde. De locatie was gewoon goed. Ik vond ook snel de goede sluiproute waar je rechtstreeks naar het park kunt lopen. Gewoon linksaf bij de bushalte en dan links en rechtdoor. Geweldige route voor de hond als hij moet.
We komen zeker terug. Alles is ook om de hoek: Netto, Aldi, Combi Lidl, alles is er.
Ik zeg dan tot snel.
Jörg en hond Joschy :-)

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2023

Anna R. uit Münster

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantiewoning?

Dit is onze eerste vakantie in dit vakantiehuis, maar zeker niet de laatste? Snelle communicatie met de verhuurder is een groot pluspunt... Het appartement is geweldig... Alles is hier... Het terras is een droom... We hadden geluk met het weer... De hele week was het alleen maar zonnig, maar in het appartement was het OK... Geen probleem met slapen, het was te warm... Het vakantiehuis is niet te ver van het overdekte zwembad. Het strand is ongeveer 10 minuten lopen. Netto is 2 minuten rijden met de auto. De minigolfbaan is niet ver weg. We komen graag terug ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Familie S. uit Hamm

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zomervakantie

We waren er in 2022. De flat had alles wat je nodig hebt. Het was 10 minuten lopen van hier naar de dijk. Alles was op loopafstand. Maar we hebben ook fietsen gehuurd omdat we ook buiten norddeich uitstapjes gingen maken. Alleen de steile trap in de gang voor de deur was niet zo geweldig. Het is ook glad maar verder voelden we ons zeer comfortabel. De wasmachine was ook aanwezig. We zouden de flat opnieuw huren maar voor 2023 hebben we een andere genomen van de verhuurders.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Maart 2019

A L. uit Trier

5,0
5 5 5 5

Super Wohnung

Sehr moderne, gepflegte und mit Liebe eingerichtete Wohnung! Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Sehr gemütlich und hell!
Würden diese Wohnung sofort wieder buchen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Maart 2019

Jennifer M. uit Castrop-Rauxel

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Super tolle, schöne, mit viel Liebe zum Detail eingerichtete Wohnung. Es fehlte an nix, alles vorhanden was man im Alltag benötigt. Die Nähe zum Wasser, Hafen, Spielplatz, Gassi gehen, Schwimmbad, einkaufen- unschlagbar. Einkäufe sind locker zu Fuß zu erledigen. Die Aussicht von der Terasse- wunderschön. Komme auf jeden Fall noch mal her, um die Terasse dann vllt im Sommer auch öfter benutzen zu können.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2017

Wolfgang W. uit 35781 Weilburg

5,0
5 5 5 5

Perfekter Urlaub in einer perfeken Ferienwohnung

Für uns gibt es zur Ferienwohnung "Weitsicht" keine Alternative. Sie ist hervorragend ausgestattet und liegt zentral. Wir waren bereits mehrere Male dort und werden sie auch weiterhin buchen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Bärbel W. uit 48157 Münster

5,0
5 5 5 5

Perfekte Ferienwohnung

Wir können in allen Punkten einfach nur 5 Sterne geben!
Die Wohnung ist mit viel Liebe zum Detail eingerichtet, sowie umfangreich ausgestattet.
Hier konnten wir wirklich unsere Seele baumeln lassen. Es hat uns an nichts gefehlt, besonders die Dachterrasse ist ein Traum. Restaurants und Cafés sind in wenigen Fußminuten zu erreichen. Netter Kontakt zum Vermieter.
Wir kommen sehr gerne wieder und freuen uns auf den nächsten Aufenthalt.
Sehr empfehlenswert!!
Vielen Dank für die tolle Zeit!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Februari 2017

Nadine S. uit 59889 Eslohe

5,0
5 5 5 5

Traumhaft schön

vielen Dank für diese wunderschöne Ferienwohnung. Meiner 3 jährigen Tochter und mir hat Es super gut gefallen. In der Wohnung selber hat es an nichts gefehlt.Ausstattung sehr komfortabel und gemütlich. Bis zum Strand nur ein paar Meter.
Wir kommen bestimmt wieder.
Ein großes Dankeschön auch an Frau Weber der Verwalterin. An- und Abreise total unkompliziert. Diese Wohnung ist unbedingt weiter zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. B. Jeub:

Hallo Frau Schlabach,
Vielen Dank für die nette Bewertung, wir werden Sie jederzeit wieder gerne bei uns als Feriengäste empfangen, dass Dankeschön an unsere Verwaltung geben wir natürlich gerne weiter.
Liebe Grüße
Karin Müller u Bernd Jeub


Contactpersoon

Dhr. B. Jeub

Dhr. B. Jeub

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 52752

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/52752.htm

Dhr. Bernd Jeub

Orchideenstrasse 7

56651 Niederzissen

02636/8134 oder 0178/8601857


«Vakantiewoning Weitsicht» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 25.04 tot 27.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven