Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis TraumZeit II

Fischland-Darß-Zingst

Max.  6   gasten
96m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
96m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 28.03 tot 13.04.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

44 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 28.03 tot 13.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

44 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuis op een toplocatie voor maximaal 6 personen met exclusieve inrichting in Zingst!

Telefonische info onder 02309/77365 (ook op zon- en feestdagen)!

Beste vakantiegasten!

Als particuliere eigenaren van dit vakantiehuis is het voor ons een bijzondere zorg dat onze gasten, die terecht veeleisend zijn, een ontspannen en volledig geslaagd vakantieverblijf hebben. Volgens ons is de vakantieperiode het belangrijkste "seizoen". Het is in ieder geval niet de tijd voor valse compromissen. Als ook u geen concessies wilt doen aan uw vakantiehuis op het gebied van uitrusting en wooncomfort, dan is dit vakantiehuis waarschijnlijk iets voor u

Het vakantiehuis "Traumzeit II" is zeer hoogwaardig en met veel aandacht voor detail ingericht. De exclusieve inrichting biedt onder andere 3 slaapkamers, 2 badkamers, whirlpool, sauna, open haard, een ruim terras, evenals een Blue-Ray speler, stereo-installatie, W-LAN, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, keramische kookplaat, magnetron, oven, wasmachine en droger (gratis) evenals een Cafissimo machine en broodrooster,

Op de begane grond wacht onze gasten een ruime woon/eetkamer met een ingebouwde open haard, een eetset voor 6 personen, een hoekbank met voetenbank, een volledig ingerichte eetkeuken (zie boven), een badkamer met whirlpool, een gang met garderobe en een bijkeuken. Het woon- en eetgedeelte is licht en zeer vriendelijk dankzij de terrasramen van vloer tot plafond die uitkijken op de tuin en het lichtgekleurde meubilair

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, elk voorzien van een flatscreen-tv en hoogwaardige boxspringbedden. De badkamer, die zich tussen de slaapkamers bevindt, heeft een gelijkvloerse douche en een ruime sauna. Als bijzonder hoogtepunt - en waarschijnlijk uniek in deze vorm in Zingst - staat een professionele massagestoel gratis ter beschikking van onze gasten. Voordat met een van de verschillende massageprogramma's wordt begonnen, wordt het lichaam eerst intensief "gescand", zodat een individuele massage op maat mogelijk is. Laat je verwennen. Je zult blij zijn!

Op de 2e verdieping bevindt zich een 3e slaapkamer met flatscreen TV en 2 eenpersoonsbedden (boxspringbedden)

Het vakantiehuis beschikt onder andere over 4 LCD flatscreen TV's, DVD (Blue-Ray) speler, stereo-installatie, W-LAN, vast internet, telefoon en nog veel meer

Het ruime terras grenst aan de woonkamer. Het is uitgerust met hoogwaardig tuinmeubilair voor 6 personen en een luifel.

We hebben ook aan onze kleine gasten gedacht. Een kinderspeelkeuken wacht op hen, evenals een prachtig kinderspeelhuisje voor veel buitenplezier in de tuin! Voor onze "zeer kleine" gasten stellen wij op aanvraag gratis een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking.

Twee parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor onze gasten op het terrein. Fietsen kunnen worden gestald in een fietsenstalling.

Bekijk gerust de korte video bovenaan deze pagina en de vele foto's die we hebben verstrekt. Zij geven u een authentiek inzicht in wat onze gasten in dit vakantiehuis kunnen verwachten.

Niets meer beschikbaar? Heb je andere ideeën? Onze vakantiehuizen variëren qua ligging, indeling en uitrusting. Misschien past een van onze andere vakantiehuizen beter bij u: Bekijk daarom ook onze andere objecten (objectnr.: 70035, 70049, 70051, 70057, 70063, 75273).

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw vakantiehuis of uw reis?

Wij zijn speciaal voor u telefonisch bereikbaar tussen - uur, overigens ook op zon- en feestdagen! Aarzel dus niet om ons te bellen! Als we in een bepaald geval niet onmiddellijk beschikbaar zijn, bellen we u onmiddellijk terug. Wij streven er ook naar uw vragen per e-mail onmiddellijk persoonlijk te beantwoorden. In de regel beantwoorden wij uw vragen binnen enkele uren. Als u dat wenst, bellen wij u ook graag terug. Laat daarom uw telefoonnummer achter.

Wees onze gasten! We kijken uit naar uw bezoek!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 95 km Rostock Lage

95 km

Station 10 km Barth

10 km

Snelweg-afrit 45 km Rostock Ost

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ligging van het vakantiehuis:

Het vakantiehuis is goed en zeer centraal gelegen!
Het dorpscentrum met de belangrijkste winkelstraat en de vele winkels, bakkers, supermarkten, cafés, restaurants en boetieks ligt op ongeveer 300 meter afstand. Het hoofdstrand en de pier zijn ook op loopafstand. Dit geldt zowel voor de haven als voor Bodden.

Locatie van Zingst:

Het schiereiland Zingst ligt aan het oostelijke uiteinde van het schiereiland Fischland-Darß-Zingst aan de Oostzee. Het behoort tot het district Vorpommern-Rügen in Mecklenburg-Vorpommern, dat deel uitmaakt van de deelstaat Vorpommern. De zelfstandige gemeente Zingst beslaat bijna het gehele schiereiland en de eilanden Kirr en Barther Oie in het zuiden. De gemeente is sinds 2002 een door de staat erkend kuuroord aan zee.

Het schiereiland Zingst strekt zich van west naar oost uit over bijna 20 km en is 2 tot 4 km breed. Het beroemde fijnzandstrand aan de Darß is met een lengte van ongeveer 40 km dienovereenkomstig uitgestrekt.

Op de internationale toerismebeurs in Berlijn in 2010 werd het kuuroord aan de Oostzee uitgeroepen tot 's werelds populairste vakantieoord. Grote delen van de stad zijn verkeersvrij gemaakt of aangewezen als voetgangersgebied.

Ontdek het unieke natuurlijke landschap van het schiereiland per fiets, te voet of over het water. De najaarstrek van kraanvogels is een bijzonder hoogtepunt in het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft. Van september tot november verzamelen zich tienduizenden kraanvogels in de ondiepe watergebieden aan de kusten van Westrügen en in het gebied van de eilanden Bock en Werder. Dit is de grootste kraanvogelrustplaats in Midden-Europa. Tot hun vertrek naar hun winterverblijf eten de kraanvogels hier hun energiereserves, die ze opgebruiken tijdens hun lange reis naar het zuiden. De grote vogels verzamelen zich op verzamelplaatsen en brengen de nacht door in ondiep water of op graseilanden, waar ze beschermd zijn tegen grondvijanden zoals vossen. Bij zonsopgang vliegen ze naar de graasgebieden op het vasteland, die tot 25 km ver weg kunnen liggen. Als het donker wordt, keren de kraanvogels in groepen terug naar hun slaapplaatsen. Als ze vliegen, vormen ze meestal wigvormige formaties of vormen ze een lange ketting. De trompetterende vluchtroep van de volwassenen kan van ver worden gehoord. De nadering van de kraanvogels is een indrukwekkende, mooie en blijvende ervaring voor de toeschouwers.

U bereikt Zingst vanuit Berlijn via de A19 en vanuit Hamburg via de A20. Vanaf de afslag Rostock Ost neemt u de B 105 richting Ribnitz-Damgarten. Sla in Altheide linksaf naar de Bäderstraße (L21) richting Fischland-Darß-Zingst en volg deze tot u het Oostzeebadplaatsje Zingst bereikt.

Met de trein bereikt u Zingst via het station Ribnitz-Damgarten en vervolgens met de bus via Fischland (reistijd ca. 1,5 uur) of het station Velgast, vervolgens met de regionale trein naar Barth en vervolgens met de bus naar het Oostzeekuuroord Zingst (reistijd ca. 0,5 uur).
U kunt Zingst bereiken vanuit de richting Ribnitz-Damgarten met buslijn 210. Locatie van Zingst:

Het schiereiland Zingst ligt aan het oostelijke uiteinde van het schiereiland Fischland-Darß-Zingst aan de Oostzee. Het behoort tot het district Vorpommern-Rügen in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De zelfstandige gemeente Zingst beslaat bijna het gehele schiereiland en de eilanden Kirr en Barther Oie in het zuiden. De gemeente is sinds 2002 een door de staat erkend kuuroord aan zee.

Het schiereiland Zingst strekt zich van west naar oost uit over bijna 20 km en is 2 tot 4 km breed. Het beroemde fijnzandstrand aan de Darß is met een lengte van ca. 40 km dienovereenkomstig uitgebreid.

Op de internationale toerismebeurs in Berlijn in 2010 werd het kuuroord aan de Oostzee uitgeroepen tot 's werelds populairste vakantieoord. Grote delen van de stad zijn verkeersvrij gemaakt of aangewezen als voetgangersgebied.

Ontdek het unieke natuurlijke landschap van het schiereiland per fiets, te voet of over het water. De najaarstrek van kraanvogels is een bijzonder hoogtepunt in het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft. Van september tot november verzamelen zich tienduizenden kraanvogels in de ondiepe watergebieden aan de kusten van West-Rügen en in het gebied van de eilanden Bock en Werder. Dit is de grootste kraanvogelrustplaats in Midden-Europa. Tot hun vertrek naar hun winterverblijf eten de kraanvogels hier hun energiereserves, die ze opgebruiken tijdens hun lange reis naar het zuiden. De grote vogels verzamelen zich op verzamelplaatsen en brengen de nacht door in ondiep water of op graseilanden, waar ze beschermd zijn tegen grondvijanden zoals vossen. Bij zonsopgang vliegen ze naar de graasgebieden op het vasteland, die tot 25 km ver weg kunnen liggen. Als het donker wordt, keren de kraanvogels in groepen terug naar hun slaapplaatsen. Als ze vliegen, vormen ze meestal wigvormige formaties of vormen ze een lange ketting. De trompetterende vluchtroep van de volwassenen kan van ver worden gehoord. De nadering van de kraanvogels is een indrukwekkende, mooie en blijvende ervaring voor de toeschouwers.

Ligging van het vakantiehuis:

Het vakantiehuis is goed en zeer centraal gelegen!
Het dorpscentrum met de belangrijkste winkelstraat en de vele winkels, bakkers, supermarkten, cafés, restaurants en boetieks ligt op ongeveer 300 meter afstand. Het hoofdstrand en de pier zijn ook op loopafstand. Dit geldt zowel voor de haven als voor Bodden.

U bereikt Zingst vanuit Berlijn via de A19 en vanuit Hamburg via de A20. Vanaf de afslag Rostock Ost neemt u de B 105 richting Ribnitz-Damgarten. Sla in Altheide linksaf naar de Bäderstraße (L21) richting Fischland-Darß-Zingst en volg deze tot u het Oostzeebadplaatsje Zingst bereikt.

Met de trein bereikt u Zingst via het station Ribnitz-Damgarten en vervolgens met de bus via Fischland (reistijd ca. 1,5 uur) of het station Velgast, vervolgens met de regionale trein naar Barth en vervolgens met de bus naar het Oostzeekuuroord Zingst (reistijd ca. 0,5 uur).
U kunt Zingst bereiken vanuit de richting Ribnitz-Damgarten met buslijn 210.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 00:00
Uitchecken: 00:00
Borg: € 1
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De overnachtingsprijzen zijn voor 2 personen; elke extra persoon kost 10 euro per nacht!
Voor het optionele linnenpakket (handdoeken en beddengoed) rekenen wij 16,00 Euro/persoon. De bedden zijn al opgemaakt als u kiest voor het linnenpakket.
De lokale toeristenbelasting, die varieert naargelang het seizoen, wordt extra aangerekend!

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Meer informatie over onze vakantiehuizen in Zingst vindt u op onze homepage
Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Wij staan altijd tot uw beschikking voor verdere informatie en vragen. Wij zijn vooral telefonisch bereikbaar tussen - uur, ook op zon- en feestdagen! Aarzel daarom niet om ons te bellen! Als we in een bepaald geval niet onmiddellijk beschikbaar zijn, bellen we u onmiddellijk terug. Wij streven er ook naar uw vragen per e-mail onmiddellijk persoonlijk te beantwoorden. In de regel beantwoorden wij uw vragen binnen enkele uren. Als u dat wenst, bellen wij u ook graag terug.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2018

Sabine B. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomuitrusting en droomlocatie

Het vakantiehuis overtrof onze toch al hoge verwachtingen. Het vakantiehuis is zeer goed onderhouden, absoluut van hoge kwaliteit en voorzien van alle comfort. De ligging in een doodlopende straat is rustig en toch centraal. De bakker, het café en de restaurants liggen op slechts een paar honderd meter afstand. De inrichting is bijna perfect. Er blijven geen wensen onvervuld. Bedankt voor een heerlijke vakantie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Grundstücksgem. Thiele & Rotte
Mevr. A. Thiele

Mevr. A. Thiele

Beste vakantiegast, als particuliere eigenaren verhuren wij al meer dan 15 jaar met passie exclusieve vakantiewoningen en -huizen die volgens een zeer hoge standaard zijn ingericht. Uit ervaring weten wij precies wat onze veeleisende gasten van hun vakantiehuis verlangen. Het doet ons veel plezier deze wensen regelmatig te vervullen. Wij staan te allen tijde persoonlijk voor u klaar - ook in het weekend en op feestdagen!


Andere accommodaties van Mevr. A. Thiele

Alle accommodaties weergeven van Mevr. A. Thiele

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 75278

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/75278.htm

Mevr. Anja Thiele

In der Baut 6

45731 Waltrop

+49 (0)2309 / 77365


«Vakantiehuis TraumZeit II» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 28.03 tot 13.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven