Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

OB House Bluhmki

Oost-Friesland-Zuidbrookmeerland-Forlitz-Blaukirchen

Max.  7   gasten
120m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 7  gasten
120m²
5 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het Ostfrieslandhaus-Bluhmki is een oude, echte Oost-Friese boerderij die bestaat uit een woongebouw en een stal. Beide gebieden zijn gecombineerd onder één groot dak. Het huis werd in 1896 gebouwd op oude fundamenten uit 1770 en is in de loop der jaren verschillende keren verbouwd. In 2004 is het gehele woongedeelte volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Sindsdien dient dit gebouw uitsluitend als vakantiehuis voor rust en ontspanning. De stal is ook gerenoveerd en wordt alleen door de eigenaren zelf gebruikt voor incidentele bezoeken.

Het huis herbergt een vakantiewoning van 120 m². De inkomhal leidt naar een gezellige woonkamer met een echt lederen suite. De woonkamer is uitgerust met een grote flatscreen (SAT-TV). In een enorme grenen kast zijn spullen voor dagelijks gebruik en veel gezelschapsspellen opgeborgen. Aan de zuidwestkant valt overdag veel licht door de drie ramen met stolpramen en werpt het gezellige schaduwen in de kamer.
De hal leidt ook naar een grote keuken-woonkamer. Er is een modern ingerichte keuken met keramische kookplaat, oven, gootsteen, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. De grote massief beukenhouten tafel biedt comfortabel plaats aan 8 personen om te dineren, te drinken of om tafelspelen te spelen.
De grote hal geeft toegang tot de vriendelijke ouderslaapkamer met tweepersoonsbed en kledingkast. In een ander mooi kamertje, kinderkamer 1, staat een eenpersoonsbed. De mooie kamer ernaast is ingericht met twee bedden. De derde deur van de gang leidt naar een bijkeuken met was- en droogmachine. Alle huishoudelijke artikelen en apparaten zijn aanwezig.

Een andere hal leidt naar een ruime, volledig betegelde badkamer met wastafel, douchebad en ligbad.
De WC, ook volledig betegeld, is apart en bevindt zich een deur verder
Aan het einde van de tweede gang ligt kinderkamer nr. 3, die helder verlicht is en aan de tuinzijde geventileerd wordt via een groot dakraam. In deze kamer staan twee bedden, een halfhoog bed met onderbouwkast en een vast eenpersoonsbed. In de kledingkast van deze kamer staat een kinderreisbedje.
Het terras aan de zuidkant nodigt uit tot zomers vertoeven onder de drie oude lindebomen. Ligstoelen staan in het hok, kussens in de bijkeuken.
De rest van de tuin, voornamelijk weiland, is rondom omheind. Aan het einde van de tuin is er een tuinhuis waar barbecue ligstoelen en fietsen worden gestald. De fietsen staan gratis ter beschikking van onze vakantiegasten, zonder garantie. Ze zijn echter altijd in dezelfde staat als de vorige gast ze achterliet. Van onze kant kunnen we ze maar één keer per jaar onderhouden. Luchtpomp, reparatieset en klein gereedschap zijn altijd ter plaatse.
Verborgen achter het privacy hek, naast de stal, is de rommelhoek. In Oost-Friesland is er een strikte scheiding van gele bak, papierbak, organische bak en restafvalbak. Het ophaalschema hangt ter plaatse in de bijkeuken. De vuilnisbakken moeten door de vakantiegangers zelf op de juiste dag op de hoek Enderweg/Schützenweg worden geplaatst. Het is belangrijk dat ze altijd in de richting van de pijl kijken, anders worden ze niet meegenomen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 22 km

22 km

Meer 4 km

4 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 15 km Emden

15 km

Station 18 km Emden

18 km

Snelweg-afrit 12 km Riepe

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt in een woonwijk die een doodlopende weg is. Aangezien deze mooie kleine nederzetting geen vakantiegebied is, is er alleen het weinige verkeer van de bewoners. De behulpzame buurt is zeer vriendelijk, geheel onopvallend en zeer gesteld op ons en ons OB-huis. Het OB huis is vrijstaand. Links van het huis staat een oude stal, maar die is leeg en wordt alleen gebruikt voor opslag. Rechts staat een woonhuis met een stal die ook alleen als garage en opslagruimte wordt gebruikt. Het grootste deel van het pand is van buitenaf niet zichtbaar door het omringende groen.
Aan de achterkant van het huis is een parkeerplaats voor maximaal vier normale auto's.

In ongeveer vijf minuten met de auto bereikt u het zoetwatermeer "Großes Meer". Hier is er een groot badstrand en talrijke mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Er zijn ook veel mogelijkheden voor watersporten. Zeilen, kanoën, peddel- en waterfietsen, een enorme actieve speeltuin of een meerwandeling over twee pünten (kettingpontjes met zelfbediening) zijn erg leuk.
In het seizoen zijn er ook leuke evenementen die de moeite waard zijn rond het nieuwe cultuur- en toerismegebouw. Er is ook een moderne sauna.
Als u wilt, kunt u genieten van een stevige maaltijd op het terras van het Meerwarthaus-Ubben of iets te eten halen bij de snackbar
Een rondvaart met een gehuurde motorboot van de grote zee naar Emden en terug is een aanrader, zoals wij al verschillende keren hebben gedaan. Dit kan gemakkelijk telefonisch worden geboekt.
Omdat dit huis centraal in het midden van Oost-Friesland ligt, zijn alle havens, de eilanden en de Noordzee-eilanden zeer gemakkelijk met de auto te bereiken. In de regel kunt u de kust in een half uur tot drie kwartier bereiken. Het natuurlijke strand van Knock is een aanrader. Vanaf de gratis parkeerplaats, bij de
Café-Strandlust, bereikt u het natuurlijke strand van de Noordzee in ongeveer 1000 meter. Het is een goede plek om te zwemmen, en honden kunnen er meestal vrij rondlopen. Je bent er meestal relatief alleen, omdat veel mensen de 1000 meter niet willen lopen.
Alle andere bestemmingen aan de kust bieden een verscheidenheid aan attracties voor jong en oud. Een grote verzameling brochures en informatiemateriaal ligt in de laden van de kast in de woonkamer. Wij hebben verslagen geschreven van onze eigen excursies en die opgeborgen in de bestemmingsboeken, die op de plank in de gang staan.

De steden Aurich, Emden, Leer en Greetsiel met de tweelingmolens zijn ook zeer de moeite waard. In Aurich is een bezoek aan het Enercon Windmolenmuseum de moeite waard, vooral met kinderen. Zeer spannend, zeer informatief en onderhoudend. Als u voorbij het Enercon-museum richting kust rijdt, komt u links bij het Tannhäusermeer met een geweldig gratis lido (alleen parkeergeld) en iets verder naar links bij het kleine, betoverende Zilvermeer. Ideaal voor honden. Je bent er meestal alleen.
Als u genoeg tijd hebt, moet u een dag vrijhouden om de Meyer-werf te bezoeken. In ieder geval zeer de moeite waard. Maar vroeg boeken is noodzakelijk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De kosten voor gas en elektriciteit worden bepaald door het aflezen van de meters en gefactureerd naar verbruik.
De basis voor de berekening is telkens de prijs die momenteel door het nutsbedrijf (EWE) wordt genoteerd.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 6. Annullierung Der Mieter kann jederzeit vom Vertrag unter folgenden Bedingungen zurücktreten: bis 42 Tage vor Anreise: 50,-- Euro Bearbeitungsgebühr 41 bis 10 Tage vor Anreise: 50 % des Mietpreises 9 bis 0 Tage vor Anreise: 80 % des Mietpreises Ersatzmieter: Der Mieter hat das Recht, einen Ersatzmieter vorzuschlagen. Dieser muss für den Vermieter zumutbar und solvent sein. Er tritt in den Vertrag zu den bestehenden Bedingungen ein. Mieter und Ersatzmieter haften solidarisch für den Mietzins. Maßgebend für die Berechnung der Annullierungsgebühr ist das Eintreffen der Mitteilung beim Vermieter oder bei der Buchungsstelle (bei Samstagen, Sonn- und Feiertagen gilt der nächste Werktag). Bei vorzeitigem Mietabbruch bleibt der gesamte Mietpreis geschuldet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. L. Bluhmki

Dhr. L. Bluhmki

Mijn vrouw en ik, Ute en Ludger Bluhmki, wonen in Oberhausen en hebben dit vakantiehuis in 2004 gekocht en liefdevol gerestaureerd. Als architect was ik verantwoordelijk voor het vakmanschap. Mijn vrouw zorgde voor de woninginrichting. Met onze twee kinderen en onze honden hebben we altijd heerlijke dagen doorgebracht op deze prachtige plek. Wij zijn beiden iets ouder dan 60 jaar en hopen dat we nog vele aangename vakanties in dit huis mogen doorbrengen. Wij zijn altijd zeer begaan met het aangename verblijf van onze gasten. Veel terugkerende gasten zeggen dat we de meeste dingen tot nu toe goed hebben gedaan.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 380249

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/380249.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven